!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διασυνδεσεις
Re: Διασυνδεσεις
Αυτο θα ειναι το αφηγημα της ΝΔ για τις παρακολουθησεις του τηλεφωνου του Ανδρουλακη αντερ?
Οτι δηλαδη ειναι προδοτης και κατασκοπος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
προδότης κατάσκοπος που τον κατουράνε αρμένισες πουτάνες
-
talaipwros
δεν ξερουμε τι εθνικοτητος ηταν τα κοριτσα
Εγω εσενα και 2-3 ακομα φουκαραδες βλεπω να ενοχλειστε απο τα πραγματακια που βγαινουν.nowhere έγραψε: 13 Αύγ 2022, 16:24δεν ξέρω τι σχέση έχει ο πατούλης με τις υποκλοπές και γιατί πονάει αλλά δικός σας είναι κι αυτόςunder έγραψε: 13 Αύγ 2022, 16:18 Εμενα μου φαινεται οτι ποναει λιγο ο πατουλης σας.
Οσο για τις αποκαλυψεις, πειτε στον συντροφο να εμφανιστει.
Μπορει πχ να τον εχουν σε καμια φωτο αγκαλια με ψευτομουφτηδες.Βεβαια εσυ δεν εχεις το iq για να καταλαβεις τι σημαινει αυτο αλλα ο κοσμος θα καταλαβει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Με απλα λογια η ο Ανδρουλακης παει σε δικη με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας η ο Κουλης παει σε ειδικο δικαστηριο για σκευωρια εναντια στον Ανδρουλακη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν ξερουμε τι ηταν και τι δεν ηταν.zteo έγραψε: 13 Αύγ 2022, 16:27 Αυτο θα ειναι το αφηγημα της ΝΔ για τις παρακολουθησεις του τηλεφωνου του Ανδρουλακη αντερ?
Φαινεται ομως οτι δικαιωματα για να τον ψαξουν εδινε πολλα.
https://www.iefimerida.gr/news/63976/%C ... F%82%C2%BB

Από το μακρινό 2012.Υποψήφιος με την ΝΔ έχει στο Facebook, σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»
Το μονο σιγουρο ειναι οτι με αυτα που ποσταρετε βγαζεται τον πρωθυπουργο ψευτη στο οτι δεν γνωριζε και στο οτι το θεωρησε ((πολιτικα λαθος)).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τα εχουμε πει χιλιες φορες.zteo έγραψε: 13 Αύγ 2022, 16:49Το μονο σιγουρο ειναι οτι με αυτα που ποσταρετε βγαζεται τον πρωθυπουργο ψευτη στο οτι δεν γνωριζε και στο οτι το θεωρησε ((πολιτικα λαθος)).
Εδω εξεταζουμε τις διαδυνδεσεις του Ανδρουλακη.
Εξαιρετική στρατηγική επέλεξε η ΝΔ για να βγει από το πρόβλημα που η ίδια δημιούργησεzteo έγραψε: 13 Αύγ 2022, 16:38 Με απλα λογια η ο Ανδρουλακης παει σε δικη με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας η ο Κουλης παει σε ειδικο δικαστηριο για σκευωρια εναντια στον Ανδρουλακη.
Θα κάνει την πολιτική ζωή της χώρας πουτανα κατηγορώντας τον αρχηγό πολιτικού κόμματος για εθνική μειοδοσία, αλλά αν σκάσει στα μούτρα της θα τρέχει σε ειδικά δικαστήρια
Συστηστε μου τον σύμβουλο επικοινωνίας σας. Είναι μάγος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πως θα πάει σε δική ο Ανδρουλάκης όταν Οικονόμου και Γεραπετριτης λένε ότι έχει καταστραφεί ο φάκελος του επειδή προφανώς δε βρέθηκε τίποτα?zteo έγραψε: 13 Αύγ 2022, 16:38 Με απλα λογια η ο Ανδρουλακης παει σε δικη με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας η ο Κουλης παει σε ειδικο δικαστηριο για σκευωρια εναντια στον Ανδρουλακη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και τους πιστευεις?George_V έγραψε: 13 Αύγ 2022, 17:27Πως θα πάει σε δική ο Ανδρουλάκης όταν Οικονόμου και Γεραπετριτης λένε ότι έχει καταστραφεί ο φάκελος του επειδή προφανώς δε βρέθηκε τίποτα?zteo έγραψε: 13 Αύγ 2022, 16:38 Με απλα λογια η ο Ανδρουλακης παει σε δικη με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας η ο Κουλης παει σε ειδικο δικαστηριο για σκευωρια εναντια στον Ανδρουλακη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εξαρτάται.zteo έγραψε: 13 Αύγ 2022, 17:33Και τους πιστευεις?George_V έγραψε: 13 Αύγ 2022, 17:27Πως θα πάει σε δική ο Ανδρουλάκης όταν Οικονόμου και Γεραπετριτης λένε ότι έχει καταστραφεί ο φάκελος του επειδή προφανώς δε βρέθηκε τίποτα?zteo έγραψε: 13 Αύγ 2022, 16:38 Με απλα λογια η ο Ανδρουλακης παει σε δικη με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας η ο Κουλης παει σε ειδικο δικαστηριο για σκευωρια εναντια στον Ανδρουλακη.
Αν είναι να τον πάνε σε δική όπως λες πρέπει να παρουσιάσουν φάκελο.
Αν παρουσιαστεί ο φάκελος οι δύο Υπουργοί ψευδονταν τόσο καιρό και ο Ανδρουλάκης θα πάει σε δική.
Αν δεν υπάρχει φάκελος τότε οι Υπουργοί φυσικά λένε αλήθεια αλλά ο Ανδρουλάκης δεν πάει σε δική γιατί δεν υπάρχει και το αντικείμενο της δικής.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
zteo έγραψε: 13 Αύγ 2022, 16:27 Αυτο θα ειναι το αφηγημα της ΝΔ για τις παρακολουθησεις του τηλεφωνου του Ανδρουλακη αντερ?
Φυσικά όχι.Όλα αυτά είναι στη φαντασία διαφόρων άλλων.Η κυβερνητική γραμμή είναι ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη αλλά λάθος και ότι οι λεπτομέρειες επ αυτής δεν πρέπει να αποκαλυφθούν διότι είναι απόρρητες και αφορούν και προσωπικά δεδομένα.
Καλείται ο Ανδρουλάκης να περάσει για να πληροφορηθεί τους λόγους.Αυτός αρνείται και ζητεί να ανακοινωθούν επισήμως.Η κυβέρνηση απαντά ότι για τους λόγους παραπάνω δεν είναι ανακοινώσιμοι και ο Ανδρουλάκης ζητεί να σταλεί ο φάκελλος των παρακολουθήσεων στην επιτροπή Διαφάνειας της βουλής.
Έτσι κι αλλιώς η βουλή συγκαλείται στις 22 Αυγούστου και αμέσως μάλλον θα συνέλθει και η επιτροπή Διαφάνειας κεκλεισμένων των θυρών.
Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει.Τους έχω πάντως ικανούς να συνεχίσουν το πινγκ πονγκ πέστε τον λόγο,σας τον είπαμε στην επιτροπή,πέστε τον και παραέξω.
Πατησιώτη, εσύ φαντάζεσαι ότι θα υπήρχε πολιτικός αρχηγός για τον οποίο θα εδιδετο εντολή παρακολούθησης και ο οποίος όταν αυτό θα γινόταν γνωστό θα έλεγε δεν τρέχει τίποτα, περνάω μια βόλτα από την ΕΥΠ και μου ανακοινώνετε εκεί τους λόγους που με παρακολουθούσατε;
Για σκέψου λίγο αν γινόταν αυτό για τον πρόεδρο της ΝΔ, την τετραετία σύριζα
Για σκέψου λίγο αν γινόταν αυτό για τον πρόεδρο της ΝΔ, την τετραετία σύριζα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 94 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος