!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γνώμη έχετε για τους καρχαρίες εστιάτορες της Μυκόνου ;
- wooded glade
Τι γνώμη έχετε για τους καρχαρίες εστιάτορες της Μυκόνου ;
Οι καρχαρίες εστιάτορες της Μυκόνου όποιος πάει την έχει βαμμένη.
Το λησταρχείο γίνεται για τους ξένους αλλά αν κάτσει μία παρέα από Έλληνες τι γίνεται ;
Τους ψειρίζουν κι αυτούς ;
Τους βάζουν κανονικές τιμές ;
Τους πλησιάζει το γκαρσόν και τους λέει "παίδες κάντε την γιατί εδώ είναι κόλπο να φάμε τους τουρίστες" ;
Δεν ξέρω, αλλά τι γνώμη έχετε εσείς για την υπόθεση ;
Το λησταρχείο γίνεται για τους ξένους αλλά αν κάτσει μία παρέα από Έλληνες τι γίνεται ;
Τους ψειρίζουν κι αυτούς ;
Τους βάζουν κανονικές τιμές ;
Τους πλησιάζει το γκαρσόν και τους λέει "παίδες κάντε την γιατί εδώ είναι κόλπο να φάμε τους τουρίστες" ;
Δεν ξέρω, αλλά τι γνώμη έχετε εσείς για την υπόθεση ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Τι γνώμη έχετε για τους καρχαρίες εστιάτορες της Μυκόνου ;
Εάν έχουν κατάλογο με τιμές και κόβουν αποδείξεις, ας κάνουν ότι θέλουν. Εάν δεν τηρούνται τα παραπάνω και είσαι ξένος, φάε, μετά πάρε τηλ την αστυνομία και φύγε. Εάν είσαι Έλληνας μην πας εξαρχής γιατί η ΕΑ δεν ασχολείται με πλεμπες, οπότε στην καλύτερη θα βρεθεί το πτώμα σου κάπου στο νησί.
- wooded glade
Κόλπο ντε φαβ είναι.GoBzi έγραψε: 08 Αύγ 2022, 12:15 Εάν έχουν κατάλογο με τιμές και κόβουν αποδείξεις, ας κάνουν ότι θέλουν. Εάν δεν τηρούνται τα παραπάνω και είσαι ξένος, φάε, μετά πάρε τηλ την αστυνομία και φύγε. Εάν είσαι Έλληνας μην πας εξαρχής γιατί η ΕΑ δεν ασχολείται με πλεμπες, οπότε στην καλύτερη θα βρεθεί το πτώμα σου κάπου στο νησί.
Τίποτα δεν έχουν.
Αλλά το μυστήριο είναι τι κάνουν με τους Έλληνες, αν υπάρχουν Έλληνες.
Οι Έλληνες δεν νομίζω ότι είναι απ' αυτούς που "βρίσκεται το πτώμα τους κάπου στο νησί".
Σωστά, τους Έλληνες τους τρώνε τα ψάρια, δεν έχει κάτι να βρεις. Πέρα από την πλάκα, υποθέτω τρώμε πόρτα;wooded glade έγραψε: 08 Αύγ 2022, 12:20Κόλπο ντε φαβ είναι.GoBzi έγραψε: 08 Αύγ 2022, 12:15 Εάν έχουν κατάλογο με τιμές και κόβουν αποδείξεις, ας κάνουν ότι θέλουν. Εάν δεν τηρούνται τα παραπάνω και είσαι ξένος, φάε, μετά πάρε τηλ την αστυνομία και φύγε. Εάν είσαι Έλληνας μην πας εξαρχής γιατί η ΕΑ δεν ασχολείται με πλεμπες, οπότε στην καλύτερη θα βρεθεί το πτώμα σου κάπου στο νησί.
Τίποτα δεν έχουν.
Οι Έλληνες δεν νομίζω ότι είναι απ' αυτούς που "βρίσκεται το πτώμα τους κάπου στο νησί".
- wooded glade
Δεν το λες και πόρτα υπό τας συνθήκας.GoBzi έγραψε: 08 Αύγ 2022, 12:22Σωστά, τους Έλληνες τους τρώνε τα ψάρια, δεν έχει κάτι να βρεις. Πέρα από την πλάκα, υποθέτω τρώμε πόρτα;wooded glade έγραψε: 08 Αύγ 2022, 12:20Κόλπο ντε φαβ είναι.GoBzi έγραψε: 08 Αύγ 2022, 12:15 Εάν έχουν κατάλογο με τιμές και κόβουν αποδείξεις, ας κάνουν ότι θέλουν. Εάν δεν τηρούνται τα παραπάνω και είσαι ξένος, φάε, μετά πάρε τηλ την αστυνομία και φύγε. Εάν είσαι Έλληνας μην πας εξαρχής γιατί η ΕΑ δεν ασχολείται με πλεμπες, οπότε στην καλύτερη θα βρεθεί το πτώμα σου κάπου στο νησί.
Τίποτα δεν έχουν.
Αλλά δεν ξέρω.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- EKPLIKTIKOS
Καλά κάνουν αφού έχουμε ελεύθερη αγορά και υπάρχουν αγοραστες. Βέβαια μιλάω για το κομμάτι των πανακριβων τιμών όχι για την εξαπάτηση καταναλωτών και τα μπραβιλικια κλπ
καλη ...Τι γνώμη έχετε για τους καρχαρίες εστιάτορες της Μυκόνου ;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αν είναι ακριβά εκεί κάτω, πρέπει να αρχίσουν σιγά σιγά να βαράνε μύγες οι Μυκονιάτες. Τώρα, αν κάποιος λαμογιοεπιχειρηματίας
ή καμιά ψωλού wannabe instagramer, ανεξαρτήτως καταγωγής ακούνε για τις μυκονιάτικες τιμές και δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα
να πάνε στο νησί, τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι?
ή καμιά ψωλού wannabe instagramer, ανεξαρτήτως καταγωγής ακούνε για τις μυκονιάτικες τιμές και δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα
να πάνε στο νησί, τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι?
Έχω την ίδια γνώμη που έχω για τους κανονικούς καρχαρίες.
Έχουν ωραίο και λειτουργικό σχεδιασμό αλλά δαγκώνουν.
Έχουν ωραίο και λειτουργικό σχεδιασμό αλλά δαγκώνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο καθένας πρέπει να τραβάει ζόρι με τις τιμές στη Μύκονο, λες και όσοι Έλληνες ή ξένοι βρίσκονται εκεί είναι θύματα απαγωγής.
Να έλεγα ότι ήταν το μοναδικό νησί στην Ελλάδα, να πω οκ, είναι άδικο για το λαό να μην έχει πρόσβαση στο νησί λόγω ακριβών τιμών.
Αλλά ΔΕΝ είναι.
Να έλεγα ότι ήταν το μοναδικό νησί στην Ελλάδα, να πω οκ, είναι άδικο για το λαό να μην έχει πρόσβαση στο νησί λόγω ακριβών τιμών.
Αλλά ΔΕΝ είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Δεν έχω πάει ποτέ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2022, 15:39 Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο καθένας πρέπει να τραβάει ζόρι με τις τιμές στη Μύκονο, λες και όσοι Έλληνες ή ξένοι βρίσκονται εκεί είναι θύματα απαγωγής.
Αλλά ΔΕΝ είναι.![]()
Έχω πάει εκτός από Νικαριά, στη Σάμο, στην Πάτμο και στην Τήνο από τα γύρω γύρω νησιά. Μύκονο ποτέ.
Αλλά αν είναι νορμάλ για τους Έλληνες πάει και να πει ότι δεν είναι οι Έλληνες στο σχέδιο.
Τους άλλους τους την έχουν στημένη του καημένου του Μποχώρη.
Παλιά τα συνήθη θύματα αυτής της "βιομηχανίας" ήταν οι Αυστραλοί στα νάϊτ κλαμπ της περιοχής πλατείας Συντάγματος, τώρα είναι η Μύκονος.
Κι εγώ έχω πάει σε πολλά νησιά, όπως έχω πάει και σε πόλεις στο εξωτερικό αλλά δεν έχω πάει στο Ντουμπάι.wooded glade έγραψε: 08 Αύγ 2022, 15:47Δεν έχω πάει ποτέ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2022, 15:39 Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο καθένας πρέπει να τραβάει ζόρι με τις τιμές στη Μύκονο, λες και όσοι Έλληνες ή ξένοι βρίσκονται εκεί είναι θύματα απαγωγής.
Αλλά ΔΕΝ είναι.![]()
Έχω πάει εκτός από Νικαριά, στη Σάμο, στην Πάτμο και στην Τήνο από τα γύρω γύρω νησιά. Μύκονο ποτέ.
Αλλά αν είναι νορμάλ για τους Έλληνες πάει και να πει ότι δεν είναι οι Έλληνες στο σχέδιο.
Τους άλλους τους την έχουν στημένη του καημένου του Μποχώρη.
Παλιά τα συνήθη θύματα αυτής της "βιομηχανίας" ήταν οι Αυστραλοί στα νάϊτ κλαμπ της περιοχής πλατείας Συντάγματος, τώρα είναι η Μύκονος.
Γιατί θα πρέπει να μ' απασχολούν τα προβλήματα όσων πάνε στο Ντουμπάι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
...Επειδή είναι σατανικό σχέδιο για αφελληνισμό του Ντουμπάι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις