!!! DEVELOPMENT MODE !!!

10.000.000

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Re: 10.000.000

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

1 ) Πηγαίνω στο κλαμπ της πόλης μου και κερνάω τους πάντες .
2 ) Το πρώτο πρωί που θα είμαι νηφάλιος πηγαίνω στην Θεσσαλονίκη να πάρω μία Lamborghini για εμένα και μία Maserati για τον πατέρα μου .
3 ) Αφού τα κάνουμε ένα καλό service πηγαίνω Χαλκιδική με τους φίλους μου και γαμάω μουνάρες .
Στην πορεία θα κοιτάξω να ανοίξω επιχειρήσεις και να ταξιδεύω στην Ελλάδα την Ευρώπη και στον κόσμο . Και ίσως με παντρευτεί η φίλη που είμαι καψούρης δέκα έτη .
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πασιφάη έγραψε: 10 Αύγ 2022, 23:35
Naida έγραψε: 10 Αύγ 2022, 20:58 Χόντος και σεφορα
Ρούχα-παπούτσια
Αυτοκίνητο
Είσαι μαλάκας. Θα έρθεις μαζί μου Καραϊβική. Θα πάρουμε και τον Σταύρο με τη Γαλή, να σκοτώνονται στην παραλία. Θα του φωνάζει ''έλα εδώ ρε προχωκάγκουρα, που θα μου κάνεις βουντού,στο στεατοπυγικό μου συστημα, Υποπόδιο των ποδιών μου, μαψυλάκα..''..
Κι ο Σταύρακας θα της σπάει τα νεύρα λέγοντάς της, ''ηρέμησε Γαλή, πήγαινε στην άμμο σου''.

Θα έπαιρνα επίσης μαζί, Ασέβ, Αγιατολάχ- Χομείνί- Άγι και ίσως μερικούς ακόμη. :lol:
Ναι αλλά πρέπει να πάρουμε αντηλιακά, να γιατί τα χόντος. Και πως θα πάμε αεροδρόμιο; με το δικό μου καινούριο αμάξι :g094:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

1 αγοραζω το πχορουμ
2 δινω 0.75 σε ΝΔιτες και ζαιους για να γραφουν υπερ του Πασοκ
3 ποπκορν
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

fund για το παιδι.

ιστιοπλοικο, οχι πολυ μεγαλο, να μπορω να το κουμανταρω μονος, και διαβιωση εκει, μονιμα σε ταξιδι.

hitman να φαει 2 ατομα που δεν τους αξιζει να ζουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Εγώ πάντως, δεν ζορίζομαι, και με δέκα χιλιαρικάκια με την κακούργα κρίση ισοδυναμούν με πολύ περισσότερα :oops: , την κάνω τη δουλειά μου

Ειδικά όταν προσβάλλεται η μνήμη του μακαρίτη του πατέρα μου.

Αργά, με ρυθμό, με χρόνο απεριόριστο, χωρίς βιασύνη.. μέρες, μήνες, χρόνια... με προσποιήσεις και τακτικούς ελιγμούς...μαθήματα αξεπέραστα...κληρονομιά ανεκτίμητη...σφραγισμένη στο DNA... :hebit:

Spoiler
ΥΓ: για οποιαδήποτε ασάφεια, συγχωρείστε με, όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, σε πμ!
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Naida έγραψε: 11 Αύγ 2022, 06:11
Ρούχα-παπούτσια
Αυτοκίνητο
Είσαι μαλάκας. Θα έρθεις μαζί μου Καραϊβική. Θα πάρουμε και τον Σταύρο με τη Γαλή, να σκοτώνονται στην παραλία. Θα του φωνάζει ''έλα εδώ ρε προχωκάγκουρα, που θα μου κάνεις βουντού,στο στεατοπυγικό μου συστημα, Υποπόδιο των ποδιών μου, μαψυλάκα..''..
Κι ο Σταύρακας θα της σπάει τα νεύρα λέγοντάς της, ''ηρέμησε Γαλή, πήγαινε στην άμμο σου''.

Θα έπαιρνα επίσης μαζί, Ασέβ, Αγιατολάχ- Χομείνί- Άγι και ίσως μερικούς ακόμη. :lol:
Ναι αλλά πρέπει να πάρουμε αντηλιακά, να γιατί τα χόντος. Και πως θα πάμε αεροδρόμιο; με το δικό μου καινούριο αμάξι :g094:
Μέχρι αεροδρόμιο θα σ'έχω υπό οδηγική επιτήρηση. Μπας και μπούμε στο αεροπλάνο. Μετά...

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Airman68 έγραψε: 11 Αύγ 2022, 00:18
Ρούχα-παπούτσια
Αυτοκίνητο

Να έρθω κι εγώ να κάνω τον DJ; Ελεύθερο παιδί θα είμαι... :)
Προσλαμβάνεστε φίλτατε. :lol:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

SUV έγραψε: 11 Αύγ 2022, 09:48 Εγώ πάντως, δεν ζορίζομαι, και με δέκα χιλιαρικάκια με την κακούργα κρίση ισοδυναμούν με πολύ περισσότερα :oops: , την κάνω τη δουλειά μου

Ειδικά όταν προσβάλλεται η μνήμη του μακαρίτη του πατέρα μου.

Αργά, με ρυθμό, με χρόνο απεριόριστο, χωρίς βιασύνη.. μέρες, μήνες, χρόνια... με προσποιήσεις και τακτικούς ελιγμούς...μαθήματα αξεπέραστα...κληρονομιά ανεκτίμητη...σφραγισμένη στο DNA... :hebit:

Spoiler
ΥΓ: για οποιαδήποτε ασάφεια, συγχωρείστε με, όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, σε πμ!
Αν χρειάζεσαι βοήθεια σε κάτι, μη διστάσεις. Ανθρώπινα ρε φίλε. Πες αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εννοείται σε πμ.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Εκτός από τη δωρεά στη Naida (με την προϋπόθεση πως θα πίνει τσίπουρο ΜΕ γλυκάνισο) .

1. Επέκταση της μελισσοκομικης επιχείρησης.
- Κατασκευή κτηρίου ( συσκευαστηριο) με προδιαγραφές από τον ΕΦΕΤ με υλικά εγκατάστασης και εργαλεία πιστοποίησης iso ώστε να μπορώ να εξαγω την παραγωγη σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε χωρίς να έχω την υποχρέωση να πηγαίνω σε συσκευαστηριο μελιού ιδιώτη.

-Αγορά συγκεκριμένων αγροτεμαχιων σε στάνταρ μέρη της Ελλάδας που εξασφαλίζουν παραγωγή μελιού ακόμη και σε δύσκολες χρονιες.

-Προώθηση και τοποθέτηση προϊόντων μέλισσας στο εξωτερικό.

- Αγορα μεγαλύτερου φορτηγού γιατί αυτό που έχω τώρα με περιορίζει στις μεταφορές λόγο χωρητικότητας.

Αν δεν κάνω τα παραπάνω τότε θα μπω σίγουρα στο εμπόριο μελιού που είναι και περισσότερο επικερδες από το παραπάνω και σχετικά ποιο εύκολο.

2. Αναζήτησης υποψήφιας νύφης που αφενός να θέλει και να το χει με τα μελισσοκομικα αλλά και να είναι διατεθημενη να κάνουμε και 7-8 παιδιά για να διαωνιστει το ταλιμπανικο μελισσοκομικο DNA.

-Στα 8 παιδιά τα 5 αγόρια και τα 3 κορίτσια.
Τα 5 να τα έχω για φορτώματα και τα 3 να μου βγάζουν βασιλικό πολτό ( να κεντανε τα πλαίσια).

3.Δεν με ενδιαφέρουν οι χλιδές γενικά.
Κάτι μερεμέτια θα έκανα στο σπίτι . Σκεπες, μόνωση κλπ.
Θα έπαιρνα και ένα καινούριο γμηστερο pc .

Δεν χρειάζεται να δίνω στιγμα γιατί τότε θα θυμηθούν όλοι πόσο καλός είμαι ξαφνικά και θα ερχονται καθημερινά να ζητάνε. :lol:

Όλα τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν.
Άβαταρ μέλους
SUV

Σε ευχαριστώ πολύ λεβέντισσα και μόρτισσα και καραμπουζουκλού Πασιφαγούλα με τρακτερωτά, βεβαίως βεβαίως

Αλλά εαν ποτέ χρειαστώ από εσας κάτι είτε θα απευθυνθώ στον συντονισμό είτε θα ανοίξω νήμα είτε και τα δύο
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

SUV έγραψε: 11 Αύγ 2022, 14:54 Σε ευχαριστώ πολύ λεβέντισσα και μόρτισσα και καραμπουζουκλού Πασιφαγούλα με τρακτερωτά, βεβαίως βεβαίως

Αλλά εαν ποτέ χρειαστώ από εσας κάτι είτε θα απευθυνθώ στον συντονισμό είτε θα ανοίξω νήμα είτε και τα δύο
Τεσπα, Ό,τι θελήσεις. Οι άνθρωποι φαίνονται στην ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
SUV

Αμοιβαία η διαθεσιμότητα, αλλοίμονο!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Θα έκανα ο,τι κάνω και τώρα απλά δε θα δούλευα.

Αυτο που ΔΕ θα έκανα θα ήταν να ρίξω λεφτά στη δουλειά. ουτε σεντσι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

:102:
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Volk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 14:59:102:
Εσύ πάλι γιατί μπερδεύτηκες; :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”