Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:12
ΟΛΑ τα μετρα δηθεν για την εξοικονομηση ενεργειας θα γινοντουσαν ακομη και αν δεν ειχαμε πολεμο καθως οπως ενδεχομενως ξερεις η αποφαση του ΟΗΕ ηταν να μειωθει καθετα το αποτυπωμα ανθρακα μεχρι το 2030.
Συνεπως με πολεμο η χωρις οι αποφασεις ηταν ειλημμενες και θα ερθουν πολυ χειροτερα ακομη μετρα.
Η εξοικονόμηση ενέργειας προς εναρμόνιση με το ανάλογο SDG προφανώς δεν περιλαμβάνει τοσο radical μέτρα, αυτά είναι απευθείας απόρροιες του πολέμου. Εκτός αν μπορείς να βρεις εσύ στο ελληνικό VNR, ότι είχαμε προβλέψει να κλείνουμε φώτα για να φτάσουμε τον Ευρωπαϊκό στόχο για GHG emissions.
Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:12
Μεχρι που θα δημιουργησουν την εννοια του προσωπικου αποτυπωματος ανθρακος του καθενος μας, θα το ελεγχουν και οταν ξεπερναμε ενα οριο (πιχι χρησιμοποιησαμε πολυ το θερμοσιφωνο) θα επιβαλονται προστιμα.
Καλά θα σας κάνουνε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:21
Δηθεν βεβαια, ο στοχος ειναι το τελος του παλιου πολιτικοοικονομικου μοντελου και η αρχη ενος νεου. Ολα θα σοπεδωθουν για να ξεκινησουν απο την αρχη.
Αν κατσεις να διαβασεις την Ατζεντα 2030 του ΟΗΕ θα δεις οτι αλλαζουν τα παντα.
δεν πήζω αλλά κάνεις κάτι κάτι καλό,προκαλείς γέλιο
Το συγκεκριμενο νημα θα το κανω αρθρο σε εφημεριδες και ιστοσελιδες για να πηζεις ακομη περισσοτερο.
.
αριστο μηπως ο πολεμος ουκρανιας ρωσιας ειναι μια δικαιολογια ωστε να συνεχιστει ο περιορισμος της κοινωνιας ;
και σε αλλα ζητηματα ;οπως το εθεσες αυτο σκεφτομαι τωρα
Στάνταρ προβλέπω ομάδες ψεκοφωτατζήδων του φέισμπουκ να περνάνε στην ακτιβιστική αντεπίθεση, διοργανώνοντας ηβέντς τύπου "ΟΛΟΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΦΟΘΤΑ ΜΑΣ ΣΕΙΜΕΡΑ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΩΣ ΕΝΔΙΞΙ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΙΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ!!!11"
vantono έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:41
Από τους ψέκουλες αντιμπολιασταίους, στους ψέκουλες φωτατζήδες ένα τσιγάρο δρόμος. Προσεχώς τον ερχόμενο χειμώνα.
Τύπε μου. Θυμίζουν τους τύπους με το σύνθημα ούτε σταγόνα χαμένη στις βρίσες των σπιτιών μας όταν το 40% της κατανάλωσης ύδατος στο σπίτι γίνεται από το καζανάκι.
Ρε σεις, έχετε καταλάβει πόσο καίνε τα νυχτερινά φώτα σε σχέση με άλλες καταναλώσεις;
Είναι ελάχιστη η εν λόγω κατανάλωση!!!
Είναι πολύ προτιμότερο και λογικό να τους πει: αλλάξτε τώρα όλα τα φώτα των δρόμων με LED - γιατί δεν το κάνει;
Για σκεφτείτε κάτι παραπέρα: γιατί έχουμε φώτα στους δρόμους το βράδυ; Για να πληρώνετε;
Όχι βέβαια... Και η ασφάλεια είναι μόνο ένα από αυτούς τους λόγους!!!
Για σκεφτείτε πως θα κυκλοφορείτε μέσα στο σκοτάδι, εάν θελήσετε να βγείτε έξω π.χ. σε μία ταβέρνα ένα βράδυ.
Ε λοιπόν στην αρχή θα έχει πλάκα, μετά θα αρχίσετε να ακυρώνετε τις εξόδους σας...
Πέρα από αυτό, για σκεφτείτε την ψυχολογία - το ξέρετε ότι ένα από τα φωτεινά σημεία της Ευρώπης το βράδυ είναι το Βέλγιο, το οποίο φωτίζει σχεδόν όλους τους δρόμους του; Εάν αλλάξει η ψυχολογία των πολιτών, προς πια μεριά θα αλλάξει;
Ναι σίγουρα, δεν θα γίνει υπερεγκέφαλος σαν εσάς τζιμάνια μου - θα γίνει εσωστρεφής, κάτι το οποίο σημαίνει μικρότερη κατανάλωση και ανασφάλεια... Συμφέρει αυτό σήμερα τα κράτη της Ευρώπης;;;
ΥΓ
Αυτή τη φορά, δυστυχώς για εσάς ο Αρίστος έχει δίκιο!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ήρθε και η άλλη φωνή της λογικής στο νήμα. Μην ξεχάσετε να μας πείτε πώς τα φώτα κάνουν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στα 5G τσιπάκια από το εμβόλιο, οπότε όλα αυτά είναι απλά ένα σχέδιο για να έχει το mind control καλύτερο σήμα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.