Μα δεν είμαι κουμμουνιστης. Είχε όμως την καλτιλα του να αναζητάς σε αυτές τις χώρες το σοσιαλιστικό ρεαλισμό.
Και σε κάθε περίπτωση δε σβήνεις την ιστορία έτσι.
και η ιστορία λέει ότι ο κόκκινος στρατός θυσίασε πάνω από 1 εκατομμύριο άνδρες για να διώξει τους ναζί από την Πολωνία.
Αυτά τα μνημεία γκρεμίζουν
Μα δεν είμαι κουμμουνιστης. Είχε όμως την καλτιλα του να αναζητάς σε αυτές τις χώρες το σοσιαλιστικό ρεαλισμό.
και η ιστορία λέει ότι ο κόκκινος στρατός θυσίασε πάνω από 1 εκατομμύριο άνδρες για να διώξει τους ναζί από την Πολωνία.
Ξέρεις όμως γιατί δεν τους θυσίασε για να διώξει τους ναζί από το Καζακστάν; Επειδή δεν είχε υπογράψει συμφωνία για να μπουν αυτοί εντελώς ανεμποδιστα στο μισό Καζακστάν κι εκείνος στο αλλο μισο.
Τα γερμανικά μνημεία από την περίοδο 1939-1944, τι απέγιναν άραγε; Ούτε στο google δεν μπορείς να βρεις κάτι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Τα γερμανικά μνημεία από την περίοδο 1939-1944, τι απέγιναν άραγε; Ούτε στο google δεν μπορείς να βρεις κάτι.
Λίγη ευγνωμοσύνη προς αυτούς που σε απελευθέρωσαν δεν βλάπτει
dna replication έγραψε: 29 Αύγ 2022, 08:59
Ναι και ; Ο εχθρός του εχθρού σου δεν είναι πάντα φίλος σου. Και οι Αμερικανοί τους Ναζί πολεμούσαν, αυτό τους κάνει φίλους με τους Ρώσους ;
Λίγη ευγνωμοσύνη προς αυτούς που σε απελευθέρωσαν δεν βλάπτει
Δεν τους απελευθέρωσαν, τους κατέκτησαν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
dna replication έγραψε: 29 Αύγ 2022, 09:55
με τους γερμανους σήμερα είναι φίλοι και σύμμαχοι οι Πολωνοι
Ακριβώς. Το πρώτο βήμα έγινε με την κατεδάφιση των γερμανικών μνημείων της περιόδου 1939-1944. Ίσως σε 80 χρόνια να είναι φίλοι και με τους Ρώσους, ποιος ξέρει.
JD Vance
όχι αγαπητοί, μην ψάχνετε ιστορική δικαιολογία.
Η Πολωνία όπως και η Ουκρανία και οι βαλτικες σήμερα, ενθαρυνονται και επιβραβευονται από τη Δύση να βλέπουν τον εαυτό τους ως ιστορικά θύματα της ρωσικής επιθετικοτητας με στόχο να γίνονται αντιρωσικο ανάχωμα.
Αυτό πουλάει και αυτό πουλάνε
Η Σοβιετική Ένωση επιτέθηκε μαζί με την Ναζιστική Γερμανία το 39 μοιράστηκανε την Πολωνία και μετά φάγανε στην μάπα 45 χρόνια με το ζόρι κομμουνισμο τι πίνετε
Και πριν από αυτό ιστορικά έχουν θέματα με τους Ρώσους
dna replication έγραψε: 29 Αύγ 2022, 10:11Η Πολωνία όπως και η Ουκρανία και οι βαλτικες σήμερα, ενθαρυνονται και επιβραβευονται από τη Δύση να βλέπουν τον εαυτό τους ως ιστορικά θύματα της ρωσικής επιθετικοτητας με στόχο να γίνονται αντιρωσικο ανάχωμα.
Ναι, χρειάζονται ενθάρρυνση και επιβράβευση από τη Δύση οι Πολωνοί (ειδικά οι Πολωνοί) για να βλέπουν τον εαυτό τους σαν ιστορικό θύμα της ρωσικής επιθετικότητας.
JD Vance
Μόνο από καταστροφή ξέρει η δεξιά, τίποτα δημιουργικό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.