Σιγά ρε τύπε, Batman... Έτσι εύκολα μανουριάζεις εσύ στον δρόμο;Ασέβαστος έγραψε: 17 Αύγ 2022, 09:04κληση στο χαμογελο του παιδιου.Gherschaagk έγραψε: 14 Αύγ 2022, 00:03 Πατέρας αρπάζει τον γιό του κι αρχίζει, θα σε σπάσω στο ξύλο κωλόπαιδο, δεν ακούς την μάνα σου.
Η μάνα: μην τον χτυπήσεις ξανά. Τα κορίτσια δεν τα χτυπάς ποτέ. Γιατί χτυπάς τον Μ.;
Ο πατέρας: κι εμένα με χτυπούσε ο πατέρας μου μικρό και δεν έπαθα τίποτα.
Η μάνα: για αυτό δεν του μιλάς και δώσαμε στο παιδί το όνομα της μάνας μου;
Welcome to your future μαλάκα.
Ο Μ. βαριά να ήταν 4.
η αν εχεις πιει τιποτα μουρες και εχεις αγρια κεφια, πατημα το κεφαλι στο πατωμα μεχρι να πει 20 φορες "δεν ξανασηκωνω χερι σε παιδι"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
οχι εδω και 30 χρονια που σταματησα να μπεκροπινω αγριως.Feindflug έγραψε: 17 Αύγ 2022, 09:52Σιγά ρε τύπε, Batman... Έτσι εύκολα μανουριάζεις εσύ στον δρόμο;Ασέβαστος έγραψε: 17 Αύγ 2022, 09:04κληση στο χαμογελο του παιδιου.Gherschaagk έγραψε: 14 Αύγ 2022, 00:03 Πατέρας αρπάζει τον γιό του κι αρχίζει, θα σε σπάσω στο ξύλο κωλόπαιδο, δεν ακούς την μάνα σου.
Η μάνα: μην τον χτυπήσεις ξανά. Τα κορίτσια δεν τα χτυπάς ποτέ. Γιατί χτυπάς τον Μ.;
Ο Μ. βαριά να ήταν 4.
η αν εχεις πιει τιποτα μουρες και εχεις αγρια κεφια, πατημα το κεφαλι στο πατωμα μεχρι να πει 20 φορες "δεν ξανασηκωνω χερι σε παιδι"
αλλα σε καποιες περιπτωσεις, θαπρεπε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Η απάντηση που θα έδινα σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα ήταν η πρέπουσα. Σε σχέση πάντα με τον εκάστοτε γονέα που θέλει να βγάλει την καφρίλα του, ή την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε, στο παιδί του.Gherschaagk έγραψε: 14 Αύγ 2022, 00:03 Πατέρας αρπάζει τον γιό του κι αρχίζει, θα σε σπάσω στο ξύλο κωλόπαιδο, δεν ακούς την μάνα σου.
Ο Μ. βαριά να ήταν 4.
Αν εβλεπα έναν τέτοιο ξεφτίλα, το πολυ -πολυ να του έσπαγα τη γέφυρα. Των δοντιών. Και μετέπειτα θα του έλεγα πως όσα έχουμε περάσει ρε παλιομαλάκα εμείς, επειδή χίλια δυο, ΔΕΝ τα μεταφέρουμε στα σπλάχνα μας. Παλεύουμε πάντα για το καλλίτερο. Πάντα.
Συγχύστηκα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θυμάμαι στην παλιά μου γειτονιά, ήταν ένας που είχε ένα κοριτσάκι και του φώναζε πάντα σαν λυσσασμένος. Όταν λέω όμως του φώναζε, φώναζε λες και άκουγες δαιμονισμένο σε εξορκισμό. Δεν ξέρω εαν το κακοποιούσε και σωματικώς, αλλά και μόνο αυτό που άκουγα, έφτανε για να φρικάρω...κι εγώ και η γειτονιά. Κάποιοι γείτονες τον είχαν βρίσει μερικές φορές και για άλλα θέματα (σιγά που δεν θα είχε και άλλα θέματα). Το κοριτσάκι μετά από κάποια χρόνια, πέθανε από λευχαιμία.
Μακάρι να μην είχε χρειαστεί ποτέ να "συναντήσω" τέτοιο πράγμα.
Δεν αντέχω μαρή. Αει στην ευχή..SUV έγραψε: 17 Αύγ 2022, 13:46 Θυμάμαι στην παλιά μου γειτονιά, ήταν ένας που είχε ένα κοριτσάκι και του φώναζε πάντα σαν λυσσασμένος. Όταν λέω όμως του φώναζε, φώναζε λες και άκουγες δαιμονισμένο σε εξορκισμό. Δεν ξέρω εαν το κακοποιούσε και σωματικώς, αλλά και μόνο αυτό που άκουγα, έφτανε για να φρικάρω...κι εγώ και η γειτονιά. Κάποιοι γείτονες τον είχαν βρίσει μερικές φορές και για άλλα θέματα (σιγά που δεν θα είχε και άλλα θέματα). Το κοριτσάκι μετά από κάποια χρόνια, πέθανε από λευχαιμία.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εξήγησα και στον ασεβ πως ο τύπος ήταν νταμάρι 1.90+ που σημαίνει πως σαφέστατα και μπορεί να σπάσει το παιδί του στο ξύλο όπως και πολλούς άλλους. Αν το έκανε μπροστά μου το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τραβήξω βίντεο, αν προλάβαινα, και μετά θα έκανα καταγγελία.Πασιφάη έγραψε: 17 Αύγ 2022, 13:43Η απάντηση που θα έδινα σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα ήταν η πρέπουσα. Σε σχέση πάντα με τον εκάστοτε γονέα που θέλει να βγάλει την καφρίλα του, ή την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε, στο παιδί του.Gherschaagk έγραψε: 14 Αύγ 2022, 00:03 Πατέρας αρπάζει τον γιό του κι αρχίζει, θα σε σπάσω στο ξύλο κωλόπαιδο, δεν ακούς την μάνα σου.
Ο Μ. βαριά να ήταν 4.
Αν εβλεπα έναν τέτοιο ξεφτίλα, το πολυ -πολυ να του έσπαγα τη γέφυρα. Των δοντιών. Και μετέπειτα θα του έλεγα πως όσα έχουμε περάσει ρε παλιομαλάκα εμείς, επειδή χίλια δυο, ΔΕΝ τα μεταφέρουμε στα σπλάχνα μας. Παλεύουμε πάντα για το καλλίτερο. Πάντα.
Συγχύστηκα.
Τον λυπήθηκα τον μικρό και σοκαρίστηκα από την πραότητα και την φαινομενική ψυχραιμία της μητέρας. Κάτι μου λέει πως γενικά ο πατέρας δεν είναι συνεννοήσιμος και πως έχει βίαια ξεσπάσματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αν έχεις μιαν εικόνα πως συμβαίνει κάτι μέσα στο σπίτι, διασταύρωσέ το και πάρε το 1056. Χθες.Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2022, 13:53Εξήγησα και στον ασεβ πως ο τύπος ήταν νταμάρι 1.90+ που σημαίνει πως σαφέστατα και μπορεί να σπάσει το παιδί του στο ξύλο όπως και πολλούς άλλους. Αν το έκανε μπροστά μου το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τραβήξω βίντεο, αν προλάβαινα, και μετά θα έκανα καταγγελία.Πασιφάη έγραψε: 17 Αύγ 2022, 13:43Η απάντηση που θα έδινα σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα ήταν η πρέπουσα. Σε σχέση πάντα με τον εκάστοτε γονέα που θέλει να βγάλει την καφρίλα του, ή την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε, στο παιδί του.Gherschaagk έγραψε: 14 Αύγ 2022, 00:03 Πατέρας αρπάζει τον γιό του κι αρχίζει, θα σε σπάσω στο ξύλο κωλόπαιδο, δεν ακούς την μάνα σου.
Ο Μ. βαριά να ήταν 4.
Συγχύστηκα.
Τον λυπήθηκα τον μικρό και σοκαρίστηκα από την πραότητα και την φαινομενική ψυχραιμία της μητέρας. Κάτι μου λέει πως γενικά ο πατέρας δεν είναι συνεννοήσιμος και πως έχει βίαια ξεσπάσματα.
Εγώ θα τον είχα κάνει καινούργιο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ξέρω τι παίζει όχι.Πασιφάη έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:09Αν έχεις μιαν εικόνα πως συμβαίνει κάτι μέσα στο σπίτι, διασταύρωσέ το και πάρε το 1056. Χθες.Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2022, 13:53Εξήγησα και στον ασεβ πως ο τύπος ήταν νταμάρι 1.90+ που σημαίνει πως σαφέστατα και μπορεί να σπάσει το παιδί του στο ξύλο όπως και πολλούς άλλους. Αν το έκανε μπροστά μου το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τραβήξω βίντεο, αν προλάβαινα, και μετά θα έκανα καταγγελία.Πασιφάη έγραψε: 17 Αύγ 2022, 13:43
Η απάντηση που θα έδινα σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα ήταν η πρέπουσα. Σε σχέση πάντα με τον εκάστοτε γονέα που θέλει να βγάλει την καφρίλα του, ή την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε, στο παιδί του.
Συγχύστηκα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Άποψή μου πάντως, προσπάθησε να δεις τι γίνεται και πράξε ανάλογα.Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:11Δεν ξέρω τι παίζει όχι.Πασιφάη έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:09Αν έχεις μιαν εικόνα πως συμβαίνει κάτι μέσα στο σπίτι, διασταύρωσέ το και πάρε το 1056. Χθες.Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2022, 13:53
Εξήγησα και στον ασεβ πως ο τύπος ήταν νταμάρι 1.90+ που σημαίνει πως σαφέστατα και μπορεί να σπάσει το παιδί του στο ξύλο όπως και πολλούς άλλους. Αν το έκανε μπροστά μου το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τραβήξω βίντεο, αν προλάβαινα, και μετά θα έκανα καταγγελία.
οταν ημουν παιδακι, σε ενα μαγαζι της γειτονιας ερχοταν τακτικα μια νταλικα και ξεφορτωνε, ο νταλικιεςρης ηταν καλο ανθρωπακι, αλλα μαλλον ημιτρελλος, ολο κατι στιχακια τραγουδουσε, και ειχε παντα καραμελες στις τσεπες που εδινε στα παιδια.Πασιφάη έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:09Αν έχεις μιαν εικόνα πως συμβαίνει κάτι μέσα στο σπίτι, διασταύρωσέ το και πάρε το 1056. Χθες.Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2022, 13:53Εξήγησα και στον ασεβ πως ο τύπος ήταν νταμάρι 1.90+ που σημαίνει πως σαφέστατα και μπορεί να σπάσει το παιδί του στο ξύλο όπως και πολλούς άλλους. Αν το έκανε μπροστά μου το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τραβήξω βίντεο, αν προλάβαινα, και μετά θα έκανα καταγγελία.Πασιφάη έγραψε: 17 Αύγ 2022, 13:43
Η απάντηση που θα έδινα σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα ήταν η πρέπουσα. Σε σχέση πάντα με τον εκάστοτε γονέα που θέλει να βγάλει την καφρίλα του, ή την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε, στο παιδί του.
Συγχύστηκα.
καποτε απο ενα μπαλκονι, ακουστηκαν ουρλιαχτα, "μαμα μη με βαρας αλλο, ποναω" και τετοια.
ανεβηκε στην νταλικα, πηδηξε στο μπαλκονι, και κοπανησε ασχημα, πολυ ασχημα, τη μανα, και τον πατερα που ηρθε σε λιγο. τους πηραν και τους 2 με ασθενοφορο.
μαλλον δεν εγινε καν μυνηση, γιατι συνεχισε να ερχεται κανονικα και να ξεφορτωνει.
καθε που μου εριχνε καμμια ψιλη η μανα η ο πατερας μου, ελεγα "θα το πω στον νταλικιερη".
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Με τούτα και με 'κείνα, ελπίζω να ξεχωρίσαμε τους σερνικούς από τους θηλυκούς, πο ΄λεγε κι ο αείμνηστος ο Κωνσταντάρας 
Κλείδωσαν το νήμα και δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ, πόσοι ήταν άραγε αυτοί που έγραψαν για τιμωρίες της άπιστης που έγραφαν στο νήμα του vantono να τον σπρώξουν να μην αφήσει ανεκμεταλλευτη την ευκαιρία να πηδηξει την φίλη της συντρόφου του. Να προδώσει δηλαδή την εμπιστοσύνη της τόσα χρόνια συντρόφου του για να πάει με την φίλη της και μη χάσει το πηδημα. Τς τς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ποιο νημαNaida έγραψε: 17 Αύγ 2022, 18:37 Κλείδωσαν το νήμα και δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ, πόσοι ήταν άραγε αυτοί που έγραψαν για τιμωρίες της άπιστης που έγραφαν στο νήμα του vantono να τον σπρώξουν να μην αφήσει ανεκμεταλλευτη την ευκαιρία να πηδηξει την φίλη της συντρόφου του. Να προδώσει δηλαδή την εμπιστοσύνη της τόσα χρόνια συντρόφου του για να πάει με την φίλη της και μη χάσει το πηδημα. Τς τς.
Να μην σε αφορά.shelby έγραψε: 17 Αύγ 2022, 18:41ποιο νημαNaida έγραψε: 17 Αύγ 2022, 18:37 Κλείδωσαν το νήμα και δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ, πόσοι ήταν άραγε αυτοί που έγραψαν για τιμωρίες της άπιστης που έγραφαν στο νήμα του vantono να τον σπρώξουν να μην αφήσει ανεκμεταλλευτη την ευκαιρία να πηδηξει την φίλη της συντρόφου του. Να προδώσει δηλαδή την εμπιστοσύνη της τόσα χρόνια συντρόφου του για να πάει με την φίλη της και μη χάσει το πηδημα. Τς τς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Που ειναι το κακο;Naida έγραψε: 17 Αύγ 2022, 18:42Να μην σε αφορά.shelby έγραψε: 17 Αύγ 2022, 18:41ποιο νημαNaida έγραψε: 17 Αύγ 2022, 18:37 Κλείδωσαν το νήμα και δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ, πόσοι ήταν άραγε αυτοί που έγραψαν για τιμωρίες της άπιστης που έγραφαν στο νήμα του vantono να τον σπρώξουν να μην αφήσει ανεκμεταλλευτη την ευκαιρία να πηδηξει την φίλη της συντρόφου του. Να προδώσει δηλαδή την εμπιστοσύνη της τόσα χρόνια συντρόφου του για να πάει με την φίλη της και μη χάσει το πηδημα. Τς τς.