!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

George_V έγραψε: 03 Αύγ 2022, 08:49 Ε μαλλον για αυτο θα εξαφανιστηκαν οι Σουμέριοι.

Καποιος τους εκλεισε τα φωτα.

Οταν θα κλεινουν τα φωτα στις καποτε λαμπρες δυτικες πολεις θα κανουν παρτυ οι ορδες του εγκληματος.

Θα φανει συντομα ποσο θα αυξηθουν οι βιασμοι, οι ληστειες και τα εγκληματα στους σκοτεινους δρομους.

.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Το φρανκικο vox τι δύναμη έχει στη Μαδρίτη;
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 08:59
George_V έγραψε: 03 Αύγ 2022, 08:49 Ε μαλλον για αυτο θα εξαφανιστηκαν οι Σουμέριοι.

Οταν θα κλεινουν τα φωτα στις καποτε λαμπρες δυτικες πολεις θα κανουν παρτυ οι ορδες του εγκληματος.

Θα φανει συντομα ποσο θα αυξηθουν οι βιασμοι, οι ληστειες και τα εγκληματα στους σκοτεινους δρομους.

.
Ναι τις 3 ωρες συσκοτισης περιμεναν οι διαρρηκτες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Aprilianos έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:00 Το φρανκικο vox τι δύναμη έχει στη Μαδρίτη;

Πηρε μεχρι τις αριστερες γειτονιες της Μαδριτης.

https://gr.euronews.com/my-europe/2019/ ... in-madriti

.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:01
Aprilianos έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:00 Το φρανκικο vox τι δύναμη έχει στη Μαδρίτη;

.
:smt038 :smt038
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

George_V έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:01

.

Γι' αυτους θα δουλεψει η φαση, οχι για σενα και για μενα. Και ναι θα αυξησει καθετα το τζιρο στις δουλειες τους.

.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 08:55 Εφοσον πηζεις κατι καλο κανω.

.
δεν πήζω αλλά κάνεις κάτι κάτι καλό,προκαλείς γέλιο
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

nowhere έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:03
Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 08:55 Εφοσον πηζεις κατι καλο κανω.

.
δεν πήζω αλλά κάνεις κάτι κάτι καλό,προκαλείς γέλιο

Το συγκεκριμενο νημα θα το κανω αρθρο σε εφημεριδες και ιστοσελιδες για να πηζεις ακομη περισσοτερο.

.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 04:22 Αρνειται στην ισπανικη κυβερνηση να σβησει τα φωτα η δημαρχος της Μαδριτης. Το οχι της ουσιαστικα στρεφεται και προς τους τεχνοκρατες της ΕΕ που θελουν να βασιλεψει το σκοταδι στις ευρωπαικες πολεις.

Προσωπικη αποψη οτι αυτο το μετρο και αλλα οπως οι κυλιομενες διακοπες που θα δουμε θα γινοντουσαν ακομη και αν δεν υπηρχε ο πολεμος με τη μειωση του φυσικου αεριου απο τη Ρωσια ακριβως γιατι εξυπηρετουν την Πρασινη Ατζεντα του ΟΗΕ για το 2030 και τα σχεδια ολων αυτων των ψυχικα διαταραγμενων για τη Μεγαλη Επανεκκινηση.

Θυμοσαστε το βιντεακι του Παγκοσμιου Οικονομικου Φορουμ που ελεγε οτι δεν θα σας ανηκει τιποτα και θα ειστε ευτυχισμενοι;

Εκει μας πανε τα τεχνοφρηκια της Μεγαλης Επανεκκινησης.

Γιατι με τη συσκοτιση των ευρωπαικων πολεων, τις κυλιομενες διακοπες και τους υπερογκους λογαριασμους ρευματος θα δωθει η χαριστικη βολη στις μικρομεσαιες επιχειρησεις αλλα και στα οικονομικα των νοικοκυριων.

Επιπλεον το μετρο της συσκοτισης ειναι και ψυχολογικος πολεμος των ελιτ κατα των λαων οπως υπηρξαν και οι καραντινες. Συμβολικα σηματοδοτει το ΤΕΛΟΣ του δυτικου πολιτισμου και της παλιας ταξης και την εισοδο στη νεα φεουδαρχικη ταξη οπου η ελευθερια του πολιτη και η οικονομικη του ανεση θυσιαζονται με προσχημα ποτε την πανδημια, ποτε την κλιματικη αλλαγη και ποτε τον πολεμο. Πριν το νεο φως το σκοταδι μιας και οι τυποι γουσταρουν και τα τελετουργικα, πριν τη νεα ταξη το χαος.

Στηριζουμε λοιπον την Ισπανιδα Τραμπ (ετσι την αποκαλουν) ακριβως γιατι θελουμε τον παλιο γνωστο δυτικο πολιτισμο.

Εικόνα

Αγιούσο: «Η Μαδρίτη δεν θα σβήσει τα φώτα»

Η πρόεδρος της Κοινότητας της Μαδρίτης, Ισαμπέλ-Ντίαθ Αγιούσο δίνει για άλλη μια φορά τον τόνο για το Partido Popular.

«Η Μαδρίτη δεν θα κλείσει (σ.σ. τα φώτα).

»Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια και τρομάζει τον τουρισμό και την κατανάλωση.

»Προκαλεί σκοτάδι, φτώχεια, θλίψη», δήλωσε στον λογαριασμό της στο Twitter για τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που εγκρίθηκαν αυτή τη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Τα μέτρα αυτά αναγκάζουν επιχειρήσεις, πολυκαταστήματα, κινηματογράφους, ξενοδοχεία και δημόσια κτίρια, μεταξύ άλλων, να περιορίσουν τους 27 βαθμούς τη χρήση κλιματιστικού το καλοκαίρι και 19 βαθμούς για θέρμανση το χειμώνα, καθώς και σβήσιμο στα φώτα των βιτρίνων μετά τις 10 το βράδυ.

«Πριν κλείσουμε, απαγορεύσουμε, βάλουμε λουκέτο, γιατί να μην μιλήσουμε στους πολίτες και στις διοικήσεις ως ενήλικες και να τους ζητήσουμε να συνεργαστούν βάσει σαφών κριτηρίων;».

https://www.tribune.gr/world/news/artic ... -fota.html

.
Δεν καταλαβαίνω αυτό το ηλίθιο schizoposting που πρέπει να κάνετε οι συνωμοσιολόγοι. Όχι ότι κάνει πόλεμο ο κοντός και τον έχουμε πιει ενεργειακά, no no, _πρέπει_ να είναι το Great Reset υπεύθυνο για τα πάντα. Ξεπερνώντας ότι το "Great Reset' είναι ουσιαστικά μια προσπάθεια να προσπαθήσουμε να φτάσουμε τα UN SDG. Αλλά όχι, είναι μια προσπάθεια να σας γαμήσουνε, λες και δεν μπορείτε να το κάνετε τέλεια μόνοι σας.

Φυσικά δεν κατηγορώ κάτι την Ισπανίδα, κάνει ακριβώς την populist πολιτική που χρειάζεται ώστε να απευθυνθεί στους ανάλογους Αρίστους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 03 Αύγ 2022, 09:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

George_V έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:01

.
Σε αυτό που γράφει, δεν έχει άδικο.
Η φωταγώγηση των πόλεων δεν υπάρχει για να μην σκοντάφτεις στα πεζούλια, αλλά κυρίως ως αποτρεπτικό μέσο για τα εγκλήματα.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:01

.
Φρεσκοτατη ειδηση.

Μονο 3 ετων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Καλό το σχόλιο. Αλλά...

Εδώ μιλάμε για μεγαλουπόλεις των 2 εκατομμυρίων κατοίκων.
Όχι για χωριά.
Στα χωριά δεν υπάρχει κίνδυνος ακόμη και χωρίς φως.
Αν στο χωριό φωνάξεις βοήθεια θα βγουν 200 με τις τσουγκράνες σε χρόνο dt.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

klg έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:08

Δεν καταλαβαίνω αυτό το ηλίθιο schizoposting που πρέπει να κάνετε οι συνωμοσιολόγοι. Όχι ότι κάνει πόλεμο ο κοντός και τον έχουμε πιει ενεργειακά, no no, _πρέπει_ να είναι το Great Reset υπεύθυνο για τα πάντα. Ξεπερνώντας ότι το "Great Reset' είναι ουσιαστικά μια προσπάθεια να προσπαθήσουμε να φτάσουμε τα UN SDG. Αλλά όχι, είναι μια προσπάθεια να σας γαμήσουνε.

Φυσικά δεν κατηγορώ κάτι την Ισπανίδα, κάνει ακριβώς την populist πολιτική που χρειάζεται ώστε να απευθυνθεί στους ανάλογους Αρίστους.

ΟΛΑ τα μετρα δηθεν για την εξοικονομηση ενεργειας θα γινοντουσαν ακομη και αν δεν ειχαμε πολεμο καθως οπως ενδεχομενως ξερεις η αποφαση του ΟΗΕ ηταν να μειωθει καθετα το αποτυπωμα ανθρακα μεχρι το 2030.

Συνεπως με πολεμο η χωρις οι αποφασεις ηταν ειλημμενες και θα ερθουν πολυ χειροτερα ακομη μετρα.

Μεχρι που θα δημιουργησουν την εννοια του προσωπικου αποτυπωματος ανθρακος του καθενος μας, θα το ελεγχουν και οταν ξεπερναμε ενα οριο (πιχι χρησιμοποιησαμε πολυ το θερμοσιφωνο) θα επιβαλονται προστιμα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

nowhere έγραψε: 03 Αύγ 2022, 09:17 δήθεν :smt005:

Δηθεν βεβαια, ο στοχος ειναι το τελος του παλιου πολιτικοοικονομικου μοντελου και η αρχη ενος νεου. Ολα θα σοπεδωθουν για να ξεκινησουν απο την αρχη.

Αν κατσεις να διαβασεις την Ατζεντα 2030 του ΟΗΕ θα δεις οτι αλλαζουν τα παντα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”