οι ναζι εκαναν ρατσιστικες, αλλα και μη-ρατσιστικες δολοφονιες.
γω λεω να μην τσουβαλιαζουμε, να μη λεμε δολοφονια απο ναζι=ρατσισμος, ακομη κι οταν σκοτωνει ο ενας τον αλλο για λεφτα, π.χ.
καθε φονικο να αναλυεται με τα χαρακτηριστικα του.
η λεξοπλασια που ξεχωριζει φυλα η φυλες κλπ, ειναι ρατσισμος.
Γιατι είπε κανείς ότι κάθε δολοφονία γυναίκας είναι γυναικοκτονία; έλα βρε ασεβαστουλη. Ελα.
για εκει το πατε...
τεσπα, αν οι ναζι εφτιαχναν καινουριες λεξεις, οπως εβραιοκτονια, η αριοκτονια, και προσαρμοζαν το ποινικο τους συστημα ωστε να τις αντιμετωπιζει διαφορετικα, πως θα σου φαινοταν;
γιατι αυτο θετε να κανετε. να ορισετε τη γυναικα ως κατι διαφορετικο απο ανθρωπο, ανωτερο η κατωτερο, αναλογα τη μουρλια του καθενος. το οποιο, ειναι ρατσισμος.
Ποιο πάμε για εκεί βρε; ποιος είπε ότι κάθε δολοφονίας γυναίκας είναι γυναικοκτονία; α ναι το μυαλό σου.
Δεν μου λες όταν λέμε συζυγοκτονία ο σύζυγος είναι κάτι διαφορετικό από άνθρωπος;
Naida έγραψε: 10 Αύγ 2022, 08:29
Γιατι είπε κανείς ότι κάθε δολοφονία γυναίκας είναι γυναικοκτονία; έλα βρε ασεβαστουλη. Ελα.
για εκει το πατε...
τεσπα, αν οι ναζι εφτιαχναν καινουριες λεξεις, οπως εβραιοκτονια, η αριοκτονια, και προσαρμοζαν το ποινικο τους συστημα ωστε να τις αντιμετωπιζει διαφορετικα, πως θα σου φαινοταν;
γιατι αυτο θετε να κανετε. να ορισετε τη γυναικα ως κατι διαφορετικο απο ανθρωπο, ανωτερο η κατωτερο, αναλογα τη μουρλια του καθενος. το οποιο, ειναι ρατσισμος.
Ποιο πάμε για εκεί βρε; ποιος είπε ότι κάθε δολοφονίας γυναίκας είναι γυναικοκτονία; α ναι το μυαλό σου.
Δεν μου λες όταν λέμε συζυγοκτονία ο σύζυγος είναι κάτι διαφορετικό από άνθρωπος;
Και στην αυτοκτονία, το αυτό- δεν είναι ο άνθρωπος.
Έχει την πλάκα του ο Ασέβαστος όταν μουλαρώνει με το γυναικείο φύλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Αύγ 2022, 09:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει την πλάκα του ο Ασέβαστος όταν μουλαρώνει με το γυναικείο φύλο.
Πάντα μουλαρωμενος είναι με το γυναικείο φύλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 10 Αύγ 2022, 09:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συζηγος δεν ειναι κοινωνικη ομαδα. οποιοσδηποτε μπορει να γινει η να παψει να ειναι συζηγος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
συζηγος δεν ειναι κοινωνικη ομαδα. οποιοσδηποτε μπορει να γινει η να παψει να ειναι συζηγος.
Τι σχέση έχει αυτό με το ότι κατηγοριοποιούμε την δολοφονία σε συζυγοκτονία και δεν είναι απλά ανθρωποκτονια; συγκεντρώσου και πιες καφέ.
Λίνο, Λίνο λες ότι κάποιος είπε κάτι και μετά δεν μπορείς να το στηρίξεις. Τότε γιατί το λες Λίνο αφού δεν μπορείς να το στηρίξεις; ξέρεις τι σημαίνει όταν κάποιος λέει κάτι αναληθές για κάποιον άλλον ότι κάτι είπε; ε Λίνο;
Τι σχέση έχει αυτό με το ότι κατηγοριοποιούμε την δολοφονία σε συζυγοκτονία και δεν είναι απλά ανθρωποκτονια; συγκεντρώσου και πιες καφέ.
Κοίταξε. Ο Ασέβαστος μάλλον είναι κι εναντίον της γενοκτονίας.
Η γενοκτονία είναι για τον Ασέβαστο απλά μία μαζική, κατά συρροή δολοφονία. Ποιος ο λόγος -κατά τον Ασέβαστο πάντα- να φτιάχνεις μία νέα -κτονία, αφού έχεις ήδη το νομικό πλαίσιο για τη δολοφονία;