Αφού οι απόψεις μας είναι αδιάφορες για σένα, τί ασχολείσαι μορφωμένη διανοούμενη και χάνεις τον χρόνο σου ολημερίς κι ολονυχτίς εδώ μέσα;. Πάνε σε καμιά διάλεξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τί έγινε Γαλίτσα; Αρχίσαμε τα ταμπελιάσματα και σε μένα; Πλάκα έχει. Για πε.
Δεν είπα το αντίθετο, απλά σου λέω οτι πλεον στη ζωή μου εχω περάσει πολλά και έχω δικούς μου τρόπους κάθε φορά να αντιδρώ.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:06
Μιλάω διότι σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ μπούρδα. Άστο, γάμα το. Ποτέ δεν μιλάω στο βρόντο.
Γενικώς, δηλαδή, έχω δικούς μου τρόπους εγώ, είμαι λίγο αλλού σε σχέση με τον κοινό νου
Κορίτσια, εγώ δεν θέλω να τσακωθώ όμως, αφήστε με αποξω!
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 23 Αύγ 2022, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατηγορούμενη δεν είσαι όπως δεν είναι και καμιά /κανένας. Φεμ επίσης φαντάζεσαι γιατί όπως σου δήλωσε η SUV και έτσι είναι, δεν πλησιάζει τον φεμινισμό. Η Πασιφάη από την άλλη επίσης δεν θεωρώ ότι θεωρεί τον εαυτό της φεμινίστρια. Δεν βαλλεσαι από πουθενά. Όπως κρίνεις τις απόψεις μου, κρίνω τις δικές σου. Ξέρω, ξέρω θα μου πεις αδιάφορο και μπλα μπλα μπλα. Αλλά και πάλι θα τις κρίνω.
Και όταν λες για ημιανηλικες γυναίκες και καμμένα χαρτιά επειδή είναι δύσκολο να κάνουν το βήμα να απεμπλακούν απο μια τέτοια κατάσταση ιδιαίτερα όταν έχουν παιδιά και ιδιαίτερα στην χώρα μας που οι κοινωνικές δομές είναι zero, ε άλλη μια φορά κάνεις το αγαπημένο σου σπορ να κατηγορείς το γυναικείο φύλο θεωρώντας φυσικά τον εαυτό σου κάτι ανώτερο μιας και ανήκεις στην πατριαρχία όπως μας έχεις πει. Χαζουλικες πεποιθήσεις δηλαδή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανένα πρόβλημα, ούτε κι εγώ έχω όρεξη για καυγά.SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:17Δεν είπα το αντίθετο, απλά σου λέω οτι πλεον στη ζωή μου εχω περάσει πολλά και έχω δικούς μου τρόπους κάθε φορά να αντιδρώ.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:06
Γενικώς, δηλαδή, έχω δικούς μου τρόπους εγώ, είμαι λίγο αλλού σε σχέση με τον κοινό νου
Κορίτσια, εγώ δεν θέλω να τσακωθώ όμως, αφήστε με αποξω!
Η Πασίφω ήρθε φουρτουνιασμένη και ως συνήθως άρχισε τα αου αου.
Θα της περάσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, τώρα πια κλαιν, πήραν και παίρνουν όλοι τα @@ μου και τελειωσε η υπόθεση.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:22
Ωχχχ μωρ'μάνα μου. Σε νοιώθω. Επίσης μια Πασιφαϊστικη συμβουλή. Γράψε τον κόσμο στο μνι σου και πορέψου με αυτοπεποίθηση. Πέταξε πίσω σου τα σκατά και μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, όταν πρόκειται για κωλάνθρωπους ή μουρλούς με πινακίδες.
ΥΓ: επείδή έσβησα αυτές τις προσωπικές αναφορές που έκανα, αν θέλεις σβήσε τες κι εσύ από τις δυο παραθέσεις σου, καλύτερα έτσι...
Ναι αλλά μην με ξαναπείτε εμένα φεμινίστρια, πληγώνομαιΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:24Κανένα πρόβλημα, ούτε κι εγώ έχω όρεξη για καυγά.SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:17Δεν είπα το αντίθετο, απλά σου λέω οτι πλεον στη ζωή μου εχω περάσει πολλά και έχω δικούς μου τρόπους κάθε φορά να αντιδρώ.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:06
Κορίτσια, εγώ δεν θέλω να τσακωθώ όμως, αφήστε με αποξω!![]()
Θα της περάσει.
Εγώ έσπευσα να διευκρινίσω πάντως!SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:26Ναι αλλά μην με ξαναπείτε εμένα φεμινίστρια, πληγώνομαιΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:24Κανένα πρόβλημα, ούτε κι εγώ έχω όρεξη για καυγά.SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:17
Δεν είπα το αντίθετο, απλά σου λέω οτι πλεον στη ζωή μου εχω περάσει πολλά και έχω δικούς μου τρόπους κάθε φορά να αντιδρώ.
Θα της περάσει.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ ταμπελιάζεις όλο το ντουνιά εδώ μέσα. Και με θεωρείς φουρτουνιασμένη επειδή ''τόλμησα'' να αρθρώσω άποψη. Πες μας πότε σε βολεύει να μιλάμε αν μη τι άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:24Κανένα πρόβλημα, ούτε κι εγώ έχω όρεξη για καυγά.SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:17Δεν είπα το αντίθετο, απλά σου λέω οτι πλεον στη ζωή μου εχω περάσει πολλά και έχω δικούς μου τρόπους κάθε φορά να αντιδρώ.Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:06
Θα της περάσει.
-
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 22:54 Η ΓΑΛΗ έγραψε πριν ότι η γυναίκα δείχνει και ανάλογα ο άντρας αντιδρά. Μια ξεκάθαρη επίρριψη ευθυνης στο θύμα.
σαν φυλλάδα για προπαγάνδα των ναζί διαβάζεσαι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
-
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
Καλά τώρα για σένα μιλάμε.αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:29Naida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 22:54 Η ΓΑΛΗ έγραψε πριν ότι η γυναίκα δείχνει και ανάλογα ο άντρας αντιδρά. Μια ξεκάθαρη επίρριψη ευθυνης στο θύμα.
σαν φυλλάδα για προπαγάνδα των ναζί διαβάζεσαι![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το είδα το είδα, σε μερσώ βαθειά!
Θεούσα με φραγγέλιο
ΕΥΛΟΓΗCΟΝ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis