!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσπαθεί να καταργήσει το οχταωρο η Vodafone
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Προσπαθεί να καταργήσει το οχταωρο η Vodafone
Δε λειτουργούν όλες το ίδιο. Ούτε και η Vodafone ήταν άγια.Kostis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:46Για το Πλαίσιο έχεις ίδια άποψη;Υδράργυρος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:44Μην το χαλας στους κκεδες. Πολυεθνικη = 666Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.
Αλλά σε σχέση με άλλες εταιρίες που δούλεψα γαμούσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Γιωργης
Μπραβο στη βονταφον. Υποστηριζω την καταργηση του 8ωρου. Εγω μπορει να θελω να δουλευω δεκα ωρες την ημερα,, Γιατι να περιοριζομαι? Απο την αλλη αυτη ηια ωρα παραπανω ειναι πληρωμενη οποτε άδικα κλαιτε. Οσοι δε θελουν δουλεια ας παν για ψαρεμα.
Πιστεύεις ότι θα τους αφήνουν να κάνουν μια ώρα διάλειμμα;Γιωργης έγραψε: 29 Σεπ 2018, 10:00 Μπραβο στη βονταφον. Υποστηριζω την καταργηση του 8ωρου. Εγω μπορει να θελω να δουλευω δεκα ωρες την ημερα,, Γιατι να περιοριζομαι? Απο την αλλη αυτη ηια ωρα παραπανω ειναι πληρωμενη οποτε άδικα κλαιτε. Οσοι δε θελουν δουλεια ας παν για ψαρεμα.
- Υδράργυρος
ακόμη και τις μέρες των παχιών αγελάδων, δεν θυμάμαι να έχω πάρει ποτέ υπερωρία. και μερικές φορές, χρειάσθηκε να πάω και σαββατοκύριακα για δουλειά.
όταν δε εργαζόμουν στο καμένο, έμπαινα 8 και έβγαινα 8.
σε κάποιες δε άλλες, πλήρωναν και λιγότερο από τον βασικό της οτοε.
μονο οι κρατικές πλήρωναν καλά λεφτά.
αυτά περί παχυλών μισθών
όταν δε εργαζόμουν στο καμένο, έμπαινα 8 και έβγαινα 8.
σε κάποιες δε άλλες, πλήρωναν και λιγότερο από τον βασικό της οτοε.
μονο οι κρατικές πλήρωναν καλά λεφτά.
αυτά περί παχυλών μισθών
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
Γιωργης
Δεν ξερω το γινεται αλλα εχουν υπογραψει συμβολαιο στο οποιο πςριγροφονται οι οροι. Αν δεν τηρουνται μπορουν να βρουν τον μπελά τους. Οποτε αυατα τα δεν τηρουνται κτλ ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστεKostis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 10:01Πιστεύεις ότι θα τους αφήνουν να κάνουν μια ώρα διάλειμμα;Γιωργης έγραψε: 29 Σεπ 2018, 10:00 Μπραβο στη βονταφον. Υποστηριζω την καταργηση του 8ωρου. Εγω μπορει να θελω να δουλευω δεκα ωρες την ημερα,, Γιατι να περιοριζομαι? Απο την αλλη αυτη ηια ωρα παραπανω ειναι πληρωμενη οποτε άδικα κλαιτε. Οσοι δε θελουν δουλεια ας παν για ψαρεμα.
κι εγω.τα ιδια.Υδράργυρος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:46 Ειχα φιλους που δουλευαν στη βονταφον. Οπως τα λεει η ναιδα. Και οταν το 2010 εγιναν περικοπες εγινε εθελουσια με πακετο
και επειδη οι φιλοι μου ειναι σε μαλλον ψηλες θεσεις, μαθαινω και τι συμβαινει με τους εργαζομενους. βασικα ψαχνουν να βρουν ανθρωπους να εργαστουν που να μην ειναι εντελως γιδια, και δυσκολευονται.
δεν με ξαφνιαζει. ο γενικος πλυθησμος ειναι γιδια, γιατι να μην ειναι και οι εργαζομενοι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ψάχνουν να βρουν αβουλους εργαζόμενους χωρίς απαιτήσειςΑσέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 10:34κι εγω.τα ιδια.Υδράργυρος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:46 Ειχα φιλους που δουλευαν στη βονταφον. Οπως τα λεει η ναιδα. Και οταν το 2010 εγιναν περικοπες εγινε εθελουσια με πακετο
και επειδη οι φιλοι μου ειναι σε μαλλον ψηλες θεσεις, μαθαινω και τι συμβαινει με τους εργαζομενους. βασικα ψαχνουν να βρουν ανθρωπους να εργαστουν που να μην ειναι εντελως γιδια, και δυσκολευονται.
δεν με ξαφνιαζει. ο γενικος πλυθησμος ειναι γιδια, γιατι να μην ειναι και οι εργαζομενοι;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναιδα είσαι ηλεκτρονικός και τεχνικός δικτύων?Εργαστηκες και σε επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών?Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.
- Υδράργυρος
Και αυτοι που λες σε υψηλες θεσεις, ουτε μεσα ουτε καταγωγες ουτε τιποτα. Ανθρωποι της διπλανης πορτας που δωσανε βιογραφικο και ανελιχθηκανεΑσέβαστος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 10:34κι εγω.τα ιδια.Υδράργυρος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:46 Ειχα φιλους που δουλευαν στη βονταφον. Οπως τα λεει η ναιδα. Και οταν το 2010 εγιναν περικοπες εγινε εθελουσια με πακετο
- Dwarven Blacksmith
Εγώ έχω οκταμισαωρο. Νόμιμο είναι σίγουρα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Toν ηπιες στο θεμα της Vodafone απο μαρτυρια" αντιμνημονιακης δεν ειμαι συριζα αλλα" και ειπες να το γυριζεις στο plaisio;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
να πω οτι μισθο + μπονους που να ειναι κατω απο χιλιαρικο, πρεπει να εχει λιγοτερο απο 10% των εργαζομενων. την ωρα που ο βασικος ειναι 500.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 155 Απαντήσεις