!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Συνεχίζοντας λοιπόν αυτά που θέλω να πω σε σας τους τρεις αγαπητούς μου διαδικτυακούς φίλους

παρατηρώ πως ειναι τελικά ειρωνικό πως ένα νήμα που ξεκίνησε με την διαπίστωση του καθ όλα σεβάσμιου χρήστη Nandros πως ειμαι Ζαιοπροπαγανδας :o

μετά από τόσο καιρό, και τόσες επιθέσεις αυριανιστών, καταλήγουμε στο ίδιο σημείο καθώς ο καθ όλα σεβάσμιος χρήστης Chainis με θεωρεί εκπρόσωπο των ΜΚΟ, των χαλιλλέγγυων και του σύριζα :o

Φυσικά τίποτα απ όλα αυτά δεν θα πτοούσε το ατέρμονο κυνήγι της βλακείας που συστηματικά κάνω

αλλά η παρέμβαση του καθ όλα σεβάσμιου συντονιστή Bazoomba σίγουρα μου βάζει ένα φρένο

και παρ όλο που κατά βάθος

Εικόνα

καθώς τότε

Εικόνα

το οποίο και σκοπεύω να κάνω μετριάζοντας στο ελάχιστο την ενεργή μου συμμετοχή απο τούδε και στο εξής στο αγαπημένο μας φόρουμ

Δυστυχώς φίλοι μου,όσον άφορα εμένα

Εικόνα

Αυτά τα ολίγα λοιπόν από μένα και

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

georgebi έγραψε: 23 Αύγ 2022, 11:11 Συνεχίζοντας λοιπόν αυτά που θέλω να πω σε σας τους τρεις αγαπητούς μου διαδικτυακούς φίλους

παρατηρώ πως ειναι τελικά ειρωνικό πως ένα νήμα που ξεκίνησε με την διαπίστωση του καθ όλα σεβάσμιου χρήστη Nandros πως ειμαι Ζαιοπροπαγανδας :o

μετά από τόσο καιρό, και τόσες επιθέσεις αυριανιστών, καταλήγουμε στο ίδιο σημείο καθώς ο καθ όλα σεβάσμιος χρήστης Chainis με θεωρεί εκπρόσωπο των ΜΚΟ, των χαλιλλέγγυων και του σύριζα :o

Φυσικά τίποτα απ όλα αυτά δεν θα πτοούσε το ατέρμονο κυνήγι της βλακείας που συστηματικά κάνω

αλλά η παρέμβαση του καθ όλα σεβάσμιου συντονιστή Bazoomba σίγουρα μου βάζει ένα φρένο

Εικόνα

καθώς τότε

[img]https://i.postimg.cc/yNQPC9wM/9d58 ... .gif[/img]

το οποίο και σκοπεύω να κάνω μετριάζοντας στο ελάχιστο την ενεργή μου συμμετοχή απο τούδε και στο εξής στο αγαπημένο μας φόρουμ

[img]https://i.postimg.cc/GhYcy0vH/arka ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/Pr55Pwc3/larr ... .gif[/img]
Αυτό που κάνεις είναι λάθος. Η προσφορά σου (που τη θεωρώ σημαντική) δεν έγκειται στην παράθεση των πολλαπλών gifs. ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΑΧΑ να παραθέσεις τα άρθρα και τις απόψεις από άλλους που παραθέτεις και όσοι έχουν ένα δράμι ευφυίας καταλαβαίνουν. Καλή η επεξήγηση με τα gifs, πλάκα έχει, αλλά το καλό που κάνεις είναι ότι ψάχνεις-βρίσκεις-παραθέτεις. Αυτό είναι που έχει σημασία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

georgebi έγραψε: 23 Αύγ 2022, 11:11 αλλά η παρέμβαση του καθ όλα σεβάσμιου συντονιστή Bazoomba σίγουρα μου βάζει ένα φρένο
Εικόνα

Μην τα πετάς έτσι απότομα αυτά. Ορισμένοι πίνουμε και καφέ ξέρεις.
georgebi έγραψε: 23 Αύγ 2022, 11:11 Εικόνα
Ακριβώς!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Δεν είναι θέμα βλακείας.Είναι θέμα ενόχλησης των προπαγανδιστών των μπρρροοοδευτικών δυνάμεων. :D Φυσικά δεν έχει υποχρέωση ο καθένας να χαλάει τη διάθεσή του με το να τσακώνεται με τη συριζοαναρχοκνιτανταρσύα αλλά πάντως δεν είναι θέμα βλακείας οι αντιδράσεις.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

πατησιωτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:27 Δεν είναι θέμα βλακείας.Είναι θέμα ενόχλησης των προπαγανδιστών των μπρρροοοδευτικών δυνάμεων. :D Φυσικά δεν έχει υποχρέωση ο καθένας να χαλάει τη διάθεσή του με το να τσακώνεται με τη συριζοαναρχοκνιτανταρσύα αλλά πάντως δεν είναι θέμα βλακείας οι αντιδράσεις.
Σε ποιες αντιδρασεις αναφερεσαι ακριβως; Δημοσιως του εγινε η επισημανση μπας και αποφευγαμε την ηρωοποιηση, αλλα φευ...
Και κανεις δεν προσπαθησε να τον φιμωσει. Να βαζει τα περιττα στοιχεια των αναρτησεων του σε σποηλερ του ζητηθηκε, ιδιως σε ενεργα θεματα στα νηματα της πολιτικης.

Ημαρτον!
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
georgebi

AlienWay έγραψε: 24 Αύγ 2022, 15:06
georgebi έγραψε: 23 Αύγ 2022, 11:11
Αυτό που κάνεις είναι λάθος. Η προσφορά σου (που τη θεωρώ σημαντική) δεν έγκειται στην παράθεση των πολλαπλών gifs. ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΑΧΑ να παραθέσεις τα άρθρα και τις απόψεις από άλλους που παραθέτεις και όσοι έχουν ένα δράμι ευφυίας καταλαβαίνουν. Καλή η επεξήγηση με τα gifs, πλάκα έχει, αλλά το καλό που κάνεις είναι ότι ψάχνεις-βρίσκεις-παραθέτεις. Αυτό είναι που έχει σημασία.

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Alien, αλλά έχεις άδικο...ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

dtri2020 έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:19
georgebi έγραψε: 23 Αύγ 2022, 11:11 αλλά η παρέμβαση του καθ όλα σεβάσμιου συντονιστή Bazoomba σίγουρα μου βάζει ένα φρένο
Εικόνα

Μην τα πετάς έτσι απότομα αυτά. Ορισμένοι πίνουμε και καφέ ξέρεις.

Ελπίζω όχι με μεταλλικό καλαμάκι...

Εικόνα

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

πατησιωτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:27 Δεν είναι θέμα βλακείας.Είναι θέμα ενόχλησης των προπαγανδιστών των μπρρροοοδευτικών δυνάμεων. :D Φυσικά δεν έχει υποχρέωση ο καθένας να χαλάει τη διάθεσή του με το να τσακώνεται με τη συριζοαναρχοκνιτανταρσύα αλλά πάντως δεν είναι θέμα βλακείας οι αντιδράσεις.
Μα γιατί ενοχλούνται;Εγώ δεν σατιρίζω την εντός φόρουμ βλακεία ....αν υπάρχει τέτοια :p2:

Τη βλακεία των ''μπρρροοοδευτικών'' δυνάμεων εκτός φόρουμ καταδεικνύω

Άσε και αυτό δεν το κάνω επίτηδες...απλά

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Bazoomba έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:27
Σε ποιες αντιδρασεις αναφερεσαι ακριβως; Δημοσιως του εγινε η επισημανση μπας και αποφευγαμε την ηρωοποιηση, αλλα φευ...
Και κανεις δεν προσπαθησε να τον φιμωσει. Να βαζει τα περιττα στοιχεια των αναρτησεων του σε σποηλερ του ζητηθηκε, ιδιως σε ενεργα θεματα στα νηματα της πολιτικης.

Ημαρτον!
Έτσι, έτσι, όπως τα λες ειναι παικταρά μου

Εικόνα

Ελπίζω να μην σ ενοχλεί, ειδικά τώρα που γνωριστήκαμε, να σε αποκαλώ, όπως κι εσύ έμενα, ''παικταρά μου''.

Εκτός κι αν προτιμάς να σε λέω ''αγόραρε'

Και για να δεις πως δεν εχω bad feelings πάρε και ένα τραγουδάκι που λογικά είναι απ αυτά που ακούς

Spoiler
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ορισμένοι πάλι διαβάζουμε φιλώντας τον αγκώνα μας

[μια μικρή δωρεά είναι το καλύτερο ευχαριστώ.δέχομαι και κρυπτο]
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

georgebi έγραψε: 25 Αύγ 2022, 08:25
AlienWay έγραψε: 24 Αύγ 2022, 15:06
georgebi έγραψε: 23 Αύγ 2022, 11:11

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Alien, αλλά έχεις άδικο...ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.
Σε καταλαβαίνω. Ευχαριστούμε πάντως για την διαφορετική προσφορά.

:wave:
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

στο τζαμπε ρε γυφτοι τον εχετε?

νταξει ενα συμβολαιακι του αξιζει του φουκαρα..

μια χαρα σφουγγαριζει για τα λαμογια..
αυτοπροτεινεται κι ολας...

γουιν γουιν
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα »

georgebi έγραψε: 23 Αύγ 2022, 11:11 Συνεχίζοντας λοιπόν αυτά που θέλω να πω σε σας τους τρεις αγαπητούς μου διαδικτυακούς φίλους

Εικόνα

καθώς τότε

[img]https://i.postimg.cc/yNQPC9wM/9d58 ... .gif[/img]

[img]https://i.postimg.cc/GhYcy0vH/arka ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/Pr55Pwc3/larr ... .gif[/img]

0:42
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

georgebi έγραψε: 25 Αύγ 2022, 08:28 Ελπίζω όχι με μεταλλικό καλαμάκι...
Από φλυτζάνι εσπρεσσο δεν νομίζω να κινδύνεψε ποτέ κανένας.

Από την μύτη μου πετάχθηκε ο καφές όταν διάβασα για τον "καθ όλα σεβάσμιου συντονιστή Bazoomba"
Bazoomba έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:27

Ημαρτον!
Προστάτη άγιο θα πρέπει να σε ανακυρήξουν κάποιοι εδώ μέσα για την "αξιοσέβαστη αντικειμενικότητα" σου.

Μην απαντήσεις!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα »

κατά φωνή
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”