μεταγραφη αεροδρομιου....notLugozzi έγραψε: 04 Αύγ 2022, 12:30 https://twitter.com/latinopoulou/status ... poulou-vid
ΕΡΧΟΜΑCTE...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική Δημιουργία
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Εθνική Δημιουργία
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αφού την έδιωξαν από τη ΝΔ ας πρόσεχαν.
Ολα για τα ψηφαλάκια, μπας και πιάσει το όριο για την κρατική χρηματοδότηση αυτό το ανομοιογενές μόρφωμα.
Ολα για τα ψηφαλάκια, μπας και πιάσει το όριο για την κρατική χρηματοδότηση αυτό το ανομοιογενές μόρφωμα.
Δημιουργια θα ψηφισεις;
.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Απλά θέλουν να διαπραγματευτούν καρέκλες στην ΝΔ τίποτα περισσότερο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Στη ΝΔ ήταν.zteo έγραψε: 04 Αύγ 2022, 14:50 Απλά θέλουν να διαπραγματευτούν καρέκλες στην ΝΔ τίποτα περισσότερο.
Αμα ήθελαν μπορούσαν να κάνουν τον καραγκιόζη σαν τον Άδωνη και με την επετηρίδα θα ερχόταν και η καρέκλα.
Αλλά δεν έκαναν τον καραγκιόζη και αυτό είναι προς τιμήν τους, άσχετα με το τι σκοπούς έχουν πραγματικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αναμενόμενο. Η ίδια το ήθελε με όσα έλεγε, όπως και ο μπογδανος. Αλλά υποτίθεται ο μπογδανος ειδικά είχε μια πιο φιλογκει φιλελε ατζέντα, που μπαίνει σε αντιπαράθεση με τους βαρβάρους μουσουλμανους; αυτή ειναι φουλ ομοφοβια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Eθνικοκοινωνιστης
δλδ ειναι με τα τζαμια και την ιερα κωλοτρυπιδα,τι απροσδοκητο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι υπάρχει μια φυσική ροή στο βούρκο της δεξιάς. Τα σκατα κάνουν κύκλους μπας και ξεγελάσουν κανέναν κακομοίρη. Άντε και σε καμία δεκαετία πάλι πίσω σαν τον μπουμπουκο
5000 σταυρούς πήρε τι καρέκλα να διεκδικήσει εντός ΝΔindependent44 έγραψε: 04 Αύγ 2022, 14:58Στη ΝΔ ήταν.zteo έγραψε: 04 Αύγ 2022, 14:50 Απλά θέλουν να διαπραγματευτούν καρέκλες στην ΝΔ τίποτα περισσότερο.
Αμα ήθελαν μπορούσαν να κάνουν τον καραγκιόζη σαν τον Άδωνη και με την επετηρίδα θα ερχόταν και η καρέκλα.
Αλλά δεν έκαναν τον καραγκιόζη και αυτό είναι προς τιμήν τους, άσχετα με το τι σκοπούς έχουν πραγματικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Ο Τζήμερος πήρε 2.3% το 2012 και μπήκε 2 φορές στην περιφέρεια με 3% ολομόναχος, χωρίς καμία κομματική στήριξη. Αν ήθελε να πάει στη ΝΔ και να πάρει θέση, μπορούσε να το κάνει όποτε ήθελε τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν το έκανε όμως.zteo έγραψε: 04 Αύγ 2022, 16:175000 σταυρούς πήρε τι καρέκλα να διεκδικήσει εντός ΝΔindependent44 έγραψε: 04 Αύγ 2022, 14:58Στη ΝΔ ήταν.zteo έγραψε: 04 Αύγ 2022, 14:50 Απλά θέλουν να διαπραγματευτούν καρέκλες στην ΝΔ τίποτα περισσότερο.
-_-
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Στη ΝΔ ο Τζημερος δεν θα ήταν ποτέ το πρώτο βιολί. Μπογδάνος και Λατινοπουλου ήταν πολύ χαμηλά στην επετηρίδα και σε δύσκολες εκλογικές περιφέρειες. Ο Κρανιδιώτης δεν θέλει Μητσοτάκη. Δυστυχώς η ΕΔ είναι ένας συνασπισμός προσωποπαγών κομμάτων και μεμονωμένων πολιτευτών που δεν δούλεψε ούτε δουλεύει καθόλου στην παραγωγή στελεχών με ρίζες στις τοπικές κοινωνίες και μια κάποια ανθεκτικότητα στη... διακριτική γοητεία της ΝΔ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 04 Αύγ 2022, 17:19 Ο Τζήμερος πήρε 2.3% το 2012 και μπήκε 2 φορές στην περιφέρεια με 3% ολομόναχος, χωρίς καμία κομματική στήριξη. Αν ήθελε να πάει στη ΝΔ και να πάρει θέση, μπορούσε να το κάνει όποτε ήθελε τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν το έκανε όμως.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Το 2.3% το πηρε μαζί με τον Σκυλακάκη που είναι υπουργός της ΝΔ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 04 Αύγ 2022, 17:19Ο Τζήμερος πήρε 2.3% το 2012 και μπήκε 2 φορές στην περιφέρεια με 3% ολομόναχος, χωρίς καμία κομματική στήριξη. Αν ήθελε να πάει στη ΝΔ και να πάρει θέση, μπορούσε να το κάνει όποτε ήθελε τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν το έκανε όμως.zteo έγραψε: 04 Αύγ 2022, 16:175000 σταυρούς πήρε τι καρέκλα να διεκδικήσει εντός ΝΔindependent44 έγραψε: 04 Αύγ 2022, 14:58
Στη ΝΔ ήταν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Ελληνική Λύση, το προσωποπαγές εννοώ. Ο Βελόπουλος αντέγραψε σε όλα τον Καρατζαφέρη εκτός από αυτό - την ανάδειξη στελεχών. Χαζός δεν είναι, μάλλον δεν αντέχει στην ιδέα να μην είναι όχι το πρώτο αλλά το ΜΟΝΟ βιολί. Έτσι όμως παραμένεις κολλημένος στο 5%.Rakomelofronas έγραψε: 04 Αύγ 2022, 17:39Στη ΝΔ ο Τζημερος δεν θα ήταν ποτέ το πρώτο βιολί. Μπογδάνος και Λατινοπουλου ήταν πολύ χαμηλά στην επετηρίδα και σε δύσκολες εκλογικές περιφέρειες. Ο Κρανιδιώτης δεν θέλει Μητσοτάκη. Δυστυχώς η ΕΔ είναι ένας συνασπισμός προσωποπαγών κομμάτων και μεμονωμένων πολιτευτών που δεν δούλεψε ούτε δουλεύει καθόλου στην παραγωγή στελεχών με ρίζες στις τοπικές κοινωνίες και μια κάποια ανθεκτικότητα στη... διακριτική γοητεία της ΝΔ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 04 Αύγ 2022, 17:19 Ο Τζήμερος πήρε 2.3% το 2012 και μπήκε 2 φορές στην περιφέρεια με 3% ολομόναχος, χωρίς καμία κομματική στήριξη. Αν ήθελε να πάει στη ΝΔ και να πάρει θέση, μπορούσε να το κάνει όποτε ήθελε τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν το έκανε όμως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 246 Απαντήσεις