Εργαζομενος σε σατανικη μκο, δεν ειμαι ενας συναρπαστικος τυπος;Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:49Εργαζόμενοι σε ΜΚΟ που νταντεύουν λαθρομετανάστες, καλό είναι αν θέλουν να γράφουν στην Πολιτική και την Ιστορία, να βάλουν αυτήν ιδιότητα στην υπογραφή τους για να καταλαβαίνουν και τα νεούδια τι παίζει.Υδράργυρος έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:46 Να γινει επισημη γλωσσα για να λυθει το προβλημα. Αλλαζουν αυτοι τη συνταγματικη ονομασια και παιρνουν σαν αντσλλαγμα την αναγνωριση στην ρπισημη γλωσσα της ΕΕ.
Οποτε αυτοματα αναγνωριζρται και απο την ελλαδα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκόπια: Η «μακεδονική» γλώσσα να γίνει μία από τις επίσημες της ΕΕ
- Υδράργυρος
Re: Σκόπια: Η «μακεδονική» γλώσσα να γίνει μία από τις επίσημες της ΕΕ
Δεν είπα σατανική. Αλλά ο χώρος που εργάζεσαι δείχνει ποιους υποστηρίζεις και αυτοί δεν είναι οι Έλληνες.Υδράργυρος έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:52Εργαζομενος σε σατανικη μκο, δεν ειμαι ενας συναρπαστικος τυπος;Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:49Εργαζόμενοι σε ΜΚΟ που νταντεύουν λαθρομετανάστες, καλό είναι αν θέλουν να γράφουν στην Πολιτική και την Ιστορία, να βάλουν αυτήν ιδιότητα στην υπογραφή τους για να καταλαβαίνουν και τα νεούδια τι παίζει.Υδράργυρος έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:46 Να γινει επισημη γλωσσα για να λυθει το προβλημα. Αλλαζουν αυτοι τη συνταγματικη ονομασια και παιρνουν σαν αντσλλαγμα την αναγνωριση στην ρπισημη γλωσσα της ΕΕ.
Οποτε αυτοματα αναγνωριζρται και απο την ελλαδα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Βινόσαυρος
ενταξει γιουνο, νασαι καλά.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Καλά είμαι!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Northerner
Επίσης είναι γνωστό ότι ο αυτοκράτορας Trajan έστειλε στη Δακια μόνο τους εγκληματίες (κυρίως τους κλέφτες). Σπουδαίοι πρόγονοι είχαν οι Ρουμάνοι. Από την άλλη πλευρά οι Βούλγαροι έδωσαν πολιτισμό σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Τους βγάλαμε από τις σπηλιές. Ο ίδιος ο Βλαντ (πολύ λατινικό όνομα μετάξι άλλων) πολύ πιθανόν χρησιμοποίουσε το βουλγαρικό αλφάβητο για να γράφει, όπως έκαναν όλοι οι Ρουμάνοι ως τον 19 αιώνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:33 Η Ρουμανία έχει τον κόμη Δράκουλα, η Βουλγαρία για ποιο πράγμα είναι γνωστή;
Το λέω μπας και γίνει κατανοητό ότι πρέπει να σε ξέρουν πρώτα για να είναι εναντίον σου.
Δυστυχώς ο ρατσισμός είναι πρόβλημα στην Ελλάδα, αλλά γι αυτό είμαι εδώ. Θα σας βοηθήσω.
Αλλιώς ξέρω ότι κανένας μορφωμένος άνθρωπος δεν αρνείται ότι αυτη η γλώσσα είναι βουλγαρικά. Αλλά πρέπει να πολεμώ την προπαγάνδα όπου τη βρω. Δυστυχώς ο κύριος Μποικο δε συμφωνεί. Ο Μέγας Μποικο έχει άλλες ιδέες πως να υπερασπίζει το βουλγαρισμο.
Lost are only those who abandon themselves!
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
- hellegennes
Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Δηλαδή μπορούν οι Ιρλανδοί να ζητήσουν να θεσπιστούν τα ιρλανδικά αγγλικά σαν επίσημη γλώσσα της ΕΕ ή οι Αυστριακοί τα αυστριακά;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Σεπ 2018, 13:28 Το γλωσσολογικά ορθό δεν έχει πολύ σημασία, πολιτικό είναι το θέμα.
Αν οι Κύπριοι θέλουν, μπορούν αύριο κιόλας να κάνουν τα Κυπριακά επίσημη γλώσσα της ΕΕ. Κάθε χώρα δικαιούται μία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
αποψη σου. οι υπολοιποι δεν εχουμε προβλημα μαζι του, μαλιστα νομιζω οτι τετοια ατομα βοηθανε πολυ παραπανω απο οσο εσυJuno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:54Δεν είπα σατανική. Αλλά ο χώρος που εργάζεσαι δείχνει ποιους υποστηρίζεις και αυτοί δεν είναι οι Έλληνες.
τι εχεις κανει εσυ για τους "Ελληνες" δηλαδη; αντι να γκρινιαζεις, για πες μας καλυτερα
1. Βγήκαν τα συριζομποτάκια παγανιά να υποστηρίξουν τον Μερκούρη που κλαίει;Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 30 Σεπ 2018, 09:39αποψη σου. οι υπολοιποι δεν εχουμε προβλημα μαζι του, μαλιστα νομιζω οτι τετοια ατομα βοηθανε πολυ παραπανω απο οσο εσυJuno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:54Δεν είπα σατανική. Αλλά ο χώρος που εργάζεσαι δείχνει ποιους υποστηρίζεις και αυτοί δεν είναι οι Έλληνες.
τι εχεις κανει εσυ για τους "Ελληνες" δηλαδη; αντι να γκρινιαζεις, για πες μας καλυτερα
2. Ποιος είσαι για να σου δώσω λογαριασμό πώς βοηθάω; Μήπως θα στήσεις και λαϊκό δικαστήριο για όποιον εκφράζει αντίθετη γνώμη από εσένα; Ζιγκ χάιλ.
3. "Οι υπόλοιποι" είναι πληθυντικός αλληλεγγύης; Γιατί ο Μερκούρης έχει φάει κράξιμο από κάποιους εδώ στο phorum ατομικά και έχει φάει κράξιμο εκτός phorum, σαν ομάδα "υπαλλήλων" ΜΚΟ από όλους όσους έχουν εξαγριωθεί από την κατάσταση και γενικώς βρίζουν όλους τους κηφήνες των ΜΚΟ. Και είναι πολλοί.
Τι προσφέρει; Να τους καταγράφει και να μπλοκάρει τις διαδικασίες ασύλου για να μείνουν εδώ όσο περισσότερο γίνεται ώστε να αιτηθούν παραμονής; Που δεν θα έπαιρναν αν έκανε τη "δουλειά" του;
Α, τους δίνει και κάρτα με 500 ευρώ και τους βάζει στο τσάμπα ταξί για το νοσοκομείο. Γιατί αυτοί πρέπει να χρησιμοποιούν ταξί, οι Έλληνες αναξιοπαθούντες ένα ξεροκόμματο και πολύ τους είναι.
Και φυσικά όλα αυτά για κανα διχίλιαρο ευρώ τον μήνα <--και αυτός είναι ο λόγος που το κάνω θέμα.
Είναι ο πλέον αναξιόπιστος να λέει τη γνώμη του για το λαθρομεταναστευτικό, αλλά και για όλα τα έργα της κυβέρνησης γιατί αν διορθωθεί αυτή η κατάσταση, αυτά τα λεφτά δεν θα τα ξαναδεί ποτέ.
Ούτε τόσο χαλαρή δουλειά ξύσιμο καταγραφή, "πάρε από εδώ μία κάρτα εκεί είναι το ταξί σου".
Έχει προσωπικό συμφέρον να υποστηρίζει αυτούς και τις αποφάσεις τους και το παρουσιάζει σαν ιδεολογία. Βεβαίως να πει τη γνώμη του, αλλά να ξέρουν όλοι πως είναι αναξιόπιστος λόγω των αποδοχών που έχει.
ασφαλως εννοεις κυριλλικο αλφαβητο και οχι βουλγαρικο αλλωστε το εφτιαξαν οι βυζαντινοι για ολους τους σλαβουςNortherner έγραψε: 30 Σεπ 2018, 02:15πολύ πιθανόν χρησιμοποίουσε το βουλγαρικό αλφάβητο για να γράφει, όπως έκαναν όλοι οι Ρουμάνοι ως τον 19 αιώνα.
δηλαδη οι βουλγαροι δεν εχουν καποιο δικαιωμα ονομασιας σε αυτο το αλφαβητο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aνιστορητος detected. Kαπου εδω να θυμηθουμε ποιοι εβγαλαν τους Βουλγάρους απο τις σκηνές της στέππας και απο φτωχά ξαδέλφια των Ουννων εγιναν ανθρωποι.Northerner έγραψε: 30 Σεπ 2018, 02:15Επίσης είναι γνωστό ότι ο αυτοκράτορας Trajan έστειλε στη Δακια μόνο τους εγκληματίες (κυρίως τους κλέφτες). Σπουδαίοι πρόγονοι είχαν οι Ρουμάνοι. Από την άλλη πλευρά οι Βούλγαροι έδωσαν πολιτισμό σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Τους βγάλαμε από τις σπηλιές. Ο ίδιος ο Βλαντ (πολύ λατινικό όνομα μετάξι άλλων) πολύ πιθανόν χρησιμοποίουσε το βουλγαρικό αλφάβητο για να γράφει, όπως έκαναν όλοι οι Ρουμάνοι ως τον 19 αιώνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:33 Η Ρουμανία έχει τον κόμη Δράκουλα, η Βουλγαρία για ποιο πράγμα είναι γνωστή;
Το λέω μπας και γίνει κατανοητό ότι πρέπει να σε ξέρουν πρώτα για να είναι εναντίον σου.
Δυστυχώς ο ρατσισμός είναι πρόβλημα στην Ελλάδα, αλλά γι αυτό είμαι εδώ. Θα σας βοηθήσω.
Αλλιώς ξέρω ότι κανένας μορφωμένος άνθρωπος δεν αρνείται ότι αυτη η γλώσσα είναι βουλγαρικά. Αλλά πρέπει να πολεμώ την προπαγάνδα όπου τη βρω. Δυστυχώς ο κύριος Μποικο δε συμφωνεί. Ο Μέγας Μποικο έχει άλλες ιδέες πως να υπερασπίζει το βουλγαρισμο.
Oσο για τη γλώσσα το αλφαβητο ηταν μια πρωιμη μορφη του Κυριλλικου οπως το εφερε ο Κωνσταντινος Πρεσλάβ αλλα η γλώσσα ηταν Ρουμανικη και οχι Βουλγαρικη. Κατα τον ιδιο τρόπο που το Κυριλλικο αλφαβητο χρησιμοποιηθηκε για να καταγράψει την Γλαγολιτικη γλώσσα η οποια παρότι ειχε αλφάβητο δεν μπορουσε να αποδόσει ελληνικές η λατινικές λέξεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
+1Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 30 Σεπ 2018, 09:39αποψη σου. οι υπολοιποι δεν εχουμε προβλημα μαζι του, μαλιστα νομιζω οτι τετοια ατομα βοηθανε πολυ παραπανω απο οσο εσυJuno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:54Δεν είπα σατανική. Αλλά ο χώρος που εργάζεσαι δείχνει ποιους υποστηρίζεις και αυτοί δεν είναι οι Έλληνες.
- Βινόσαυρος
συντροφε, απλώς άνοιξε την britannicaNortherner έγραψε: 30 Σεπ 2018, 02:15 Αλλιώς ξέρω ότι κανένας μορφωμένος άνθρωπος δεν αρνείται ότι αυτη η γλώσσα είναι βουλγαρικά.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- metaxoskolikas
σε τι βοηθάνε τέτοια άτομα δηλαδή;Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 30 Σεπ 2018, 09:39αποψη σου. οι υπολοιποι δεν εχουμε προβλημα μαζι του, μαλιστα νομιζω οτι τετοια ατομα βοηθανε πολυ παραπανω απο οσο εσυJuno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:54Δεν είπα σατανική. Αλλά ο χώρος που εργάζεσαι δείχνει ποιους υποστηρίζεις και αυτοί δεν είναι οι Έλληνες.
για πες.
Eιπαμε. Με το να μη διαιωνίζουν το είδος.metaxoskolikas έγραψε: 30 Σεπ 2018, 12:43σε τι βοηθάνε τέτοια άτομα δηλαδή;Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 30 Σεπ 2018, 09:39αποψη σου. οι υπολοιποι δεν εχουμε προβλημα μαζι του, μαλιστα νομιζω οτι τετοια ατομα βοηθανε πολυ παραπανω απο οσο εσυJuno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 00:54Δεν είπα σατανική. Αλλά ο χώρος που εργάζεσαι δείχνει ποιους υποστηρίζεις και αυτοί δεν είναι οι Έλληνες.
για πες.
- metaxoskolikas
δηλαδή η βοήθεια που προσφέρουν στους Έλληνες και το ελληνικό έθνος είναι να μην διαιωνιστούν οι Έλληνες.Kostis έγραψε: 30 Σεπ 2018, 12:50Eιπαμε. Με το να μη διαιωνίζουν το είδος.metaxoskolikas έγραψε: 30 Σεπ 2018, 12:43σε τι βοηθάνε τέτοια άτομα δηλαδή;Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 30 Σεπ 2018, 09:39
αποψη σου. οι υπολοιποι δεν εχουμε προβλημα μαζι του, μαλιστα νομιζω οτι τετοια ατομα βοηθανε πολυ παραπανω απο οσο εσυ
για πες.
δεν κολλάει πολύ αυτό που λες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση