έχω σίτεςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:39Συγνώμα, το ρεύμα από τα παράθυρα πως φέρνει ρεύμα χωρίς καυσαέριο; Παράθυρα έχεις ή πόρταλς προς τη Νάρνια;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:38που μένεις; σε περιοχή με μουσώνες; Εγώ πάντα μέσα απλώνω για να αποφύγω το καυσαέριο. Το καλοκαίρι έχει ζέστη και ρεύμα από τα παράθυρα. Το χειμώνα δουλεύει το καλοριφέρ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Στέγνο χρησιμοποιούσα στην ολλανδία όπου εκεί όντως υπάρχει πρόβλημα γιατί αν απλώσεις ρούχα μένουν υγρά για τρεις μέρες +Cecily Anne έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:34
Ζεις σε άλλο πλανήτη; Μία φορά να απλώσεις μέσα μετά θες να τραβάει το μηχάνημα υγρασία μία μέρα. Εκεί να δεις τί πληρώνεις σε ΔΕΗ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Sid Vicious
Τα ρουχα δεν τα στεγνωνουμε, τα απλωνουμε κανα μισαωρο εξω και τα φοραμε κατευθειαν ετσι νοτισμενα ωστε να εχουμε και το κερδος της ενυδατωσης του σωματος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μέσα το πολύ πολύ, βαριά βαριά, καμμιά κάλτσα να βάλεις στο καλοριφέρ για κάνα μισάωρο, μέχρι εκεί.Cecily Anne έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:36Έχω και δεν τα στεγνώνει, πρέπει να τον καις όλη μέρα και αν. Το δοκίμασα. Σου πάει η υγρασία στο 80% αν απλώσεις μέσα.SUV έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:35 Πάρτε αφυγραντήρα που κάνει και δουλειά στεγνωτηρίου, έτσι μου είπανε έτσι σας λέω
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μισάωρο δεν φτάνει ούτε το καλοκαίρι, μη κάνεις μαλακίες δικέ μου.Sid Vicious έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:40 Τα ρουχα δεν τα στεγνωνουμε, τα απλωνουμε κανα μισαωρο εξω και τα φοραμε κατευθειαν ετσι νοτισμενα ωστε να εχουμε και το κερδος της ενυδατωσης του σωματος
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Cecily Anne
Την έξυπνη σίτα πήρες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:40έχω σίτεςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:39Συγνώμα, το ρεύμα από τα παράθυρα πως φέρνει ρεύμα χωρίς καυσαέριο; Παράθυρα έχεις ή πόρταλς προς τη Νάρνια;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:38
που μένεις; σε περιοχή με μουσώνες; Εγώ πάντα μέσα απλώνω για να αποφύγω το καυσαέριο. Το καλοκαίρι έχει ζέστη και ρεύμα από τα παράθυρα. Το χειμώνα δουλεύει το καλοριφέρ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Στέγνο χρησιμοποιούσα στην ολλανδία όπου εκεί όντως υπάρχει πρόβλημα γιατί αν απλώσεις ρούχα μένουν υγρά για τρεις μέρες +
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Θες να μου πεις ότι τα μόρια των καυσαερίων είναι μεγαλύτερα από τις τρύπες της σίτας;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:40έχω σίτεςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:39Συγνώμα, το ρεύμα από τα παράθυρα πως φέρνει ρεύμα χωρίς καυσαέριο; Παράθυρα έχεις ή πόρταλς προς τη Νάρνια;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:38
που μένεις; σε περιοχή με μουσώνες; Εγώ πάντα μέσα απλώνω για να αποφύγω το καυσαέριο. Το καλοκαίρι έχει ζέστη και ρεύμα από τα παράθυρα. Το χειμώνα δουλεύει το καλοριφέρ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Στέγνο χρησιμοποιούσα στην ολλανδία όπου εκεί όντως υπάρχει πρόβλημα γιατί αν απλώσεις ρούχα μένουν υγρά για τρεις μέρες +
ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Καλύτερα χωριστές συσκευές.SUV έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:27 Πλυντήριο/στεγνωτήριο μαζί κάνει καλή δουλειά ή θέλει καλύτερα ξεχωριστές συσκευές?
ΥΓ: επιμένω miele
Μένει καθαρό και άοσμο το στεγνωτήριο μόνο του και καίει πολύ λιγότερα από το 2σε1 για στέγνωμα .
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Sid Vicious έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:40 Τα ρουχα δεν τα στεγνωνουμε, τα απλωνουμε κανα μισαωρο εξω και τα φοραμε κατευθειαν ετσι νοτισμενα ωστε να εχουμε και το κερδος της ενυδατωσης του σωματος
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Με τρίποντα.SUV έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:30Όχι εγώ, ένα συγκεκριμένο πλυντήριο, το lg της μάνας μου έκανε τρύπες στα ρούχα, το παλιό μεταχειρισμένο μίλε, μπορεί να ξεβρωμίσει και όλα τα άπλυτα του φόρουμ!![]()
![]()
.
.
Τί λες καλέ, μέχρι και μπουρνουζοπετσέτα βαμβακερή με 10 κιλά βάρος στεγνώνειsys3x έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:41Μέσα το πολύ πολύ, βαριά βαριά, καμμιά κάλτσα να βάλεις στο καλοριφέρ για κάνα μισάωρο, μέχρι εκεί.Cecily Anne έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:36Έχω και δεν τα στεγνώνει, πρέπει να τον καις όλη μέρα και αν. Το δοκίμασα. Σου πάει η υγρασία στο 80% αν απλώσεις μέσα.SUV έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:35 Πάρτε αφυγραντήρα που κάνει και δουλειά στεγνωτηρίου, έτσι μου είπανε έτσι σας λέω
εντιτ: για καλοριφερ εννοω
Αλέξα λέμε ρε βλάχο. Που πας χωρίς ασίστα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:24 εννιακόσα ευρώ κάνει ρε ωνάσηδες. εγώ με διακόκια πενήντα κάμω τη δουλίτσα μου και είναι και Α+++
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θες να κάνουμε τεστ ντράιβ?
Αφού είσαι τόσο σίγουρος, φέρε να σου πλύνω στο lg το αγαπημένο σου ρουχαλάκι.
Αντιστοίχως, φέρε και κανένα λερωμένο-άπλυτο-και ξαναφορεμένο πχορουμικό συνολάκι να στο βάλω στο μίλε να γίνει πούδρααααααα
Δεν είπα ότι δεν θα στεγνώσουν τα υποδέλοιπα, είπα ότι δεν λέει.SUV έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:44Τί λες καλέ, μέχρι και μπουρνουζοπετσέτα βαμβακερή με 10 κιλά βάρος στεγνώνειsys3x έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:41Μέσα το πολύ πολύ, βαριά βαριά, καμμιά κάλτσα να βάλεις στο καλοριφέρ για κάνα μισάωρο, μέχρι εκεί.Cecily Anne έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:36
Έχω και δεν τα στεγνώνει, πρέπει να τον καις όλη μέρα και αν. Το δοκίμασα. Σου πάει η υγρασία στο 80% αν απλώσεις μέσα.
εντιτ: για καλοριφερ εννοω
.
.
- Cecily Anne
Έξω από το παραθύρι του σατανικού δεν τολμάνε να περάσουν PM. Από PY (yotta) και πάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:42Θες να μου πεις ότι τα μόρια των καυσαερίων είναι μεγαλύτερα από τις τρύπες της σίτας;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:40έχω σίτεςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2022, 18:39
Συγνώμα, το ρεύμα από τα παράθυρα πως φέρνει ρεύμα χωρίς καυσαέριο; Παράθυρα έχεις ή πόρταλς προς τη Νάρνια;
ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”