Μονο που εγω δεν αναφερω απλα μια πρακτικη του κρεβατιου αλλα για σταση ζωης.Μιλαω για 24/7,δηλαδη μια BDSM σχεση 24 ωρες 7 ημερες την εβδομαδα.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:33Ουτε εγω μίλησα για γκευλικια. Κανεις σοβαρός άνθρωπος δεν περιγράφει παραέξω τι κανει στο κρεβάτι του.Nero έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:32δε μιλάει για γκειλίκια,για εταιρο μιλάει. Στραπον,μαστίγια κλπCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:27 Εσείς δηλαδή πήγατε και είπατε στον μπαμπα σας, μπαμπα με πηδαει ενας ψωλαρας 20 εκατοστων, γιολο; Απο που κι ως που θα πιάσεις κουβεντα για τα του κρεβατιού σου ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
BDSM σχεση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BDSM σχεση
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Cecily Anne
Καταλαβαινεις οτι και να το έγραφες κατα 99% θα το παιρναμε σε χαβαλέ ; Ρωτα τον μπλακι που δεν άφησε γωνία στο τετράγωνο αποτιστη, αν τον παρεξήγησαμε.Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:38
Εντάξει, δεν ξέρω ειδικά για εσένα. Γενικώς λέω. Sorry, αν δεν έγραψες.
Ούτε εγώ έγραψα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
οχι, δεν προσεξα να εισηλθε αυτη η παραμετρος στην εξισωση. Αλλα δεν θα με εξεπλητε κιολας, ηταν και οι τρεις τους ζωηρες απο μικρες.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:36Ειναι ανήλικη ή παρθένα ή και τα δυο;blackpaint έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:35
Ξερω τουλαχιστον μια που τα συζηταει αυτα με τη μαμα της. Και με την αδελφη της, και την ξαδερφη της.
Προσοχή. Και το οικόπεδο μεταβίβαση
Αλλιώς όλα τα ΕΝΦΙΑ ξανά
Κι εννοείται δε παίρνεις πίσω απ' την εφορία μια
Για τα ΕΝΦΙΑ που πλήρωσες
Διότι αν έχεις το σπίτι κι όχι το οικόπεδο πχ ήταν κι έμεινε στου ιδιοκτήτη το όνομα ( ναι γίνεται κι αυτό)... μπλέξιμο
Έγινα εξπερ, όχι παιζουμε
Αλλιώς όλα τα ΕΝΦΙΑ ξανά
Κι εννοείται δε παίρνεις πίσω απ' την εφορία μια
Για τα ΕΝΦΙΑ που πλήρωσες
Διότι αν έχεις το σπίτι κι όχι το οικόπεδο πχ ήταν κι έμεινε στου ιδιοκτήτη το όνομα ( ναι γίνεται κι αυτό)... μπλέξιμο
Έγινα εξπερ, όχι παιζουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 30 Σεπ 2018, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Κλειδωμενη θα ειναι στο υπόγειο !;zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:38Μονο που εγω δεν αναφερω απλα μια πρακτικη του κρεβατιου αλλα για σταση ζωης.Μιλαω για 24/7,δηλαδη μια BDSM σχεση 24 ωρες 7 ημερες την εβδομαδα.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:33Ουτε εγω μίλησα για γκευλικια. Κανεις σοβαρός άνθρωπος δεν περιγράφει παραέξω τι κανει στο κρεβάτι του.
Ε τοτε συμφωνώ, καλο ηταν να το συζητήσει με κάποιον ειδικό κατα προτίμηση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:26Εννοείς πως τα λέω αυτά χωρίς να σκεφτώ;
Σκέψου καλύτερα πως υπάρχουν οικογένειες που έχασαν άμαχο πληθυσμό από τα κουκούδια και δεν ανέχονται κουκούδι στο σπίτι. Το σπίτι στο χωριό τώρα είναι ανακαινισμένο, αλλά εκεί μέσα είχαν σκοτώσει ακόμα και μικρό παιδί. Πώς θα έμπαινα εκεί μέσα αν ήμουν κουκούδι;
Αν εννοείς το πρώτο quote, απλά απεχθάνομαι τη ιδέα και αυτό το "υποτακτικός" είναι λίγο σάικο.
Μου έκανε εντύπωση που ανέφερες για αποκλήρωση σαν εκβιαστική κίνηση μου ακούστηκε. Και αναρωτήθηκα ποια νέα γυναίκα μορφωμένη που εργάζεται, όπως εσύ, δρα στη σημερινή εποχή με γνώμονα αν θα την αποκλείσουν από τη περιουσία το τι θ' αποφασίσουν οι γονείς, αδέρφια,θείοι κτλ Φυσικά αν οι αποφάσεις παίρνονται μόνο και μόνο από σένα δεν υπάρχει καν θέμα ερώτησης. Γι'αυτό αυτό αναρωτήθηκαν αν είσαι μικρούλα
Και μένα η γιαγιά μου μισεί τους αριστερούς και είναι βαμμένη ΝΔ. Και έχασε αδερφό από εκτέλεση στον εμφύλιο. Τι να κάνουμε πόλεμος ήταν. Αλλά αυτό είναι άσχετο.
Σχετικά με το bdsm, δεν είναι σάηκο όποιος έχει πιο κίνκυ γούστα ή και διαστροφές. Αρκεί να μην εμπεριέχουν δραστηριότητα
που βλάπτει κάποιον παρά τη θέληση του ή ξεγελώντας τον.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι απλώς κατά τη γνώμη μου είναι too much information.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:40Καταλαβαινεις οτι και να το έγραφες κατα 99% θα το παιρναμε σε χαβαλέ ; Ρωτα τον μπλακι που δεν άφησε γωνία στο τετράγωνο αποτιστη, αν τον παρεξήγησαμε.Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:38
Ούτε εγώ έγραψα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Sid Vicious
Άρα επανερχόμαστε δηλαδή στην απάντηση που έδωσε ο Beria περί ΚΝΕ.zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:38Μονο που εγω δεν αναφερω απλα μια πρακτικη του κρεβατιου αλλα για σταση ζωης.Μιλαω για 24/7,δηλαδη μια BDSM σχεση 24 ωρες 7 ημερες την εβδομαδα.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:33Ουτε εγω μίλησα για γκευλικια. Κανεις σοβαρός άνθρωπος δεν περιγράφει παραέξω τι κανει στο κρεβάτι του.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μόνο ποτέ θα πεθάνω δε ξέρω ρε πστ μουblackpaint έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:40οχι, δεν προσεξα να εισηλθε αυτη η παραμετρος στην εξισωση. Αλλα δεν θα με εξεπλητε κιολας, ηταν και οι τρεις τους ζωηρες απο μικρες.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:36Ειναι ανήλικη ή παρθένα ή και τα δυο;blackpaint έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:35
Ξερω τουλαχιστον μια που τα συζηταει αυτα με τη μαμα της. Και με την αδελφη της, και την ξαδερφη της.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- blackpaint
Βολτα με το λουρακι δηλαδη; Καψονια κι εξευτελισμοι μπροστα σε κοσμο; Σκηνες στη δουλεια;zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:38Μονο που εγω δεν αναφερω απλα μια πρακτικη του κρεβατιου αλλα για σταση ζωης.Μιλαω για 24/7,δηλαδη μια BDSM σχεση 24 ωρες 7 ημερες την εβδομαδα.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:33Ουτε εγω μίλησα για γκευλικια. Κανεις σοβαρός άνθρωπος δεν περιγράφει παραέξω τι κανει στο κρεβάτι του.
Μάλλον δεν σε μεγάλωσε αυτή η γιαγιά να στα μάθειNaida έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:41 Μου έκανε εντύπωση που ανέφερες για αποκλήρωση σαν εκβιαστική κίνηση μου ακούστηκε. Και αναρωτήθηκα ποια νέα γυναίκα μορφωμένη που εργάζεται, όπως εσύ, δρα στη σημερινή εποχή με γνώμονα αν θα την αποκλείσουν από τη περιουσία το τι θ' αποφασίσουν οι γονείς, αδέρφια,θείοι κτλ Φυσικά αν οι αποφάσεις παίρνονται μόνο και μόνο από σένα δεν υπάρχει καν θέμα ερώτησης. Γι'αυτό αυτό αναρωτήθηκαν αν είσαι μικρούλα![]()
Και μένα η γιαγιά μου μισεί τους αριστερούς και είναι βαμμένη ΝΔ. Και έχασε αδερφό από εκτέλεση στον εμφύλιο. Τι να κάνουμε πόλεμος ήταν. Αλλά αυτό είναι άσχετο.
Εμείς είχαμε ακόμα και μωρά-θύματα και από τις δύο οικογένειες (σε δύο διαφορετικά μέρη της Ελλάδας) και με τους μεγάλους επίσης άμαχο πληθυσμό λόγω ηλικίας (για να μην ακούσω τίποτα μλκιες από μερικούς εδώ μέσα). Από όποιο σόι και να μας έκαναν baby sitting τα ίδια ακούγαμε πάνω-κάτω. Τους τσάκισαν οι κονσερβοκούτηδες και αυτά που λένε για Γερμανοτσολιάδες είναι ψέμματα.
Βγήκαμε εκτός θέματος.
Παιδιά, προσέξατε τη λέξη "υποτακτικός" στο αρχικό post; Και ότι το συζητάει με τους γονείς του; Δεν μου κάνει απλώς για παιχνίδι, πιο πολύ μου κάνει για απόφαση ζωής και θέλει να το μοιραστεί.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:41Σχετικά με το bdsm, δεν είναι σάηκο όποιος έχει πιο κίνκυ γούστα ή και διαστροφές. Αρκεί να μην εμπεριέχουν δραστηριότητα
που βλάπτει κάποιον παρά τη θέληση του ή ξεγελώντας τον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 30 Σεπ 2018, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Cecily Anne
Ελα τε Τζούνο σιγα πια.Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:42Ναι απλώς κατά τη γνώμη μου είναι too much information.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:40Καταλαβαινεις οτι και να το έγραφες κατα 99% θα το παιρναμε σε χαβαλέ ; Ρωτα τον μπλακι που δεν άφησε γωνία στο τετράγωνο αποτιστη, αν τον παρεξήγησαμε.Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:38
Ούτε εγώ έγραψα.
Θα στενοχωριόμουν πάρα πολύ. Θα έψαχνα να δω τι λάθος έκανα και πως να της/του αλλάξω γνώμη.zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:38
Μονο που εγω δεν αναφερω απλα μια πρακτικη του κρεβατιου αλλα για σταση ζωης.Μιλαω για 24/7,δηλαδη μια BDSM σχεση 24 ωρες 7 ημερες την εβδομαδα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Περιπου να κανει τις δουλειες του σπιτιου γυμνος ο υποτακτικος,να μιλαει μονο οταν του απευθυνεται ο λογος να Κυριαρχει στο μυαλο και την ζωη του ο κυριαρχος του.blackpaint έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:43Βολτα με το λουρακι δηλαδη; Καψονια κι εξευτελισμοι μπροστα σε κοσμο; Σκηνες στη δουλεια;zteo έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:38Μονο που εγω δεν αναφερω απλα μια πρακτικη του κρεβατιου αλλα για σταση ζωης.Μιλαω για 24/7,δηλαδη μια BDSM σχεση 24 ωρες 7 ημερες την εβδομαδα.Cecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:33
Ουτε εγω μίλησα για γκευλικια. Κανεις σοβαρός άνθρωπος δεν περιγράφει παραέξω τι κανει στο κρεβάτι του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και που να δεις όταν ανοίξει νήμα για το καλύτερο σεξ που είχαμε ever. Με αναλυτικές περιγραφές
Μη μπεις και διαβάσεις!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-