σε τιμα που δεν απαντας σε ερωτησεις τις 6ης δημοτικου;lonelyrider έγραψε: 09 Αύγ 2022, 22:15Ποια ζαρια? Εκτη δημοτικού ερωτησεις.taxalata xalasa έγραψε: 09 Αύγ 2022, 21:40σαν να λεμε εριξε τα ζαρια και εκατσε ο ιουδας... στην τυχη βρεθηκε ο γιουδας να επιτελέσει το εργο...lonelyrider έγραψε: 09 Αύγ 2022, 21:25
Και να μην ηταν ο Ιουδας, θα ταν καποιος αλλος ή καπως αλλιως θα εθυσιαζετο ο Αμνος του Θεου. Και μπορει να ταν 100 χρονια πριν και μπορει 100 μετα η θυσια του Χριστου . Δε θα μπουμε σ αυτη τη συζητηση.Η σοφία του Θεου ξερει να επεμβαινει στην ιστορια χωρις να εξαναγκαζει τους ανθρωπους προς το Α ή το Β.
Δεν το χεις στη θεολογια. Παρε τα κουβαδακια σου και βουρ στην Γλωσσολογια. Εκει πιανεις καλυτερο σκορ.
οχι,.... δεν θα γλυτωσεις πιλαλοντας με τα ποδαρια στο κεφαλι... Θα μπουμε σ αυτη την συζητηση που ειναι και ολο το νοημα... αφου δεν μιλας για το νοημα και μιλας για τις περικοκλαδες να πας για κριτης σε κανα φασιον show να σχολιαζεις τς γαρνιτουρες...
θεολογε της φακης
στον κουβα μεσα θα σε βαλω εσενανε...
Να παρεις βαρελι οχι κουβα να με βάλεις γιατί είμαι και λίγο ψηλός.![]()
Όντως δεν κατάλαβες ακόμα το νόημα ή το εγώ σου δεν σ αφήνει να παραδεχτείς το αυτονόητο? Συνήθως έτσι συμβαινει.![]()
εχω κουβα που χωρει πολλους μεσα, οσο ψηλος κι αν εισαι.
εσυ δεν δεχεσαι το αυτονοητο... πως το θεικο σου σχεδιο τα εχει προδει ολα και αρα ηξερε οτι ο γιουδας ηταν ο εκλεκτος μαρτυρας... που θα επιτελουσε το εργο της μη οικιοθελους παραδοσης που ισοδυναμει με αυτοκοτονια και ειναι αμαρτημα...
πηρε πανω του και την αυτοκτονια που επιζητουσε ο μαεστρος του για να αναστηθει...
να θυμασαι πως η ανασταση που ειναι το θεμελιο της πιστης της θρησκειας σου και μονο υπερφυσικο που διαθετει στα κειμενα της, εγινε χαρις στον γιουδα... τον εκλεκτο μαθητη του μαεστρου...
αλλα εσυ τα βλεπεις ολα αναποδα.... αγραμματεις και αφασαιοι...