Αν δείς τις ντουλάπες μου θα αναθεωρήσειςenaon έγραψε: 17 Απρ 2018, 21:04 πάντως ρε παιδιά, πόσο άλλαξε ο κόσμος ε;
Θυμάται κανείς τις ντουλάπες των παππούδων του; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα η γιαγγιά μου ειχε μία ντουλάπα για τα ρούχα της, και ο Παππούς μου 5-6. Ο άνθρωπος ειναι πάνω απο 50 σακάκια, 100+ πουκάμισα, 200+ γιακάδες απο πουκάμισα, για να μην πώ για παλτά κλπ. Καμία, μα καμία σχέση με το σήμερα, αντιστράφηκαν οι ρόλοι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δύσκολο φίλε Άγη, ακόμα και αν του μοιάζεις πολύ δηλαδή, η γυναίκα σου πλέον θα θέλει και εκείνη τα ίδια, ίσως περισσότερα
Δικό της θέμα .
Μ αρέσει το καλό ντύσιμο και τα ωραία κομμάτια και αξεσουάρ και δεν περιμένω απο καμία να μου πληρώνει τα έξοδα για να μπορώ να τά αποκτώ, και τα χρηματά μου τα διαχειρίζομαι όπως νομίζω και τα διαθέτω όπου μ αρέσει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πρώτη φορά ακούω τέτοια περίπτωση. Συγνώμη αλλά ο παππού σου δεν ήταν φυσιολογικός.enaon έγραψε: 17 Απρ 2018, 21:04 πάντως ρε παιδιά, πόσο άλλαξε ο κόσμος ε;
Θυμάται κανείς τις ντουλάπες των παππούδων του; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα η γιαγγιά μου ειχε μία ντουλάπα για τα ρούχα της, και ο Παππούς μου 5-6. Ο άνθρωπος ειναι πάνω απο 50 σακάκια, 100+ πουκάμισα, 200+ γιακάδες απο πουκάμισα, για να μην πώ για παλτά κλπ. Καμία, μα καμία σχέση με το σήμερα, αντιστράφηκαν οι ρόλοι
Ε ναι λογικό. Εκτός κι αν είναι ένα σπέσιαλ ραντεβού θ' αγοράσουμεhellegennes έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:35
Δεν ξέρω αν θα βάλω σακάκι. Εξαρτάται την εποχή και το outfit. Δεν λέω για κοστούμι. Έχω όμως σακάκια. Ο Φαγανός αυτό λέει, άλλωστε. Ότι η γυναίκα τα έχει ήδη αυτά τα ρούχα. Προφανώς, γιατί θα ήταν αστείο να ισχυριζόταν ότι η μέση γυναίκα πηγαίνει να αγοράσει ρούχα κάθε φορά που βγαίνει πρώτη φορά με κάποιον.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Παντα εγω.
Δεν δεχτηκα ποτε να πληρωσει για μενα γυναικα, αν και με εκεινες που ειχα σοβαρη σχεση, ειχαν τετοιο χαρακτηρα που μετα απο λιγο καιρο τις ευχαριστουσε να πληρωνουν κι'αυτες.
Για την ακριβεια, οταν η σχεση ειναι υγιης, υπαρχει κατι σαν κοινο ταμειο.
Οταν βεβαια το ταμειο ειναι αδειο, τοτε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οι σχεσεις φθειρονται και χρειαζεται αγωνας και κυριως γερα θεμελια σε επιπεδο συναισθηματων.
Δεν δεχτηκα ποτε να πληρωσει για μενα γυναικα, αν και με εκεινες που ειχα σοβαρη σχεση, ειχαν τετοιο χαρακτηρα που μετα απο λιγο καιρο τις ευχαριστουσε να πληρωνουν κι'αυτες.
Για την ακριβεια, οταν η σχεση ειναι υγιης, υπαρχει κατι σαν κοινο ταμειο.
Οταν βεβαια το ταμειο ειναι αδειο, τοτε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οι σχεσεις φθειρονται και χρειαζεται αγωνας και κυριως γερα θεμελια σε επιπεδο συναισθηματων.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Το κανονίζουμε όποτε θες!!!Naida έγραψε: 17 Απρ 2018, 19:59Στον Λυκαβηττό, που δεν έχω πάει ποτές αν και χρόνια στην Αθήνακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Απρ 2018, 19:57έλα ξεκίνα....Naida έγραψε: 17 Απρ 2018, 19:54 Ας αφήσουμε ποιος θα πληρώσει τι και ας πούμε που θα μας άρεσε να πάμε στο πρώτο rdv![]()
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
Nameless Ghoul
Σκάστε όλοι, αγχώθηκα, αεισιχτιργαμωτσταδιάλα...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι μαζί σου!
θα τα καταφέρεις!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Εκτίμησα, για μια ακόμη φορά, τον Αντερ. Είναι άνδρας παλαιάς κοπής
Βάζελος και δεξιός να μην ήταν και θα ήταν παλληκάρι πρώτης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
fagano3
Eτσι ειναι οι ηπειρωτες.Beria έγραψε: 17 Απρ 2018, 22:14 Εκτίμησα, για μια ακόμη φορά, τον Αντερ. Είναι άνδρας παλαιάς κοπής
Ο συγχωρεμενος παππους μου ο ηπειρωτης οποτε του ελεγα οτι δεν θελω χαρτζηλικι μου λεγε και ποιος ειπε οτι ειναι για σενα;Για να κερασεις το κοριτσι ειναι.
Beria έγραψε: 17 Απρ 2018, 22:14 Εκτίμησα, για μια ακόμη φορά, τον Αντερ. Είναι άνδρας παλαιάς κοπής
ελα το χαψατε ολοι
Προπαγάνδα ειναι, για να τις κάνει όλες μητσοτακικές
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 281 Προβολές