Τεσσερα ατομα σημαινει δυο παιδια. Δυο παιδια σημαινει δραστηριοτητες που πληρωνεις ( αγγλικα, ποδοσφαιρα κλπ), αναλωσιμα στο σχολειο, ρουχα παπουτσια κοκ. 400 ευρω διαθεσιμο εισοδημα σημερα σε τετραμελη οικογενεια, χωρις αλλη βοηθεια απο παππουδια ,σημαινει οτι η οικογενεια ζει οριακα καλυτερα απο ρομα.Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 01:44Άλλο θα τη βγάλω, δηλαδή επιβιώνω κι άλλο ζω μια χαρά. Και στο ζώ μια χαρά δεν εννοώ ΠΣΚ εξόδους, ποτά, διακοπές κάθε χρόνο κλπ, ασλλά ζω αξιοπρεπώς χωρίς να μένω άφραγκος 20 του μήνα και μπορώ να πιώ και 2 ποτά το μήνα και να πάω και σε μια ταβέρνα το 3μηνο.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 01:28 Ναι, χωρίς ενοικιο.
Αλλά και ενοίκιο να είχαμε , πάλι θα τη βγάζαμε.
Γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι είτε 640 ευρώ βγάζεις, είτε 1000, την ίδια ζωή κανείς.
Μετά τα 2.000 το μήνα οικογένειακο εισόδημα βλέπεις διαφορά στην ποιότητα ζωής.
Και μετά τα 5.000 αλλάζεις πάλι επιπεδο
Πάντως μου κάνει εντύπωση, ανάλυσέ το λίγο αν θες.
640 έουρος -250 για ενα σπίτι που να χωράει 4 άτομα και να μην είναι τρώγλη μένουν 390 πες 400.
Μ αυτά τα 400 για πες ακριβώς πως βγαίνει ΔΕΗ, τηλέφωνα, νερό, θέρμανση, φαγητό για 4 άτομα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την λιγουρεύεστε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Την λιγουρεύεστε;
Aν έχεις ενοίκιο και χαμηλό εισόδημα δεν κάνεις δύο παιδιά για να ικανοποιήσεις τη ματαιοδοξία σουNamrail έγραψε: 30 Σεπ 2018, 08:09Τεσσερα ατομα σημαινει δυο παιδια. Δυο παιδια σημαινει δραστηριοτητες που πληρωνεις ( αγγλικα, ποδοσφαιρα κλπ), αναλωσιμα στο σχολειο, ρουχα παπουτσια κοκ. 400 ευρω διαθεσιμο εισοδημα σημερα σε τετραμελη οικογενεια, χωρις αλλη βοηθεια απο παππουδια ,σημαινει οτι η οικογενεια ζει οριακα καλυτερα απο ρομα.Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 01:44Άλλο θα τη βγάλω, δηλαδή επιβιώνω κι άλλο ζω μια χαρά. Και στο ζώ μια χαρά δεν εννοώ ΠΣΚ εξόδους, ποτά, διακοπές κάθε χρόνο κλπ, ασλλά ζω αξιοπρεπώς χωρίς να μένω άφραγκος 20 του μήνα και μπορώ να πιώ και 2 ποτά το μήνα και να πάω και σε μια ταβέρνα το 3μηνο.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 01:28 Ναι, χωρίς ενοικιο.
Γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι είτε 640 ευρώ βγάζεις, είτε 1000, την ίδια ζωή κανείς.
640 έουρος -250 για ενα σπίτι που να χωράει 4 άτομα και να μην είναι τρώγλη μένουν 390 πες 400.
Μ αυτά τα 400 για πες ακριβώς πως βγαίνει ΔΕΗ, τηλέφωνα, νερό, θέρμανση, φαγητό για 4 άτομα.
Μπορεί να τα είχε τα παιδιά πριν να μειωθεί το εισόδημά του. Το ζήτημα είναι ότι με αυτά τα χρήματα 4μελής οικογένεια είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας αν έχει και ενοίκιο. Αν ζεις κάπου σε επαρχία χωρίς ενοικιο, με παραγωγή σε δικά σου προϊόντα πχ σε λαχανικά τα βολεύεις. Όχι ότι κάνεις κανονική ζωή αλλά τα βολεύεις. Αν ζεις πχ Αθήνα ζεις φτωχά και πιθανόν η οικογένεια να στερείται βασικά πράγματα.Kostis έγραψε: 30 Σεπ 2018, 08:19Aν έχεις ενοίκιο και χαμηλό εισόδημα δεν κάνεις δύο παιδιά για να ικανοποιήσεις τη ματαιοδοξία σουNamrail έγραψε: 30 Σεπ 2018, 08:09Τεσσερα ατομα σημαινει δυο παιδια. Δυο παιδια σημαινει δραστηριοτητες που πληρωνεις ( αγγλικα, ποδοσφαιρα κλπ), αναλωσιμα στο σχολειο, ρουχα παπουτσια κοκ. 400 ευρω διαθεσιμο εισοδημα σημερα σε τετραμελη οικογενεια, χωρις αλλη βοηθεια απο παππουδια ,σημαινει οτι η οικογενεια ζει οριακα καλυτερα απο ρομα.Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 01:44
Άλλο θα τη βγάλω, δηλαδή επιβιώνω κι άλλο ζω μια χαρά. Και στο ζώ μια χαρά δεν εννοώ ΠΣΚ εξόδους, ποτά, διακοπές κάθε χρόνο κλπ, ασλλά ζω αξιοπρεπώς χωρίς να μένω άφραγκος 20 του μήνα και μπορώ να πιώ και 2 ποτά το μήνα και να πάω και σε μια ταβέρνα το 3μηνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Επιβεβαιώνω 100/100Naida έγραψε: 30 Σεπ 2018, 07:32 Πιστεύω δε μπορείς να συγκρίνεις ποια είναι πιο κουραστική. Εξαρτάται ηλικίες και κκαταστάσεις.Πχ αν έχεις ένα μωρό 6 μηνών είναι πιο εύκολα διαχερίσιμο και πιο ξεκούραστο σωματικά από το να έχεις πχ έναν άνθρωπο με άνοια. Και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της κούρασης είναι το ψυχολογικό. Ειδικά αν αυτός που φροντίζεις είναι η οικογένειά σου.
Σαν να το έγραψα εγώ αυτό.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Νομίζω όλοι περνάμε από τη μια ή την άλλη κατάσταση ή και τις δύο.Spiros252 έγραψε: 30 Σεπ 2018, 09:24Επιβεβαιώνω 100/100Naida έγραψε: 30 Σεπ 2018, 07:32 Πιστεύω δε μπορείς να συγκρίνεις ποια είναι πιο κουραστική. Εξαρτάται ηλικίες και κκαταστάσεις.Πχ αν έχεις ένα μωρό 6 μηνών είναι πιο εύκολα διαχερίσιμο και πιο ξεκούραστο σωματικά από το να έχεις πχ έναν άνθρωπο με άνοια. Και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της κούρασης είναι το ψυχολογικό. Ειδικά αν αυτός που φροντίζεις είναι η οικογένειά σου.
Σαν να το έγραψα εγώ αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ίφιδα για να εξηγήσεις πως τα βγάζεις με αυτά πρέπει να αναλύσεις ένα ένα ευρω κυριολεκτικά. Πρέπει να βρεις πολλά πράγματα δωρεάν οπως ψωμί, ρούχα μεταχειρισμένα και άλλα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
ritzeri
Δεν το έχω κάνει, αλλά υποθέτω κάπως έτσιΊφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 01:44Άλλο θα τη βγάλω, δηλαδή επιβιώνω κι άλλο ζω μια χαρά. Και στο ζώ μια χαρά δεν εννοώ ΠΣΚ εξόδους, ποτά, διακοπές κάθε χρόνο κλπ, ασλλά ζω αξιοπρεπώς χωρίς να μένω άφραγκος 20 του μήνα και μπορώ να πιώ και 2 ποτά το μήνα και να πάω και σε μια ταβέρνα το 3μηνο.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 01:28 Ναι, χωρίς ενοικιο.
170 ευρώ σούπερ μάρκετ
140 ευρω δεη-θερμανση
40 ευρώ τηλεφωνο-ιντερνετ-2 καρτοκινητα
30 ευρώ υγρά και αντιστάσεις για 2 ηλεκτρονικά τσιγάρα
14 ευρώ κινηματογράφος 2 άτομα * 2 φορές /μήνα * 7 ευρώ (1εισ+1 δώρο)
6 ευρώ στοίχημα το σύστημα του Οττο
Τα 170 ευρώ σούπερ μάρκετ θα πήγαιναν κάπως έτσι
Όσπρια 2 μερες/ εβδομαδα = 3 ευρώ/ εβδομάδα = 12 ευρώ/ μήνα
Μακαρόνια 1 μέρα / εβδομάδα = 1 ευρώ / εβδομάδα = 4 ευρώ/ μήνα
Λαδερα 1 μέρα / εβδομάδα = 3 ευρώ / εβδομάδα = 12 ευρώ/ μήνα
Κιμάς 1/2 κιλό/ εβδομάδα = 3 ευρώ / εβδομάδα = 12 ευρώ /μηνα
Σαρδέλες 1 μέρα / εβδομάδα = 3 ευρώ / εβδομάδα = 12 ευρώ μήνα
Κοτόπουλο ολόκληρο ψημένο 1 μέρα / εβδομάδα = 5 ευρώ / εβδομάδα = 20 ευρώ μήνα
Σοκολάτα ντέρμπυ 6/ εβδομάδα (3 άτομα *2 φορές ) = 1,5 ευρώ/ εβδομάδα = 6 ευρώ/ μηνα
Αυγά 30/ μήνα = 6 ευρώ / μήνα
Φρουτα-λαχανικα 30 ευρώ/μήνα
Γαλατα- δημητριακά 24 ευρώ / μήνα
Πάνες για ένα μωρό 16 ευρώ/μήνα
Καθαριστικά - σαμπουάν 16 ευρώ / μηνα
Όλα τα παραπάνω με τις εξής παραδοχές.
1. Η δουλεια του εργαζόμενου γονεα είναι μέχρι 30 λεπτά περπάτημα, αλλά αφού είσαι στο ενοίκιο θα φροντίσεις να είναι.
2. Το λάδι είναι δικό σου.
Από εκεί και περα
Δώρο Πάσχα, επίδομα αδείας και δώρο Χριστουγέννων = 1300 ευρώ /χρονο
Επίδομα 2 παιδιών = 1000 ευρώ / χρόνο
Δλδ 195 έξτρα ευρώ / μηνα
Που μπορείς να δίνεις
50 ευρώ/ μήνα για προσωπικη περιποίηση, μασάζ, κομμωτήρια κλπ
50 ευρω/ μήνα για ρούχα παπούτσια.
50 ευρώ/ μήνα έξοδα αυτοκινήτου (σερβις-σημα-ασφαλεια)
20 ευρώ / μήνα βενζινη
20 ευρώ / μήνα για έκτακτα έξοδα, όπως παιδίατρος, φάρμακα κλπ
5 ευρώ/ μήνα έναν 5 λίτρο ασκό κρασι
-
ritzeri
Εγώ νομίζω ούτε αυτό χρειάζεται.Spiros252 έγραψε: 30 Σεπ 2018, 09:51 Ίφιδα για να εξηγήσεις πως τα βγάζεις με αυτά πρέπει να αναλύσεις ένα ένα ευρω κυριολεκτικά. Πρέπει να βρεις πολλά πράγματα δωρεάν οπως ψωμί, ρούχα μεταχειρισμένα και άλλα.
Αρκεί να παίρνεις μόνο προσφορές, πχ 1+1 σαμπουάν, 1+1 αποσμητικο κλπ
Kαι αν τύχει κάτι πολύ έκτακτο; πχ εγκυμοσύνη, εγχείρηση δε θα πρέπει να έχεις στην άκρη;
Ξέχασες φροντιστήρια, σχολικά που είναι πανακριβαritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 10:08Δεν το έχω κάνει, αλλά υποθέτω κάπως έτσιΊφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 01:44Άλλο θα τη βγάλω, δηλαδή επιβιώνω κι άλλο ζω μια χαρά. Και στο ζώ μια χαρά δεν εννοώ ΠΣΚ εξόδους, ποτά, διακοπές κάθε χρόνο κλπ, ασλλά ζω αξιοπρεπώς χωρίς να μένω άφραγκος 20 του μήνα και μπορώ να πιώ και 2 ποτά το μήνα και να πάω και σε μια ταβέρνα το 3μηνο.ritzeri έγραψε: 30 Σεπ 2018, 01:28 Ναι, χωρίς ενοικιο.
170 ευρώ σούπερ μάρκετ
140 ευρω δεη-θερμανση
40 ευρώ τηλεφωνο-ιντερνετ-2 καρτοκινητα
30 ευρώ υγρά και αντιστάσεις για 2 ηλεκτρονικά τσιγάρα
14 ευρώ κινηματογράφος 2 άτομα * 2 φορές /μήνα * 7 ευρώ (1εισ+1 δώρο)
6 ευρώ στοίχημα το σύστημα του Οττο
Τα 170 ευρώ σούπερ μάρκετ θα πήγαιναν κάπως έτσι
Όσπρια 2 μερες/ εβδομαδα = 3 ευρώ/ εβδομάδα = 12 ευρώ/ μήνα
Μακαρόνια 1 μέρα / εβδομάδα = 1 ευρώ / εβδομάδα = 4 ευρώ/ μήνα
Λαδερα 1 μέρα / εβδομάδα = 3 ευρώ / εβδομάδα = 12 ευρώ/ μήνα
Κιμάς 1/2 κιλό/ εβδομάδα = 3 ευρώ / εβδομάδα = 12 ευρώ /μηνα
Σαρδέλες 1 μέρα / εβδομάδα = 3 ευρώ / εβδομάδα = 12 ευρώ μήνα
Κοτόπουλο ολόκληρο ψημένο 1 μέρα / εβδομάδα = 5 ευρώ / εβδομάδα = 20 ευρώ μήνα
Σοκολάτα ντέρμπυ 6/ εβδομάδα (3 άτομα *2 φορές ) = 1,5 ευρώ/ εβδομάδα = 6 ευρώ/ μηνα
Αυγά 30/ μήνα = 6 ευρώ / μήνα
Φρουτα-λαχανικα 30 ευρώ/μήνα
Γαλατα- δημητριακά 24 ευρώ / μήνα
Πάνες για ένα μωρό 16 ευρώ/μήνα
Καθαριστικά - σαμπουάν 16 ευρώ / μηνα
Όλα τα παραπάνω με τις εξής παραδοχές.
1. Η δουλεια του εργαζόμενου γονεα είναι μέχρι 30 λεπτά περπάτημα, αλλά αφού είσαι στο ενοίκιο θα φροντίσεις να είναι.
2. Το λάδι είναι δικό σου.
Από εκεί και περα
Δώρο Πάσχα, επίδομα αδείας και δώρο Χριστουγέννων = 1300 ευρώ /χρονο
Επίδομα 2 παιδιών = 1000 ευρώ / χρόνο
Δλδ 195 έξτρα ευρώ / μηνα
Που μπορείς να δίνεις
50 ευρώ/ μήνα για προσωπικη περιποίηση, μασάζ, κομμωτήρια κλπ
50 ευρω/ μήνα για ρούχα παπούτσια.
50 ευρώ/ μήνα έξοδα αυτοκινήτου (σερβις-σημα-ασφαλεια)
20 ευρώ / μήνα βενζινη
20 ευρώ / μήνα για έκτακτα έξοδα, όπως παιδίατρος, φάρμακα κλπ
5 ευρώ/ μήνα έναν 5 λίτρο ασκό κρασι
- MiGiSukhoI
Σε κομμουνιστικό καθεστώς θα είχαν εξαλειφθεί τέτοια φαινόμενα διότι το ΚΡΑΤΟΣ θα είχε αναλάβει αυτή την δουλειά.
Αυτός είναι ο Καπιταλισμός...
Πήξτε...
Αυτός είναι ο Καπιταλισμός...
Πήξτε...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Cecily Anne
170 ευρω σουπερ μαρκετ ; Μα τι τρώτε; Εμενα το σουπερ μαρκετ ξεπερνάει τα 200 και ειμαστε 2. Α τα ειδα. Με. Βοσκή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
3 άτομα 150 ευρώ....... την εβδομάδαCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 10:21 170 ευρω σουπερ μαρκετ ; Μα τι τρώτε; Εμενα το σουπερ μαρκετ ξεπερνάει τα 200 και ειμαστε 2.
- Cecily Anne
Τωρα που το λες, δεν εχεις άδικο. Το ποσο που γραφω δεν συμπεριλαμβάνει Κυριακές που τρώμε στην πεθερά μου πλας όσα στελνει μες στη βδομαδα απο μονη της. Βγάλε και κρέατα, λάδια, κρασιά κλπ που μου στελνει ο πατέρας μου.Kostis έγραψε: 30 Σεπ 2018, 10:233 άτομα 150 ευρώ....... την εβδομάδαCecily Anne έγραψε: 30 Σεπ 2018, 10:21 170 ευρω σουπερ μαρκετ ; Μα τι τρώτε; Εμενα το σουπερ μαρκετ ξεπερνάει τα 200 και ειμαστε 2.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος