!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Ο Φαΰλος λέει στον Ανδρουλάκη να βρει κανονική δουλειά 
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εδώ είσαι λίγο άκυρος. Ο Κρανιδιώτης έχει οντως δουλέψει περισσότερο από τον Ανδρουλάκη. Δεν είναι βέβαια κάτι δύσκολο αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 07 Αύγ 2022, 09:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Ναι γιατί; Θες να συγκριθούν τα ένσημα αυτών των 2;
Οκ, έχεις εμπάθεια με τον Κρανιδιώτη για κάποιο λόγο αλλά μη μας τρελάνεις κιόλας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Φαλλός Κατμαν Κρανιδιώτης θυρωρός της μπλε πολυκατοικίας
Έχει προσωπικά μαζί του.
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι δήλωση πολιτικού της αντιπολίτευσης αυτή.
Επίσης συγχαίει δύο άσχετα πράγματα.
Εκτός κι αν οι παρακολουθήσεις γίνονταν για ενδοοικογενειακη βία, όπου υπεύθυνη δεν είναι η ευπ
και ενισχύονται έτσι αλλά σενάρια περί εκβιασμού.
Τραγικός ο φαηλος και ορθώς τρώει κράξιμο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μάχιμος δικηγόρος είναι, ο άλλος πότε δούλεψε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Μαδουραίος
Ξέρουμε τι θα πει ο Κούλης την Δευτέρα.
"Δεν είχα ενημερωθεί,έλιασα την ρώγα μου κατά συρροή και κατ εξακολούθηση"
"Δεν είχα ενημερωθεί,έλιασα την ρώγα μου κατά συρροή και κατ εξακολούθηση"
Ρε Νεοδημοκράτες, μην είστε τέτοιοι ρε πούστη μου. Στενοχωριέμαι ειλικρινά για κάποιους από εσάς (όχι τους βιβιανιστές ή τους εξηντάλεπτους εννοείται). Επί τόσα χρόνια, συζητάγαμε για το πως το Deep State στην Αμερική χρησιμοποιούσε το FBI ως όργανο για τις προεκλογικές εκστρατείες των αντιπάλων του Τραμπ μέσω κατά τα άλλα νόμιμων παρακολουθήσεων, και τώρα έρχεστε και δικαιολογείτε τον πρωθυπουργό της χώρας που χρησιμοποιεί την ΕΥΠ (ή ακόμα χειρότερα, δεν ξέρει ότι η ΕΥΠ χρησιμοποιείται σε τέτοιο ρόλο) για να παρακολουθεί τις συνομιλίες ενός πολιτικού του αντιπάλου; Δεν καταλαβαίνετε ότι εδώ υπάρχει σοβαρό ζήτημα παραβίασης στοιχειωδών δημοκρατικών θεσμών; Και τα γράφω αυτά χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον άχρωμο/άοσμο/άγευστο πασόκο.
Η κόκκινη γραμμή σας τελικά που είναι; Στο να κάνει ξέρω γω ο Κούλης τον Κουφοντίνα Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο κάποιου μελλοντικού ανοίγματος προς την Αριστερά;
Η κόκκινη γραμμή σας τελικά που είναι; Στο να κάνει ξέρω γω ο Κούλης τον Κουφοντίνα Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο κάποιου μελλοντικού ανοίγματος προς την Αριστερά;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
talaipwros
Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.
Μαθαμε αν συνελήφθη ο πολιτικός; Ανακρινονται συνεργάτες του;
talaipwros έγραψε: 07 Αύγ 2022, 09:58 Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Καλόtalaipwros έγραψε: 07 Αύγ 2022, 09:58 Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τρολλαρεις ετσι?talaipwros έγραψε: 07 Αύγ 2022, 09:58 Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Μαδουραίος
Αυτό το αφήγημα ήταν τις πρώτες ώρες.Μετά εξελίχθηκε ότι χτυπούσε και κερατωνε την γυναίκα του.Περιμένουμε καινούργια ενημέρωση από τ' ακέφαλα κοτόπουλα της δεξιάς μέχρι να επιστρέψει ο happy traveller και δώσει επίσημη γραμμή.talaipwros έγραψε: 07 Αύγ 2022, 09:58 Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι. Με κινέζικα βασανιστήρια.talaipwros έγραψε: 07 Αύγ 2022, 09:58 Δεν εχω παρακολουθήσει την υπόθεση, φαντάζομαι το σκάνδαλο ειναι το οτι πολιτικος αρχηγός ειναι πρακτορας της Κίνας και ο εισαγγελέας ζητησε την παρακολούθηση του για λόγους εθνικής ασφαλείας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τι περιμένετε ότι θα πει ο Κούλης αύριο δηλαδή;
Άπλετο φως στην υπόθεση.
Δεν εκβιαζόμαστε.
Σεβόμαστε τους θεσμούς.
Αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα.
Κτλ
Δεν ξέρει πάνω από πέντε φράσεις.
Πιο προβλέψιμοι από κκεδες
Άντε ίσως να σταυρώσει και τα χέρια με περισσότερο στόμφο.
Άπλετο φως στην υπόθεση.
Δεν εκβιαζόμαστε.
Σεβόμαστε τους θεσμούς.
Αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα.
Κτλ
Δεν ξέρει πάνω από πέντε φράσεις.
Πιο προβλέψιμοι από κκεδες
Άντε ίσως να σταυρώσει και τα χέρια με περισσότερο στόμφο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση