οχι αλλα πιστεύω οτι η συνεχης ξηρά τροφή θα το ψιλοτσιμεντώσει το ανθρώπινο έντεροCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:05Απο ξηρά τροφή ; Οχι ρε. Ο σκύλος σου στουμπωνει;vantono έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:03θα στουμπώσει ο καημένος,όμως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:02 Να άλλη μια καλή ιδέα. Αν ταίζεις το σύντροφό σου σκυλοτροφή με την πρόφαση της BDSM σχέσης θα μειωθούν πολύ τα έξοδα λογικά.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
BDSM σχεση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: BDSM σχεση
- Cecily Anne
Λες; Το πολυ πολυ να χεσει πασατέμπο.vantono έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:08οχι αλλα πιστεύω οτι η συνεχης ξηρά τροφή θα το ψιλοτσιμεντώσει το ανθρώπινο έντερο![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
googlara viking bdsm και μου βγαλε αυτοvantono έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:06πάντα!Custom_F έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:02Πόσα ξερς!!!!vantono έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:00
ε ας του κάνει μια τρυπούλα τοτε εκει στο υψος των χειλιών ισα-ισα για να βγαινει η γλωσσίτσα, και να εφαρμόζονται πιο εύκολα τα περαιτέρω.Spoiler
να πίνει νερό δηλαδή. Γιατι αυτο το κοβω και για νερομπολάκι,όχι για ξηροτροφομπολάκι![]()
ωραιο νηματάκι αυτό τελικά. Κάθε φορά που τον πίνω στα αλλα νηματα με το στοίχημα,θα ερχομαι να τον πινω και ξεχαρμανιάζω εδω. Ψιλοαποτυχια μου βγήκαν σημερα τα στανταράκια. Με γάμησαν τα σουηδικά.
Τίποτα για σουηδικό βδσμ έχει το μενού εδω?
- Cecily Anne
Ε καλα να παθει που ηθελε σεχ με το πτωμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιαυτό όσοι κάνουν παιδιά πρέπει νά επισκέπτονται έναν Ψυχογιατρό νωρίς ....
Γιά νά μαθαίνουν.... ποιές συμπεριφορές .....δημιουργούν όλα τά παρεκλίνοντα βίτσια .....
Εκτός αν βρεθεί κανάς μαλάκας νά μάς πεί ότι είναι κληρονομικές ......
Παρεπιπτώντος είχα έφηβος φίλο ....πού έκλεβε κυλότες ....όπως πολλοί τότε ...από τίς μπουγάδες ....
Στήν αρχή ερεθιζόταν καί φυσικό είναι ...από τό γυναικείο απόκτημα .... καί έπαιζε μαζί του ....
Αλλά αργότερα τίς φορούσε ....καί τελικά .... τόν είδα ξανά στά 40 ..... αδελφοποιημένο ......
Σχεδόν όλα πάντως πιστεύω ότι προέρχονται από παιδικοεφηβικές απαγορεύσεις κ συμπεριφορές τής κοινωνίας ....
.
Γιά νά μαθαίνουν.... ποιές συμπεριφορές .....δημιουργούν όλα τά παρεκλίνοντα βίτσια .....
Εκτός αν βρεθεί κανάς μαλάκας νά μάς πεί ότι είναι κληρονομικές ......
Παρεπιπτώντος είχα έφηβος φίλο ....πού έκλεβε κυλότες ....όπως πολλοί τότε ...από τίς μπουγάδες ....
Στήν αρχή ερεθιζόταν καί φυσικό είναι ...από τό γυναικείο απόκτημα .... καί έπαιζε μαζί του ....
Αλλά αργότερα τίς φορούσε ....καί τελικά .... τόν είδα ξανά στά 40 ..... αδελφοποιημένο ......
Σχεδόν όλα πάντως πιστεύω ότι προέρχονται από παιδικοεφηβικές απαγορεύσεις κ συμπεριφορές τής κοινωνίας ....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- Cecily Anne
Αν του έβαλες ουρα την έβαλες σε λαθος σημείο. Τωρα αν ειναι τπτ αλλο, πάσο.
Ούπς , μολις ειδα οτι τοση ωρα ειχε ουρα ή Τεσπα αυτο το μαύρο.
Ούπς , μολις ειδα οτι τοση ωρα ειχε ουρα ή Τεσπα αυτο το μαύρο.
- blackpaint
Με την κορουλα; Εαν δηλωνε σαμπ/σκλαβα καποιου θα ειχες προβλημα;
- Cecily Anne
Η κόρη η δικιά μου θα βγει σκλάβα; Ρε Α παγαινε μη σε κανω μπετόν αρμέ .
- blackpaint
Κατι τετοιο περιμενω σαν απαντηση, αν δεν αρχισει τα υποκριτικα και αλλαξει θεμα.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:49 Η κόρη η δικιά μου θα βγει σκλάβα; Ρε Α παγαινε μη σε κανω μπετόν αρμέ .
Εκανα ενα λαθος στην αρχη.Επρεπε να διευκρινησω οτι μιλαω για ενηλικους,μιας και για BDSM θα πρεπει να εισαι ενηλικος και να το εχεις ψαξει κανεις για να εισελθεις.
Ανοιξα μερικα νηματα για τον εναλλακτικο ερωτισμο για να διαβασω τις αποψεις σας.Σε αυτο το νημα μου εκανε εντυπωση η υποκρισια στο οτι γινεται ποιο ανεκτη μια ομοφυλλοφιλικη ερωτικη σχεση παρα μια εναλλακτικη ετεροφυλικη σχεση.Και ο λογος ειναι η λανθασμενη στερεοτυπη αντιληψη που εχουν οι περισσοτεροι.
Να ρωτησω θελετε να βαλω απο 2 συνεντευξεις ανθρωπων που βιωνουν μια τετοια σχεση.Το ρωταω διοτι ειναι σχεδον απο 1 ωρα η καθε συνεντευξη.
Ανοιξα μερικα νηματα για τον εναλλακτικο ερωτισμο για να διαβασω τις αποψεις σας.Σε αυτο το νημα μου εκανε εντυπωση η υποκρισια στο οτι γινεται ποιο ανεκτη μια ομοφυλλοφιλικη ερωτικη σχεση παρα μια εναλλακτικη ετεροφυλικη σχεση.Και ο λογος ειναι η λανθασμενη στερεοτυπη αντιληψη που εχουν οι περισσοτεροι.
Να ρωτησω θελετε να βαλω απο 2 συνεντευξεις ανθρωπων που βιωνουν μια τετοια σχεση.Το ρωταω διοτι ειναι σχεδον απο 1 ωρα η καθε συνεντευξη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- omg kai 3 lol
zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 22:25 Εκανα ενα λαθος στην αρχη.Επρεπε να διευκρινησω οτι μιλαω για ενηλικους,μιας και για BDSM θα πρεπει να εισαι ενηλικος και να το εχεις ψαξει κανεις για να εισελθεις.
ειναι εξαρχης λαθος διατυπωμενο το αρχικο ερωτημα
το τί κανει ενας ενηλικας στο κρεβατι του δεν αποτελει θεμα οικογενειακης συζητησης / εγκρισης
για αφθονο κουτσομπολιο ομως ειναι
- Cecily Anne
Ειμαι η αντ αυτούblackpaint έγραψε: 30 Σεπ 2018, 22:19Κατι τετοιο περιμενω σαν απαντηση, αν δεν αρχισει τα υποκριτικα και αλλαξει θεμα.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 21:49 Η κόρη η δικιά μου θα βγει σκλάβα; Ρε Α παγαινε μη σε κανω μπετόν αρμέ .
- blackpaint
κυριολεκτικα οτι να ναι, εξισωνεις παραφιλιες και σεξουαλικη ταυτοτητα.zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 22:25 ...μου εκανε εντυπωση η υποκρισια στο οτι γινεται ποιο ανεκτη μια ομοφυλλοφιλικη ερωτικη σχεση παρα μια εναλλακτικη ετεροφυλικη σχεση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
απ' το πρώτο ποστ να το πιάσεις...blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:22κυριολεκτικα οτι να ναι, εξισωνεις παραφιλιες και σεξουαλικη ταυτοτητα.zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 22:25 ...μου εκανε εντυπωση η υποκρισια στο οτι γινεται ποιο ανεκτη μια ομοφυλλοφιλικη ερωτικη σχεση παρα μια εναλλακτικη ετεροφυλικη σχεση.
που θα κάτσει το οποιοδήποτε "παιδί" ενήλικας όντας και θ' αναλύσει σε πατέρα και μάνα τι κάνει με το ταίρι του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-
- 83 Απαντήσεις