εδώ νομίζω οτι δεν συμφωνώτην ιδια διαθεση να σπασουν το κεφαλι* του αλλου εχουν
αλλά πραγματικά, ίσως να κάνω και λάθος
*με την έννοια να φθάσουν στο έγκλημα
εδώ νομίζω οτι δεν συμφωνώτην ιδια διαθεση να σπασουν το κεφαλι* του αλλου εχουν
Σαφέστατα η υπέροχη λόγω μυϊκής δύναμης τους δίνει αυτή την αίσθηση. Έτσι ξεκίνησε και μύθος του ισχυρού φύλου. Που κάποτε όντως ήταν η πραγματικοτητα και όταν λέω κάποτε εννοώ νεανταρνταλς. Όχι όμως ότι πράγματι οι δολοφονίες γίνονται γιατί ο άλλος χρησιμοποιεί την μυική του δύναμη. Μπούρδες είναι αυτά. Με μαχαίρια και όπλα τις σκοτώνουν.
Ακριβώς τις παραθέσεις σας αναφέρω. Όπως ακριβώς τα γράφετε. Αν δεν θέλεις να τα αναφέρω, άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου και αυτά που γράφεις για να μην νιώθεις άβολα όταν τα αναφέρω.Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:12οταν καποιος γραφει κατι, εννοει αυτο που γραφει. οχι αυτο που φανταζεσαι εσυ οτι εννοει.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:01
ΓΑΛΗ μου, όταν λες ότι η γυναίκα προκαλεί την αντίδραση του ανδρός ανάλογα με το τι του δείχνει και τι δείχνει στο περιβάλλον, αυτό ακριβώς εννοείς. Αυτό έγραψες τουλάχιστον.
Και για να στο κάνω και παράδειγμα λες ότι
αν η αντίδραση του άνδρα είναι να την πλακώσει στο ξύλο είναι γιατί η γυναίκα προκάλεσε αυτή την αντίδραση του ανδρός.
θα συζητουσες πολυ καλυτερα αν το καταλαβαινες αυτο.
Οκ, να σημειώνεις κάθε φορά που γράφω κάτι, τί εννοώ.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:01ΓΑΛΗ μου, όταν λες ότι η γυναίκα προκαλεί την αντίδραση του ανδρός ανάλογα με το τι του δείχνει και τι δείχνει στο περιβάλλον, αυτό ακριβώς εννοείς. Αυτό έγραψες τουλάχιστον.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2022, 12:51Ρε Νάιδα, κάπου το' χεις χάσει τελείως.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 12:46
Και να πως αυτόματα μπαίνεις στο τριπακι
"της άξιζε αυτό που έπαθε γιατί αυτή τον διάλεξε "
Τι από που προκύπτει βρε; έγραψες ότι ο άντρας και το κοινωνικό περιβάλλον ελάμβανει αυτό που δείχνει η γυναίκα και αντιδρούν ανάλογα. Ε σε πληροφορώ ένας άντρας που θα σπάσει τα πλευρά της γυναίκας του γιατί αντιμίλησε, τον πρόσβαλε, τον έβρισε κτλ δεν το κάνει γιατί αυτό έδειξε η γυναίκα ότι θελει, αξίζει, διάλεξε αυτή την συμπεριφορά. Είναι τραγικό να λες τέτοια πράγματα.
Θεωρείς απόδειξη ό,τι περνάει από το μυαλό σου.
Κάτι σαν το άλτερ έγκο του σταβ, σε πιο απλοϊκή έκδοση.
αν η αντίδραση του άνδρα είναι να την πλακώσει στο ξύλο είναι γιατί η γυναίκα προκάλεσε αυτή την αντίδραση του ανδρός.
SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:18 Του δίνεται η αίσθηση με το όπλο οτι κατέχει υπερφυσική μυική δύναμη, καλύτερα τώρα?![]()
δηλαδη η μυικη υπεροχη επαψε να ειναι πραγματικοτητα; ειναι μυθος;Naida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:16
Σαφέστατα η υπέροχη λόγω μυϊκής δύναμης τους δίνει αυτή την αίσθηση. Έτσι ξεκίνησε και μύθος του ισχυρού φύλου. Που κάποτε όντως ήταν η πραγματικοτητα και όταν λέω κάποτε εννοώ νεανταρνταλς. Όχι όμως ότι πράγματι οι δολοφονίες γίνονται γιατί ο άλλος χρησιμοποιεί την μυική του δύναμη. Μπούρδες είναι αυτά. Με μαχαίρια και όπλα τις σκοτώνουν.
Νομίζω κλείσαμε τα 2 ποστ![]()
Ω, άλλος ασεβαστός μας βρήκε. Για πες λοιπόν τι εννοούσεςΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:21
Οκ, να σημειώνεις κάθε φορά που γράφω κάτι, τί εννοώ.
Αν μη τι άλλο, θα έχει πλάκα.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2022, 11:37
Όλα αυτά που γράφεις, υποστηρίζονται και από τις γυναίκες. Όταν δέχονται παθητικά ή σαπορτάρουν κατά περίπτωση τις συγκεκριμένες διακρίσεις, είναι απολύτως λογικό ότι κάποια στιγμή θα τις υποστούν και οι ίδιες.
Με λίγα λόγια, αυτό που βλέπουν οι άντρες και το κοινωνικό περιβάλλον της κάθε γυναίκας, είναι αυτό που δείχνει η γυναίκα. .
Και αντιδρούν αναλόγως.
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:18Ακριβώς τις παραθέσεις σας αναφέρω. Όπως ακριβώς τα γράφετε. Αν δεν θέλεις να τα αναφέρω, άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου και αυτά που γράφεις για να μην νιώθεις άβολα όταν τα αναφέρω.Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:12οταν καποιος γραφει κατι, εννοει αυτο που γραφει. οχι αυτο που φανταζεσαι εσυ οτι εννοει.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:01
ΓΑΛΗ μου, όταν λες ότι η γυναίκα προκαλεί την αντίδραση του ανδρός ανάλογα με το τι του δείχνει και τι δείχνει στο περιβάλλον, αυτό ακριβώς εννοείς. Αυτό έγραψες τουλάχιστον.
θα συζητουσες πολυ καλυτερα αν το καταλαβαινες αυτο.
Μα ΕΙΝΑΙ γενικό φαινόμενο.SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 12:54Εδώ μερικές φορές οι γυναίκες μπορεί να την πατάμε οτι και καλά, εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες τις χαζές, είμαι δυναμική και έξυπνη και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου το παίξει ματσο κτλNaida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 12:46Και να πως αυτόματα μπαίνεις στο τριπακιΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2022, 12:40
Από πού προκύπτει αυτό;
Για συγκοινωνούντα δοχεία της αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας, έγραψα, τη σχέση τέντζερη με καπάκι.![]()
"της άξιζε αυτό που έπαθε γιατί αυτή τον διάλεξε "
Τι από που προκύπτει βρε; έγραψες ότι ο άντρας και το κοινωνικό περιβάλλον ελάμβανει αυτό που δείχνει η γυναίκα και αντιδρούν ανάλογα. Ε σε πληροφορώ ένας άντρας που θα σπάσει τα πλευρά της γυναίκας του γιατί αντιμίλησε, τον πρόσβαλε, τον έβρισε κτλ δεν το κάνει γιατί αυτό έδειξε η γυναίκα ότι θελει, αξίζει, διάλεξε αυτή την συμπεριφορά. Είναι τραγικό να λες τέτοια πράγματα.
Αμ δεν είναι έτσι αλλά τέλος πάντων.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ
Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:25δηλαδη η μυικη υπεροχη επαψε να ειναι πραγματικοτητα; ειναι μυθος;Naida έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:16
Νομίζω κλείσαμε τα 2 ποστ![]()
δεν ειναι, υπαρχει και σημερα. και αυτος που εχει την υπεροχη, ξερει οτι την εχει, και μαθαινει σε ολη του τη ζωη οτι μπορει να τη χρησιμοποιησει σοτυς ασθενεστερους, για να περασει το δικο του. απο την αλλη, αυτη που δεν την εχει, μαθαινει να μη χρησιμοποιει βια στους δυνατοτερους.
εκεί αρχίζουν τα δράματαΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2022, 13:28
Μα ΕΙΝΑΙ γενικό φαινόμενο.![]()
Και παίζει αντίστοιχα και στους άντρες.
Όλα τα έξυπνα πουλιά, αρσενικά και θηλυκά, κάποια στιγμή θα πιαστούν από τη μύτη.
Το θέμα είναι πόσο θα μείνουν σ' αυτήν την κατάσταση, προσπαθώντας να την ωραιοποιήσουν.