Otto Weininger έγραψε: 08 Αύγ 2022, 14:36
Σας είπε τον σημαντικότερο ο Μητσοτάκης:
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Υπάρχουν πολλοί εχθροί της πατρίδας που καραδοκούν και θα ήθελαν μία αδύναμη Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Και αν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις εκτός Ελλάδας απεργάζονται οποιοδήποτε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, να ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι και ισχυρή και θεσμικά θωρακισμένη.
Πρώτα χτυπάει καμπανάκι.
ΕΥΠ δυνατή να παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς χωρίς να δίνεται αιτιολόγηση δηλαδή.
Ντρέπεται και η ντροπή με τέτοιους κυβερνητικούς παλιάτσους και τα τσιουάουα της νουΔούλας εδώ μέσα.
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Υπάρχουν πολλοί εχθροί της πατρίδας που καραδοκούν και θα ήθελαν μία αδύναμη Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Και αν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις εκτός Ελλάδας απεργάζονται οποιοδήποτε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, να ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι και ισχυρή και θεσμικά θωρακισμένη.
Πρώτα χτυπάει καμπανάκι.
Εγραψες ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες σου, σήμερα μετά το διάγγελμα, ο Ανδρουλάκης δεν θα είχε πού να σταθεί
Και ότι θα κλείσουν στόματα με τις αποκαλύψεις
Μα αυτός είναι η σκοτεινή δύναμη, ξεκάθαρο δεν είναι; Τι δεν καταλαβαίνεις.
Πρώτα χτυπάει καμπανάκι.
Δεν λυπάσαι τον εαυτό σου;
Όχι. Λυπάμαι όμως εσένα και δεν μαζεύω σε ένα ποστ όλες τις πίπες και τις φαντασιοπληξίες που έχεις γράψει σε αυτό το νήμα.
ΥΓ: 4.5 χρόνια βουλωμενο το είχες το στόμα με ολα πραγνατικα αίσχη. Αν κάνουμε κάτι και διοριστείς πουθενά, θα το βουλώσεις για άλλα 4.5 ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πρώτα χτυπάει καμπανάκι.
Εγραψες ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες σου, σήμερα μετά το διάγγελμα, ο Ανδρουλάκης δεν θα είχε πού να σταθεί
Και ότι θα κλείσουν στόματα με τις αποκαλύψεις
Και έτσι θα γίνει.
Ρε μόρτη, εκτός από τότε ζαίους βλέπεις κανέναν άλλο να ουρλιάζει; Από οποιοδήποτε κόμμα;
Μια δύο δηλώσεις και σιωπή.
Οι ζαίοι μουγκανίζουν. Και μερικοί από σας εδώ μέσα τους σιγοντάρετε.
Εντωμεταξύ περίμενε σήμερα ημέρα της γάτες, για να ανεβάζουν όλοι γατάκια, και να υπάρξει μπλεξιμο και εναλλαγή συναιθσηματων, από την οργή στην τρυφερότητα. Έξυπνο. Άρχισε να λειτουργεί η ευπ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δηλαδή, ο Κουλης Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός, βγήκε σήμερα να μας πει ότι όταν ο ίδιος, κατά την προσωπική του κρίση, θεωρεί κάτι λάθος, επεμβαίνει και δεν επιτρέπει να εφαρμοστεί η νομιμότητα;Ρόμπες.Ξεφτίλες.Απατεώνες.Εγκληματική οργάνωση.
Πρώτα χτυπάει καμπανάκι.
Δεν λυπάσαι τον εαυτό σου;
Όχι. Λυπάμαι όμως εσένα και δεν μαζεύω σε ένα ποστ όλες τις πίπες και τις φαντασιοπληξίες που έχεις γράψει σε αυτό το νήμα.
ΥΓ: 4.5 χρόνια βουλωμενο το είχες το στόμα με ολα πραγνατικα αίσχη. Αν κάνουμε κάτι και διοριστείς πουθενά, θα το βουλώσεις για άλλα 4.5 ;
Να σας διορισουμε ρε παιδιά. Κριτική μην κάνετε. Μάλλον υπάρχει κάποιος άτυπος διαγωνισμός μεταξύ κομμωτή -under και Bruce Lee-φαρμσκοτριφτη γιατί ποιος είναι το πιο πιστό λοβοτομημενο νδουλικο.
Απ' όλους αυτούς τους σφουγκοκωλάριους δεν λυπάται κανένας για την ξεφτίλα της πατρίδας τους και τη γελοιοποίηση για ακόμα μια φορά του πολιτικού της συστήματος; Τους αρκεί να αποκαλούν τους υπόλοιπους γίδια και να συζητούν για εκλογικά ποσοστά στα μπαρμπαδοκαφενεία;
Αρίστος έγραψε: 08 Αύγ 2022, 14:47
Koυβεντα για το predator.
Κουβεντα για την υποθεση του δημοσιογραφου Κουκακη.
Λες και οι μονοι Ελληνες που εχουν δικαιωματα στη χωρα ειναι οι ανδρουλακηδες.
.
Δημοσιογράφε φίλε μου δε μου λες, κατι συνομωσιολόγοι τρελοί που μιλάνε για ρωσοπρακτοράκια στην Ευρώπη με σκοπό τις αναταραχές και γιατί όχι απομακρυνσεις ηγετών, τους έχεις ακούσει;
Τι λένε ;