Βασικά σε όλη την Ελλάδα ζούνε σκορπιοί αλλά δεν γαμιέται. Αν τσιμπούσαν κάποιον στην έρημο τα νδουλικα θα έλεγαν ότι οι σκορπιοί ζούνε μόνο στην Ανταρτική. Ότι εξυπηρετεί το αφήγημα.SUV έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:18 Γενικά ΔΕΝ παρακολουθώ το θέμα (συνειδητά) αλλά τί λέτε μωρέ για τους σκορπιούς?
Εγώ ξέρω οτι οι σκορπιοί την ψάχνουν την υγρασία, και μια χαρά υπάρχουν και σε λιμνες και σε παραθαλάσσια μέρη κτλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρό κοριτσάκι στον Έβρο - κυβερνήσεις/διεθνείς οργανισμοί για κρεμαλα
Re: Νεκρό κοριτσάκι στον Έβρο - κυβερνήσεις/διεθνείς οργανισμοί για κρεμαλα
Δεν ειναι μονο αυτοChainis έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:11
Οι σκορπιοί ζουν σε ξερά και πετρώδη εδάφη, πρώτη φορά τώρα μάθαμε ότι υπάρχουν και υδρόβια σκορπιοί.
Ουτε το οτι οι σκορπιοι που ζουν στην Ελλαδα δεν εχουν θανατηφορο δηλητηριο.
Η φωτο που εβαλαν απ το νεκρο παιδι, δεν δειχνει εικονα ανθρωπου που πεθανε απο δηλητηριαση η αλλεργια. Δεν την βαζω γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος και αντιθετα απο οτι συνηθιζεται δεν θελω να παρασυρω αλλους σε φτηνους συναισθηματισμους.
Σε αυτες τις περιπτωσεις ο νεκρος ειναι πρησμενος και μπλε. Το παιδι στην φωτο ηταν λες και κοιμοταν.
Κοιτάχτε τώρα τί γίνεται, κι εγώ όταν διάβασα για τον σκορπιό, επειδή στα μέρη μου έχουμε μπόλικους, ξαφνιάστηκα να πεθάνει κάποιος από το τσίμπημά του (τόσα χρόνια αλλά και των προγόνων μου που έχω ρωτήσει δεν ξέρω κανέναν να πέθανε από τσίμπημα σκορπιού). Θα μπορούσε βέβαια να συμβεί αλλεργικό σοκ, οκ. ΟΜΩΣ. Δεν θα πόσταρα αυτή μου την σκέψη για τον πολύ απλό λόγο οτι ο φορουμόκοσμος ενδεχομένως να έμπαινε και στην λογική του οτι είμαι μιας παράταξης/ιδεολογίας και πάω να βγάλω ψέμα κάτι που με στριμώχνει. Κι εγώ από την πλευρά μου, ΔΕΝ θα ήθελα να προκαλέσω το παραμικρό σε σχέση με ένα τόσο θλιβερό και τραγικό θέμα.
Αυτό ΕΙΝΑΙ ασχημο.
Αυτό ΕΙΝΑΙ ασχημο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Naida έχε το νου σου στο παιδί, διατί εάν σωθεί υπάρχει ελπίδα. Καληνύχτα κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κάποτε ήσουν πασοκος ρε ποντικα. Τι έγινε και φιλάς σταυρωτά 3 φορές τα ακροδεξιά βρωμοσκυλα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:37 Naida έχε το νου σου στο παιδί, διατί εάν σωθεί υπάρχει ελπίδα. Καληνύχτα κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
2 λαθρομετανάστες ισχυρίζονται ότι ένα παιδί πέθανε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους πιστέψει κάποιος.Ειδικά όταν τα καθάρματα λένε επίσης ότι κάποιος αστυνομικός σκότωσε. έναν από αυτούς όταν είχαν περάσει στην ελληνική μεριά την πρώτη φορά. Έστω ότι οι λαθρομετανάστες λένε αλήθεια και ότι πέθανε ένα παιδί. Τι ακριβώς περιμένετε ή μπορεί να γίνει; Να υποδέχεται το ελληνικό κράτος όσα γκρουπ λαθρομεταναστών έχουν παιδιά;όσα έχουν νεκρά παιδιά; Να γίνει κάποια επιχείρηση στην τουρική πλευρά ώστε να σκοτωθούν όλοι οι σκορπιοί; Τι ακριβώς συζητιέται γύρω από ένα υποτιθέμενο νεκρό παιδί΄
- wooded glade
Οι Τούρκοι το έκαναν και ο Σύριζα υποστηρίζει την Τουρκική προπαγάνδα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Όχι.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:13Διάβασες το ποίημα που αναφέρεται στον θάνατο ενός παιδιού Χαΐνη;Chainis έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:11Σε σχέση με το τουίτ που έβαλες.
Οι σκορπιοί ζουν σε ξερά και πετρώδη εδάφη, πρώτη φορά τώρα μάθαμε ότι υπάρχουν και υδρόβια σκορπιοί.
Μπορεί βέβαια να το είχε τσιμπήσει το παιδάκι πριν τους πάνε οι Τούρκοι στην νησίδα, όπως μπορούσε να το είχε τσιμπήσει σε τόσα μέρη που πέρασαν για να φτάσουν στον Έβρο.
Σε κάθε περίπτωση είναι για σκέψη που βρέθηκε ο σκορπιός στην νησίδα στο ποτάμι.
Θα τους λες όπως έχεις μάθει οπότε μην ρωτάς εμένα.
Είναι συγκινητικό;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Είχε τσιμπήσει τον αδελφό μου στα 8-9 του.Blackdog έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:28Δεν ειναι μονο αυτοChainis έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:11
Ουτε το οτι οι σκορπιοι που ζουν στην Ελλαδα δεν εχουν θανατηφορο δηλητηριο.
Η φωτο που εβαλαν απ το νεκρο παιδι, δεν δειχνει εικονα ανθρωπου που πεθανε απο δηλητηριαση η αλλεργια. Δεν την βαζω γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος και αντιθετα απο οτι συνηθιζεται δεν θελω να παρασυρω αλλους σε φτηνους συναισθηματισμους.
Σε αυτες τις περιπτωσεις ο νεκρος ειναι πρησμενος και μπλε. Το παιδι στην φωτο ηταν λες και κοιμοταν.
Πονούσε πολύ περίπου ένα 24ωρο κι αυτό ήταν.
Ούτε θάνατος ούτε γιατροί ούτε νοσοκομεία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Chainis έγραψε: 17 Αύγ 2022, 15:50Όχι.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:13Διάβασες το ποίημα που αναφέρεται στον θάνατο ενός παιδιού Χαΐνη;Chainis έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:11
Σε σχέση με το τουίτ που έβαλες.
Μπορεί βέβαια να το είχε τσιμπήσει το παιδάκι πριν τους πάνε οι Τούρκοι στην νησίδα, όπως μπορούσε να το είχε τσιμπήσει σε τόσα μέρη που πέρασαν για να φτάσουν στον Έβρο.
Σε κάθε περίπτωση είναι για σκέψη που βρέθηκε ο σκορπιός στην νησίδα στο ποτάμι.
Θα τους λες όπως έχεις μάθει οπότε μην ρωτάς εμένα.
Είναι συγκινητικό;
Στο παρέθεσα παραπάνω, το τουιτ του κονκλαβιου. Το διάβασες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ποιον πολιτισμο βρε φουφο ενας ελρομα εισαι που ζεις απο δανεικα των ευρωπαιων και σε πληρωνουν για αυτο τον λογοDebbie έγραψε: 17 Αύγ 2022, 14:15 Το ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να αναγκάζουμε μια γυναίκα πρόσφυγα να δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της λες και είμαστε σε τσίρκο για να πειστούν τα ρεντίκολα ότι ως ετοιμόγεννη τράβηξε τα πάνδηνα παρατημένη στη μέση ενός ποταμού, δείχνει τον πολιτισμό μας. Αυτόν τον πολιτισμό που φοβούνται τα ρεντίκολα ότι θα αλλάξει με τα μεταναστευτικά και προσφυγικά ρεύματα.
να ξεσκατιζεις τους λαθρομεταναστες ..ποσες ακομη γκαστρωμένες θες να ερθουν; εχουν πηξει τα μαιευτήρια
και η αναλογια ειναι μια ελληνιδα με εικοσι λαθρο ..ποσες ακομη; σε ειπα ελ ρομα λαθος μου και το παιρνω πισω
καραγκιοζηδες γμτ μου
καταρχην δεν υπηρχε νεκρο κοριτσακι ...και αν υπηρχε θα ηταν απο αλλους λογους και οχι απο σκορπιοNaida έγραψε: 17 Αύγ 2022, 12:56Όχι τα βρωμοσκυλα που λοιδωρούσαν τον θάνατο ενος παιδιού. Δεν είναι για ροχάλες; ε τι λες εσύ;nemo έγραψε: 17 Αύγ 2022, 12:55ακροδεξια εννοεις το κκε νδ συριζα και λοιπα αριστερα σκουπιδια μαζι με τους φιλελε; γιατι μονο αυτοι ειχαν σχεσηNaida έγραψε: 17 Αύγ 2022, 12:18
Να ζητήσουν συγνώμη τα ακροδεξιά βρωμόσκυλα του φόρουμ γιατί λοιδωρούσαν ένα παιδί που πέθανε βασανιστικά; με τι ντροπή να το κάνουν αυτό οι λεκέδες του σύμπαντος; μόνο για ροχάλες και κλωτσιές είναι άξιοι.
και υπευθυνοι ειναι οι γονεις και μονο
Δεν υπήρχε και υπάρχει τώρα;nemo έγραψε: 17 Αύγ 2022, 16:12καταρχην δεν υπηρχε νεκρο κοριτσακι ...και αν υπηρχε θα ηταν απο αλλους λογους και οχι απο σκορπιο
και υπευθυνοι ειναι οι γονεις και μονο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
να καθόταν στο σπίτι τους να ήταν ζωντανό αν δεν είναι ζωντανό το παιδί
άμεση σύλληψη και φυλάκιση στους γονείς του για έκθεσε ανηλίκου σε κίνδυνο
άμεση σύλληψη των υπολοίπων είτε για κατασκοπεία είτε για οτιδήποτε άλλο βρούμε δεν θα τα χαλάσουμε στις τυπικότητες.
λαθρο καλός μόνο εξόριστος ή στο χώμα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Περάσαμε στο άλλο αφήγημα τώρα. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον.Lord Brum έγραψε: 17 Αύγ 2022, 16:24να καθόταν στο σπίτι τους να ήταν ζωντανό αν δεν είναι ζωντανό το παιδί
άμεση σύλληψη και φυλάκιση στους γονείς του για έκθεσε ανηλίκου σε κίνδυνο
άμεση σύλληψη των υπολοίπων είτε για κατασκοπεία είτε για οτιδήποτε άλλο βρούμε δεν θα τα χαλάσουμε στις τυπικότητες.
λαθρο καλός μόνο εξόριστος ή στο χώμα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση