!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποστολή Βαλκάνια
Re: Αποστολή Βαλκάνια
Αφού δε θες να οδηγείς άσε να το κάνουν άλλοι
Οι πτήσεις δε σε βολεύουν
Από τα ΚΤΕΛ Θεσνικής μια φορά τη βδομάδα πάει πούλμαν
Ούτε 50 ευρώ εκτός 5 βαλιτσων τότε συν
Παίρνεις αυτό που ανεβαίνει για Αυστρία και περνάει από Βουλγαρία κι έπειτα Σκόπια
Τότε κλείνεις το κινητό η βγάζεις τη σιμ
Μη διανοηθείς να ανοίξεις κινητό.Καλυτερα πάρε προσωπικό ελικόπτερο
Έχει τη διαδρομή και το πρακτορείο που τη κάνει στο χάρτη επιλέγοντας προορισμό με πούλμαν
Είναι πολύ ευχάριστη και όταν δε πρόκειται για παζάρια τύπου εκδρομές δεν υπάρχει κσθυστερηση
Οι πτήσεις δε σε βολεύουν
Από τα ΚΤΕΛ Θεσνικής μια φορά τη βδομάδα πάει πούλμαν
Ούτε 50 ευρώ εκτός 5 βαλιτσων τότε συν
Παίρνεις αυτό που ανεβαίνει για Αυστρία και περνάει από Βουλγαρία κι έπειτα Σκόπια
Τότε κλείνεις το κινητό η βγάζεις τη σιμ
Μη διανοηθείς να ανοίξεις κινητό.Καλυτερα πάρε προσωπικό ελικόπτερο
Έχει τη διαδρομή και το πρακτορείο που τη κάνει στο χάρτη επιλέγοντας προορισμό με πούλμαν
Είναι πολύ ευχάριστη και όταν δε πρόκειται για παζάρια τύπου εκδρομές δεν υπάρχει κσθυστερηση
Καλή επιτυχία!mec έγραψε: 26 Σεπ 2018, 21:16 Η εταιρεία μου (αυτή που συνεργάζομαι) διερευνά το ενδεχόμενο βάσης στα Βαλκάνια με υποψήφιες πόλεις Θεσ/νίκη και Σόφια. Η δραστηριότητα είναι επενδύσεις για πελάτες. Το πολεμάω για Θεσ/νίκη εννοείται. Θα γίνει μεγάλος αγώνας. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία !
Ξέρω τέλεια γαλλικά! Δεν ψάχνω για δουλειά, αλλά αν είναι να έρθετε πατρίδα και μπορώ να κάνω κάτι, πες μου!
Μιλάς σε Έλληνα και πάλι καλά που δεν είπε την εταιρεία.Βινόσαυρος έγραψε: 27 Σεπ 2018, 01:21 σκεφτειτε το και για σκόπια
το περιβάλλον ευννοει τις νεες επιχειρήσεις
mec μόλις ξεσηκωθούν οι Αλβανοί για το Κόσοβο no2, δεν θα ευνοούνται καθόλου οι επιχειρήσεις και Αθήνα και Σόφια απλώς θα παρακολουθούν. Δεν συμφέρει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Σόρρυ, όταν το είχα κάνει το είχα δει
Καλώς έψαξα τώρα,δεν φαίνεται
Αν δε θεωρηθεί διαφήμιση
Από τη Θεσσαλονίκη εδώ πας
https://ardatur.bg/index.php?type=2
Επειδή είναι κοντά δεν θα κουραστεις
Καλώς έψαξα τώρα,δεν φαίνεται
Αν δε θεωρηθεί διαφήμιση
Από τη Θεσσαλονίκη εδώ πας
https://ardatur.bg/index.php?type=2
Επειδή είναι κοντά δεν θα κουραστεις
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και αμα πας σοφια και εχεις προβλήματα εδω να μας προτιμησεις
Καλή επιτυχία!mec έγραψε: 26 Σεπ 2018, 21:16 Η εταιρεία μου (αυτή που συνεργάζομαι) διερευνά το ενδεχόμενο βάσης στα Βαλκάνια με υποψήφιες πόλεις Θεσ/νίκη και Σόφια. Η δραστηριότητα είναι επενδύσεις για πελάτες. Το πολεμάω για Θεσ/νίκη εννοείται. Θα γίνει μεγάλος αγώνας. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία !
Επ' ευκαιρία, έχεις κάποια εικόνα για το βαθμό ελκυστικότητας που έχουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα συγκριτικά με τις επενδύσεις στις άλλες βαλκανικές χώρες;
Εκτός real estate.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν διαβασουν απο την εταιρεια οτι σκεφτεσαι να μετακινεισαι απο Θεσνικη στην Σοφια αεροπορικως λογικα δεν θα σε επιλεξουν
Τι επενδυτικες συμβουλες να δωσεις οταν δεν μπορεις να αξιολογησεις μια απλη διαδρομη;
Οταν μιλαμε για επενδυσεις στα Βαλκανια τα απαραιτητα προσοντα ειναι να ξερεις απο λαδωματα,παρακαμψη του κρατικου μηχανισμου,γνωριμιες με αξιωματουχους η κρατικους λειτουργους σε θεσεις κλειδια και φυσικα διαφορα τρικς που αφορουν το καθεστως που επικρατει στις συγκεκριμενες χωρες κτλ κτλ
Εσενα τι να σε κανουν;
Τι επενδυτικες συμβουλες να δωσεις οταν δεν μπορεις να αξιολογησεις μια απλη διαδρομη;
Οταν μιλαμε για επενδυσεις στα Βαλκανια τα απαραιτητα προσοντα ειναι να ξερεις απο λαδωματα,παρακαμψη του κρατικου μηχανισμου,γνωριμιες με αξιωματουχους η κρατικους λειτουργους σε θεσεις κλειδια και φυσικα διαφορα τρικς που αφορουν το καθεστως που επικρατει στις συγκεκριμενες χωρες κτλ κτλ
Εσενα τι να σε κανουν;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
stergiosbik
Κι ελεγα ποτε θα εμφανιστει ο Γιαννοπουλος! 
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Με τον Μec εχουμε φαει διαδυκτιακο ψωμι και αλατι
Θα ημουν ενα αναισθητο γαιδουρι αν δεν προσφερομου να συμβουλεψω τον coach-επενδυτικο συμβουλο
Θα ημουν ενα αναισθητο γαιδουρι αν δεν προσφερομου να συμβουλεψω τον coach-επενδυτικο συμβουλο
Αρίστος for Tsirpas
-
mec
Ευχαριστώ. Εικόνα που να στηρίζεται σε αριθμούς όχι. Το μελετάω κι εγώ βαθύτερα αυτόν τον καιρό. Μια γενική εικόνα από προσωπική εκτίμηση βεβαίως την έχω. Η Ελλάδα εξελίσσεται σε κάτι μεταξύ Ταυλάνδης και Κοστα Ρίκα. Δηλαδή εξωτικός συνταξιοδοτικός προορισμός Ευρωπαίων. Τα ακίνητα θα μαζευτούν από εταιρείες και ο τουρισμός θα αναπτυχθεί περισσότερο. Η Ελλάδα υπερτερεί των άλλων βαλκανικών χωρών λόγω γεωγραφίας (νησιά, κλίμα κλπ) και ιστορίας (διοργάνωση σεμιναριακού τουρισμού, καλλιτεχνικά δρώμενα κλπ).ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 11:25Καλή επιτυχία!mec έγραψε: 26 Σεπ 2018, 21:16 Η εταιρεία μου (αυτή που συνεργάζομαι) διερευνά το ενδεχόμενο βάσης στα Βαλκάνια με υποψήφιες πόλεις Θεσ/νίκη και Σόφια. Η δραστηριότητα είναι επενδύσεις για πελάτες. Το πολεμάω για Θεσ/νίκη εννοείται. Θα γίνει μεγάλος αγώνας. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία !![]()
Επ' ευκαιρία, έχεις κάποια εικόνα για το βαθμό ελκυστικότητας που έχουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα συγκριτικά με τις επενδύσεις στις άλλες βαλκανικές χώρες;
Εκτός real estate.
Επίσης η Ελλάδα είναι μία τεράστια πλατφόρμα για logistics (και θύρα της Ευρώπης). Για παράδειγμα η Κίνα μέσω Ελλάδας χτυπάει και Ευρώπη και Αφρική. Ίσως λίγοι το ξέρουν αλλά η Αφρική έχει γίνει πλέον κινέζικη. Και σαφώς αυριο η Ελλάδα θα εξυπηρετεί και Ινδία. Οι άλλες χώρες δεν πολυβολεύουν γιατί είναι πιο ψηλά. Τα Σκόπια θα ευνοηθούν λόγων των εργων σύνδεσης Αξιού-Δούναβη.
Κάθε επένδυση στην Ελλάδα θα ήταν ελκυστική, αν δεν υπήρχε η διεφθαρμένη νοοτροπία της κρατικής μηχανής. Δηλαδή και μέτρα απλοποίησης της γραφειοκρατίας να ληφθούν το πρόβλημα θα υπάρχει, αν δεν πέσουν μερικά κεφάλια. Αυτό καθιστά την Ελλάδα αναξιοπιστη και φρενάρει τους μεσαίους επενδυτές. Δηλαδή δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αυριο. Για αυτό οι μόνοι που θα επενδύσουν θα είναι μεγάλες εταιρείες που μπορούν να ανταπεξέρθουν νομικά και μπορούν να έχουν πολιτικά ερείσματα.
-
mec
Με όποιον τρόπο και να μετακινηθώ, η διαδρομή θα κοστολογηθεί με σιδηροδρομικό τιμολόγιο. Αφού το έχω ήδη πει ότι αισθάνομαι σε σύνταξη κι αυτά τα κάνω για την προσωπική μου συντήρηση (ζωτικότητα), κάποια πράγματα θα γίνονται με τους δικούς μου όρους ή δεν θα γίνονται καθόλου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 11:34 Αν διαβασουν απο την εταιρεια οτι σκεφτεσαι να μετακινεισαι απο Θεσνικη στην Σοφια αεροπορικως λογικα δεν θα σε επιλεξουν
Έλα ντε. Με βιογραφικό εμπορικού πράκτορα σε τρίτο κόσμο για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών τι να σε κάνουν; (Απλά δεν το ξέρεις γιατί γράφτηκες το 2012 εδώ). Το γεγονός ότι δεν θέλω να σκοτωθώ σε βαλκανικούς δρόμους από τίποτα κάφρους σε έκανε να πιστεύεις ότι είμαι κανένας «μη μου άπτου». Αν ήταν για σταθερή διαμονή φυσικά και θα ξαναπιανα τιμόνι να προσαρμοστούν ξανά τα οδηγικά μου αντανακλαστικά, αλλά δεν θα χρειαστεί. Όλη η βάση μου θα είναι μία διεύθυνση σε ένα γραφείο που προσφέρει b2b υπηρεσίες.Οταν μιλαμε για επενδυσεις στα Βαλκανια τα απαραιτητα προσοντα ειναι να ξερεις απο λαδωματα,παρακαμψη του κρατικου μηχανισμου,γνωριμιες με αξιωματουχους η κρατικους λειτουργους σε θεσεις κλειδια και φυσικα διαφορα τρικς που αφορουν το καθεστως που επικρατει στις συγκεκριμενες χωρες κτλ κτλ
Εσενα τι να σε κανουν;
Θα πρέπει και να μπορείς να το στηρίζεις δεν φτάνουν μόνο αυτά.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 11:34 στα Βαλκανια τα απαραιτητα προσοντα ειναι να ξερεις απο λαδωματα,παρακαμψη του κρατικου μηχανισμου,γνωριμιες με αξιωματουχους η κρατικους λειτουργους σε θεσεις κλειδια και φυσικα διαφορα τρικς που αφορουν το καθεστως που επικρατει στις συγκεκριμενες χωρες κτλ κτλ
Εσενα τι να σε κανουν;
Μετά που θα αλληλοστηριχθητε, θα παίρνεις πιο εύκολα το ΕΣΠΑ
Αν πάψεις να το στηρίζεις, όμως, κανείς δεν θα σε στηρίξει. Ο λογαριασμος χρεώνεται σε σένα
Ξηροί καρποί και ψιχες αυτών. Δεν κανεις τίποτε, από μόνοι έρχονται και σου ζητούνΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 11:25Καλή επιτυχία!mec έγραψε: 26 Σεπ 2018, 21:16 Η εταιρεία μου (αυτή που συνεργάζομαι) διερευνά το ενδεχόμενο βάσης στα Βαλκάνια με υποψήφιες πόλεις Θεσ/νίκη και Σόφια. Η δραστηριότητα είναι επενδύσεις για πελάτες. Το πολεμάω για Θεσ/νίκη εννοείται. Θα γίνει μεγάλος αγώνας. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία !![]()
Εκτός real estate.
Μόνο το σταυρό σου μη σου κλέψουν τα φουντούκια από το περιβολλι και μη ξεραθουν
Γι' αυτό θα μείνει μεταξύ μας. Όταν πάρει τις πληροφορίες του ο mec να διαγραφεί το παρόν νήμα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 11:34 Αν διαβασουν απο την εταιρεια οτι σκεφτεσαι να μετακινεισαι απο Θεσνικη στην Σοφια αεροπορικως λογικα δεν θα σε επιλεξουν
Εσενα τι να σε κανουν;
Εξακολουθεί να ισχύει η εθελοντική προσφορά μου αν θέλετε κάτι και βοηθά η γνώση της γαλλικής αφού είναι να φέρετε δουλειές στη Θεσσαλονίκη.
Αλλά ξαναλέω πως ήδη δουλεύω, δεν είμαι για full time.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ok, ευχαριστώ για την απάντηση. To real estate το έβαλα ως μία συνισταμένη αυτών που αναφέρεις για τα ακίνητα, το airbnb και τον τουρισμό. Αναφορικά με τον σεμιναριακό τουρισμό, ψάξτο λίγο περισσότερο γιατί υπήρχαν ήδη πολλές ελληνικές εταιρίες με το συγκεκριμένο αντικείμενο και κάποιες από αυτές έχουν κλείσει ή έχουν μειώσει πολύ τον κύκλο εργασιών. Παλιότερα, έπεφταν πολλά χρήματα σ' αυτόν τον χώρο, τόσο για σεμινάρια στελεχών όσο και σε επιστημονικά. Με την κρίση, όλες οι εταιρίες μείωσαν κατά πολύ τα μπάτζετ που διαθέτουν, τόσο για τα στελέχη και τις αμοιβές των επιμορφωτών όσο και για τα ποσά που διέθεταν ως χορηγοί. Ο λόγος που ήταν ελκυστικός τομέας ήταν ακριβώς το ότι δεν είχε άμεση σχέση με τη γραφειοκρατία. Οι όποιες συμφωνίες αφορούσαν σε επικοινωνία με ξενοδοχεία (υπάρχουν πολλά σε όλη την Ελλάδα με σχετικές δομές για παρουσιάσεις) και επικοινωνία μεταξύ των εταιριών. Για οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με ξενοδοχειακή μονάδα, πολυτελούς, μεσαίου ή εναλλακτικού τουρισμού και απαιτεί άδεια, έγκριση κλπ από το κράτος, το μόνον που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή τύχη, γιατί ανεξαρτήτως αν είναι μικρή ή μεγάλη η επένδυση, το πράγμα παίζει εκτός λογικής.mec έγραψε: 30 Σεπ 2018, 14:22Ευχαριστώ. Εικόνα που να στηρίζεται σε αριθμούς όχι. Το μελετάω κι εγώ βαθύτερα αυτόν τον καιρό. Μια γενική εικόνα από προσωπική εκτίμηση βεβαίως την έχω. Η Ελλάδα εξελίσσεται σε κάτι μεταξύ Ταυλάνδης και Κοστα Ρίκα. Δηλαδή εξωτικός συνταξιοδοτικός προορισμός Ευρωπαίων. Τα ακίνητα θα μαζευτούν από εταιρείες και ο τουρισμός θα αναπτυχθεί περισσότερο. Η Ελλάδα υπερτερεί των άλλων βαλκανικών χωρών λόγω γεωγραφίας (νησιά, κλίμα κλπ) και ιστορίας (διοργάνωση σεμιναριακού τουρισμού, καλλιτεχνικά δρώμενα κλπ).ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 11:25Καλή επιτυχία!mec έγραψε: 26 Σεπ 2018, 21:16 Η εταιρεία μου (αυτή που συνεργάζομαι) διερευνά το ενδεχόμενο βάσης στα Βαλκάνια με υποψήφιες πόλεις Θεσ/νίκη και Σόφια. Η δραστηριότητα είναι επενδύσεις για πελάτες. Το πολεμάω για Θεσ/νίκη εννοείται. Θα γίνει μεγάλος αγώνας. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία !![]()
Εκτός real estate.
Επίσης η Ελλάδα είναι μία τεράστια πλατφόρμα για logistics (και θύρα της Ευρώπης). Για παράδειγμα η Κίνα μέσω Ελλάδας χτυπάει και Ευρώπη και Αφρική. Ίσως λίγοι το ξέρουν αλλά η Αφρική έχει γίνει πλέον κινέζικη. Και σαφώς αυριο η Ελλάδα θα εξυπηρετεί και Ινδία. Οι άλλες χώρες δεν πολυβολεύουν γιατί είναι πιο ψηλά. Τα Σκόπια θα ευνοηθούν λόγων των εργων σύνδεσης Αξιού-Δούναβη.
Κάθε επένδυση στην Ελλάδα θα ήταν ελκυστική, αν δεν υπήρχε η διεφθαρμένη νοοτροπία της κρατικής μηχανής. Δηλαδή και μέτρα απλοποίησης της γραφειοκρατίας να ληφθούν το πρόβλημα θα υπάρχει, αν δεν πέσουν μερικά κεφάλια. Αυτό καθιστά την Ελλάδα αναξιοπιστη και φρενάρει τους μεσαίους επενδυτές. Δηλαδή δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αυριο. Για αυτό οι μόνοι που θα επενδύσουν θα είναι μεγάλες εταιρείες που μπορούν να ανταπεξέρθουν νομικά και μπορούν να έχουν πολιτικά ερείσματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Leporello
-