!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Εμπεδοκλής
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Τύπε μου, το Κόσοβο τί το θεωρεί ο ΟΗΕ; Την Ταϊβάν;stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:04Αυτό είναι το επιχείρημα πατριωτάρα μου;Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:01Άρα μπορείς άνετα να πας στη Βόρειο Κύπρο.stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 09:59
Βρε και στη Β Κύπρο τούρκικη κυματίζει. Ποιο είναι ακριβώς το επιχείρημα πατριωτάρα μου;![]()
Το πρόβλημά σου είναι αν πηγαίνεις άνετα ή με δυσκολία; Γι' αυτό το ανέφερες;
Μουφατζή...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
Τη Μαδαγασκάρη; Το Μπαγκλαντές;Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:11Τύπε μου, το Κόσοβο τί το θεωρεί ο ΟΗΕ; Την Ταϊβάν;stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:04Αυτό είναι το επιχείρημα πατριωτάρα μου;
Μουφατζή...![]()
Συνέχισε να πετάς λέξεις μπας και ξεφύγεις.
Δηλαδή, η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία ως έμμεσο διαφημιστικό τρικ των αμερικάνικων οπλικών συστημάτων;
-
Εμπεδοκλής
Εσύ ξεκίνησες πρώτος να μου γράφεις περί αναγνώρισης από τον ΟΗΕ.stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:27Τη Μαδαγασκάρη; Το Μπαγκλαντές;Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:11Τύπε μου, το Κόσοβο τί το θεωρεί ο ΟΗΕ; Την Ταϊβάν;stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:04
Αυτό είναι το επιχείρημα πατριωτάρα μου;
Μουφατζή...![]()
Συνέχισε να πετάς λέξεις μπας και ξεφύγεις.
Φυσικά.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:33Εσύ ξεκίνησες πρώτος να μου γράφεις περί αναγνώρισης από τον ΟΗΕ.stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:27Τη Μαδαγασκάρη; Το Μπαγκλαντές;
Συνέχισε να πετάς λέξεις μπας και ξεφύγεις.![]()
Ο ΟΗΕ στον οποίο συμμετέχει και η Ρωσία, κρίνει την κατοχή της Κριμαίας, όπως και της Β. Κύπρου ως παράνομες. Δεν αναγνωρίζει τα εδάφη αυτά ως ρώσικα και τούρκικα αντίστοιχα. Είναι κατοχικά στρατεύματα. Μαφιόζοι.
Απεναντίας, εσύ δικαιολογείς κάθε κατοχή ανάλογα με το αν σηκώνεται σημαία ή όχι σε κυβερνητικό κτίριο. Δηλαδή αναγνωρίζεις τη Β. Κύπρο ως τούρκικη...
-
Εμπεδοκλής
Την κατοχή της Ταϊβάν και του Κοσόβου; Αναγνωρίζεις το Κόσοβο ως Σερβικό; Αναγνωρίζεις την Ταϊβάν ως κινεζική;stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:36Φυσικά.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:33Εσύ ξεκίνησες πρώτος να μου γράφεις περί αναγνώρισης από τον ΟΗΕ.stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:27
Τη Μαδαγασκάρη; Το Μπαγκλαντές;
Συνέχισε να πετάς λέξεις μπας και ξεφύγεις.![]()
Ο ΟΗΕ στον οποίο συμμετέχει και η Ρωσία, κρίνει την κατοχή της Κριμαίας, όπως και της Β. Κύπρου ως παράνομες. Δεν αναγνωρίζει τα εδάφη αυτά ως ρώσικα και τούρκικα αντίστοιχα. Είναι κατοχικά στρατεύματα. Μαφιόζοι.
Απεναντίας, εσύ δικαιολογείς κάθε κατοχή ανάλογα με το αν σηκώνεται σημαία ή όχι σε κυβερνητικό κτίριο. Δηλαδή αναγνωρίζεις τη Β. Κύπρο ως τούρκικη...
Για αυτό σου λέω, άσε τις κωλοτούμπες.
Ποια σχέση έχει η Ταιβάν με το θέμα που συζητάμε;Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:38Την κατοχή της Ταϊβάν και του Κοσόβου; Αναγνωρίζεις το Κόσοβο ως Σερβικό; Αναγνωρίζεις την Ταϊβάν ως κινεζική;stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:36Φυσικά.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:33
Εσύ ξεκίνησες πρώτος να μου γράφεις περί αναγνώρισης από τον ΟΗΕ.![]()
Αυτό που συζητάμε έχει να κάνει με το αν ένα κράτος αναγνωρίζεται διεθνώς ως προσαρτημένο, επειδή και μόνο σηκώθηκε μία σημαία ή τελεί υπό κατοχικό στρατό.
Αυτό έγραψες παραπάνω όταν ρωτήθηκες.
Πρέπει να είσαι από τους λίγους που αναγνωρίζουν τη Β. Κύπρο ως τουρκική, πάντως, "επειδή Κόσοβο, Ταιβάν κλπ."
Πατριωτάρα μου εσύ!
-
Εμπεδοκλής
Ε, τότε τί σχέση έχει ο ΟΗΕ με τα σύνορα των χωρών;
Απελευθερωτές παρακαλώ.stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:42 Αυτό που συζητάμε έχει να κάνει με το αν ένα κράτος αναγνωρίζεται διεθνώς ως προσαρτημένο, επειδή και μόνο σηκώθηκε μία σημαία ή τελεί υπό κατοχικό στρατό.
Αυτό έγραψες παραπάνω όταν ρωτήθηκες.
Μπα.stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:42 Πρέπει να είσαι από τους λίγους που αναγνωρίζουν τη Β. Κύπρο ως τουρκική, πάντως, "επειδή Κόσοβο, Ταιβάν κλπ."
Πατριωτάρα μου εσύ!
https://www.welcometonorthcyprus.co.uk/
Τί έγινε πατριωτάρα μου εσύ; Ξεκινάμε κυρώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο;
Εδώ θα είμαι να σε κοπανάω σαν χταπόδι, όσες κοπτοραπτικές και να κάνεις. Θα με βλέπεις στον ύπνο σου και θα κλαις.
Ρώτα τη Ρωσία και την Τουρκία που ψηφίζουν τέτοια ζητήματα στον ΟΗΕ.
Είναι υπό κατοχή το Κόσοβο και η Ταιβαν;Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:38Την κατοχή της Ταϊβάν και του Κοσόβου; Αναγνωρίζεις το Κόσοβο ως Σερβικό; Αναγνωρίζεις την Ταϊβάν ως κινεζική;stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:36Φυσικά.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2022, 10:33
Εσύ ξεκίνησες πρώτος να μου γράφεις περί αναγνώρισης από τον ΟΗΕ.![]()
Για αυτό σου λέω, άσε τις κωλοτούμπες.![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- dna replication
- dna replication
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-