!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν υπάρχουν πλέον πλοία ΜΚΟ στη Μεσόγειο για τη διάσωση μεταναστών.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Δεν υπάρχουν πλέον πλοία ΜΚΟ στη Μεσόγειο για τη διάσωση μεταναστών.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:55 Νάνε τι θα φάνε; Πες ότι σκάνε 30 μύρια για να περάσουν όχι να κάτσουν εδώ.
Άμα τεθεί θέμα φαγητού τότε πλησιάζει όντως την αναλογία της βάρκας.

Γι αυτό δεν είμαι υπέρ των ανοικτών συνόρων, επειδή ο παγκόσμιος πληθυσμός βρίσκεται σε άνοδο χάρη σε κάποιες "απρόσεκτες" χώρες οι οποίες εξάγουν δυσαρεστημένους. Αυτό το θεωρώ πολύ κακό.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:08
Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:55 Νάνε τι θα φάνε; Πες ότι σκάνε 30 μύρια για να περάσουν όχι να κάτσουν εδώ.
Άμα τεθεί θέμα φαγητού τότε πλησιάζει όντως την αναλογία της βάρκας.

Γι αυτό δεν είμαι υπέρ των ανοικτών συνόρων, επειδή ο παγκόσμιος πληθυσμός βρίσκεται σε άνοδο χάρη σε κάποιες "απρόσεκτες" χώρες οι οποίες εξάγουν δυσαρεστημένους. Αυτό το θεωρώ πολύ κακό.
Απρόσεκτες δεν θα το έλεγα όταν μέχρι και σήμερα τους δίνουν καθρεφτάκια και παίρνουν τον πλούτο τους.

Από την άλλη η άνοδος του παγκόσμιου πληθυσμού θα σημάνει την καταστροφή του πολιτισμού... την καταστροφή του ανθρώπου δεν μπορώ να το πω γιατί θα επιβιώσουν πολλοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
the end
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:52 Δεν είναι οικόπεδο όντως, μια διαστημική κοτρώνα είναι.
Η πατρίδα είναι προϊον της εποχής της Όττο. Το ίδιο και ο πολιτισμός. Κι εγώ προϊον της εποχής μου είμαι και κάνω τις επιλογές μου οι οποίες είναι ειλικρινείς.
Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι καμια πατρίδα είναι αιώνια. Ούτε η Ελλάδα, ούτε η ΕΕ, ούτε η Γη η ίδια δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τον Άνθρωπο.
Οι απόγονοί μας σε 30 γενιές δεν θα μιλάνε την ίδια γλώσσα, δεν θα είναι υπήκοοι της ίδιας χώρας, και οι αξίες οι δικές μου από τις δικές σου λίγο θα διαφέρουν σε γραφικότητα στα μάτια τους.

Αλλά αν έχουμε κάνει το σύμπαν λίγο καλύτερο μέρος γι αυτούς, it will all be worth it.
Πεστα ρε Ανθρωπε.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

να παρουν δρομο οι μκο

επαναεθνικοποιηση
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

blackpaint έγραψε: 28 Σεπ 2018, 03:46
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:52 Δεν είναι οικόπεδο όντως, μια διαστημική κοτρώνα είναι.
Η πατρίδα είναι προϊον της εποχής της Όττο. Το ίδιο και ο πολιτισμός. Κι εγώ προϊον της εποχής μου είμαι και κάνω τις επιλογές μου οι οποίες είναι ειλικρινείς.
Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι καμια πατρίδα είναι αιώνια. Ούτε η Ελλάδα, ούτε η ΕΕ, ούτε η Γη η ίδια δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τον Άνθρωπο.
Οι απόγονοί μας σε 30 γενιές δεν θα μιλάνε την ίδια γλώσσα, δεν θα είναι υπήκοοι της ίδιας χώρας, και οι αξίες οι δικές μου από τις δικές σου λίγο θα διαφέρουν σε γραφικότητα στα μάτια τους.

Αλλά αν έχουμε κάνει το σύμπαν λίγο καλύτερο μέρος γι αυτούς, it will all be worth it.
Πεστα ρε Ανθρωπε.
Οι Ακροαριστεροί μαζί με τους Ευρωπαϊδακιστές χέρι χέρι.
Στη Σαουδική Αραβία, και οι δυο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Έχω την αισιοδοξία ότι δε θα νικήσει η απανθρωπιά, όσο και αν φαίνεται ότι τώρα κερδίζει έδαφος.

Είναι στο χέρι μας να μην ξαναδούμε μία σκοτεινή και απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Highlander έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:38 Έχω την αισιοδοξία ότι δε θα νικήσει η απανθρωπιά, όσο και αν φαίνεται ότι τώρα κερδίζει έδαφος.

Είναι στο χέρι μας να μην ξαναδούμε μία σκοτεινή και απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο Ευρώπη.
Εικόνα

Το κακάκι και η ξυνομούνα από δίπλα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 01:10 Μαλακιες στο τετραγωνο. Ολο αυτο θα ωφελησει τις λιβικες πολιτοφυλακες που πουλανε τους προσφυγες στους διακινητες. Και δεν κανουν μονο αυτα,σκοτωνουνε και βασανιζουνε κοσμο στα ιδιωτικ κρατητηρια τους. Αυτο το μ***οπανο ο Σαλβινι τους αβανταρει και μπλοκαρει προς οφελος τους τη δουλεια των ΜΚΟ.
Δεν θα ωφελήσει καμία πολιτοφυλακή γιατί αν κλείσει αυτός ο δρόμος θα σταματήσουν να μαζεύονται στην Λιβύη από την υποσαχάρια Αφρική, θα ψάξουν να βρουν άλλους δρόμους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis

blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 01:34
Δεν μασαμε ομως. Υπαρχουν κι αλλα πλοια. Το Αστραλ που εμεινε το μισο καλοκαιρι δεμενο στη Βαρκελωνη συντομα θα αναλαβει επιχειρισεις περιπολιας και διασωσης. Το Οπεν Αρμς, διαδοχος του Γκολφο Ατζουρο, θα πλευσει κι αυτο ξανα στη δυτικη μεσογειο, σε συνεργασια με τους ισπανους . Τα Dignity 1, Argos και Prudence επισης αναμενονται να αναλαβουν επιχειρησεις μεσα στους επομενους μηνες.
Χαράς ευαγγέλια!
Ποιοι τα χρηματοδοτούν αυτά είπαμε;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Chainis

Βινόσαυρος έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:58 Ας φυγουν οι ελληνες αν δεν τους αρέσει
Εγώ θέλω οι Έλληνες να κάνουν ότι και οι Σκοπιανοί.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:46
Nandros έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:33
Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:24 Μεγάλε είσ' ωραίος... :003:
Αυτό που θα θέσει για αρχή εκτός κινδύνου την ζωή τους... εσύ τι λες;
Να κάτσουν στα χωριά τους και να μην ονειρεύονται Ευρώπες.
Δεν γίνεται να σώσουμε όλο τον Κόσμο.
Εμείς γιατί δεν κάτσαμε στα χωριά μας και έχουμε σπαρθεί σε όλο τον κόσμο; Ας πάνε όπου θέλουν αν βρουν δουλειά να κάνουν...

Η πλάκα είναι ότι ο Μπλακ πιο πάνω λέει για φασίστες κλπ, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.... στην Γερμανία αυτή την στιγμή υπάρχει μεγάλη ζήτηση εργασίας αλλά δεν μπορεί να καλυφθεί από τους μετανάστες λόγο μόρφωσης.

Το αποτέλεσμα είναι να τους πληρώνουν και να κάθονται, αυτοί έκοψαν τις διόδους για αυτόν το λόγο και όταν λέω αυτοί εννοώ την Μέρκελ που φωτογραφίζεται με προσφυγόπουλα και μεταναστόπουλα.
Για τους δικούς μας: Μετά τον πόλεμο η Ελλάδα ήταν ερείπια. Στα χωριά, όποιος δεν είχε αρκετή γη, πέθαινε της πείνας. Αν μπορούσαν να ζήσουν, δεν θα έφευγαν.
Έγιναν μετανάστες με νόμιμες διαδικασίες και υπό τον έλεγχο των κρατών που τους δέχονταν, τα οποία τότε τους ήθελαν τους μετανάστες. Πολλούς τους γύρισαν πίσω.
Δεν πήγαν οι δικοί μας πουθενά απρόσκλητοι - εκτός από τους λίγους παράνομους στις επόμενες 10ετίες, δεν έκαναν μαζική εισβολή, που προκαλεί τεράστια προβλήματα.
Οκ με τους πρόσφυγες πολέμου, αλλά οι ορδές που μαζεύονται είναι οικονομικοί μετανάστες επειδή κάποιοι τους παραμυθιάζουν πως στην Ευρώπη είναι παράδεισος.

Για τα υπόλοιπα που γράφεις συμφωνώ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:08
nostromos έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:03 viewtopic.php?f=24&t=4498

ποτανα ζωη
Γιατί δεν αποφυλακίζουν και τον μεγάλο να μας οδηγήσει;
ο πιτσιρικας βλεπει και την ψωλια που θα φανε οι αριστεροι με την παγιωση του ισλαμοφασισμου στην Ελλαδα αλλα και το ποσο Μπετοβλακες ειναι οι συντροφοι που ο Μ Θεοδωρακης ορθως χαρακτηρισε αριστεροφασιστες ... καλιο αργα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:01
Βινόσαυρος έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:58Ας φυγουν οι ελληνες αν δεν τους αρέσει
Αν η ΕΕ γενικότερα γίνει φασιστική και έρθει και προς τα εδώ θα φύγεις;
Μην το αποκλείεις δες την άνοδο που έχει ο φασισμός. Σκέψου το σοβαρά.
Τέτοιες μακακίες, σαν του αποπάνω λένε τα αριστερά! Είναι και πρακτοράκος που μισεί τους Έλληνες και έρχεται και δένει το βύσσινο!

Η αριστερά με την κλασική διεθνιστική παπαριά των ανοιχτών συνόρων, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιδείνωση του προβλήματος. Και επειδή οι λαοί της Ευρώπης δεν είναι τόσο μακάκες όπως τα ροζουλιά νομίζουν, ψήφισαν αυτούς που υποσχέθηκαν να λύσουν το πρόβλημα που η αριστερά δημιούργησε και οι ροζουλί αφρίζουν από το κακό τους! Είδες το απύθμενο μίσος του αλλουνού κατά του Σαλβίνι;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:01
Βινόσαυρος έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:58 Ας φυγουν οι ελληνες αν δεν τους αρέσει
Αν η ΕΕ γενικότερα γίνει φασιστική και έρθει και προς τα εδώ θα φύγεις;

Μην το αποκλείεις δες την άνοδο που έχει ο φασισμός. Σκέψου το σοβαρά.
Τι στοίχημα πας ότι θα τους προϋπαντήσει και θα έχει και την κουκούλα στην τσέπη για μετά;

Εικόνα

Κάτσε να του τα μαρκάρω, να μαθαίνει την ιστορία του.

Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Kauldron έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:47
Highlander έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:38 Έχω την αισιοδοξία ότι δε θα νικήσει η απανθρωπιά, όσο και αν φαίνεται ότι τώρα κερδίζει έδαφος.

Εικόνα

Το κακάκι και η ξυνομούνα από δίπλα.
Το ξανατονίζω: το "κακάκι" είναι Εβραίος και υποστηρίζει refugees μουσουλμάνους. Τι κάνει ο άνθρωπος για έναν ρόλο σε ταινία! :e040:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”