!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΙ-ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ (30/9)
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΙ-ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ (30/9)
εμφανισιακα δειχνει να μασαει τον ταραμα αλλα μερικες φορες τα φαινομενα απατουν 
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
τουρκοφατσα φαίνεται, στηρίζουμε
2η χρονια δεν μένει χωρίς τα λεφτα του τσου λουGoBack έγραψε: 28 Σεπ 2018, 19:36Τραυματίστηκε ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, άλλος Ελβετός στη θέση του!![]()
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Τι ανάγκη τα έχει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ; Έναν Καμαρα και έναν Σισε να πουλήσει το έπιασε το εικοσάρικο
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Έχουν συνηθίσει με τα δικά τους οικονομικά δεδομένα.Albrecht έγραψε: 29 Σεπ 2018, 08:34 Τι ανάγκη τα έχει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ; Έναν Καμαρα και έναν Σισε να πουλήσει το έπιασε το εικοσάρικο
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ασε που εχει καβατζα απο τα 33 του Ντιογκο και αλλα τοσα του Ρομπερτου.
Εχει λεφτα ο φαρδυς.
Εχει λεφτα ο φαρδυς.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Μεχρι και το χασαπη φεσωνει ο ευτραφης,δεν παιζει ρευστο ουτε για τις βασικες αναγκες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Τι γράφετε ρεGoBack έγραψε: 29 Σεπ 2018, 16:09 Μεχρι και το χασαπη φεσωνει ο ευτραφης,δεν παιζει ρευστο ουτε για τις βασικες αναγκες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
σούπα 0-0 με όλες κι όλες δυο φάσεις
πρώτη γύρω στο 60' που θα σηκωθεί να ξεπιαστεί η τσιγκολελέτα εκ Ρουμανίας φέρνοντας το ποδαράκι στον σβέρκο
τελευταία στο 90' που ο τέταρτος θα σηκώσει τον πίνακα για τις καθυστερήσεις
πρώτη γύρω στο 60' που θα σηκωθεί να ξεπιαστεί η τσιγκολελέτα εκ Ρουμανίας φέρνοντας το ποδαράκι στον σβέρκο
τελευταία στο 90' που ο τέταρτος θα σηκώσει τον πίνακα για τις καθυστερήσεις
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
1-0
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ησυχια σημερα.Κοτουλες και οι μεν και οι δε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Η απόδοση του άσσου από το 2.3 στο 2.
Και το διπλό από 3.3 στο 4.
Let them make the first mistake. We make the last move.
το παιξα g/g 1.9 τωρα στον οπαπOtto Weininger έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:48 Η απόδοση του άσσου από το 2.3 στο 2.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
1.50 δίνουν κίτρινη στον ματος 
Μλκ ποσο χαμηλα τις εχουν τις καρτες το γαμησαν και ψοφησε.Ηθελα να βαλω τσιμιχα και εχει 1.65
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBack την 30 Σεπ 2018, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.