Στο σπίτι του κρεμασμένου...Otto Weininger έγραψε: 10 Αύγ 2022, 00:21Ρε μαλακες παρακολουθείτε τι έγινε ή τον παίζετε ο ένας στον άλλο;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Αύγ 2022, 00:19Ναι, μωρέ.Μαδουραίος έγραψε: 10 Αύγ 2022, 00:17
ΟΥΤΙΣ αυτός δεν έλεγε ότι την Δευτέρα θα πηδήξει;
Έγιναν δύο εβδομάδες τώρα;
![]()
![]()
![]()
Κάθε Δευτέρα κερδάει αυτός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άλλαξε ο Σαββόπουλος;πήζον bot έγραψε: 10 Αύγ 2022, 00:29 ναι παιδια και το" ειμαι ανεξαρτητος" ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε
μην ειστε κοτουλες
"ηρθε η ωρα να αποφασισεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφησεις" που ειπε και ο σαβοπουλος (που αλλαξε τελικα)![]()
![]()
.
.
δεν χρειάζομαι κάποιο τίτλο.με προσδιορίζουν οι απόψεις μου
εκλογες τωρα !!!! αλ6 γυρνα πισω σωσε μας !!!1111111
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 10 Αύγ 2022, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωπ, καλώς το, καλώς το.
Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη "βροχή".
.
.
- Dwarven Blacksmith
Μια πέτρα να ρίξεις θα πετύχεις 10 δέκα ανεξάρτητους διανοητές, όσοι τολμάνε να κολλήσουν την ταμπέλα στον εαυτό τους είναι πιο ειλικρινείς εγώ νομίζω. Δε σημαίνει ότι θα αλλάξεις τις υπόλοιπες απόψεις σου για να ταιριάξεις 100%, αλλά του πούστη, 8 δις μόνο οι ζωντανοί, κάποιος έχει σκεφτεί το "δε μου αρέσει να πληρώνω φόρους αλλά όταν πληρώνω θέλω να πηγαίνουν για καλό σκοπό, και μ' αρέσει και να μη κοροϊδεύουν" πριν από σένα. 
κοτούλα αλλά δεν χρειάζομαι ένα γκρουπ χαζομαλάκες να μου κάνουν δεύτερη φωνή για να τις εκφράσω
Σε πείραξε ένας χορός στο Σύνταγμα, αλλά δεν σε πειράζει η παραβίαση του Συντάγματος.Νon4me έγραψε: 10 Αύγ 2022, 00:57Φεστιβαλ ισαποστακηδων . ενας χορος στο συνταγμα λειπει μικροι τρωγλοδυτες να κουνησετε ολα σας τη μεσουλα
![]()
Καταλάβαμε. Κι εσείς με την Μαφιοζοκρατία.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Θέλεις να μιλήσεις για ειλικρίνεια στο ποστ που ακολούθησε το δικό σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Αύγ 2022, 00:55 Μια πέτρα να ρίξεις θα πετύχεις 10 δέκα ανεξάρτητους διανοητές, όσοι τολμάνε να κολλήσουν την ταμπέλα στον εαυτό τους είναι πιο ειλικρινείς εγώ νομίζω. Δε σημαίνει ότι θα αλλάξεις τις υπόλοιπες απόψεις σου για να ταιριάξεις 100%, αλλά του πούστη, 8 δις μόνο οι ζωντανοί, κάποιος έχει σκεφτεί το "δε μου αρέσει να πληρώνω φόρους αλλά όταν πληρώνω θέλω να πηγαίνουν για καλό σκοπό, και μ' αρέσει και να μη κοροϊδεύουν" πριν από σένα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση