!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρό κοριτσάκι στον Έβρο - κυβερνήσεις/διεθνείς οργανισμοί για κρεμαλα
- Aprilianos
Re: Νεκρό κοριτσάκι στον Έβρο - κυβερνήσεις/διεθνείς οργανισμοί για κρεμαλα
Χεσμενα έχει ο μέσος Έλληνας τα δήθεν δικαιώματα των λαθρο και των μκο. Ξυπνήστε αριστερά ζώα και όργανα του ερντογαν
Naida έγραψε: 18 Αύγ 2022, 09:07Για αυτό ακριβώς η αριστερά πάντα θα έχει το ηθικό πλεονέκτημα έναντι των δεξιάς.
Το βλέπουμε καθημερινά το ηθικό σας πλεονέκτημα.
Ξεκινάει από την αγάπη σας για την πατρίδα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Λίνο Βεντούρα
Η Νάιδα πρέπει να πληρώνεται από την ΝΔ. Δεν εξηγείται αλλιώς.Chainis έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:58![]()
![]()
![]()
Το βλέπουμε καθημερινά το ηθικό σας πλεονέκτημα.
Ξεκινάει από την αγάπη σας για την πατρίδα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Επιβεβαιωνω.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:59Η Νάιδα πρέπει να πληρώνεται από την ΝΔ. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ξεκάθαρη προπαγανδιστικη εκμετάλλευση των προσφυγων από την Τουρκία και των εν Ελλάδι συνεργαζομενων ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΓΙΟΥΣΟΥΦ σε βάρος της Ελλάδας για πολιτικές σκοπιμότητες.-
Μα και πάλι αυτός είναι ο ορισμός του κακού όπως τον έχεις στο κεφάλι σου, και με τους οποίους δηλώνεις ότι δεν έχεις πρόβλημα.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:36Είμαι απόλυτα κατανοητός.stavmanr έγραψε: 18 Αύγ 2022, 07:07Ειλικρινά, δεν βγάζεις νόημα.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Αύγ 2022, 02:04
Ο καθένας - ειλικρινά- μπορεί να είναι όσο κακός γουστάρει.
Δεν έχω πρόβλημα με αυτό.
Εχω πρόβλημα όμως να μου υψωνει το δάκτυλο και να παριστάνει τον αλληλέγγυο.
Δεν ξέρω πως τα έχεις συνταιριάξει στο μυαλό σου.
Από τη μια θεωρείς κακό κάποιον που είναι αλληλέγγυος στους κατατρεγμένους. Από την άλλη δεν έχεις πρόβλημα να είναι κακός, υπό οποιαδήποτε έννοια. Και τέλος τα έχεις μαζί του επειδή είναι κακός σύμφωνα με τα δικά σου στάνταρντς.
Δεν ξέρω, ίσως να γερνάω κι εγώ σιγά σιγά.
Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους που ενώ είναι κακοί (και το απέδειξα όπως βλέπεις) μου παριστάνουν τους πονοψυχους όπου τους συμφέρει.
"Ο καθένας - ειλικρινά- μπορεί να είναι όσο κακός γουστάρει. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό."
Αλλά στο τέλος έχεις πρόβλημα.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν υπάρχει Κασιδιάρης.Σου αρέσει,δεν σου αρέσει Μητσοτάκης - Τσίπρας είναι το παιγνίδι με μπαλαντέρ τον Ανδρουλάκη.Aprilianos έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:42 Η πολιτική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή ο συριζα προκαλεί ακόμα εμετό στους φυσιολογικους ανθρώπους εξαιτίας του εθνομηδενισμου του. https://twitter.com/EvgenTzavaras/statu ... 33249?s=20 αυτό που θα αλλάξει μονάχα στις εκλογές θα είναι η είσοδος του Κασιδιάρη στη βουλή. Ο Σύριζα δεν πρόκειται να ξανακυβερνησει ότι και να γίνεται
Αυτοί που θα λένε ότι ο Μηταράκης τα έχει ανοίξει ενώ θα βάλλεται από αντιπολίτευση,ΜΚΟ και κάθε καρυδιάς καρύδι θα ακούγονται σαν ούφο.
Ο μέσος έλληνας ξέρει πολύ καλά τι σημαίνουν ανθρώπινα δικαιώματα και πόσο σημαντικά είναι στη δική του ζωή.Aprilianos έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:53 Χεσμενα έχει ο μέσος Έλληνας τα δήθεν δικαιώματα των λαθρο και των μκο.
Ο άκρος έλληνας νομίζει ότι στερώντας τα δικαιώματα από συνανθρώπους του, τον κάνουν να αισθάνεται ανώτερος και ασφαλής, όντας ανίκανος να καταλάβει ότι ακόμη και τώρα εφαρμόζει ο ίδιος τα δικαιώματα τα οποία δήθεν υποτιμά.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πρέπει να λέμε τα αυτονόητα;stavmanr έγραψε: 18 Αύγ 2022, 12:52Μα και πάλι αυτός είναι ο ορισμός του κακού όπως τον έχεις στο κεφάλι σου, και με τους οποίους δηλώνεις ότι δεν έχεις πρόβλημα.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:36Είμαι απόλυτα κατανοητός.stavmanr έγραψε: 18 Αύγ 2022, 07:07
Ειλικρινά, δεν βγάζεις νόημα.
Δεν ξέρω πως τα έχεις συνταιριάξει στο μυαλό σου.
Από τη μια θεωρείς κακό κάποιον που είναι αλληλέγγυος στους κατατρεγμένους. Από την άλλη δεν έχεις πρόβλημα να είναι κακός, υπό οποιαδήποτε έννοια. Και τέλος τα έχεις μαζί του επειδή είναι κακός σύμφωνα με τα δικά σου στάνταρντς.
Δεν ξέρω, ίσως να γερνάω κι εγώ σιγά σιγά.
Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους που ενώ είναι κακοί (και το απέδειξα όπως βλέπεις) μου παριστάνουν τους πονοψυχους όπου τους συμφέρει.
"Ο καθένας - ειλικρινά- μπορεί να είναι όσο κακός γουστάρει. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό."
Αλλά στο τέλος έχεις πρόβλημα.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να είναι κάποιος όσο κακός γουστάρει, αρκεί να μένει κακός στα πάντα του και όχι να μου υψωνει το δάκτυλο παριστανοντας τον πονοψυχο εκεί που τον συμφέρει. .
Κατάλαβες τώρα;
Ελπίζω ναι, διότι ο επόμενος τρόπος είναι να στο παίξω στο πιάνο και δεν έχω πιανο ευκαιρο τούτη τη στιγμή.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Βρε θα Ξανακυβερνήσει όσο και αν προσπαθούν οι συνοδοιπόροι σου της νδ με την ακροδεξιά ρητορική τους να ξαναγυρίσουν τα πρόβατα στο μαντρί. Νδ και ναζι το ιδιο μαγαζί είναι. Ο Κλανιδιάρης στη Βουλή ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Εσεις της ακροδεξιάς σούμπιτοι στη νδ θα πάτε. Απλά δεν βγαίνουν πια τα κουκιά στον Κούλη για να κυβερνήσει τώρα που έχει χάσει τον χώρο του Πασοκ.Aprilianos έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:42 Η πολιτική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή ο συριζα προκαλεί ακόμα εμετό στους φυσιολογικους ανθρώπους εξαιτίας του εθνομηδενισμου του. https://twitter.com/EvgenTzavaras/statu ... 33249?s=20 αυτό που θα αλλάξει μονάχα στις εκλογές θα είναι η είσοδος του Κασιδιάρη στη βουλή. Ο Σύριζα δεν πρόκειται να ξανακυβερνησει ότι και να γίνεται
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το πρόβλημα δεν είναι ο ακραίων πεποιθησεων Έλληνας, εφόσον κυμαίνεται αυτό το ποσοστό χαμηλά στην κοινωνία, αλλα ο κεκαλυμενος δικαιωματιστης.stavmanr έγραψε: 18 Αύγ 2022, 13:00Ο μέσος έλληνας ξέρει πολύ καλά τι σημαίνουν ανθρώπινα δικαιώματα και πόσο σημαντικά είναι στη δική του ζωή.Aprilianos έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:53 Χεσμενα έχει ο μέσος Έλληνας τα δήθεν δικαιώματα των λαθρο και των μκο.
Ο άκρος έλληνας νομίζει ότι στερώντας τα δικαιώματα από συνανθρώπους του, τον κάνουν να αισθάνεται ανώτερος και ασφαλής, όντας ανίκανος να καταλάβει ότι ακόμη και τώρα εφαρμόζει ο ίδιος τα δικαιώματα τα οποία δήθεν υποτιμά.
Θέλω να πω ότι ο ακραίος θα στο πει δεν γουστάρω λαθρομετανάστες δεν τους θέλω κλπ.
Είναι ξεκάθαρο.
Το χειρότερο είδος δεν είναι αυτή η ομάδα.
Το χειρότερο είδος είναι οι δήθεν ψευδως δικαίωματιστες που φαινομενικά υποστηρίζουν μετανάστες και από πίσω παίζουν αλλά συμφέροντα.
Πότε οικονομικά. Πότε γεωπολιτικά κ.ο.κ.
Χεσμενους τους έχουν τους μετανάστες
Το πρόβλημα αυτό εντείνεται όταν μπροστά για βιτρίνα έχουν όντως ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τους μετανάστες και από πίσω αυτοί κάνουν την δουλειά τους.
Δεν έχει σημασία εδώ η εθνικότητα.
Γιατί δεν συμβαίνει μονάχα στην Ελλάδα.
Είναι πολλά τα λεφτά....
δεν ηξερα οτι και ο μηταρακης ειναι εβραιος ..
- Aprilianos
Υπάρχει δυσαρέσκεια και για τη ΝΔ στο μεταναστευτικο. Θα δεις στη πράξη τι θα γίνει. Χαρίζετε εύκολα το δικαίωμα ασύλου. Ο κασιδιάρης έχει μια δεξαμενή 10% που στο παρελθόν έχει ψηφίσει χα. Υπάρχουν επιχειρήματα κατά της ΝΔ στο μεταναστευτικο. Θα βγείτε πρώτοι αλλά όχι αυτοδυναμοι. Πιθανή συγκυβέρνηση με βελοπουλο. Εμείς απευθυνομαστε στα πλέον ξενοφοβικα και αντιλοατκι στρώματα του πληθυσμού. Θα γίνουν σημαία και οι 'σλαβομακεδονες ' του φιλελεύθερου χώρουπατησιωτης έγραψε: 18 Αύγ 2022, 12:59Δεν υπάρχει Κασιδιάρης.Σου αρέσει,δεν σου αρέσει Μητσοτάκης - Τσίπρας είναι το παιγνίδι με μπαλαντέρ τον Ανδρουλάκη.Aprilianos έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:42 Η πολιτική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή ο συριζα προκαλεί ακόμα εμετό στους φυσιολογικους ανθρώπους εξαιτίας του εθνομηδενισμου του. https://twitter.com/EvgenTzavaras/statu ... 33249?s=20 αυτό που θα αλλάξει μονάχα στις εκλογές θα είναι η είσοδος του Κασιδιάρη στη βουλή. Ο Σύριζα δεν πρόκειται να ξανακυβερνησει ότι και να γίνεταιΤο επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι πιέσεις στην κυβέρνηση από μέσα και από έξω για να ανοίξει και άλλο τα σύνορα και να μπαίνουν όλοι ανεξέλεγκτα παρά τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού.
Αυτοί που θα λένε ότι ο Μηταράκης τα έχει ανοίξει ενώ θα βάλλεται από αντιπολίτευση,ΜΚΟ και κάθε καρυδιάς καρύδι θα ακούγονται σαν ούφο.
- Aprilianos
Ο Σύριζα είναι κόντρα με το 80% της κοινωνίας στο μεταναστευτικο. Πως θα κυβερνήσει; Ο ρόλος του τσιπρα είναι αυτός του χρήσιμου υπαλλήλου του Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση κάνει πολλά λάθη αλλά ο δικαιωματισμος σας τους δίνει το φιλί της ζωήςArisvilla έγραψε: 18 Αύγ 2022, 13:38Βρε θα Ξανακυβερνήσει όσο και αν προσπαθούν οι συνοδοιπόροι σου της νδ με την ακροδεξιά ρητορική τους να ξαναγυρίσουν τα πρόβατα στο μαντρί. Νδ και ναζι το ιδιο μαγαζί είναι. Ο Κλανιδιάρης στη Βουλή ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Εσεις της ακροδεξιάς σούμπιτοι στη νδ θα πάτε. Απλά δεν βγαίνουν πια τα κουκιά στον Κούλη για να κυβερνήσει τώρα που έχει χάσει τον χώρο του Πασοκ.Aprilianos έγραψε: 18 Αύγ 2022, 11:42 Η πολιτική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή ο συριζα προκαλεί ακόμα εμετό στους φυσιολογικους ανθρώπους εξαιτίας του εθνομηδενισμου του. https://twitter.com/EvgenTzavaras/statu ... 33249?s=20 αυτό που θα αλλάξει μονάχα στις εκλογές θα είναι η είσοδος του Κασιδιάρη στη βουλή. Ο Σύριζα δεν πρόκειται να ξανακυβερνησει ότι και να γίνεται
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν υπάρχει παρόμοια περίπτωση.Δεν μπορεί να συγκυβερνήσουν δύο κόμματα που το ένα να είναι με τη Δύση και το άλλο με τη Ρωσία.
Επειδή δεν σε ενδιαφέρουν τα άλλα θέματα,δεν τα υπολογίζεις.Μετράνε πολύ περισσότερο απ όσο νομίζεις.
Εκείνο που μπορεί να συμβεί είναι κάποιοι βουλευτές του Βελόπουλου να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων τις βελοπουλικές ιδέες και να προσχωρήσουν μόνοι τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση