!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσπαθεί να καταργήσει το οχταωρο η Vodafone
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσπαθεί να καταργήσει το οχταωρο η Vodafone
http://www.iforinterview.com/i-vodafone ... -gia-9oro/
Η Vodafone ξεπερνάει το ξεπερασμένο 8ωρο εργασίας. Πάει για 9ωρο
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Προσπαθεί να καταργήσει το οχταωρο η Vodafone
Μοντέρνοι Καιροί

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ετσι ειναι αυτα οταν σε βρισκουν στην αναγκη...
Καλυτερα να μαζευεις καποτες σε μπουρδελο, παρα οτιδήποτε έχει σχέση με call center.
Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.
Βαρέθηκα τη φύση της δουλειάς.lolek1 έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:15Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.και τωρα γιατι δεν εργαζεσαι στην βονταφον;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι ψήφισαν στις εκλογές οι διαμαρτυρόμενοι υπάλληλοι;Kostis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 08:49 http://www.iforinterview.com/i-vodafone ... -gia-9oro/
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Χρυση Αυγη.Τριτο κομμαJuno έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:18Τι ψήφισαν στις εκλογές οι διαμαρτυρόμενοι υπάλληλοι;Kostis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 08:49 http://www.iforinterview.com/i-vodafone ... -gia-9oro/
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
αφου εχεις την δυνατοτητα να επιλεγεις με τι θα ασχοληθεις καλο ειναιNaida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:17Βαρέθηκα τη φύση της δουλειάς.lolek1 έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:15Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.και τωρα γιατι δεν εργαζεσαι στην βονταφον;
https://gr.indeed.com/cmp/Vodafone/reviewsNaida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.
Αλλα γράφουν εδώ
Σχετικό είναι αυτό. Έτυχε να υπάρχει άλλη θέση αλλού που ήταν περισσότερο κοντά σε αυτό που ήθελα.lolek1 έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:24
αφου εχεις την δυνατοτητα να επιλεγεις με τι θα ασχοληθεις καλο ειναι
Εγώ έχω 1 1/5 χρόνο που έχω φύγει αν έχουν αλλάξει τόσο πολύ δεν το ξέρω. Η φύση της δουλειάς ήταν όντως απαιτητική και στα δυο τμήματα που πέρασα αλλά σε όλες τις εταιρίες αυτού του είδους οι θέσεις έτσι είναι. Είναι μακράν ο καλύτερος εργοδότης ως τώρα για μένα. Επίσης αυτό που πρόσεξα στο link ου έβαλες είναι ότι τα περισσότερα σχόλια είναι από πωλητές καταστημάτων ή από call center πωλήσεων εγώ δεν είχα σχέση μ' αυτά δε ξέρω αν επικρατεί κάτι διαφορετικό, ξέρω όμως ότι τα καταστήματα τα περισσότερα είναι franchise και τα call center πωλήσεων είναι εξωτερικοί συνεργάτες(εταιρίες) που αναλαμβάνουν την προώθηση των προϊόντων της vodafone.Kostis έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:27https://gr.indeed.com/cmp/Vodafone/reviewsNaida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.
Αλλα γράφουν εδώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Σεπ 2018, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Μην το χαλας στους κκεδες. Πολυεθνικη = 666Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.
Για το Πλαίσιο έχεις ίδια άποψη;Υδράργυρος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:44Μην το χαλας στους κκεδες. Πολυεθνικη = 666Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:11 Δούλευα στη vodafone και ένα έχω να πω. 1 ώρα διάλειμμα στο 8ωρο, μπόνους που μπορούσαν να φθάσουν και ολόκληρο μισθό κάθε μήνα, εξαιρετικό περιβάλλον, όλες υπερωρίες πληρωμένες μέχρι 5λέπτου και ΟΧΙ υποχρεωτικές, πάντα just στις πληρωμές ακόμα και πιο νωρίς, επιπρόσθετα διάφορα μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους με μορφή tickets, διάφορα events 2-3ωρα μέσα στο χρόνο εργασίας μας, οι ανώτεροι εξαιρετικοί άνθρωποι ένας προς ένας, συνεχείς εκπαιδεύσεις και με λεπτομέρεια και όση βοήθεια ήθελες. Αυτά όσον αφορά το τμήμα που ήμουν το περισσότερο διάστημα. Γιατί μετά με μετακίνησαν μετά σε ένα άλλο τμήμα πιο εξειδικευμένο, ναι μεν τα είχα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μισθολογικά αλλά από το στρες έφτανα 120 παλμούς κάθε πρωί. Αν σκάτεψαν τόσο πολύ τώρα δε ξέρω.
- Υδράργυρος
Ειχα φιλους που δουλευαν στη βονταφον. Οπως τα λεει η ναιδα. Και οταν το 2010 εγιναν περικοπες εγινε εθελουσια με πακετο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 155 Απαντήσεις