!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαγραφή του Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Διαγραφή του Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Beria έγραψε: 10 Αύγ 2022, 11:36 Κλάψτε ουρανοί κι αστέρια!
Σταμάτα ρε σατανά.
:smt005: :smt005: :smt005:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Otto Weininger έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:06 Το αυτό και για τον Τζημερο. Δεν είναι χαζός, έχει μέτρο.
Συν του ότι στην ΝΔ θα είναι "προστατευμένος" οπότε μιλάει, δε θα τολμάει να σηκωθεί το κάθε καργιολάκι του ΚΚΕ να τον χτυπήσει επειδή δε γουστάρει αυτά που λέει.
Το είδαμε με τον Μπογδάνο. Μπορεί να μην τον χτυπήσανε κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά έγινε του κλότσου και του μπάτσου τόσο από κομμουνιστές όσο και από τον Δένδια. Οι νεοδημοκράτες χέζονται και γλείφουν τους κομμουνιστές, ειδικά μετά από τις σφαίρες που έφαγε ο Μπακογιάννης. Η δουλοπρέπεια των νεοδημοκρατών απέναντι στους κομμουνιστές είναι αντίστοιχη της δουλοπρέπειας του κερατά που καταγράφει με την κάμερα την ώρα που του πηδάνε τη γυναίκα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Otto Weininger έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:15 Ο Τζημερος όμως, τρώει κυριολεκτικά ξύλο και καφέδες στα μούτρα, χωρίς λέγοντας την γνώμη του πάνω σε συζήτηση. Ή γιατί διαμαρτύρεται για κάτι εξώφθαλμο.

Ε αυτό δε θα συμβεί ποτέ ξανά αν είναι στην ΝΔ.
Γιατί;

Εικόνα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

talaipwros έγραψε: 10 Αύγ 2022, 11:53 Μετα και τα αντιπολίτευτικά καραγκιοζιλικια με τον Ανδρουλάκη, μονο παρανοϊκοί δεν θα ψηφίσουν την καλύτερη κυβέρνηση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας
:+1:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Γάταρος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 14:56
Otto Weininger έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:06 Το αυτό και για τον Τζημερο. Δεν είναι χαζός, έχει μέτρο.
Συν του ότι στην ΝΔ θα είναι "προστατευμένος" οπότε μιλάει, δε θα τολμάει να σηκωθεί το κάθε καργιολάκι του ΚΚΕ να τον χτυπήσει επειδή δε γουστάρει αυτά που λέει.
Το είδαμε με τον Μπογδάνο. Μπορεί να μην τον χτυπήσανε κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά έγινε του κλότσου και του μπάτσου τόσο από κομμουνιστές όσο και από τον Δένδια. Οι νεοδημοκράτες χέζονται και γλείφουν τους κομμουνιστές, ειδικά μετά από τις σφαίρες που έφαγε ο Μπακογιάννης. Η δουλοπρέπεια των νεοδημοκρατών απέναντι στους κομμουνιστές είναι αντίστοιχη της δουλοπρέπειας του κερατά που καταγράφει με την κάμερα την ώρα που του πηδάνε τη γυναίκα.
Δεν είχε εμφανιστεί ξυλοδαρμένος στα Εξαρχεια;

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:19 Τα τρία έγιναν δύο.
Σταματήστε ρεε.
:smt005: :smt005: :smt005:

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

independent44 έγραψε: 10 Αύγ 2022, 14:31
πατησιωτης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:00 ο μεν Φαήλος λέει χοντράδες και εκτός αυτού ήταν άνθρωπος του Σαμαρά,άρα δεν έχει λόγο ο Μητσοτάκης να τον πάρει και ο Τζήμερος επειδή είναι ασυμβίβαστος αντι ΚΚΕ που θα προκαλέσει προβλήματα που κανείς άλλος στη ΝΔ δεν θέλει.
Εφόσον η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ πήγε περίπατο, τι άλλο έχει απομείνει στη ΝΔ για συνεργασία;
Έχει ένα 10% στα δεξιά της, θα προσπαθήσει να το πάρει με το μέρος της.
Ποτέ δεν ήταν τακτική της ΝΔ η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.Στόχος ήταν πάντα η αυτοδυναμία.Εάν δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία θα αρχίσουν ζυμώσεις.Μπορούν ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ να κάνουν κυβέρνηση;ακόμη και αν κάνουν είναι δεδομένο το μπάχαλο που θα ακολουθήσει.
Θα πάμε σε νέες εκλογές.Ο χώρος της ακροδεξιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη ΝΔ μόνο για προσχώρηση βουλευτών άνευ όρων και πάντα κάποιοι υπάρχουν που προσέρχονται.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

πατησιωτης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 11:53
Arisvilla έγραψε: 10 Αύγ 2022, 11:49 Πάντως αν ισχύει το οτι ο Μπογδάνος απαίτησε από τον Φαήλο να κατεβάσει τις χυδαίες αναρτήσεις του για τον Ανδρουλάκη και ο Φαήλος δεν δέχτηκε και αυτός ήταν ο λόγος του διαζυγίου τότε ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία Κούλη- Φαήλου Τζήμερου. Ντριμ τιμ θα την κάνει τη νδ ο Κούλης. Μετά τα ορφανά του Καρατζαφέρη και τα απολιθώματα του εκσυγρονισμού θα μαζέψει και την ενφαν γκατέ του "φιλελεύθερου πατριωτικού χώρου" Χαχαχαχαχα.
O λόγος που διεγράφη ο Φαήλος από τη ΝΔ είναι παρόμοιος,είχε πει και τότε μια χοντράδα για τη λαθρομετανάστευση νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Τον ξέρουν όλοι ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να πει χοντράδες.
Νομίζω πως είχε γράψει κάτι για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα εκτός και αν μπερδεύω το περιστατικό με άλλο.

Πάντως έχω να το λέω πως ο Κρανιδιώτης αδικεί τον εαυτό του. Με το είδος του κραξίματος που κάνει θα είχε μεγάλη επιτυχία ως σχολιαστής σε εκπομπή ή σε podcast στο youtube.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

πατησιωτης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 11:20 Μάλλον η Λατινοπούλου είναι η πέτρα του σκανδάλου. :lol: georgebi που είσαι;

https://www.enikos.gr/politics/konstant ... u/1841994/

Tην προήγαγε χωρίς να ρωτήσει τους άλλους και αυτοί τον διέγραψαν.
Πρώτον μ έπιασες αδιάβαστο :oops:

Δεύτερον έτσι που το γραψες το georgebi πως περιμένεις να το δω ρε χριστιανέ μου; :011:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
sys3x

georgebi έγραψε: 10 Αύγ 2022, 15:38
πατησιωτης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 11:20 Μάλλον η Λατινοπούλου είναι η πέτρα του σκανδάλου. :lol: georgebi που είσαι;

https://www.enikos.gr/politics/konstant ... u/1841994/

Tην προήγαγε χωρίς να ρωτήσει τους άλλους και αυτοί τον διέγραψαν.
Πρώτον μ έπιασες αδιάβαστο :oops:

Δεύτερον έτσι που το γραψες το georgebi πως περιμένεις να το δω ρε χριστιανέ μου; :011:
Πεταμένα λεφτά...

.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Lugozzi έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:17
Πτολεμαίος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 12:11 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.
Κυκλοφόρησε χτες.

Εικόνα
από που είναι αυτό?
Το ανέβασε ένας λογαριασμός στο φβ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Η πλάκα θα είναι να σκάσει συνεργασία του Μπογδάνου με τον Κασιδιάρη. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 10 Αύγ 2022, 15:06
Γάταρος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 14:56
Δεν είχε εμφανιστεί ξυλοδαρμένος στα Εξαρχεια;

Εικόνα
Έτσι είναι, όταν τις τρώει ο Μπογδάνος, προκαλεί γέλιο.

Όταν τις τρώει κάποιος αντάρτης ούγκανος αρχίζουν τα μοιρολόγια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 15:36
Arisvilla έγραψε: 10 Αύγ 2022, 11:49 Πάντως αν ισχύει το οτι ο Μπογδάνος απαίτησε από τον Φαήλο να κατεβάσει τις χυδαίες αναρτήσεις του για τον Ανδρουλάκη και ο Φαήλος δεν δέχτηκε και αυτός ήταν ο λόγος του διαζυγίου τότε ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία Κούλη- Φαήλου Τζήμερου. Ντριμ τιμ θα την κάνει τη νδ ο Κούλης. Μετά τα ορφανά του Καρατζαφέρη και τα απολιθώματα του εκσυγρονισμού θα μαζέψει και την ενφαν γκατέ του "φιλελεύθερου πατριωτικού χώρου" Χαχαχαχαχα.
O λόγος που διεγράφη ο Φαήλος από τη ΝΔ είναι παρόμοιος,είχε πει και τότε μια χοντράδα για τη λαθρομετανάστευση νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Νομίζω πως είχε γράψει κάτι για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα εκτός και αν μπερδεύω το περιστατικό με άλλο.

Πάντως έχω να το λέω πως ο Κρανιδιώτης αδικεί τον εαυτό του. Με το είδος του κραξίματος που κάνει θα είχε μεγάλη επιτυχία ως σχολιαστής σε εκπομπή ή σε podcast στο youtube.
για αυτό το τουίτ είχε διαγραφεί
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Δημοκράτης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 15:58
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 10 Αύγ 2022, 15:36

για αυτό το τουίτ είχε διαγραφεί
Εικόνα
Κλασικός Κρανιδιώτης. :romance-hearteyes:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”