όπως και οβερ 6,5 καρτες στο παιχνίδι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΙ-ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ (30/9)
Re: ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΙ-ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ (30/9)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το anytime γκολ varela 19 απόδοση καραλεει
Άρχισαν από νωρίς σήμερα τα διπλά στο εξοχικό μας και τα κωλοδαχτυλα του παυλαρα
Albrecht έγραψε: 26 Σεπ 2018, 00:42 Και με ξένους διαιτητές τσαπου έχει το μενού. Αυτό δεν αλλάζει.
Δε σας χάλασε όμως. Ξένοι διαιτητές σε έδρα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας.
Αν θέλετε κουναμε και σεντόνι πριν τη σέντρα για να ξεβλαχεψετε λίγο.
Εγώ λέω κουνιστε το κωλαρακι σας καλύτερα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
2-0 στο 30. Μετά, οικονομία δυναμεων.
Έχουμε και μια Μίλαν να κερδίσουμε, με παοκάκους θα ασχολούμαστε;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Uppercut
Είπαμε. Θα κερδίσουμε και τις δύο δικέφαλες.
- Otto Weininger
Μιλάμε για τρελό σκατοκαιρο. Πισίνα θα είναι το γήπεδο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν εχει βαλει συγχρονο αποστραγγιστικο συστημα ο απλας ο Βαγγελας;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Κατά την διάρκεια της βροχής ;GoBack έγραψε: 30 Σεπ 2018, 18:54 Δεν εχει βαλει συγχρονο αποστραγγιστικο συστημα ο απλας ο Βαγγελας;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
ritzeri
Είπαμε Χ το ματσάκι.
Και οι δύο ανάπηροι είναι, την άλλη Κυριακή πρώτοι θα είμαστε εμείς.
Ας ελπίσουμε να είναι βαρύς και επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος
Στην ολλανδια και την αγγλια γιατι δεν γινονται λιμνες τα γηπεδα;Otto Weininger έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:07Κατά την διάρκεια της βροχής ;GoBack έγραψε: 30 Σεπ 2018, 18:54 Δεν εχει βαλει συγχρονο αποστραγγιστικο συστημα ο απλας ο Βαγγελας;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Uppercut
Ο ένας εκ των δύο κατ' εσέ ανάπηρων σε γάμησε ήδη, οπότε κάτσε εκεί και μη μιλάς ενώ είσαι μπουκωμένος. Ο άλλος θα σε γαμήσει την άλλη Κυριακή, αλλά ας μείνουμε στα όσα έχουν ήδη γίνει.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:09 Είπαμε Χ το ματσάκι.
-
ritzeri
Δεν μπορεί να κερδίζει πάντα ο καλυτερος, το έχω αποδεχτεί αυτό.Uppercut έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:14Ο ένας εκ των δύο κατ' εσέ ανάπηρων σε γάμησε ήδη, οπότε κάτσε εκεί και μη μιλάς ενώ είσαι μπουκωμένος. Ο άλλος θα σε γαμήσει την άλλη Κυριακή, αλλά ας μείνουμε στα όσα έχουν ήδη γίνει.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:09 Είπαμε Χ το ματσάκι.
Αλλά 9/10 θα είστε στα 4.
Πόσες φορές πρέπει να σε πάρω ακόμη δλδ.για να καταλάβεις ποιος είναι ο αρσενικός στη σχέση μας;
-
Uppercut
Καλύτερος είναι αυτός με τα 44 πρωταθλήματα όχι αυτός με τα 11,12 πόσα έχεις. Σ' έχω κερδίσει πολλές παραπάνω φορές, οπότε δε βγάζει κανένα νόημα αυτό που λες. Μπορούμε να εστιάσουμε μόνο στις χρονιές που θέλεις π.χ. τη περσινή, αλλά ούτε αυτό βγάζει νόημα. Συνολικά σε γαμάω κι επί του παρόντος εσύ τον έχεις πιει κι είσαι μπουκωμένος.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:18Δεν μπορεί να κερδίζει πάντα ο καλυτερος, το έχω αποδεχτεί αυτό.Uppercut έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:14Ο ένας εκ των δύο κατ' εσέ ανάπηρων σε γάμησε ήδη, οπότε κάτσε εκεί και μη μιλάς ενώ είσαι μπουκωμένος. Ο άλλος θα σε γαμήσει την άλλη Κυριακή, αλλά ας μείνουμε στα όσα έχουν ήδη γίνει.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:09 Είπαμε Χ το ματσάκι.
Πόσες φορές πρέπει να σε πάρω ακόμη δλδ.για να καταλάβεις ποιος είναι ο αρσενικός στη σχέση μας;
-
ritzeri
Δεν με ενδιαφέρει η προϊστορία.Uppercut έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:21Καλύτερος είναι αυτός με τα 44 πρωταθλήματα όχι αυτός με τα 11,12 πόσα έχεις. Σ' έχω κερδίσει πολλές παραπάνω φορές, οπότε δε βγάζει κανένα νόημα αυτό που λες. Μπορούμε να εστιάσουμε μόνο στις χρονιές που θέλεις π.χ. τη περσινή, αλλά ούτε αυτό βγάζει νόημα. Συνολικά σε γαμάω κι επί του παρόντος εσύ τον έχεις πιει κι είσαι μπουκωμένος.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:18Δεν μπορεί να κερδίζει πάντα ο καλυτερος, το έχω αποδεχτεί αυτό.Uppercut έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:14
Ο ένας εκ των δύο κατ' εσέ ανάπηρων σε γάμησε ήδη, οπότε κάτσε εκεί και μη μιλάς ενώ είσαι μπουκωμένος. Ο άλλος θα σε γαμήσει την άλλη Κυριακή, αλλά ας μείνουμε στα όσα έχουν ήδη γίνει.
Είμαι ο πρωταθλητής και εσύ ο τριτος και καταιδρωμενος.
Και επειδή βγαζεις γλώσσα την άλλη εβδομάδα δε θα χει προκαταρκτικά.