Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αγις έγραψε: 13 Αύγ 2022, 18:33
Ο ορισμος του φασισμου εισαι -ιδια σκατα νοοτροπια
Λυπούμαι, επίσης δεν διακατέχομαι από φασιστική νοοτροπία. Αντίθετα εσύ είσαι βουτηγμένος σε αυτόν με τον σεξισμό, μισογυνισμό, ρατσισμό που εκφράζεις. Θα ήλπιζα σε καμιά αχίλλειος πτέρνα αλλά έχω την εντύπωση ότι ξεγλίστρησες και έπεσες ολόκληρος μεσα.
Αγις έγραψε: 13 Αύγ 2022, 18:33
Λυπούμαι, επίσης δεν διακατέχομαι από φασιστική νοοτροπία. Αντίθετα εσύ είσαι βουτηγμένος σε αυτόν με τον σεξισμό, μισογυνισμό, ρατσισμό που εκφράζεις. Θα ήλπιζα σε καμιά αχίλλειος πτέρνα αλλά έχω την εντύπωση ότι ξεγλίστρησες και έπεσες ολόκληρος μεσα.
Η Αχίλλειος πτέρνα ήταν το στεγνό σημείο ρε Νάιδα.
Έχεις μπλέξει τον Αχιλλέα με τον Οβελίξ.
Είπαμε κι εσύ. Το 1/3.
Εγώ τί;
Τι γράφω μαρη ΓΑΛΗ; ότι είναι βουτηγμένος στον φασισμό. Ότι θα ήλπιζα σε καμιά αχίλλειος πτέρνα (να έχει μείνει δηλαδή κάποιο σημείο "στεγνό " δηλαδή αμόλυντο) αλλά πρέπει να ξεγλίστρησε και να έπεσε ολόκληρος μεσα. Και πας και μου γράφεις ότι τα μπέρδεψα κτλ κτλ
Τι γράφω μαρη ΓΑΛΗ; ότι είναι βουτηγμένος στον φασισμό. Ότι θα ήλπιζα σε καμιά αχίλλειος πτέρνα (να έχει μείνει δηλαδή κάποιο σημείο "στεγνό " δηλαδή αμόλυντο) αλλά πρέπει να ξεγλίστρησε και να έπεσε ολόκληρος μεσα. Και πας και μου γράφεις ότι τα μπέρδεψα κτλ κτλ
Οκ, αν θεωρείς τον φασισμό κάτι σαν τα νερά της Στυγός, έκανα λάθος.
Εγώ πάντως φασίστες θεωρώ όσους έχουν εμφανείς εξουσιαστικές τάσεις.
Μπα, δεν διακατέχομαι από τέτοια. Προσπαθώ να δειχνω κατανόηση. Τώρα αν σε χαλάει που θα απαντάω στον μισογυνισμό, σεξισμό, ρατσισμό, φασισμό ε τι να κάνουμε τώρα είναι πρόβλημα σου. Διαχειρίσου το.
Κουρε, αν δεν αντεχεις να την διαβαζεις την βαζεις στο ignore. Δεν ασχολεισαι μαζι της, γεμιζοντας σελιδες επι σελιδων με προσβολες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.