!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πιο λευκός από τον Κασιδιάρη ο 22χρονος Πακιστανός δολοφόνος?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Evritis

Re: Πιο λευκός από τον Κασιδιάρη ο 22χρονος Πακιστανός δολοφόνος?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Evritis »

Όλοι οι άνθρωποι από την Βόρεια Ευρώπη μέχρι και την Ινδία είναι ανοικτοχρωμοι κανονικά. Η διαφορά είναι ποιος ζει σε περιβάλλον όπου βαράει ο ήλιος ντάλα (και που βρίσκεται κυρίως έξω) καθώς και ποιος μαυρίζει εύκολα ή δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Philip Mortimer έγραψε: 06 Αύγ 2022, 13:53Η απόλυτη ειρωνία, πραγματικά.
Κρίμα που δεν είναι αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ο Κάσι δεν θα πέρναγε τις εξετάσεις απαρτχέϊντ αν ήταν στη South Africa.
Αλλά δεν είναι μόνο ο Κάσι.
Τα περισσότερα αβγά είναι πάκια και χειρότερα από τον Κάσι μάλιστα.
Περίεργο φαινόμενο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Evritis έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:10 Όλοι οι άνθρωποι από την Βόρεια Ευρώπη μέχρι και την Ινδία είναι ανοικτοχρωμοι κανονικά. Η διαφορά είναι ποιος ζει σε περιβάλλον όπου βαράει ο ήλιος ντάλα (και που βρίσκεται κυρίως έξω) καθώς και ποιος μαυρίζει εύκολα ή δύσκολα.
Μάλλον η ανατολικότερη χώρα που έχεις βρεθεί είναι η Ελλάδα. Επειδή έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες τις Μέσης Ανατολής/Ασίας, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτό που λες δεν ισχύει. Για παράδειγμα, έχω συναδέλφους από Ινδία και έχω δει τα μωρά τους μέρες μετά την γέννα. Άσπρα, με την δυτικοευρωπαϊκή έννοια, δεν τα λες.

Το ίδιο ισχύει και για εμάς τους Έλληνες. Ο μεγάλος γιος μου είναι 3, έχει περάσει όλη του την ζωή (έκτος από 2-3 μήνες) στην Αγγλία, ναι μεν καστανός, αλλά φαίνεται η διαφορά δίπλα στα Αγγλάκια.

Δεν είναι ντροπή να είσαι μελαμψός ή μαύρος, η συζήτηση γίνεται γιατί ο Κασιδιάρης το παίζει απόγονος του Απόλλωνα.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2022, 13:44 Διακρίνω ρατσιστικά σημειολογικά κατιτίς από τα προχώ αγόρια ή μου φαίνεται; :lol:
Δεν έχουν πρόβλημα να φέρονται ρατσιστικά σε πολιτικούς αντιπάλους τους.
Οι αρχές μας είναι αλά καρτ ένα πράμα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:21Δεν είναι ντροπή να είσαι μελαμψός ή μαύρος, η συζήτηση γίνεται γιατί ο Κασιδιάρης το παίζει απόγονος του Απόλλωνα.
Ντροπή είναι αυτό που έκανε ο νηματοθέτης.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

το ζήτημα είναι πως είναι και οι 2 εγκληματίες. Ο πακιστανός δολοφόνησε μια κοπέλα και πρεπει να σαπισει μέσα, ο αλγερινός ήταν στέλεχος σε οργάνωση που σημαδευε κόσμο, τον παραμόνευε και έκανε δολοφονικές επιθέσεις. Κάποιοι απο τους στόχους εξολοθρεύτηκαν. Και αυ΄τος πρεπει να σαπίσει.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Καβαλάρης έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:26
GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:21Δεν είναι ντροπή να είσαι μελαμψός ή μαύρος, η συζήτηση γίνεται γιατί ο Κασιδιάρης το παίζει απόγονος του Απόλλωνα.
Ντροπή είναι αυτό που έκανε ο νηματοθέτης.
Ναι, και αυτό
Άβαταρ μέλους
Chainis

Ο Κλείτος, στρατηγός του Μ. Αλεξάνδρου είχε το παρατσούκλι Μέλας, όπως θα λέγαμε σήμερα αράπης.
Φαίνεται ότι κι αυτουνού οι πρόγονοι ήταν από την Μπαρμπαριά το Τούνεζι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:27 το ζήτημα είναι πως είναι και οι 2 εγκληματίες. Ο πακιστανός δολοφόνησε μια κοπέλα και πρεπει να σαπισει μέσα, ο αλγερινός ήταν στέλεχος σε οργάνωση που σημαδευε κόσμο, τον παραμόνευε και έκανε δολοφονικές επιθέσεις. Κάποιοι απο τους στόχους εξολοθρεύτηκαν. Και αυ΄τος πρεπει να σαπίσει.
Μιας και πιάσαμε τις ντροπες, και το σχόλιο σου είναι ντροπή. Γιατί αποκαλείς τον Κασι Αλγερινό; Μου θυμίζει το "δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι Αλβανοί".
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:30
Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:27 το ζήτημα είναι πως είναι και οι 2 εγκληματίες. Ο πακιστανός δολοφόνησε μια κοπέλα και πρεπει να σαπισει μέσα, ο αλγερινός ήταν στέλεχος σε οργάνωση που σημαδευε κόσμο, τον παραμόνευε και έκανε δολοφονικές επιθέσεις. Κάποιοι απο τους στόχους εξολοθρεύτηκαν. Και αυ΄τος πρεπει να σαπίσει.
Μιας και πιάσαμε τις ντροπες, και το σχόλιο σου είναι ντροπή. Γιατί αποκαλείς τον Κασι Αλγερινό; Μου θυμίζει το "δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι Αλβανοί".
πέρασε στην καθομιλουμενη γιαυτο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Chainis έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2022, 13:44 Διακρίνω ρατσιστικά σημειολογικά κατιτίς από τα προχώ αγόρια ή μου φαίνεται; :lol:
Ναι, είναι σχεδόν διασκεδαστικό και είναι διακριτό και σε άλλες περιπτώσεις.

Αλλά το ότι έχουν μια εμμονή με τον Κασιδιάρη, ενώ δεν είναι ο μόνος που εκπροσωπεί τον εθνικιστικό χώρο, πιστεύω ότι οφείλεται σε μη πολιτικούς λόγους.

Γιατί ακόμη και όταν ήταν ο Μιχαλολιάκος αρχηγός, με τον Κασιδιάρη τα είχαν οι ευαισθητοποιημένοι. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

και γιατι μας νοιαζει αυτο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Chainis

Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:32
GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:30
πέρασε στην καθομιλουμενη γιαυτο
Από την μη ρατσιστική αριστερά βεβαίως! :003:

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

Chainis έγραψε: 06 Αύγ 2022, 14:22
ναι βρε συ πως μας ήρθε να κοροϊδέψουμε τον μαυριδερό χιτλερακια που κάνει πολιτική πάνω στο ότι φοβάται ότι θα τον αντικαταστήσουν οι μαυριδεροι.μα πως μας ήρθε? :lol:
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”