!!! DEVELOPMENT MODE !!!

House of the Dragon (Game of Thrones spin off)

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Καραμελίτσα έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:35
George_V έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:24 Ας μην κανουμε αλλο derail το νημα αυτο καθως εδω ειναι για το HotD.
Οκ, πόσες σεζόν θα είναι το δρακόσπιτο;
Noμιζω ειχαν πει για 5? Δεν ειμαι και σιγουρος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V

Εγω (στα βιβλια τουλαχιστον) ειμουν team Targaryen αλλα οχι με Νταινερυς. :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Μου δημιουργήθηκε μια απορία από τις κονταρομαχίες: ήταν πράγματι ανεκτό να σκοτώνεις τον αντίπαλο πάνω στα νεύρα σου, αφού σε έριχνε από το άλογο;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
George_V

Scouser έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:40 Μου δημιουργήθηκε μια απορία από τις κονταρομαχίες: ήταν πράγματι ανεκτό να σκοτώνεις τον αντίπαλο πάνω στα νεύρα σου, αφού σε έριχνε από το άλογο;
Πριν τον 13ο αιωνα ηταν περιπου ανεκτο αν και υπηρχαν κανονες που ειχαν συμφωνηθει απο πριν καθως οι περισσοτεροι συμμετέχοντες ηταν knights-errants και minor nobility που δεν τους ενοιαζε και πολυ αν εβγαζαν τα ματια τους.

Καπου στα 1300s αλλαξε αυτο και οι κονταρομαχιες εγιναν πιο αυστηρες (καθως εγινε πιο συχνη η συμμετοχη ευγενων και πριγκιπων) και δεν μπορουσες να σκοτωνεις τον καθενα επειδη σε εριξε απο το αλογο (ειδικα αν ηταν καποιο σημαινων προσωπο)

Και παλι αν ειχε συμφωνηθει εξ αρχης μπορουσε να καταληξει σε μονομαχία αλλα σε καθε περιπτωση σταματουσε στο first blood.

Εννοειται βεβαια οτι οι θανατοι απο ατυχημα ηταν κατι συνηθισμένο και αναμενομενο πολλες φορες σε καθε εποχη.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Γιατί, ήταν ανεκτό να στοχεύεις το άλογο αντί τον ιππέα; Λόγος για άμεση και ατιμωτικη αποβολή από τον αγώνα ήταν..
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

'γω θέλω να δω περισσότερο απο το arc "νόμος και τάξη" και τη σχέση του πρίγκιπα με της χρυσή φρουρά. Δεν ξέρω, για κάποιο λόγο πολύ μου άρεσε που ο αντιήρωας της σειράς είναι ένας μικρός Χρυσοχοΐδης :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
George_V

Japetus έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:31 Γιατί, ήταν ανεκτό να στοχεύεις το άλογο αντί τον ιππέα; Λόγος για άμεση και ατιμωτικη αποβολή από τον αγώνα ήταν..
Kανονικα οχι. Το να χτυπησεις το αλογο εχει να κανει με τους κανονες που ειχαν συμφωνηθει εξ αρχης. Αλλα στην πλειοψηφια των περιπτώσεων ειναι ντισκαλιφιε.
Άβαταρ μέλους
George_V

Σενέκας έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:39 'γω θέλω να δω περισσότερο απο το arc "νόμος και τάξη" και τη σχέση του πρίγκιπα με της χρυσή φρουρά. Δεν ξέρω, για κάποιο λόγο πολύ μου άρεσε που ο αντιήρωας της σειράς είναι ένας μικρός Χρυσοχοΐδης :oops: :oops: :oops:
Ο οποιος ομως οπως ειδαμε στο πρωτο επεισοδιο "αναδομηθηκε" απο το "υπουργειο" του. :003: Aντικατασταθηκε απο ενα τσιράκι του Χαιτάουερ παντως.
Davidian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Davidian »

Συζητάτε για μια σκηνή χωρίς λογική κ νόημα, που απλώς επιδίωξε να τικάρει το κουτάκι του ultra violence για να ιντριγκάρει τους φανς του GOT.
Σενέκας

George_V έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:54
Σενέκας έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:39 'γω θέλω να δω περισσότερο απο το arc "νόμος και τάξη" και τη σχέση του πρίγκιπα με της χρυσή φρουρά. Δεν ξέρω, για κάποιο λόγο πολύ μου άρεσε που ο αντιήρωας της σειράς είναι ένας μικρός Χρυσοχοΐδης :oops: :oops: :oops:
Ο οποιος ομως οπως ειδαμε στο πρωτο επεισοδιο "αναδομηθηκε" απο το "υπουργειο" του. :003: Aντικατασταθηκε απο ενα τσιράκι του Χαιτάουερ παντως.
ναι, τον εστείλανε μετάθεση στο Σουφλί, αλλά δεν περιμένω να κρατήσει πολύ. Η βλάχα που τον υποχρεώσαν να πάρει φαντάζομαι τα έχει λίγα τα ψωμιά της :003:
Σενέκας

Davidian έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:54 Συζητάτε για μια σκηνή χωρίς λογική κ νόημα, που απλώς επιδίωξε να τικάρει το κουτάκι του ultra violence για να ιντριγκάρει τους φανς του GOT.
Τι λες? η σκηνή έχτισε χαρακτήρα. Προς το τέλος όταν τον στέλνουν μετάθεση μαθαίνεις ότι κάνει ο,τι κάνει γιατί αυτό πιστεύει ότι είναι το καλύτερο για τον αδερφό του και τη χώρα, και οι γλίτσες που του πάνε κόντρα και τον έστειλαν στο Σουφλί, είναι όντως γλίτσες που υπηρετούν τον προσωπικό/οικογενειακό τους συμφέρον και ο βασιλιάς είναι υποχείριό τους :102:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

δεν παλεύεστε μαλάκες. Πως τις βλέπετε αυτές τις μαλακίες; Αυτά είναι σαπουνόπερες με μεγάλα μπάτζετ. Άντε ρε σοβαρευτείτε και δείτε τίποτα καλό.
Άβαταρ μέλους
George_V

Σενέκας έγραψε: 24 Αύγ 2022, 01:04
George_V έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:54
ναι, τον εστείλανε μετάθεση στο Σουφλί, αλλά δεν περιμένω να κρατήσει πολύ. Η βλάχα που τον υποχρεώσαν να πάρει φαντάζομαι τα έχει λίγα τα ψωμιά της :003:
E δε τη λες και βλάχα τη Rhea Royce... Είναι απόγονος και συγκληρονομος με τον αδελφό της των Bronze Kings of the Vale.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Σενέκας έγραψε: 24 Αύγ 2022, 01:07
Davidian έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:54 Συζητάτε για μια σκηνή χωρίς λογική κ νόημα, που απλώς επιδίωξε να τικάρει το κουτάκι του ultra violence για να ιντριγκάρει τους φανς του GOT.
Τι λες? η σκηνή έχτισε χαρακτήρα. Προς το τέλος όταν τον στέλνουν μετάθεση μαθαίνεις ότι κάνει ο,τι κάνει γιατί αυτό πιστεύει ότι είναι το καλύτερο για τον αδερφό του και τη χώρα, και οι γλίτσες που του πάνε κόντρα και τον έστειλαν στο Σουφλί, είναι όντως γλίτσες που υπηρετούν τον προσωπικό/οικογενειακό τους συμφέρον και ο βασιλιάς είναι υποχείριό τους :102:
:goodpost:

Τέρμα μαλακας ο βασιλιάς, κάθεται και συζητά με τις βδέλλες και κόβει τον καλύτερο υπουργό του
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

George_V έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:45
Scouser έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:40 Μου δημιουργήθηκε μια απορία από τις κονταρομαχίες: ήταν πράγματι ανεκτό να σκοτώνεις τον αντίπαλο πάνω στα νεύρα σου, αφού σε έριχνε από το άλογο;
Πριν τον 13ο αιωνα ηταν περιπου ανεκτο αν και υπηρχαν κανονες που ειχαν συμφωνηθει απο πριν καθως οι περισσοτεροι συμμετέχοντες ηταν knights-errants και minor nobility που δεν τους ενοιαζε και πολυ αν εβγαζαν τα ματια τους.

Καπου στα 1300s αλλαξε αυτο και οι κονταρομαχιες εγιναν πιο αυστηρες (καθως εγινε πιο συχνη η συμμετοχη ευγενων και πριγκιπων) και δεν μπορουσες να σκοτωνεις τον καθενα επειδη σε εριξε απο το αλογο (ειδικα αν ηταν καποιο σημαινων προσωπο)

Και παλι αν ειχε συμφωνηθει εξ αρχης μπορουσε να καταληξει σε μονομαχία αλλα σε καθε περιπτωση σταματουσε στο first blood.

Εννοειται βεβαια οτι οι θανατοι απο ατυχημα ηταν κατι συνηθισμένο και αναμενομενο πολλες φορες σε καθε εποχη.
Θενκς. Είχα την εντύπωση ότι ενας απο τους λογους των αγωνων ήταν η δημοσια προβολη των προτύπων της ιπποσύνης, οπότε μου έκαναν εντύπωση τα καφριλικια που έδειξαν στο πρώτο επεισόδιο. Νομίζω ούτε ο Μάρτιν στα βιβλία του περιγράφει τέτοια σκηνικά, αν εξαιρέσεις μια σκηνή νομιζω στο πρώτο βιβλίο που ο ψυχακιας Γκρεγκορ Κλεγκειν αποκεφαλίζει το ίδιο του το άλογο όταν χάνει. :lol:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”