!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δομνα: "68 ευρω ημερησιως για καθε προσφυγοπουλο"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Δομνα: "68 ευρω ημερησιως για καθε προσφυγοπουλο"
#ζαιαυγίτικοcirclejerk
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εντωμεταξύ και αυτή δηλώνει πανεπιστημιακός με βιογραφικό παγωτατζή.
Νομίζω έχει κάνει ρεκορ η ΝΔ στους επιστήμονες και στους αρίστους που έχει μαζέψει.
Νομίζω έχει κάνει ρεκορ η ΝΔ στους επιστήμονες και στους αρίστους που έχει μαζέψει.
Αφού δεν το' χετε γλυκά μου, γιατί επιμένετε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ελπίζω στην μαγειρική να έχεις καλύτερες επιδόσεις.Bazoomba έγραψε: 09 Αύγ 2022, 18:22 Αυτα ειναι κομματια ενος παζλ.
Εχω παρατηρησει οτι εχουν αρκετες εσοχες ωστε να τα χρησιμοποιω κατα το δοκουν και σε αλλα ομοειδη νηματα. Και μερικες φορες στην μαγειρικη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό το κέμπριτζ διαβάζωnyxtovios έγραψε: 09 Αύγ 2022, 19:03 Εντωμεταξύ και αυτή δηλώνει πανεπιστημιακός με βιογραφικό παγωτατζή.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
και πολύ πλούσιο ακαδημαικό έργοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Αύγ 2022, 19:17έχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό το κέμπριτζ διαβάζωnyxtovios έγραψε: 09 Αύγ 2022, 19:03 Εντωμεταξύ και αυτή δηλώνει πανεπιστημιακός με βιογραφικό παγωτατζή.
Νομίζω έχει κάνει ρεκορ η ΝΔ στους επιστήμονες και στους αρίστους που έχει μαζέψει.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
γυναικαρα ειναι ρε τυποι μουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Αύγ 2022, 19:17έχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό το κέμπριτζ διαβάζωnyxtovios έγραψε: 09 Αύγ 2022, 19:03 Εντωμεταξύ και αυτή δηλώνει πανεπιστημιακός με βιογραφικό παγωτατζή.
Νομίζω έχει κάνει ρεκορ η ΝΔ στους επιστήμονες και στους αρίστους που έχει μαζέψει.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Bazoomba έγραψε: 09 Αύγ 2022, 18:20Μα αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Εσεις οι τρεντυ προχωκαγκουρες μονο κατι αου αου αου και καμια εξυπνατζιδικη καταδικη του προφανους μπορειτε να κανετε.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2022, 18:07Τι να κάνουν και αυτές οι καημένες γαλές αφτού του κόζμου, λες και υπάρχει κάτι καλλίτερο να ψηφίσομε. Αν ήτανε ο σρζ θα τους παίρναμε και σπίτια (μας).
Χοχοχο.
Το ζητουμενο (μερικως και ειδικως ) ειναι να παραθεσετε καμια εναλλακτικη. Γιατι απο τζουφιες, τυρομπιμπιχλιαρικες αναρθρες κραυγες αλλο τιποτα.![]()
Και φυσικα δεν εκπλησσομαι που οι καβαλαρηδες των ΑΤΜ στερεο, ενιωσαν ξαφνικα τιμητες της πλεριας εφαρμογης του χ ή ψ νομου. Εξαλλου οταν πλησιαζει η ωρα των ευθυνων παντα ετσι δεν κανατε;
Σε λιγο θα μου πειτε οτι σας γνωρισαμε χθες, τους περδεαστερες του τρεχουμενου τετζερη![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μίλα με αριθμούς Δάσκαλε να καταλάβουμε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Αύγ 2022, 22:50γυναικαρα ειναι ρε τυποι μουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Αύγ 2022, 19:17έχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό το κέμπριτζ διαβάζωnyxtovios έγραψε: 09 Αύγ 2022, 19:03 Εντωμεταξύ και αυτή δηλώνει πανεπιστημιακός με βιογραφικό παγωτατζή.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γνήσιος ΠΑΣΟΚτζής.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2022, 17:47 Δηλώνω επιτόπου τον εαυτό μου ως πρόσφυγα και την κόρη μου ως προσφυγγοπουλο![]()
![]()
Αλλαγή κλπ.
Να προσέχεις μη χάσεις κανένα.
Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα από το να έχεις 4999 κομμάτια και να σου λείπει το τελευταίο...
-
Εμπεδοκλής
Γκέι.
Bazoomba έγραψε: 09 Αύγ 2022, 18:20Μα αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Εσεις οι τρεντυ προχωκαγκουρες μονο κατι αου αου αου και καμια εξυπνατζιδικη καταδικη του προφανους μπορειτε να κανετε.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2022, 18:07Τι να κάνουν και αυτές οι καημένες γαλές αφτού του κόζμου, λες και υπάρχει κάτι καλλίτερο να ψηφίσομε. Αν ήτανε ο σρζ θα τους παίρναμε και σπίτια (μας).
Χοχοχο.
Το ζητουμενο (μερικως και ειδικως ) ειναι να παραθεσετε καμια εναλλακτικη. Γιατι απο τζουφιες, τυρομπιμπιχλιαρικες αναρθρες κραυγες αλλο τιποτα.![]()
Και φυσικα δεν εκπλησσομαι που οι καβαλαρηδες των ΑΤΜ στερεο, ενιωσαν ξαφνικα τιμητες της πλεριας εφαρμογης του χ ή ψ νομου. Εξαλλου οταν πλησιαζει η ωρα των ευθυνων παντα ετσι δεν κανατε;
Σε λιγο θα μου πειτε οτι σας γνωρισαμε χθες, τους περδεαστερες του τρεχουμενου τετζερη![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
-