Αυτά δεν τα γνωρίζω και δεν γνωρίζω τυχόν ενέργειες των παιδιών τουJuno έγραψε: 30 Ιαν 2022, 16:26Στο phorum υπάρχει κόσμος με την κατάλληλη ειδικότητα να τσεκάρει γιατί δεν τον δέχτηκαν στο κέντρο αποκατάστασης πχ δεν το επιτρέπει η κατάσταση του ή δεν το καλύπτει το ταμείο του ή κάτι άλλο.
Θέλει οπωσδήποτε να πάει στο κέντρο στη Φυλής; Αν βρεθεί κάτι άλλο;
Αν θέλεις, ρώτησέ τον λεπτομέρειες για μα μπορούμε μα βοηθήσουμε. Θέλει να πάει μόνον εκεί, όχι κάπου αλλού;
Τι ακριβώς του απάντησαν όταν απέρριψαν την αίτησή του;
Μπορεί αυτό το κέντρο να είναι γεμάτο ή μπορεί να έγινε κάποιο γραφειοκρατικό μπέρδεμα.
Αν οι πληροφορίες είναι προσωπικές, συνεχίζουμε σε pms.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ΦΊΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ..
Re: Ο ΦΊΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ..
Ρώτησέ τον αν έχουν κάνει κάτι οι συγγενείς του και το έγινε με το κέντρο αποκατάστασης που διάλεξε. Θέλει να σου πει γιατί δεν τον δέχονται εκεί; Μπορεί η γνωμάτευση των γιατρών να μην είναι πλήρης επίτηδες, για να τον κρατήσουν στο γηροκομείο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:39Αυτά δεν τα γνωρίζω και δεν γνωρίζω τυχόν ενέργειες των παιδιών τουJuno έγραψε: 30 Ιαν 2022, 16:26Στο phorum υπάρχει κόσμος με την κατάλληλη ειδικότητα να τσεκάρει γιατί δεν τον δέχτηκαν στο κέντρο αποκατάστασης πχ δεν το επιτρέπει η κατάσταση του ή δεν το καλύπτει το ταμείο του ή κάτι άλλο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 09:35
Βρίσκεται στο Λεοντιο Γηροκομείο στο Περιστέρι
Κάπου δεν τον δέχθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης της Φυλής
Αν θέλεις, ρώτησέ τον λεπτομέρειες για μα μπορούμε μα βοηθήσουμε. Θέλει να πάει μόνον εκεί, όχι κάπου αλλού;
Μπορεί αυτό το κέντρο να είναι γεμάτο ή μπορεί να έγινε κάποιο γραφειοκρατικό μπέρδεμα.
Θέλει να πάει σε άλλο κέντρο; Ακόμα και εγώ μπορώ να πάρω τηλέφωνα να τσεκάρω κέντρα, αλλά δεν ξέρω τι πληροφορίες να δώσω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έχεις πμJuno έγραψε: 30 Ιαν 2022, 20:37Ρώτησέ τον αν έχουν κάνει κάτι οι συγγενείς του και το έγινε με το κέντρο αποκατάστασης που διάλεξε. Θέλει να σου πει γιατί δεν τον δέχονται εκεί; Μπορεί η γνωμάτευση των γιατρών να μην είναι πλήρης επίτηδες, για να τον κρατήσουν στο γηροκομείο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:39Αυτά δεν τα γνωρίζω και δεν γνωρίζω τυχόν ενέργειες των παιδιών τουJuno έγραψε: 30 Ιαν 2022, 16:26
Στο phorum υπάρχει κόσμος με την κατάλληλη ειδικότητα να τσεκάρει γιατί δεν τον δέχτηκαν στο κέντρο αποκατάστασης πχ δεν το επιτρέπει η κατάσταση του ή δεν το καλύπτει το ταμείο του ή κάτι άλλο.
Θέλει να πάει σε άλλο κέντρο; Ακόμα και εγώ μπορώ να πάρω τηλέφωνα να τσεκάρω κέντρα, αλλά δεν ξέρω τι πληροφορίες να δώσω.
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως,[ἔμεινα ἐκεῖ 6 μῆνες], θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
ἔπαθα στὶς 6 Σεπτεμβρίου πἐρυσι. Μόνο τὸ μυαλό μου ἔμεινε ἐκέραιο.Εἶμαι σὲ ἀναπηρικὸ ἀμαξίδιο καὶ ψιλοπερπατῶ μὲ μπαστοῦνι. Μοῦ ἄρεσε ποὺ μὲ συγκρίνατε μὲ τὸν Δημήτρη Χὸρν - φαίνεται πὼς κάπως ἔτσι εἶναι, μοῦ τὸ λένε χρόνια διαρκῶς...Εὐχαριστῶ γιὰ τὸ ἐνδιαφέρον σας.
ἔπαθα στὶς 6 Σεπτεμβρίου πἐρυσι. Μόνο τὸ μυαλό μου ἔμεινε ἐκέραιο.Εἶμαι σὲ ἀναπηρικὸ ἀμαξίδιο καὶ ψιλοπερπατῶ μὲ μπαστοῦνι. Μοῦ ἄρεσε ποὺ μὲ συγκρίνατε μὲ τὸν Δημήτρη Χὸρν - φαίνεται πὼς κάπως ἔτσι εἶναι, μοῦ τὸ λένε χρόνια διαρκῶς...Εὐχαριστῶ γιὰ τὸ ἐνδιαφέρον σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ την 21 Αύγ 2022, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
* https://www.phorum.com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Χαίρομαι που είσαι υγιής και ξανά κοντά μας Γιαννη !!!ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως, θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
ἔπαθα στὶς 6 Σεπτεμβρίου πἐρυσι. Μόνο τὶο μυαλό μου ἔμεινε ἐκέραιο.Εἶμαι σὲ ἀναπηρικὸ ἀμαξίδιο καὶ ψιλοπερπατῶ μὲ μπαστοῦνι. Μοῦ ἄρεσε ποὺ μὲ συγκρίνατε μὲ τὸν Δημήτρη Χὸρν - φαίνεται πὼς κάπως ἔτσι εἶναι, μοῦ τὸ λένε χρόνια διαρκῶς...Εὐχαριστῶ γιὰ τὸ ἐνδιαφέρον σας.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Υπομονή και επιμονή...ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως, θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
Έχεις το πιο σημαντικό κομμάτι σου ...τον εαυτό σου
Παρατηρητής...
Χαιρετισματα και από την συζηγο μουΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως, θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
Είχαμε φοβηθεί ότι είχες πεθανει ..
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Φιλιὰ στὴν σύζυγό σου.
* https://www.phorum.com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
-
giorgos mpekos
περαστικά.σου εύχομαι.
- Υδράργυρος
Καλως ηλθες μεσιε κλινο. Χαιρομαι που εισαι ξανα μαζι μας
Καλά να είσαι, γατόπαρδε. Κάποιοι περνούσαμε τακτικά το καλοκαίρι από εκεί, μία κουβέντα να έλεγε κάποιος θα φέρναμε κάτι.ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως,[ἔμεινα ἐκεῖ 6 μῆνες], θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Σιδερένιος! Καλώς ήλθες
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
χάρηκα πού είσαι εδώ και έχουμε νέα σου,εύχομαι νά πάς ακόμα καλύτεραΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2022, 16:13 Πρὶν 1 μήνα βγῆκα ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο Άποκατάσεως,[ἔμεινα ἐκεῖ 6 μῆνες], θεραπευμένος, λέει. ἀλλὰ ὲγὼ βλέπω πὼς ἔχω τὰ κακά μου χάλια . Ἐγκεφαλικὸ ἐπεισόδιο
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-