πηζονα, το αξιζει.... διοτι κρατει τους παρανοϊκους στον καναπε... τους φανταζεσαι αυτους αμολημενους στους δρομους;
μην τα σωπεδωνουμε ολα...
το παληκαρακι τρεχει απο studio σε studo τοσα χρονια... εσυ πας; δεν θα πληρωθεί; τζαμπα τρεχει ο φουκαρας και παριστανει τον καραγκιοζη σε ολους τους ρολους ;
να βλεπεις και την θετικη πλευρα...
εχω σκεφτει να πολιτευτω μονο και μονο για να ξεφτιλισω τον αδωνη σε καποιο πανελ.
δεν το εχει κανει κανεις. θα το κανω εγω
αμα φτιαξεις φορουμικο ακομματιστο, αχρωματιστο και ανιδεολογικο συνονθύλευμα, θα σε ψηφισω... μαζευω και ψηφους... εχω σωματειο... απο την στερνα της αποχης... οι κυριαρχοι...
εγω πάντως δεν θα αντεχα 2 δευτερα χωρις να γελασω... δηλαδη και να με εβριζε, παλι θα πεφτα απ την καρεκλα απ το πολυ γελιο on camera και live.... ειναι αδυνατον να συγκρατησω τον γελωτα οταν μιλαει και με αυτα που λεει γνωριζοντας οτι τα βγανει απο την μαυρη τρυπα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 09 Αύγ 2022, 11:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Αύγ 2022, 11:03
Οι Δεξιοί έχουν κάνει δύο, τουλάχιστον, στρατιωτικές δικτατορίες, ευθύνονται για δύο εθνικές καταστροφές και έχουν τα μούτρα, ρε μλκ μου, να κατηγορούν την Αριστερά για αποσταθεροποίηση της χώρας, λέει.
Ε καλα και η αριστερα ξεκινησε εναν εμφυλιο αμα το παμε ετσι.
Ναι, αλλά δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τις παρακολουθήσεις.
πηζονα, το αξιζει.... διοτι κρατει τους παρανοϊκους στον καναπε... τους φανταζεσαι αυτους αμολημενους στους δρομους;
μην τα σωπεδωνουμε ολα...
το παληκαρακι τρεχει απο studio σε studo τοσα χρονια... εσυ πας; δεν θα πληρωθεί; τζαμπα τρεχει ο φουκαρας και παριστανει τον καραγκιοζη σε ολους τους ρολους ;
να βλεπεις και την θετικη πλευρα...
εχω σκεφτει να πολιτευτω μονο και μονο για να ξεφτιλισω τον αδωνη σε καποιο πανελ.
δεν το εχει κανει κανεις. θα το κανω εγω
αμα φτιαξεις φορουμικο ακομματιστο, αχρωματιστο και ανιδεολογικο συνοθυλευμα, θα σε ψηφισω... μαζευω και ψηφους... εχω σωματειο...
να μια ωραια ιδεα.
να κατεβει το φορουμ στις εκλογες. διακομματικο.
εχουμε απο απριλιανους μεχρι μπαχαλακηδες
ανοιξε ρε καποιος ενα νημα (με πολλ κανονικο οχι σαν τα δικα μου).
εκλογες φορουμ
δηλαδη οι κυνηγοι και οι σωρες και οι αρχαιογκαγκα ειναι λιγοτερο μαλακες απο μας?
μια χαρα μαλακες δεν ειμαστε και μεις?
Οι Δεξιοί έχουν κάνει δύο, τουλάχιστον, στρατιωτικές δικτατορίες, ευθύνονται για δύο εθνικές καταστροφές και έχουν τα μούτρα, ρε μλκ μου, να κατηγορούν την Αριστερά για αποσταθεροποίηση της χώρας, λέει.
Βρε καλως τον. Ήρθες να σε γλεντήσουμε ή θα λακίσεις πάλι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Φανταστείτε να παρακολουθούσαν το τηλέφωνο αυτουνού. Δε θα έβρισκε τάφο να κρυφτεί, είτε για γκομενικά, είτε για σεξουλικές προτιμήσεις, είτε για μίζες, είτε για οικονομικά, είτε για χατήρια, είτε για ανθελληνικές ενέργειες, είτε για το ο,τιδήποτε...
Σοβαρά; Οι κομμουνιστές πνίξατε την Ελλάδα στο αίμα κι έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάτε; Ας όψεται η ψοφοδεξιά που σας έβγαλε στο αφρό!
Ε καλα και η αριστερα ξεκινησε εναν εμφυλιο αμα το παμε ετσι.
Ναι, αλλά δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τις παρακολουθήσεις.
Ε συνηθως ηταν το bottom part σε αυτη τη σχεση.
Ηταν οι παρακολουθουμενοι απο την Ειδικη Ασφαλεια και κατοπιν απο το διαδοχο της Κρατικη Ασφαλεια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Βρε καλως τον. Ήρθες να σε γλεντήσουμε ή θα λακίσεις πάλι;
Υπομονή Όθωνα. Η ιστορία ενδέχεται να έχει απρόσμενη εξέλιξη και ίσως όχι αρνητική για την κυβέρνηση. Πιο πιθανό να την πληρώσει εκλογικά ο ίδιος ο Ανδρουλάκης. Όλη η ιστορία είναι να πουν με ποιους μίλησε ο εν λόγω και αν υποπτεύονται άτομα για εθνικά συμφέροντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 09 Αύγ 2022, 11:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σοβαρά; Οι κομμουνιστές πνίξατε την Ελλάδα στο αίμα κι έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάτε; Ας όψεται η ψοφοδεξιά που σας έβγαλε στο αφρό!
Ώρα είναι να μας πεις ότι παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη επειδή είναι κομμουνιστής. Έλεος με αυτή την καραμέλα. Η χώρα ελέγχεται από μία μαφιόζικη εγκληματική οργάνωση και εσείς συζητάτε τον εμφύλιο του 44-49. Ε, να συζητήσουμε και τα κινήματα του μεσοπολέμου και τον εμφύλιο του 1823-1825...
Ώρα είναι να μας πεις ότι παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη επειδή είναι κομμουνιστής. Έλεος με αυτή την καραμέλα. Η χώρα ελέγχεται από μία μαφιόζικη εγκληματική οργάνωση και εσείς συζητάτε τον εμφύλιο του 44-49. Ε, να συζητήσουμε και τα κινήματα του μεσοπολέμου και τον εμφύλιο του 1823-1825...
Οι αριστεροί είναι που θεωρούν την εποχή του εμφύλιου ως καθημερινότητα.
Ας υπομνήσω και πάλι ότι δεν μετέχω της "πολιτικοϊδεολογικής" κλοτσοπατινάδας, για να τονίσω ότι το κείμενο του Βενιζέλου ήταν μια καλή αρχή και μακάρι να προσέλθουν και άλλοι έγκριτοι νομικοί -εκατέρωθεν των ιδεολογικών γραμμών- να εκφέρουν τις απόψεις τους επί των όσων έθεσε ο Βενιζέλος.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Λένε ρε συ πιάσαμε τον Κούλη να κρυφακούει σήμερα και η κυρά μας η Γαλη σου απαντάει...ναι, αλλά αν μας κυβερνούσε ο Στάλιν θα ήταν καλύτερα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Οι αριστεροί είναι που θεωρούν την εποχή του εμφύλιου ως καθημερινότητα.
40 χρόνια τώρα.
Ό,τι να 'ναι. Πραγματικά. Εδώ παρακολουθούνται καθόλου αριστεροί πολιτικοί αρχηγοί και ευρωβουλευτές και εσείς βλέπετε κομμουνιστικό κίνδυνο. Έχουν καταντήσει τη χώρα και τις υπήρεσίες ασφαλείας χειρότερα από Στάζι αλλά κατά τα άλλα σας φταίνε οι κομμουνιστές...
Τι χειρότερο έκανε η Στάζι ή κάνει η Βόρειος Κορέα πραγματικά;