Aprilianos έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 13:57
Νίκη Σύριζα θα φέρει όλη την ατζέντα των ομοφυλόφιλων στη πράξη, ελληνοποιησεις και νομιμοποιησεις εκατοντάδων χιλιάδων τριτοκοσμικων, ξεπούλημα Αιγαίου. Το πρόβλημα είναι ότι σε ένα βαθμό και η ΝΔ θα κάνει αυτά...
Νίκη Σύριζα θα φέρει όλη την ατζέντα των ομοφυλόφιλων στη πράξη, ελληνοποιησεις και νομιμοποιησεις εκατοντάδων χιλιάδων τριτοκοσμικων, ξεπούλημα Αιγαίου. Το πρόβλημα είναι ότι σε ένα βαθμό και η ΝΔ θα κάνει αυτά...
0.65
πηρες αυξηση
Ρε πηζοντα εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη ΝΔ. Τι ψέματα λέω εδω; νίκη Σύριζα σημαίνει 52 φύλα, γάμοι ατόμων του ίδιου φύλου, υιοθεσία ομοφυλόφιλων και μετατροπή της χώρας σε ευρωπαϊκό πακισταν.
0.65
πηρες αυξηση
Κανονικά θα πρέπει να τα παίρνει από τον ΣΥΡΙΖΑ για να τα γράφει αυτά και σε συνδυασμό με άβαταρ τον Ντερτιλή
0.65
πηρες αυξηση
Κανονικά θα πρέπει να τα παίρνει από τον ΣΥΡΙΖΑ για να τα γράφει αυτά και σε συνδυασμό με άβαταρ τον Ντερτιλή
Δεν ξέρω τι είναι πιο σοκαριστικό πλέον, ο Κούλης PM ή ότι η εναλλακτική είναι αυτοί οι απόλυτοι καραγκιόζηδες;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.