νομίζω πως με αυτά θα τελειώσει ο πόλεμος, σε αυτή του την φάση. Εκτός αν οι ΗΠΑ αποφασίσουν αν δώσουν πιο πολύ υλικό στην ΟυκρανίαScouser έγραψε: 22 Αύγ 2022, 08:54
1. Αναγνώριση της ρωσικής κυριαρχίας στην Κριμαία.
2. Απαγόρευση χαρακτηρισμού της Ρωσίας ως 'aggressor country' και σύναψη ''συμφωνίας συνεργασίας'' με τη Ρωσία.
3. Αναγνώριση της ανεξαρτησίας της LNR και της DNR.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
-
Δημοκράτης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
-
Δημοκράτης
Εκτός αν βρεθούν τίποτα καλώδια της ΔΕΗ στην μέση.Крaсная армия έγραψε: 22 Αύγ 2022, 11:41Ποιου χρόνου;Στρακαστρουκας έγραψε:
Οκ αλλα τι θα κανει οταν οι Ρωσοι κυκλωσουν το Χαρκοβο του χρονου?
Σύντομα θα συντελεστεί.
Ήδη άρχισαν το προγεφύρωμα βορειοδυτικά του Χαρκόβου.
πόσες φορές θα πας κουβά ρε κακομοίρη;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
κατάλαβα ο πολεμος θα συνεχιστει για πολλά χρόνια μεχρι ενας απο τους δυο να καταρρεύσει οικονομικάScouser έγραψε: 22 Αύγ 2022, 08:54 Η συνάντηση Ερντογάν-Ζελένσκι στο Λβιβ δεν πήγε καλά. Ο Ερντογάν επιχείρησε να παίξει το ρόλο του μεσάζοντα με τον Πούτιν και μετέφερε στον Ζελένσκι τις απαιτήσεις του τελευταίου για να τελειώσει ο πόλεμος:
2. Απαγόρευση χαρακτηρισμού της Ρωσίας ως 'aggressor country' και σύναψη ''συμφωνίας συνεργασίας'' με τη Ρωσία.
4. Δημοψηφίσματα σε Χερσώνα και Ζαπορζίνια υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
5. Υιοθέτηση ουδέτερης εξωτερικής πολιτικής από την Ουκρανία, η οποία σε αντάλλαγμα θα λάβει ''εγγυήσεις ασφαλείας'' από τον ΟΗΕ.
6. Πλήρης αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας.
7. Πλήρης αλλαγή του Συντάγματος της Ουκρανίας, που θα κατοχυρώνει ίσα δικαιώματα για τους ρωσόφωνους, καθώς και την ουδετερότητα της χώρας.
8. Για όλο το διάστημα των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για την υλοποίηση των παραπάνω, ανάπτυξη δυνάμεων του ΟΗΕ για την προστασία των συνόρων και των κρίσιμων υποδομών της.
9. Πρόωρες κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία.
Ο Ζελένσκι του είπε να πάει να γαμηθεί.![]()
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Χαχα το μπουρδέλο η ΕΛΛΑΣ πιο σύντομα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Καραμελίτσα
https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... in-gazprom
Η Βουλγαρία, μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες όπου διακόπηκαν οι παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου, τον Απρίλιο, δήλωσε σήμερα έτοιμη να διαπραγματευτεί εκ νέου με τη ρωσική εταιρεία Gazprom, καθώς εκφράζονται φόβοι για ελλείψεις τον χειμώνα.
Η Βουλγαρία, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη Μόσχα για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της, αρνήθηκε να πληρώνει το φυσικό αέριο σε ρούβλια και ενέτεινε τις προσπάθειες για να διαφοροποιήσει τις πηγές ανεφοδιασμού της.
Ο υπηρεσιακός υπουργός Ενέργειας Ρόσεν Χρίστοφ δήλωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ότι «είναι πλέον αναπόφευκτες» οι διαπραγματεύσεις με την Gazprom Export «για να ξαναρχίσουν οι παραδόσεις της τρέχουσας σύμβασης» η οποία λήγει στα τέλη Δεκεμβρίου. Όπως εξήγησε, αυτή είναι «η μόνη λύση» ώστε να διατηρηθούν σε αποδεκτό επίπεδο οι λογαριασμοί για τις επιχειρήσεις. Ο Χρίστοφ είχε καλέσει νωρίτερα τα συνδικάτα των εργαζομένων και τους εργοδότες να στηρίξουν αυτήν την αλλαγή στρατηγικής.
«Οι διαπραγματεύσεις με την Gazprom θα είναι δύσκολες», προειδοποίησε, υπογραμμίζοντας ότι η συνέχεια θα εξαρτηθεί από την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Αναμενόμενο βέβαια, αλλά πιο ενδιαφέρον είναι τι θα βγάλουν οι εκλογές.
Z
Μπα.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 14:45νομίζω πως με αυτά θα τελειώσει ο πόλεμος, σε αυτή του την φάση.Scouser έγραψε: 22 Αύγ 2022, 08:54
Η Ουκρανία δεν μπορεί να υπογράψει παράδοση της Κριμαίας στη Ρωσία. Ούτε φυσικά και του Ντομπάς.
Και δεν έχει λόγο να το κάνει.
Η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει ρωσική Κριμαία και Ντομπάς. Και δεν πρόκειται να τα αναγνωρίσει.
Οι περιοχές αυτές θα παραμένουν, όπως η Β Κύπρος, κατεχόμενες χωρίς διπλωματικές κι εμπορικές σχέσεις. Περιοχές φαντάσματα. Για όσο διάστημα διαρκεί η κατοχή.
Μέχρι να έρθει ένα σχέδιο τύπου Ανάν και να μιλάει για δικοινοτικη διζωνικη ομοσπονδία.stavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 18:58Μπα.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 14:45νομίζω πως με αυτά θα τελειώσει ο πόλεμος, σε αυτή του την φάση.Scouser έγραψε: 22 Αύγ 2022, 08:54
Η Ουκρανία δεν μπορεί να υπογράψει παράδοση της Κριμαίας στη Ρωσία. Ούτε φυσικά και του Ντομπάς.
Η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει ρωσική Κριμαία και Ντομπάς. Και δεν πρόκειται να τα αναγνωρίσει.
Οι περιοχές αυτές θα παραμένουν, όπως η Β Κύπρος, κατεχόμενες χωρίς διπλωματικές κι εμπορικές σχέσεις. Περιοχές φαντάσματα. Για όσο διάστημα διαρκεί η κατοχή.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το Ανάν απορρίφθηκε από τους κύπριους.zteo έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:01Μέχρι να έρθει ένα σχέδιο τύπου Ανάν και να μιλάει για δικοινοτικη διζωνικη ομοσπονδία.stavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 18:58Μπα.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 14:45
νομίζω πως με αυτά θα τελειώσει ο πόλεμος, σε αυτή του την φάση.
Πιστεύεις ότι θα εγκριθεί από τους ουκρανούς;
-
Δημοκράτης
αν της πουν οι ΗΠΑ ότι δεν έχει άλλα όπλα φυσικά και θα υπογράψει τα πάντα. Το θέμα είναι καθαρά πόσο θέλουν να το τραβήξουν οι ΗΠΑ. Τι θα επιτρέψουν στους Ρώσους να πάρουν κτλ Βασικα αν εξ αρχής ο Πούτιν δεν ήταν ηλίθιος και ξεκαθάριζε ότι ήθελε τις 2 περιοχές που δήλωσαν αυτονομία και την Κριμαία και έλεγε ότι την εισβολή την κάνει ως εγγυήτρια δυναμη της περιοχής γιατί δεν εφαρμόζεται η συμφωνία του Μινσκ η γνώμη μου είναι ότι ο πόλεμος θα είχε τελειώσει τον πρώτο μήνα και δεν θα ασχολούνταν κανένας. Απλά ο κοντός για κάποιο λόγο πίστεψε ότι θα πάρει όλη την Ουκρανία και η Δύση θα κάτσει να τον κοιτάειstavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 18:58Μπα.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 14:45νομίζω πως με αυτά θα τελειώσει ο πόλεμος, σε αυτή του την φάση.Scouser έγραψε: 22 Αύγ 2022, 08:54
Όταν ο χρόνος θα οδηγεί την διχοτόμηση ποιο κοντά όπως στην Β.Κυπρο τότε ο ((συμβιβασμός)) της ((ομοσπονδίας)) θα φαίνεται ποιο ελκυστική.stavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:03Το Ανάν απορρίφθηκε από τους κύπριους.zteo έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:01Μέχρι να έρθει ένα σχέδιο τύπου Ανάν και να μιλάει για δικοινοτικη διζωνικη ομοσπονδία.stavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 18:58
Μπα.
Πιστεύεις ότι θα εγκριθεί από τους ουκρανούς;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Γιατί να το πουν αυτό;Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:07αν της πουν οι ΗΠΑ ότι δεν έχει άλλα όπλα φυσικά και θα υπογράψει τα πάντα.stavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 18:58Μπα.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 14:45
νομίζω πως με αυτά θα τελειώσει ο πόλεμος, σε αυτή του την φάση.
Οι ΗΠΑ έχουν απλώσει χαμόγελο από τη Νέα Υόρκη ως το Λος Άντζελες με την ανοησία/αφέλεια των ρώσων να εισβάλουν με πλήρη ισχύ στην Ουκρανία.
Ήδη, μέσα στους πρώτους 5 μήνες, η Ρωσία βρίσκεται οικονομικά σε κατάσταση default, δηλαδή χρεοκοπίας.
-
Δημοκράτης
Γιατί μπορεί να βρουν αλλά οφέλη στο τέλος του πολέμου,όλα ρευστά ειναιstavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:59Γιατί να το πουν αυτό;Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:07αν της πουν οι ΗΠΑ ότι δεν έχει άλλα όπλα φυσικά και θα υπογράψει τα πάντα.stavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 18:58
Μπα.
Οι ΗΠΑ έχουν απλώσει χαμόγελο από τη Νέα Υόρκη ως το Λος Άντζελες με την ανοησία/αφέλεια των ρώσων να εισβάλουν με πλήρη ισχύ στην Ουκρανία.
Ήδη, μέσα στους πρώτους 5 μήνες, η Ρωσία βρίσκεται οικονομικά σε κατάσταση default, δηλαδή χρεοκοπίας.
Γενικώς η κυβέρνηση της Ουκρανίας είναι ελεύθερη....να κάνει ότι που οι ΗΠΑ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:14Γιατί μπορεί να βρουν αλλά οφέλη στο τέλος του πολέμου,όλα ρευστά ειναιstavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:59Γιατί να το πουν αυτό;Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:07
αν της πουν οι ΗΠΑ ότι δεν έχει άλλα όπλα φυσικά και θα υπογράψει τα πάντα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Ε όταν είσαι αδύναμο κράτος και μάλιστα σε πολεμο με ενα πολύ πιο δυνατό στρατό έτσι έχουν τα πράγματαzteo έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:24Γενικώς η κυβέρνηση της Ουκρανίας είναι ελεύθερη....να κάνει ότι που οι ΗΠΑ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:14Γιατί μπορεί να βρουν αλλά οφέλη στο τέλος του πολέμου,όλα ρευστά ειναιstavmanr έγραψε: 22 Αύγ 2022, 19:59
Γιατί να το πουν αυτό;
Στα ίδια επίπεδα και οι Ρωσοι θα πολεμάνε για όσο το θέλουν οι ηπα
Ε καλά τους Ρώσους δεν τους χαλάει βλέπουν την αποτελεσματικότητα των ΝΑΤΟΙΚΩΝ όπλων δοκιμάζουν και τα δικά τους.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:27Ε όταν είσαι αδύναμο κράτος και μάλιστα σε πολεμο με ενα πολύ πιο δυνατό στρατό έτσι έχουν τα πράγματαzteo έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:24Γενικώς η κυβέρνηση της Ουκρανίας είναι ελεύθερη....να κάνει ότι που οι ΗΠΑ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Αύγ 2022, 21:14
Γιατί μπορεί να βρουν αλλά οφέλη στο τέλος του πολέμου,όλα ρευστά ειναι
Στα ίδια επίπεδα και οι Ρωσοι θα πολεμάνε για όσο το θέλουν οι ηπα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις