!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Aν αυτα γινουν παρελθον...
τοτε θα γινετε παρελθον κι εσεις.΄
Φωτογραφιες απο το νυχτερινο Παρισι.

.
τοτε θα γινετε παρελθον κι εσεις.΄
Φωτογραφιες απο το νυχτερινο Παρισι.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 03 Αύγ 2022, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια αναμνηση του δυτικου πολιτισμου και μονο.

.

.
Αν πιστευες στις προβλεψεις σου επρεπε ηδη να εχεις μετακομισει σε καποια αλλη χωρα που δεν ανηκει στον Δυτικο Πολιτισμο
Γεννητρια για την μητερα σου αγορασες;
Ναι σαν κι εσενα που εβαζες στοιχημα για αναπτυξη 4% τον πρωτο χρονο του Κουλη.
Φαε τωρα νεες αυξησεις στο ρευμα και μετρα ποσα μαγαζια θα κλεισουν το χειμωνα.
.
Φαε τωρα νεες αυξησεις στο ρευμα και μετρα ποσα μαγαζια θα κλεισουν το χειμωνα.
.
-
hjshiaqwws
Έχουν νυχτερινά μαγαζιά, το ZARA & το Sephora δεν είναι από αυτά: https://www.youtube.com/watch?v=VVxgGWbiDY8Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 14:09hjshiaqwws έγραψε: 03 Αύγ 2022, 13:54
Μόνο που τα φώτα θα κλείνουν όταν τα μαγαζιά είναι κλειστά. Επίσης το χειμώνα στις βόρειες χώρες ο ήλιο δύει από τις 3-4 το απόγευμα. Οπότε μέχρι της 9 είναι με τα φώτα ανοιχτά. Μετά τις 10-11 η βιτρίνα του ZARA δεν χρειάζεται να μένει φωτισμένη...
Δεν το ηξερα οτι στο Παρισι και τη Μαδριτη δεν υπαρχουν νυχτερινα μαγαζια.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2022, 13:41Σοβαρά τώρα;«Η Μαδρίτη δεν θα κλείσει (σ.σ. τα φώτα).
»Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια και τρομάζει τον τουρισμό και την κατανάλωση.
»Προκαλεί σκοτάδι, φτώχεια, θλίψη», δήλωσε στον λογαριασμό της στο Twitter για τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που εγκρίθηκαν αυτή τη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Εστιάζει στα φώτα η κυρία; Εννοεί ότι αν μένουν φωτεινές οι βιτρίνες μετά τις 10, οι φτωχοί θα νοιώθουν πιο χαρούμενοι και οι τουρίστες θα ψωνίζουν;
Αυτό κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και ελεύθερους; Μια φωταγωγημένη σκηνή θεάτρου και ο κλιματισμός στο φουλ χειμώνα καλοκαίρι;
Σε ποιους ακριβώς απευθύνεται η μπουμπού;
Καποτε η Αθηνα απο την Κυψελη μεχρι το Κολωνακι και απο τη Νεα Σμυρνη μεχρι την Κηφισια ηταν μια ολοζωντανη πολη που ουτε τα κοσμικα ζαχαροπλαστεια δεν εκλειναν το βραδυ.
Τωρα ΟΥΤΕ τα φωτα δεν θα μεινουν, δικαιολογημενα λοιπον θα παραδωθει η πολη στις συμμοριες Ασιατων και Αφρικανων.
Γιατι τελικα αυτο μας αξιζει σε Ελλαδα και Ευρωπη.
.
ας το ζωγραφίσει κάποιος να βλέπουν οι επόμενες γενιές πως ήταν τότε,πριν σβήσουν τα φώτα
μα δεν ειναι τα φωτα το προβλημα και κακως το εστιαζεις εκει
πχ ακριβο καυσιμο= τελος οι ατομικες μετακινησεις
ακριβο κρεας =τεχνικο κρεας
και πολλα πολλα αλλα πραγματακια που δεν παει ο νους σας
- Οργισμένος
nemo έγραψε: 03 Αύγ 2022, 14:50 μα δεν ειναι τα φωτα το προβλημα και κακως το εστιαζεις εκει

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν το κάνεις επίτηδες ε, σίγουρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είσαι τελείως εκτός πραγματικότητας και προσπαθείς να παρουσιάσεις μια μελό εκδοχή των ασπρόμαυρων ταινιών του 60.Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 14:34Καποτε η Αθηνα απο την Κυψελη μεχρι το Κολωνακι και απο τη Νεα Σμυρνη μεχρι την Κηφισια ηταν μια ολοζωντανη πολη που ουτε τα κοσμικα ζαχαροπλαστεια δεν εκλειναν το βραδυ.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2022, 13:41Σοβαρά τώρα;«Η Μαδρίτη δεν θα κλείσει (σ.σ. τα φώτα).
»Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια και τρομάζει τον τουρισμό και την κατανάλωση.
»Προκαλεί σκοτάδι, φτώχεια, θλίψη», δήλωσε στον λογαριασμό της στο Twitter για τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που εγκρίθηκαν αυτή τη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Εστιάζει στα φώτα η κυρία; Εννοεί ότι αν μένουν φωτεινές οι βιτρίνες μετά τις 10, οι φτωχοί θα νοιώθουν πιο χαρούμενοι και οι τουρίστες θα ψωνίζουν;
Αυτό κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και ελεύθερους; Μια φωταγωγημένη σκηνή θεάτρου και ο κλιματισμός στο φουλ χειμώνα καλοκαίρι;
Τωρα ΟΥΤΕ τα φωτα δεν θα μεινουν, δικαιολογημενα λοιπον θα παραδωθει η πολη στις συμμοριες Ασιατων και Αφρικανων.
.
Σαφώς και δεν θα σβύνουν τα φώτα στις περιοχές που υπάρχει νυκτερινή διασκέδαση. Ούτε θα υπάρχει συσκότιση λες και γίνεται βομβαρδισμός. Οπότε, οι φωτο που βάζεις από Παρίσι, είτε είναι αμφιθεατρικές είτε όχι, δεν σημαίνουν κάτι.
Και σας πάω ό,τι στοίχημα θέτε, ότι αν υπήρχε φωταγωγία παντού πάλι θα τσιρίζατε για το θεαθήναι που πληρώνει ο λαός, ενώ υπάρχουν άλλες ανάγκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2022, 15:12Είσαι τελείως εκτός πραγματικότητας και προσπαθείς να παρουσιάσεις μια μελό εκδοχή των ασπρόμαυρων ταινιών του 60.Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 14:34Καποτε η Αθηνα απο την Κυψελη μεχρι το Κολωνακι και απο τη Νεα Σμυρνη μεχρι την Κηφισια ηταν μια ολοζωντανη πολη που ουτε τα κοσμικα ζαχαροπλαστεια δεν εκλειναν το βραδυ.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2022, 13:41
Σοβαρά τώρα;
.
Σαφώς και δεν θα σβύνουν τα φώτα στις περιοχές που υπάρχει νυκτερινή διασκέδαση. Ούτε θα υπάρχει συσκότιση λες και γίνεται βομβαρδισμός. Οπότε, οι φωτο που βάζεις από Παρίσι, είτε είναι αμφιθεατρικές είτε όχι, δεν σημαίνουν κάτι.
Και σας πάω ό,τι στοίχημα θέτε, ότι αν υπήρχε φωταγωγία παντού πάλι θα τσιρίζατε για το θεαθήναι που πληρώνει ο λαός, ενώ υπάρχουν άλλες ανάγκες.
Eκτος πραγματικοτητας εισαι εσυ, τα μαγαζια στην Ισπανια προκειται να σβησουν τις βιτρινες τους απο τις 10.00 και μετα και στη Γαλλια απο τις 1.00 και μετα ενω προκειται για ενα μονο μετρο απο τα πολλα που σχεδιαζονται. Και εννοειται πως οταν το φυσικο αεριο ακριβηνει παλι τα μετρα θα κλιμακωθουν και στην Ελλαδα.
Ευτυχως που η δημαρχος της Μαδριτης ειναι το ακριβως αντιθετο σου.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Αύγ 2022, 12:41 Μην κλείνεις το ψυγείο γυναικάρα μου. Εσύ εκπροσωπείς το Δυτικό Πολιτισμό!
![]()
Βάλε ένα spoiler ρε τρίχα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ