Τι εννοεις; καφε απεξω;Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:53 Αν είσαι στο όριο και τα 15 ευρώ κάνουν διαφορά. Σκέψου να μη μπορείς να πάρεις καφέ στη δουλειά κάθε μέρα, μόνο τις μισές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την λιγουρεύεστε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Την λιγουρεύεστε;
- Dwarven Blacksmith
Τι έλεος, δεν έχουν παντού εσπρεσσιέρα.Custom_F έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:54Τι εννοεις; καφε απεξω;Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:53 Αν είσαι στο όριο και τα 15 ευρώ κάνουν διαφορά. Σκέψου να μη μπορείς να πάρεις καφέ στη δουλειά κάθε μέρα, μόνο τις μισές.Ελεοοοοοοος!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εγω εχω βιωσει 2 χιλ τον μηνα σε 150
Εδω θα κοψουμε το καπνισμα λεμε! Στον καφε θα κολλησουμε! Εχουμε οικονομικο προβλημα! Χ3σ3 τον καφε! Παρε απτο σπιτι!Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:57Τι έλεος, δεν έχουν παντού εσπρεσσιέρα.Custom_F έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:54Τι εννοεις; καφε απεξω;Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:53 Αν είσαι στο όριο και τα 15 ευρώ κάνουν διαφορά. Σκέψου να μη μπορείς να πάρεις καφέ στη δουλειά κάθε μέρα, μόνο τις μισές.Ελεοοοοοοος!
- Dwarven Blacksmith
Μα...ούτε στο σπίτι έχω εσπρεσιέραCustom_F έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:58Εδω θα κοψουμε το καπνισμα λεμε! Στον καφε θα κολλησουμε! Εχουμε οικονομικο προβλημα! Χ3σ3 τον καφε! Παρε απτο σπιτι!
Τέλος πάντων εγώ συμφωνώ, να τον χέσω τον καφέ, αλλά αν το κάνω η ποιότητα ζωής μου θα πέσει κατακόρυφα. Οπότε κάνουν διαφορά αυτά τα 15 ευρώ.
-
ritzeri
Το σενάριο λέει δουλεύει μόνο ο ένας και ζεις σε ενοίκιο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:41ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:32Γιατί;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 12:59 20 Ευρω καύσιμα για μετακινήσεις και 50 Ευρώ λοιπά έξοδα αυτοκινήτου μόνο σε κάποια φανταστικοχώρα! Όπως φυσικά και τα 20 Ευρώ για φάρμακα και παιδίατρο, ειδικά όταν έχεις μικρό παιδί.
Επίσης, στο σενάριο του δεν έχει υπολογίσει φθορές και βλάβες στο σπίτι, ενώ απουσιάζουν εντελώς δόσεις σε εφορία ή δόσεις για οικοσυσκευές ή έπιπλα, ή γενικά πάγιες υποχρεώσεις.
Αν πηγαίνεις στη δουλειά με τα πόδια, όπως είπα στο παράδειγμα μου, 20 ευρώ το μήνα για τις βόλτες σου είναι υπεραρκετά.
240 το χρόνο σε παιδίατρο είναι επίσης υπεραρκετά.
Δάνεια και χρέη σε εφορίες, ταμεία κλπ δεν είναι υποχρεωτικό να έχει κάποιος
Τώρα αν είσαι γκαντεμης και τρυπισει ο θερμοσιφωνας, νταξει θα στριμωχτεις λίγο για 3-4 χρόνια αλλά θα τον αλλαξεις
Όχι, δεν είναι υπεραρκετά 20 Ευρώ καύσιμα για τις βολτες σου τον μήνα εκτός αν οι βόλτες σου ειναι πάντοτε σε εμβέλεια 5 χλμ. Και προφανώς δεν ειναι εφικτό να πηγαίνουν ολοι με τα πόδια στην δουλειά. Αν πας με συγκοινωνία θες μηνιαία κάρτα.
Επίσης, μια επίσκεψη στον παιδίατρο κοστίζει 50αρικο.
Και δεν χρειάζεται να πληρώνεις παλιά χρέη, αρκεί να πληρώνεις τις τρέχουσες οφειλές προς την εφορία.
Άρα θα ενοικιάσεις καπου κοντά στη δουλειά. Δεν θα δουλεύεις Κέντρο και θα ενοικιάσεις στο Γέρακα.
Άρα ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι καν αμάξι.
Δεν πας κάθε μηνα στον παιδίατρο, μήνα παρά μήνα και πολύ είναι. Και φυσικά δεν παίρνει 50.
Εφορια με 650 ευρώ τετραμελη οικογένεια , δεν πληρώνεις.
Αντίθετα θα πάρεις και το κοινωνικό μέρισμα, που επειδή είμαι λαρτζ δεν το υπολογίζω.
Όπως επίσης δεν υπολογίζω και τα έσοδα από κάλαντα που θα πει ο 3 χρόνος μπόμπιρας σε γιαγιάδες, θείες κλπ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εκοψα το καπνισμα και τα τσιπουρα(αυτο και για την υγεια -για λιγο) τωρα διοτι ξεχρεωνω εφοριες σαν ανθρωπος χαλαω το φαι μου και την μετακινηση ,τιποτε αλλο η απολυτη μιζερια.
-
ritzeri
Να πάρεις, φωνάζει ο Αγης για επενδύσεις και εξοπλισμούς αλλά δεν τον ακούτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:00Μα...ούτε στο σπίτι έχω εσπρεσιέραCustom_F έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:58Εδω θα κοψουμε το καπνισμα λεμε! Στον καφε θα κολλησουμε! Εχουμε οικονομικο προβλημα! Χ3σ3 τον καφε! Παρε απτο σπιτι!![]()
Τέλος πάντων εγώ συμφωνώ, να τον χέσω τον καφέ, αλλά αν το κάνω η ποιότητα ζωής μου θα πέσει κατακόρυφα. Οπότε κάνουν διαφορά αυτά τα 15 ευρώ.
Αν και εγώ θα σου πρότεινα φραπέ από το σπίτι και σε σέικερ, τζάμπα θα σου έρθει.
Η ποιοτητα ζωης σου στη συγκεκριμενη περιπτωση θα γινει καλυτερη! Μονο κακο σου κανει ο καφες! Λιγοτερα νευρα, θα κοιμασαι πιο ευκολα. Να τον κοψεις ετσι και αλλιως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:00 Μα...ούτε στο σπίτι έχω εσπρεσιέρα![]()
Μην ελπίζεις - μια δίπλα να γλυκαθεί , το πολύ.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:01Το σενάριο λέει δουλεύει μόνο ο ένας και ζεις σε ενοίκιο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:41ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 13:32
Γιατί;
Αν πηγαίνεις στη δουλειά με τα πόδια, όπως είπα στο παράδειγμα μου, 20 ευρώ το μήνα για τις βόλτες σου είναι υπεραρκετά.
240 το χρόνο σε παιδίατρο είναι επίσης υπεραρκετά.
Δάνεια και χρέη σε εφορίες, ταμεία κλπ δεν είναι υποχρεωτικό να έχει κάποιος
Τώρα αν είσαι γκαντεμης και τρυπισει ο θερμοσιφωνας, νταξει θα στριμωχτεις λίγο για 3-4 χρόνια αλλά θα τον αλλαξεις
Όχι, δεν είναι υπεραρκετά 20 Ευρώ καύσιμα για τις βολτες σου τον μήνα εκτός αν οι βόλτες σου ειναι πάντοτε σε εμβέλεια 5 χλμ. Και προφανώς δεν ειναι εφικτό να πηγαίνουν ολοι με τα πόδια στην δουλειά. Αν πας με συγκοινωνία θες μηνιαία κάρτα.
Επίσης, μια επίσκεψη στον παιδίατρο κοστίζει 50αρικο.
Και δεν χρειάζεται να πληρώνεις παλιά χρέη, αρκεί να πληρώνεις τις τρέχουσες οφειλές προς την εφορία.
Άρα θα ενοικιάσεις καπου κοντά στη δουλειά. Δεν θα δουλεύεις Κέντρο και θα ενοικιάσεις στο Γέρακα.
Άρα ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι καν αμάξι.
Δεν πας κάθε μηνα στον παιδίατρο, μήνα παρά μήνα και πολύ είναι. Και φυσικά δεν παίρνει 50.
Εφορια με 650 ευρώ τετραμελη οικογένεια , δεν πληρώνεις.
Αντίθετα θα πάρεις και το κοινωνικό μέρισμα, που επειδή είμαι λαρτζ δεν το υπολογίζω.
Όπως επίσης δεν υπολογίζω και τα έσοδα από κάλαντα που θα πει ο 3 χρόνος μπόμπιρας σε γιαγιάδες, θείες κλπ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Custom_F έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:04Η ποιοτητα ζωης σου στη συγκεκριμενη περιπτωση θα γινει καλυτερη! Μονο κακο σου κανει ο καφες! Λιγοτερα νευρα, θα κοιμασαι πιο ευκολα. Να τον κοψεις ετσι και αλλιως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:00 Μα...ούτε στο σπίτι έχω εσπρεσιέρα![]()
Εγώ νεύρα; Θα σε κάψω με τις μάγισσες αν το ξανακακολογήσεις τον καφεδάκο!
-
ritzeri
Νομίζεις.perseus έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:02 εκοψα το καπνισμα και τα τσιπουρα(αυτο και για την υγεια -για λιγο) τωρα διοτι ξεχρεωνω εφοριες σαν ανθρωπος χαλαω το φαι μου και την μετακινηση ,τιποτε αλλο η απολυτη μιζερια.
Πόσα χαλάς για το φαι σου; Τοστ με γαλοπουλα ή παριζάκι Βικη με 3,5 ευρώ το κιλο σε πολύ ψιλες φέτες;
Ρε σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι υπάρχει γαλοπούλα με 3,5€ το κιλό; ΠΟΥ;ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:07Νομίζεις.perseus έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:02 εκοψα το καπνισμα και τα τσιπουρα(αυτο και για την υγεια -για λιγο) τωρα διοτι ξεχρεωνω εφοριες σαν ανθρωπος χαλαω το φαι μου και την μετακινηση ,τιποτε αλλο η απολυτη μιζερια.
Πόσα χαλάς για το φαι σου; Τοστ με γαλοπουλα ή παριζάκι Βικη με 3,5 ευρώ το κιλο σε πολύ ψιλες φέτες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:05![]()
![]()
![]()
Εγώ νεύρα; Θα σε κάψω με τις μάγισσες αν το ξανακακολογήσεις τον καφεδάκο!
Παρε μια εσπρεσιερα με δοσεις να τελειωνουμε!
Το παριζακι δεν ειναι γαλοπουλα. Ή μαλλον μπορει να ειναι ΚΑΙ γαλοπουλα. Αυτα που περισσευουν απο τη γαλοπουλα ομως. Κανενας δεν ειναι σιγουρος τι ακριβως ειναι το παριζακι...Naida έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:09Ρε σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι υπάρχει γαλοπούλα με 3,5€ το κιλό; ΠΟΥ;ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:07Νομίζεις.perseus έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:02 εκοψα το καπνισμα και τα τσιπουρα(αυτο και για την υγεια -για λιγο) τωρα διοτι ξεχρεωνω εφοριες σαν ανθρωπος χαλαω το φαι μου και την μετακινηση ,τιποτε αλλο η απολυτη μιζερια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος