Εννοειται οτι ο Ανδρουλακης δεν προκειται να πιστεψει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο οσα του πουνε τα παπαγαλακια στην ΕΥΠ.
Γι' αυτο και η υποθεση θελει να κριθει στην Εξεταστικη.
.
Σωστό επιχείρημα, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι ισχύει και από την ανάποδη.πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:04Mια και το ανέφερες - ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ και όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ οι προοδευτικοί συνταγματολόγοι και πάσης φύσεως δικαιωματιστές,ακόμη και οι "δικοί μας" - τρόπος του λέγειν για Καρίπογλου κλπ - επί 2,5 χρόνια υποστήριζαν την παρακολούθηση του Προέδρου των ΗΠΑ από το FBI και όχι μόνο από την κρεββατοκάμαρα ως την τουαλέτα για να διαπιστωθεί ότι δεν ήταν κατάσκοπος της Ρωσίας και τώρα θίγονται από την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Ανδρουλάκη για 3 μήνες.![]()
Ζητείται ΕΝΑΣ πασόκος ή δημοκράτης παντός καιρού που να είπε ότι το κυνήγι του Τραμπ ήταν αντιδημοκρατικό από όλους αυτούς που σκίζουν τα ρούχα τους για τον Ανδρουλάκη.Δεν υπάρχει.
Επομένως θα έπρεπε να παραιτηθεί ο Ανδρουλάκης.Σπανακιας έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:19 Δεν ειναι απαραιτητο να εχει κανει κατι ο Ανδρουλακης η να ειναι επικινδυνος ωστε να διαταχθει η παρακολουθηση του
Πχ μπορει να ειχε επαφες με καποιον επικινδυνο για τα εθνικα συμφεροντα και να ηθελαν να παρακολουθησουν ολες τις επαφες του συγκεκριμενου τυπου
Αυτά που θα του πουν τώρα είναι τα ίδια ακριβώς που θα πουν και στην Εξεταστική,η οποία βεβαίως θα είναι απόρρητη.
Εγω εχω πει οτι θεωρω οτι ο Κυριακης ηξερε και επετρεψε την παρακολουθηση και καλα εκανε.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:24 Ξερεις εσυ το λογο ακριβως και γιατι ο Αρχικυπατζης went rogue και προσπερασε τον προισταμενο του ενω θα μπορουσε να του εξηγησει απλα και ωραια οτι για ΧΥΖ λογους εθνικης ασφαλειας θα του βαλουμε κοριο πες μας.
Και υποψιν αν ειχαν βρει κατι τωρα ο Ανδρουάκης θα ηταν στο κελι 33 και δε θα συζηταγαμε για το μπαχαλο αυτο.
Οποτε πιστευω συμφωνουμε οτι αυτο που ειπε ο Κουλης οτι θα απαγορευε τον κοριο αν ηξερε ηταν κολοσσιαια μαλακια που θα τον ακολουιει για παντα απο δω και περα.
Αρα ο ΠΘ ψευδεται. Οκ ειναι μια αρχη και αυτη.under έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:34Εγω εχω πει οτι θεωρω οτι ο Κυριακης ηξερε και επετρεψε την παρακολουθηση και καλα εκανε.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:24 Ξερεις εσυ το λογο ακριβως και γιατι ο Αρχικυπατζης went rogue και προσπερασε τον προισταμενο του ενω θα μπορουσε να του εξηγησει απλα και ωραια οτι για ΧΥΖ λογους εθνικης ασφαλειας θα του βαλουμε κοριο πες μας.
Και υποψιν αν ειχαν βρει κατι τωρα ο Ανδρουάκης θα ηταν στο κελι 33 και δε θα συζηταγαμε για το μπαχαλο αυτο.
Οποτε πιστευω συμφωνουμε οτι αυτο που ειπε ο Κουλης οτι θα απαγορευε τον κοριο αν ηξερε ηταν κολοσσιαια μαλακια που θα τον ακολουιει για παντα απο δω και περα.
Τα υπολοιπα ειναι πολιτικη διαχειριση.
Και ποιος σου λεει αφενος οτι εψαχναν τον Ανδρουλακη επειδη τον θεωρουν προδοτη ; Και ποιος σου λεει οτι καθε παρακολουθηση κλεινει με ενοχοποιητικα ευρηματα ;
Σώωπα.under έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:34Εγω εχω πει οτι θεωρω οτι ο Κυριακης ηξερε και επετρεψε την παρακολουθηση και καλα εκανε.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:24 Ξερεις εσυ το λογο ακριβως και γιατι ο Αρχικυπατζης went rogue και προσπερασε τον προισταμενο του ενω θα μπορουσε να του εξηγησει απλα και ωραια οτι για ΧΥΖ λογους εθνικης ασφαλειας θα του βαλουμε κοριο πες μας.
Και ποιος σου λεει αφενος οτι εψαχναν τον Ανδρουλακη επειδη τον θεωρουν προδοτη ; Και ποιος σου λεει οτι καθε παρακολουθηση κλεινει με ενοχοποιητικα ευρηματα ;
Μα τα ιδια θα πουν και στην εξεταστικη.Με την επιφυλαξη οτι στην εξεταστικη μπορει να μην πουν ολες τις απορρητες λεπτομερειες.
πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:29Αυτά που θα του πουν τώρα είναι τα ίδια ακριβώς που θα πουν και στην Εξεταστική,η οποία βεβαίως θα είναι απόρρητη.
Πάντα μπορεί φυσικά ένας βουλευτής που θα μετέχει να μεταφέρει ποιός είναι ο λόγος που επικαλείται η ΕΥΠ για την παρακολούθηση όπως και τώρα μπορεί να γίνει.
Ως φαίνεται όλοι οι παίκτες πιστεύουν ότι ο πρώτος που θα πει τι έγινε θα χάσει πολιτικά και παίζεται το παιγνίδι ποιός θα αναγκάσει τον άλλο να πει τον λόγο.
Αν τον παρακολουθούσαν «για το καλό του», τότε γιατί η υπόθεση έφτασε μέχρι εδώ;under έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:34Εγω εχω πει οτι θεωρω οτι ο Κυριακης ηξερε και επετρεψε την παρακολουθηση και καλα εκανε.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:24 Ξερεις εσυ το λογο ακριβως και γιατι ο Αρχικυπατζης went rogue και προσπερασε τον προισταμενο του ενω θα μπορουσε να του εξηγησει απλα και ωραια οτι για ΧΥΖ λογους εθνικης ασφαλειας θα του βαλουμε κοριο πες μας.
Κατα τη γνωμη μου ψευδεται οταν λεει οτι δεν ηξερε και οτι αν ηξερε δεν θα επετρεπε.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:35Αρα ο ΠΘ ψευδεται. Οκ ειναι μια αρχη και αυτη.under έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:34Εγω εχω πει οτι θεωρω οτι ο Κυριακης ηξερε και επετρεψε την παρακολουθηση και καλα εκανε.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:24 Ξερεις εσυ το λογο ακριβως και γιατι ο Αρχικυπατζης went rogue και προσπερασε τον προισταμενο του ενω θα μπορουσε να του εξηγησει απλα και ωραια οτι για ΧΥΖ λογους εθνικης ασφαλειας θα του βαλουμε κοριο πες μας.
Το "για το καλο του" το εβγαλες απο τον πατο σου.Η ΕΥΠ δεν παρακολουθει για το καλο κανενος εκτος απο του κρατους.nrg έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:37Αν τον παρακολουθούσαν «για το καλό του», τότε γιατί η υπόθεση έφτασε μέχρι εδώ;under έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:34Εγω εχω πει οτι θεωρω οτι ο Κυριακης ηξερε και επετρεψε την παρακολουθηση και καλα εκανε.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:24 Ξερεις εσυ το λογο ακριβως και γιατι ο Αρχικυπατζης went rogue και προσπερασε τον προισταμενο του ενω θα μπορουσε να του εξηγησει απλα και ωραια οτι για ΧΥΖ λογους εθνικης ασφαλειας θα του βαλουμε κοριο πες μας.
nrg έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:27Επομένως θα έπρεπε να παραιτηθεί ο Ανδρουλάκης.Σπανακιας έγραψε: 08 Αύγ 2022, 19:19 Δεν ειναι απαραιτητο να εχει κανει κατι ο Ανδρουλακης η να ειναι επικινδυνος ωστε να διαταχθει η παρακολουθηση του
Πχ μπορει να ειχε επαφες με καποιον επικινδυνο για τα εθνικα συμφεροντα και να ηθελαν να παρακολουθησουν ολες τις επαφες του συγκεκριμενου τυπου
Εκτός και αν είναι αγαπητός στους τοκογλύφους…![]()