Αμα του υποσχεθεις σιγουρη καρεκλα ο Αδωνις και στο ΚΚΕ παιρνει μεταγραφηΓαληνός έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:32 Στο νέο κόμμα των ΛατινοΜπογδανου,
Ταιριάζει απόλυτα ο ένας και μοναδικός,
Μπουμπουκος.
Από τους Πλευρη-Βοριδη,
Στους Μπογδάνο Λάτιν,
Ο Γεωργιάδης θα έβρισκε τον εαυτό του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγραφή του Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Διαγραφή του Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ειμαι βιγκαν γλυκο μουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:16Τί πρόβλημα έχεις με τις τυρόπιτες βρε έθνι μας;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:10 εδω να θυμησουμε οτι ο φαηλος εχει πει οτι θα επεστρεφε στην κνδ αν αρχηγος ηταν ο δενδε
φατε τυροπιτουλα κοροιδα![]()
![]()
![]()
Μια χαρά φαϊ είναι.
Εσύ πήγαινε σε κάποια συλλογική κουζίνα στο Στρέφη προς το παρόν, έχουν βγάλει επαναστατικό μενού για βίγκαν αυτές τις μέρες.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στα Εξάρχεια γενικά πέφτει ξύλο και καμια φορά και π.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Τι σχέση έχει αυτό που ανέβασες με αυτό που έγραψα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο Όττο έγραψε ότι αν ήταν βουλευτής της νδ δεν θα έτρωγε ξύλο κι εγώ του παρέθεσα βουλευτές της νδ που έφαγαν ξύλο. Εκτός από αυτούς που παρέθεσα και ο Δένδιας έφαγε ξύλο από τον Κασιδιάρη. Όταν ο Μπογδάνος έφαγε ξύλο δεν ήταν βουλευτής της νδ άρα αυτό που ανέβασες εσύ δεν έχει σχέση με το θέμα της συζήτησης.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
SO TRUE!George_V έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:33Αμα του υποσχεθεις σιγουρη καρεκλα ο Αδωνις και στο ΚΚΕ παιρνει μεταγραφηΓαληνός έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:32 Στο νέο κόμμα των ΛατινοΜπογδανου,
Μπουμπουκος.
Από τους Πλευρη-Βοριδη,
Στους Μπογδάνο Λάτιν,
- taxalata xalasa
Του εχω θεση για Επιτιμο Ισοβιο Πάρεδρο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Ισοβιο Τηλεπαραθυράκια του κομματος... πάει; να κάνω τον μεσίτη;George_V έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:33Αμα του υποσχεθεις σιγουρη καρεκλα ο Αδωνις και στο ΚΚΕ παιρνει μεταγραφηΓαληνός έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:32 Στο νέο κόμμα των ΛατινοΜπογδανου,
Μπουμπουκος.
Από τους Πλευρη-Βοριδη,
Στους Μπογδάνο Λάτιν,
εχει καλα λεφτα και δοξα αιωνια...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ούτε σαρκοφάγο είσαι γλυκό μου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:39δεν ειμαι βιγκαν γλυκο μουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:16Τί πρόβλημα έχεις με τις τυρόπιτες βρε έθνι μας;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:10 εδω να θυμησουμε οτι ο φαηλος εχει πει οτι θα επεστρεφε στην κνδ αν αρχηγος ηταν ο δενδε
φατε τυροπιτουλα κοροιδα![]()
![]()
![]()
Μια χαρά φαϊ είναι.
Εσύ πήγαινε σε κάποια συλλογική κουζίνα στο Στρέφη προς το παρόν, έχουν βγάλει επαναστατικό μενού για βίγκαν αυτές τις μέρες.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι ρε, εννοείται αυτό.George_V έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:33Αμα του υποσχεθεις σιγουρη καρεκλα ο Αδωνις και στο ΚΚΕ παιρνει μεταγραφηΓαληνός έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:32 Στο νέο κόμμα των ΛατινοΜπογδανου,
Μπουμπουκος.
Από τους Πλευρη-Βοριδη,
Στους Μπογδάνο Λάτιν,
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ετμπστ.Γάταρος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:02Ο Όττο έγραψε ότι αν ήταν βουλευτής της νδ δεν θα έτρωγε ξύλο κι εγώ του παρέθεσα βουλευτές της νδ που έφαγαν ξύλο. Εκτός από αυτούς που παρέθεσα και ο Δένδιας έφαγε ξύλο από τον Κασιδιάρη. Όταν ο Μπογδάνος έφαγε ξύλο δεν ήταν βουλευτής της νδ άρα αυτό που ανέβασες εσύ δεν έχει σχέση με το θέμα της συζήτησης.
Γατούλη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κι εγώ το πιστεύω, ο Άδωνις είναι πολιτικό τρανσφόρμερ.Πτολεμαίος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 18:21Ναι ρε, εννοείται αυτό.George_V έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:33Αμα του υποσχεθεις σιγουρη καρεκλα ο Αδωνις και στο ΚΚΕ παιρνει μεταγραφηΓαληνός έγραψε: 10 Αύγ 2022, 17:32 Στο νέο κόμμα των ΛατινοΜπογδανου,
Μπουμπουκος.
Από τους Πλευρη-Βοριδη,
Στους Μπογδάνο Λάτιν,
Σε κάθε περίπτωση, είναι χρήσιμος ως πολυεργαλείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η αλήθεια είναι ότι την είχα για ψηλοτερη τη Λατινοπούλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αναλόγως ποιου οι απόψεις είναι πιο κοντά στις δικές μου. Μέχρι τις εκλογές έχουμε καιρό για να αποφασίσω, πάντως σίγουρα η ψήφος μου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη από κανένα. Κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να ισχυριστείς εσύ ή οι Εγκλωβισμένοι της ΝΔ (εσένα δεν σε εντάσσω σε αυτή την κατηγορία).under έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:21Θα ακολουθησεις Μπογδανο ή εισαι εγκλωβισμενος κρυφογαλαζαιος του Τζημερου ;Scouser έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:08Όπως ο Μπογδάνος. Ε;Otto Weininger έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:06Συν του ότι στην ΝΔ θα είναι "προστατευμένος" οπότε μιλάει, δε θα τολμάει να σηκωθεί το κάθε καργιολάκι του ΚΚΕ να τον χτυπήσει επειδή δε γουστάρει αυτά που λέει.
Πως τα φερνει η ζωη ε ;![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos