Δε σας βλέπω να το διαχωρίζετε. Οποιοσδήποτε επιχειρηματίας γνωρίζει ότι στην Ελλάδα οι χειρωνακτικές εργασίες κινούνται από μετανάστες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:43οι μετανάστες που ήρθαν για να δουλέψουν, ναιPhilip Mortimer έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:32Δηλαδή οι μετανάστες δουλεύουν φτηνότερα και σκληρότερα; Εγώ νόμιζα ότι κάθονται όλη μέρα και παίρνουν επιδόματαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:13
καμιά αλήθεια
η χώρα αυτή κάποτε λειτουργούσε και είχε μάλιστα πολύ περισσότερα εργοστάσια, χωρίς αλλοδαπούς εργάτες
οι Έλληνες εργάζονταν σε όλους τους τομείς
τώρα που έρχεται παρανόμως φτηνό εργατικό δυναμικό και ύστερα νομιμοποιείται από την εκάστοτε κυβέρνηση, προφανώς και πέφτουν τα μεροκάματα οπότε κι ο μέσος Έλληνας αποφεύγει να εργαστεί σε αυτούς τους τομείς
αυτοί με τα επιδόματα είναι οι πρόσφυγες που κάνουν αίτηση για άσυλο για ζουν 2-3 χρόνια σε δωρεάν σπίτια και με μηνιαίο επίδομα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν είναι εικόνα από το Ισλαμαμπάντ, αλλά από τα «κοτόπουλα Νιτσιάκος»!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Philip Mortimer
Re: Δεν είναι εικόνα από το Ισλαμαμπάντ, αλλά από τα «κοτόπουλα Νιτσιάκος»!
-
Εμπεδοκλής
Μόνο μην πάει καμία επιθεώρηση εργασίας ή κανένα υγειονομικό στην επιχείρηση γιατί μετά θα γεμίσουμε άρθρα του τύπου, η γραφειοκρατία σκοτώνει τις εξαγωγικές μας επιχειρήσεις.
Βέβαια, όπου γραφειοκρατία θα εννοούν την ασφάλιση των εργαζομένων, τη δήλωση τους στην εργάνη, τα μέτρα ασφαλείας στο εργοστάσιο και φυσικά την τήριση των υγειονομικών κανόνων...
Βέβαια, όπου γραφειοκρατία θα εννοούν την ασφάλιση των εργαζομένων, τη δήλωση τους στην εργάνη, τα μέτρα ασφαλείας στο εργοστάσιο και φυσικά την τήριση των υγειονομικών κανόνων...
-
Εμπεδοκλής
Επίσης, οποιοσδήποτε επιχειρηματίας γνωρίζει ότι στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι στις χειρωνακτικές εργασίες δε χρειάζεται να δηλώνονται, να ασφαλίζονται και να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας αν είναι μετανάστες, νόμιμοι και μη...Philip Mortimer έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:45Δε σας βλέπω να το διαχωρίζετε. Οποιοσδήποτε επιχειρηματίας γνωρίζει ότι στην Ελλάδα οι χειρωνακτικές εργασίες κινούνται από μετανάστες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:43οι μετανάστες που ήρθαν για να δουλέψουν, ναιPhilip Mortimer έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:32
Δηλαδή οι μετανάστες δουλεύουν φτηνότερα και σκληρότερα; Εγώ νόμιζα ότι κάθονται όλη μέρα και παίρνουν επιδόματα
αυτοί με τα επιδόματα είναι οι πρόσφυγες που κάνουν αίτηση για άσυλο για ζουν 2-3 χρόνια σε δωρεάν σπίτια και με μηνιαίο επίδομα
ναι. Εκείνη την εποχή είχε καλέσει και ο Τράγκας τον Μιμίκο και εκεί σιχάθηκα τον Τράγκα (πιο πολύ). Το έπεαιζε ότι τον στριμώχνει και του μίλαγε απαξιωτικά και σε στυλ "Τι έχεις να απαντήσεις για το τάδε;" (με ύφος αυτό το σιχαμένο του ψευτοτσαμπουκά.) Ο Μιμίκος απαντούσε σε όλα. Τότε έμαθα ότι υπάρχουν τα πτηνάλευρα, τα ιχθυάλευρα και τέτοια. Λιανίζουν τα ποδαράκια που έμειναν από τη σφαγή και τα κάνουν αλεύρι.Beria έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:45Θυμάσαι που είχε βγει ένα σκάνδαλο με τα παρατημένα κοτοπουλα της Βοκτάς που είχαν γίνει κανίβαλοι;Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:41Έφυγαν από δω και πήγαν Γερμανία; Και αυτό λες ότι έγινε στην εποχή μας ή αναφέρεσαι σε πολλές δεκαετίες πίσω; Εγώ θέτω το ζήτημα της διάθεσης για δουλειά, όχι για το τι είναι τα αφεντικά. δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά πιάνω μια συγκεκριμένη πτυχή του προβλήματος.nyxtovios έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:32
Για αυτό μάλλον γέμισαν οι φάμπρικες της Γερμανίας Έλληνες εργάτες και όχι γιατί ο Έλληνας επιχειρηματίας θα τους είχε και με αλυσίδες αν μπορούσε.
Ναι. Δεν ξέρω γιατί μου βγήκε έτσι.
Πες όμως ρε. Μ' ενδιαφέρει αυτό το θέμα μνήμης.
https://www.kathimerini.gr/politics/323 ... e-moychla/
Τις μπαταρίες Μπέρεκ τις θυμάσαι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πάνε δηλαδή οι νέοι να δουλέψουν στα εργοστάσια της Γερμανίας; Συνειδητά και ικανοποιημένοι ότι βρήκαν δουλειά; Γιατί εγώ έχω την εικόνα ότι αποφεύγουν. Εσύ λες ότι το πρόβλημα είναι οι εδώ εργοδότες (που είναι) αλλά καμία σχέση ότι νέοι δεν θέλουν να δουλέψουν;
Γιατί ρε όποτε θέλετε να θυμηθείτε αρχαιολογίες φωνάζετε εμένα;Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:50ναι. Εκείνη την εποχή είχε καλέσει και ο Τράγκας τον Μιμίκο και εκεί σιχάθηκα τον Τράγκα (πιο πολύ). Το έπεαιζε ότι τον στριμώχνει και του μίλαγε απαξιωτικά και σε στυλ "Τι έχεις να απαντήσεις για το τάδε;" (με ύφος αυτό το σιχαμένο του ψευτοτσαμπουκά.) Ο Μιμίκος απαντούσε σε όλα. Τότε έμαθα ότι υπάρχουν τα πτηνάλευρα, τα ιχθυάλευρα και τέτοια. Λιανίζουν τα ποδαράκια που έμειναν από τη σφαγή και τα κάνουν αλεύρι.Beria έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:45Θυμάσαι που είχε βγει ένα σκάνδαλο με τα παρατημένα κοτοπουλα της Βοκτάς που είχαν γίνει κανίβαλοι;Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:41
Έφυγαν από δω και πήγαν Γερμανία; Και αυτό λες ότι έγινε στην εποχή μας ή αναφέρεσαι σε πολλές δεκαετίες πίσω; Εγώ θέτω το ζήτημα της διάθεσης για δουλειά, όχι για το τι είναι τα αφεντικά. δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά πιάνω μια συγκεκριμένη πτυχή του προβλήματος.
Ναι. Δεν ξέρω γιατί μου βγήκε έτσι.
Πες όμως ρε. Μ' ενδιαφέρει αυτό το θέμα μνήμης.
Τις μπαταρίες Μπέρεκ τις θυμάσαι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φίλος μου, 30 ετών έφυγε για δουλειά σε βιομηχανία της Γερμανίας ως εργάτης πριν από έναν μήναΧαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:54Πάνε δηλαδή οι νέοι να δουλέψουν στα εργοστάσια της Γερμανίας; Συνειδητά και ικανοποιημένοι ότι βρήκαν δουλειά; Γιατί εγώ έχω την εικόνα ότι αποφεύγουν. Εσύ λες ότι το πρόβλημα είναι οι εδώ εργοδότες (που είναι) αλλά καμία σχέση ότι νέοι δεν θέλουν να δουλέψουν;
οπότε, ναι, φεύγουν ακόμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αφού είσαι Τουτανχαμών ρε μπαγλαμά. Που μου το παίζεις άσχετοςBeria έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:54Γιατί ρε όποτε θέλετε να θυμηθείτε αρχαιολογίες φωνάζετε εμένα;Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:50ναι. Εκείνη την εποχή είχε καλέσει και ο Τράγκας τον Μιμίκο και εκεί σιχάθηκα τον Τράγκα (πιο πολύ). Το έπεαιζε ότι τον στριμώχνει και του μίλαγε απαξιωτικά και σε στυλ "Τι έχεις να απαντήσεις για το τάδε;" (με ύφος αυτό το σιχαμένο του ψευτοτσαμπουκά.) Ο Μιμίκος απαντούσε σε όλα. Τότε έμαθα ότι υπάρχουν τα πτηνάλευρα, τα ιχθυάλευρα και τέτοια. Λιανίζουν τα ποδαράκια που έμειναν από τη σφαγή και τα κάνουν αλεύρι.Beria έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:45
Θυμάσαι που είχε βγει ένα σκάνδαλο με τα παρατημένα κοτοπουλα της Βοκτάς που είχαν γίνει κανίβαλοι;
Τις μπαταρίες Μπέρεκ τις θυμάσαι;![]()
Τα εργοστάσια της Γερμανίας ως σχήμα λόγου το έφερα, δεν έχουν αποκλειστικότητα τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που έφυγαν τα τελευταία χρόνια επίπεδη ο εργοστασιάρχης θέλει να γλιτώσει μέχρι και 1 ευρώ από τον μισθό τουςΧαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:54Πάνε δηλαδή οι νέοι να δουλέψουν στα εργοστάσια της Γερμανίας; Συνειδητά και ικανοποιημένοι ότι βρήκαν δουλειά; Γιατί εγώ έχω την εικόνα ότι αποφεύγουν. Εσύ λες ότι το πρόβλημα είναι οι εδώ εργοδότες (που είναι) αλλά καμία σχέση ότι νέοι δεν θέλουν να δουλέψουν;
Τότε γιατί δεν τους παίρνουν εδώ αφού υπάρχει διάθεση;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:57φίλος μου, 30 ετών έφυγε για δουλειά σε βιομηχανία της Γερμανίας ως εργάτης πριν από έναν μήναΧαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:54Πάνε δηλαδή οι νέοι να δουλέψουν στα εργοστάσια της Γερμανίας; Συνειδητά και ικανοποιημένοι ότι βρήκαν δουλειά; Γιατί εγώ έχω την εικόνα ότι αποφεύγουν. Εσύ λες ότι το πρόβλημα είναι οι εδώ εργοδότες (που είναι) αλλά καμία σχέση ότι νέοι δεν θέλουν να δουλέψουν;
οπότε, ναι, φεύγουν ακόμα
Ρε φίλε από παλιά θυμάμαι μια νοοτροπία ότι κάτι εύκολο θα μου βρει και θα με βάλει ο πατέρας μου, σιγά μην πάω οικοδομή.nyxtovios έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:58Τα εργοστάσια της Γερμανίας ως σχήμα λόγου το έφερα, δεν έχουν αποκλειστικότητα τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που έφυγαν τα τελευταία χρόνια επίπεδη ο εργοστασιάρχης θέλει να γλιτώσει μέχρι και 1 ευρώ από τον μισθό τουςΧαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 11:54Πάνε δηλαδή οι νέοι να δουλέψουν στα εργοστάσια της Γερμανίας; Συνειδητά και ικανοποιημένοι ότι βρήκαν δουλειά; Γιατί εγώ έχω την εικόνα ότι αποφεύγουν. Εσύ λες ότι το πρόβλημα είναι οι εδώ εργοδότες (που είναι) αλλά καμία σχέση ότι νέοι δεν θέλουν να δουλέψουν;
Προσωπικα σταματω να αγοραζω Νιτσιακος.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Μαδουραίος
Προσωπικά θ αγοράσω αποκλειστικά από Νιτσιακος
Δε σ φτάνουν τα 60λεπτα καημένε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 3220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-