!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι οι Έλληνες τεμπέληδες..;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Είναι τεμπέληδες οι Έλληνες..;

α. Ναι
20
48%
β. Όχι
21
50%
γ. δξ/δα
1
2%

Σύνολο ψήφων: 42

sharp

Re: Είναι οι Έλληνες τεμπέληδες..;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:37
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Αύγ 2022, 13:45 Έγραψα: και οι υψηλόμισθοι τα ίδια σκτ είναι.
Ναι, πληρώνει ο Στασινόπουλος κι ο Μυτιληναίος ψηλό μισθό σε κάποιον που είναι οκνηρός και αναβλητικός.

Σε κάποιου το ανηψάκι θα έπεσες φίλε.
Πιστεύω ότι ο σε έχει δίκιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 11 Αύγ 2022, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2022, 21:27 Νομίζω υπερβάλλετε. Πού είναι το κακό στο να εργάζεσαι;
δουλεψε ρε βλητο και θα καταλαβεις.
παλι καρφωθηκες αμπαλε
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

sharp έγραψε: 11 Αύγ 2022, 09:46
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Αύγ 2022, 13:45 Έγραψα: και οι υψηλόμισθοι τα ίδια σκτ είναι.
Ναι, πληρώνει ο Στασινόπουλος κι ο Μυτιληναίος ψηλό μισθό σε κάποιον που είναι οκνηρός και αναβλητικός.

Mλκ πού τους έχετε βρει όλους αυτούς. Ο κολλητός μου είναι CFO σε εταιρία του Στασινόπουλου και δουλεύει σχδόν ΟΛΕΣ τις ώρες που είναι ξύπνιος. Η ξαδέρφη μου μηχανικός στην Κοσμοτέ, τα ίδια. Κι άλλοι, κι άλλοι. Ενα φεγγάρι δούλεψα κι εγώ στον Άκτωρα, 5 η ώρα όλος ο αγγλόφωνος κόσμος είχε εξαφανιστεί και στο γραφείο άκουγες μόνο ελληνικά μέχρι τις 9 το βράδυ. Καλά στις ελεγκτικές Big4 που δούλεψα στην Ελλάδα ντάξει δεν το συζητάμε, οι μεγαλύτεροι σκλάβοι του πλανήτη. Πού τη βρήκατε όλη αυτή την οκνηρότητα και την αναβλητικότητα δεν ξέρω :102:

Μήπως μιλάτε για δημόσιο, ή για στελέχη που είναι ο γιός του αφεντικού;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2022, 10:02

Mλκ πού τους έχετε βρει όλους αυτούς. Ο κολλητός μου είναι CFO σε εταιρία του Στασινόπουλου και δουλεύει σχδόν ΟΛΕΣ τις ώρες που είναι ξύπνιος. Η ξαδέρφη μου μηχανικός στην Κοσμοτέ, τα ίδια. Κι άλλοι, κι άλλοι. Ενα φεγγάρι δούλεψα κι εγώ στον Άκτωρα, 5 η ώρα όλος ο αγγλόφωνος κόσμος είχε εξαφανιστεί και στο γραφείο άκουγες μόνο ελληνικά μέχρι τις 9 το βράδυ. Καλά στις ελεγκτικές Big4 που δούλεψα στην Ελλάδα ντάξει δεν το συζητάμε, οι μεγαλύτεροι σκλάβοι του πλανήτη. Πού τη βρήκατε όλη αυτή την οκνηρότητα και την αναβλητικότητα δεν ξέρω :102:

Επειδή βρίσκεσαι στον εργασιακό χώρο δεν σημαίνει ότι δουλεύεις. Μπορεί να χαζεύεις στο κινητό ή να κουβεντιάζεις για άσχετα θέματα.

εντιτ: με το 9 το βράδυ μού θύμισες κάποιον που καθόταν μέχρι αργά γιατί στο σπίτι τού την έσπαγε η γυναίκα του :lol:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2022, 09:48
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2022, 21:27 Νομίζω υπερβάλλετε. Πού είναι το κακό στο να εργάζεσαι;
παλι καρφωθηκες αμπαλε
Αποτελώ πρότυπο εργασιακού ήθους αγαπητέ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

sharp έγραψε: 11 Αύγ 2022, 10:12

Επειδή βρίσκεσαι στον εργασιακό χώρο δεν σημαίνει ότι δουλεύεις. Μπορεί να χαζεύεις στο κινητό ή να κουβεντιάζεις για άσχετα θέματα.

εντιτ: με το 9 το βράδυ μού θύμισες κάποιον που καθόταν μέχρι αργά γιατί στο σπίτι τού την έσπαγε η γυναίκα του :lol:
Αυτό. Στην αρχή της καριέρας μου (μιλάμε χρυσές εποχές μπάνκινγ έρλι 00ς μετά το κονσολιντέισον με γενική τρ.) είχα κάνει γιούρομπανκ (σαν σύμβουλος, όχι στο πέηρολ, αλλά είμασταν στα γραφεία τους δίπλα στο ωνάσειο όλη την ώρα). Οι της γιούρο σκάγανε με καγκούρικο γυαλί ηλίου και στραβό καλαμάκι κατά τις δέκα παρά. Ξοδεύανε όλο το πρωινό να συζητάνε για το μπιγκ μπράδερ ή/ και τα ματς της προηγουμένης. Κατά το μεσημεράκι τυρόπιτα-κασαμπού (καφές σάντουιτς μπουγάτσα). Κάποια στιγμή φιλοτιμιόντουσαν να δουλέψουν και αρχίζανε στο τηλέφωνο τα θα αργήσω σήμερα έχω πήξει. Και μιλάμε για στελέχη που παίρνανε τότε 7-8 μισθά μπόνους το χρόνο.

Αν ήταν στο πόστο τους οχτώ μισή και δουλεύανε αντί να μαλακίζονται, δεν θα υπήρχε κανένας στο γραφείο στις έξι. Αλλά αυτά είναι για τους ελβετόψυχους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 06 Αύγ 2022, 17:38 Ο Ελ δεν είναι ούτε πιο τεμπέλης ούτε πιο χαζός από τους άλλους, Απλά είναι πιο πολύ ΠΑΣΟΚ
αυτο. :smt023
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2022, 10:34
πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2022, 09:48
παλι καρφωθηκες αμπαλε
Αποτελώ πρότυπο εργασιακού ήθους αγαπητέ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

taxalata xalasa έγραψε: 11 Αύγ 2022, 04:01
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 11 Αύγ 2022, 03:32 Λοιπόν , θα μιλήσω ως νέος για δύο έτη ακόμα ( 28 ) .
Κάποια στιγμή είχα κάνει πρακτική σε συνεργείο . Τρεις μήνες , τέταρτο δεν έκατσα . Είχα πάει στην σχολή μηχανικών μόνο και μόνο για να κάνω πρακτική και να αναβάλω τον στρατό μέχρι να μπορέσω να κάνω λέιζερ την μυωπία μου ώστε να βγω Ι1 , στόχος που επετεύχθη.
Πέρα του ότι και εμένα και τον Ρομά επίσης από ΟΑΕΔ μας έδινε πενταροδεκάρες , μας ήθελε και Σάββατο ενώ δεν είμασταν υποχρεωμένοι και καθαρίζαμε επί 7-8 ώρες τα πάντα . Στον Ρομά έδινε ένα εικοσάρικο , σε εμένα όχι γιατί ο μπαμπάς μου είχε λεφτά ( μου το είπε ) , αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα , έκανα υπομονή λίγες μέρες πήρα το επίδομα της πρακτικής και γεια σας .
Στον μηχανικό που είχε ; Ούτε ένα χιλιάρικο και εργαζόταν δέκα ώρες ασταμάτητα . Έτρωγε κουλούρι ενώ ξεβίδωνε .
Ακόμα και να με πλήρωνε , γιατί να αποδώσω εκατό τις εκατό ; Θα μου δώσει και άλλα ; Ή θα ακούσω ευχαριστώ ;
Μετά τον στρατό νοίκιασα ταξί , και ακόμα το κάνω παράλληλα με της σπουδές μου στο πανεπιστήμιο στο οποίο πέρασα λίγο μεγάλος αλλά εντάξει . Εκεί ναι . Όσο πιο πολύ εργαστώ , και με όσο πιο έξυπνο τρόπο , παραπάνω θα βγάλω . Χθες δούλεψα δέκα ώρες και έβγαλα εκατόν τριάντα ευρώ . Τέσσερις μέρες εργάζονται οι σερβιτόροι για εκατόν τριάντα ευρώ . Δεν το λέω για να παινευτώ αλλά το γεγονός ότι μπορώ να βγάζω τόσα με κάνει να πηγαίνω στην εργασία με όρεξη .
Ο Έλληνας είναι γεννημένος να είναι επιχειρηματίας . Δεν του κάνει το μεροκάματο .
ο αγωγιατης δεν ειναι επιχειρηματιας...

οπως το λες, ο έλληνας ειναι γεννημενος για αγωγιατης....

Δεν ταιριάζει στην χαρακτήρα του Έλληνα να είναι αγωγιάτης οπότε και δε μπορεί να αποδώσει σε αυτές τις θέσεις εργασίας .
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2022, 19:46
AlienWay έγραψε: 07 Αύγ 2022, 13:29 Ψήφισα "όχι", αλλά ο λόγος είναι άλλος.

Στην πραγματικότητα αυτό που λείπει από την Ελλάδα είναι το όραμα, η καινοτομία, η διάθεση για πρόοδο και για δύσκολη παραγωγή.
Τεμπελιά είναι αυτό, τύπε. Γιατί ψήφισες όχι;
Οπως είπα στη συνέχεια, το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να εργάζονται σκληρά οι Έλληνες για να παράγουν αέρα.

Επειδή εργάζονται σκληρά, δεν είναι τεμπέληδες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

sharp έγραψε: 11 Αύγ 2022, 10:12 Επειδή βρίσκεσαι στον εργασιακό χώρο δεν σημαίνει ότι δουλεύεις.
Ποιόν εργασιακό χώρο, μιλάμε για ανθρώπους που παίρνουν το λάπτοπ και στο σπίτι. Δε σου μιλάω για ξένους, μιλάω για συγγενείς και φίλους και συναδέρφους, εκεί ήμουνα. Ο άλλος ήρθε Μελβούρνη να με βρεί σπό Αθήνα και δουλέψαμε και 2 ΣΚ σερί, με το τζετ λαγκ και με όλα, Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2022, 10:41 Αυτό. Στην αρχή της καριέρας μου (μιλάμε χρυσές εποχές μπάνκινγ έρλι 00ς μετά το κονσολιντέισον με γενική τρ.) είχα κάνει γιούρομπανκ (σαν σύμβουλος, όχι στο πέηρολ, αλλά είμασταν στα γραφεία τους δίπλα στο ωνάσειο όλη την ώρα). Οι της γιούρο σκάγανε με καγκούρικο γυαλί ηλίου και στραβό καλαμάκι κατά τις δέκα παρά. Ξοδεύανε όλο το πρωινό να συζητάνε για το μπιγκ μπράδερ ή/ και τα ματς της προηγουμένης. Κατά το μεσημεράκι τυρόπιτα-κασαμπού (καφές σάντουιτς μπουγάτσα). Κάποια στιγμή φιλοτιμιόντουσαν να δουλέψουν και αρχίζανε στο τηλέφωνο τα θα αργήσω σήμερα έχω πήξει. Και μιλάμε για στελέχη που παίρνανε τότε 7-8 μισθά μπόνους το χρόνο.

Αν ήταν στο πόστο τους οχτώ μισή και δουλεύανε αντί να μαλακίζονται, δεν θα υπήρχε κανένας στο γραφείο στις έξι. Αλλά αυτά είναι για τους ελβετόψυχους
Οι τραπεζικοί κι εδώ έτσι είναι, συχνά. Όταν έχεις τεράστιους οργανισμούς υπάρχουν πάντα θύλακες που μένουνε χωρίς δουλειά κατά καιρούς και πληρώνονται για να κωλοβαράνε, συμβαίνει παντού. Γι'αυτό κάνουνε restructure κάθε 2 χρόνια με ακρίβεια μετρονόμου, για να τους ξεφορτώνονται.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Και γω έχω μια 20ετια και σε ιδιωτικές.

Δεν είναι όλες οι ιδιωτικές το ίδιο. Σε πολλές υπαρχει αρκετό καθησιο, και σε ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας μάλιστα, ενώ στα κατώτατα γίνεται σφαγη.

Επίσης, πολλοί άνθρωποι δουλεύουν στο δημόσιο ή σε εταιρείες σχετικές με δημόσιο.

Τελος, υπάρχουν και τα μικρομάγαζα...ταβερνες, μπαράκια, κλπ. Κατά 99% οι ιδιοκτήτες τους αράζουν, έστω και εάν στην αρχή ίδρωσαν να στήσουν το μαγαζάκι τους...

Όταν λέμε ότι ο Έλληνας είναι τεμπέλης, δεν εννοούμε ότι η πλειοψηφία των εργατών εργάζεται με βραδεις ρυθμούς ή και καθόλου. Εννοούμε ότι δεν υπάρχει διάθεση για σκληρή δουλειά που φέρνει οικονομική άνοδο/πρόοδο. Και αυτό κυρίως από τους διοικούντες, τους κατόχους μέσων παραγωγής και λιγότερο από τους εργάτες, διότι αυτοί έχουν τον βουρδουλα πάνω από το κεφάλι.τους...
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2022, 14:11
sharp έγραψε: 11 Αύγ 2022, 10:12 Επειδή βρίσκεσαι στον εργασιακό χώρο δεν σημαίνει ότι δουλεύεις.
Ποιόν εργασιακό χώρο, μιλάμε για ανθρώπους που παίρνουν το λάπτοπ και στο σπίτι. Δε σου μιλάω για ξένους, μιλάω για συγγενείς και φίλους και συναδέρφους, εκεί ήμουνα. Ο άλλος ήρθε Μελβούρνη να με βρεί σπό Αθήνα και δουλέψαμε και 2 ΣΚ σερί, με το τζετ λαγκ και με όλα, Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Οκ, μια περίπτωση είναι αυτή που περιγράφεις. Ισχύει και γενικά, πιστεύεις; Γιατί εγώ στον εργασιακό μου βίο, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, έχω δει πάρα πολύ το "κάνω ότι δουλεύω"...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

οι 8 στις δεκα ελληνιδες ειναι τεμπελαριες του θανατου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”