!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
- Μαδουραίος
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
72 ώρες και ένα αφήγημα της προκοπής δεν μπορούν να βρούν οι οπαδοί και τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσηςΑπ όπου και να το πιάσουν ζεχνει.
Εσυ δεν ποσταρεις ξανα και ξανα τουιτεριες περι αθεμιτης παρεμβασης του πρωθυποιυργου στην ΕΥΠ ενω η ΕΥΠ υπαγεται σε αυτον;πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:51 ο γιαννακης εν τω μεταξυ γραφει τις ιδιες κι τις ιδιες μαλακιες σε λουπα.
τρωει τι;ς φαπς και το ξαναπιανει απ την αρχη![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιος θελεις να παρεμβαινει τελικα;Ο φουφουτος;
Θελεις την ΕΥΠ ανεξαρτητη/αυτονομη;
Τι στον πεομντα λες εκτος αποι το να παπαγαλιζεις τουιτεριες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 08 Αύγ 2022, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαδουραίος
Αφού υπάγεται στον πρωθυπουργό τότε γιατί δεν παραιτήθηκε για ν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το μπαχαλο που έχει δημιουργηθεί;Σπανακιας έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:46 Δεν καταλαβαινω ακριβως ποια ειναι η απορια σας
Η ΕΥΠ υπαγεται στον πρωθυπουργο αρα αυτος αποφασιζει τι ακριβως θα πραξει η συγκεκριμενη υπηρεσια.
Ο πρωθυπουργος πρεπει να ενημερωνεται απο την ΕΥΠ και να δινει την εγκριση του η να μην δινει την εγκριση του σε νομιμες παρακολουθησεις
καμία απορία,ψελλίζεις κάτι ακατανόητα,συνέχισε
- Aprilianos
Ότι και να γίνει με την υπόθεση ο Σύριζα δεν πρόκειται να ξαναβγεί πρώτο κόμμα
Λεει οτι δεν ενημερωθηκε και παραιτηθηκαν αυτοι που δεν τον ενημερωσανΜαδουραίος έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:53Αφού υπάγεται στον πρωθυπουργό τότε γιατί δεν παραιτήθηκε για ν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το μπαχαλο που έχει δημιουργηθεί;Σπανακιας έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:46 Δεν καταλαβαινω ακριβως ποια ειναι η απορια σας
Η ΕΥΠ υπαγεται στον πρωθυπουργο αρα αυτος αποφασιζει τι ακριβως θα πραξει η συγκεκριμενη υπηρεσια.
Ο πρωθυπουργος πρεπει να ενημερωνεται απο την ΕΥΠ και να δινει την εγκριση του η να μην δινει την εγκριση του σε νομιμες παρακολουθησεις
Τελικα ποιος ζηταει παραιτηση και αμεσα εκλογες;
Ναι γιάννννη, συνέχισε, και τα υπόλοιπα νδλικά παρακαλώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
γιαννακη πεθανες σημερα. αυριο παλι.Σπανακιας έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:52Εσυ δεν ποσταρεις ξανα και ξανα τουιτεριες περι αθεμιτης παρεμβασης του πρωθυποιυργου στην ΕΥΠ ενω η ΕΥΠ υπαγεται σε αυτον;πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:51 ο γιαννακης εν τω μεταξυ γραφει τις ιδιες κι τις ιδιες μαλακιες σε λουπα.
τρωει τι;ς φαπς και το ξαναπιανει απ την αρχη![]()
![]()
![]()
![]()
ασε να βγαλει μεροκαματακι και κανας αλλος .
τα ειπες εφαγες φαπες, τελος.
τι το πιανεις απ την αρχη?
μην το γαμας το ζητημα
να και ο δηθεν απριλιανος.Aprilianos έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:54 Ότι και να γίνει με την υπόθεση ο Σύριζα δεν πρόκειται να ξαναβγεί πρώτο κόμμα
να ρε γιαννακη, το παλευουμε απο αλλη γωνια τωρα
Παντως μακαρι να παραιτηθει σημεραΜαδουραίος έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:53
Αφού υπάγεται στον πρωθυπουργό τότε γιατί δεν παραιτήθηκε για ν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το μπαχαλο που έχει δημιουργηθεί;
Μιλαμε για κινηση ματ με στοχο την τριτη τετραετια
- Aprilianos
Δεν είμαι ο Σπανακιας ούτε είμαι Νεοδημοκράτης. Μια διαπίστωση κάνω.πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:56να και ο δηθεν απριλιανος.Aprilianos έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:54 Ότι και να γίνει με την υπόθεση ο Σύριζα δεν πρόκειται να ξαναβγεί πρώτο κόμμα
να ρε γιαννακη, το παλευουμε απο αλλη γωνια τωρα
- Μαδουραίος
Ρε λουκουμά αν παραιτηθεί ούτε αρχηγός στις εκλογές θα κατέβει.Σπανακιας έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:57Παντως μακαρι να παραιτηθει σημεραΜαδουραίος έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:53
Αφού υπάγεται στον πρωθυπουργό τότε γιατί δεν παραιτήθηκε για ν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το μπαχαλο που έχει δημιουργηθεί;
Μιλαμε για κινηση ματ με στοχο την τριτη τετραετια
ασε ρε μεγαλεAprilianos έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:58Δεν είμαι ο Σπανακιας ούτε είμαι Νεοδημοκράτης. Μια διαπίστωση κάνω.πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:56να και ο δηθεν απριλιανος.Aprilianos έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:54 Ότι και να γίνει με την υπόθεση ο Σύριζα δεν πρόκειται να ξαναβγεί πρώτο κόμμα
να ρε γιαννακη, το παλευουμε απο αλλη γωνια τωρα![]()
συναδελφος του σπανακια ισαι
- Aprilianos
Ψηφοφόρος Κασιδιαρη είμαιπήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:58ασε ρε μεγαλεAprilianos έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:58Δεν είμαι ο Σπανακιας ούτε είμαι Νεοδημοκράτης. Μια διαπίστωση κάνω.πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:56
να και ο δηθεν απριλιανος.
να ρε γιαννακη, το παλευουμε απο αλλη γωνια τωρα![]()
ναιAprilianos έγραψε: 08 Αύγ 2022, 14:00Ψηφοφόρος Κασιδιαρη είμαιπήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:58ασε ρε μεγαλεAprilianos έγραψε: 08 Αύγ 2022, 13:58
Δεν είμαι ο Σπανακιας ούτε είμαι Νεοδημοκράτης. Μια διαπίστωση κάνω.![]()
και το πρωτο που βρηκες να μας πεις ιναι οτι δεν θα ξαναβγει ο συριζα.
ασε αγορι μου. σας καταλαβαινουμε απο χιλιομετρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση