Αφού λες οι χοντρές είναι μόνο για παρέα στις ταβέρνες. Λέω, στις χοντρές φίλες σου τις εκφράζεις αυτές τις απόψεις σου; ή απλά εδώ στο φόρουμ; ή απλά δεν έχεις χοντρές φίλες;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:06Οι χοντρές φίλες μου έχουν νοοτροπία χοντρών αντρών και διαλέγουν αυτές με ποιους θα πάνε στο κρεβάτι ή την ταβέρνα. Διαφορετικά δεν θα ήταν φίλες μου.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:58Παραλογιζεσαι μαρη ΓΑΛΗΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:45
Ποια ισπανικά μηνύματα ρε συ;
Ρεζίλι έγιναν οι γελοίοι.
Όπως γίνεστε κι εσείς.
Γιατί πέρα από τα επικοινωνιακά τερτίπια και την απαραίτητη πολιτικαλικορεκτίστική διπλωματία στα μμε, ακόμη και αυτοί που βρίσκουν χαζή τη Λατινοπούλου, σαφώς και θα την προτιμούσαν ως συνοδό στην παραλία. Την Μπάρκα θα την έπαιρναν για παρέα στην ταβέρνα. That's life.Δεν είπε κανείς ότι δεν θα επιλέξει κάποιος την χαζοπουλου για μόστρα. Αλλά το μήνυμα της καμπάνιας δεν είναι επιλέξτε τις χοντρές για γκομενες. Το μήνυμα είναι αφήστε τις χοντρές ήσυχες να πλατσουρισουν και μετά να πάνε και στην ταβέρνα και δεν σας πέφτει και λογαριασμός Εκτός κι αν πάτε μαζί τους στην ταβέρνα.
Υγ τα λες και στις χοντρές φίλες σου αυτά; ότι είναι μόνο για παρέα στην ταβέρνα;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελιτίστικος Φεμινοκατινισμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ελιτίστικος Φεμινοκατινισμός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ θα πρότεινα σε όσους έχουν πρόβλημα με τον σωματότυπο τους, να πάνε σε μια οργανωμένη παραλία γυμνιστών, για τρέινινγκ.
Εκεί, θα δουν τι σημαίνει εφαρμοσμένη απελευθέρωση αναφορικά με τα στερεότυπα.
Πράγμα που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες αλλά δεν είναι πιασάρικη φάση για ινφλουένσερς τύπου "είμαι ακομπλεξάριστη και το δείχνω παίρνοντας φυσικές πόζες".
Πράγμα που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες αλλά δεν είναι πιασάρικη φάση για ινφλουένσερς τύπου "είμαι ακομπλεξάριστη και το δείχνω παίρνοντας φυσικές πόζες".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ να ψάξεις να βρεις καμιά ταβερνα για τους χοντρούς φίλους σου, γιατί μέχρι εκεί είσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:19 Εγώ θα πρότεινα σε όσους έχουν πρόβλημα με τον σωματότυπο τους, να πάνε σε μια οργανωμένη παραλία γυμνιστών, για τρέινινγκ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:49Aυτό που νομίζουμε και εκφράζουμε για τους χοντρούς, το ξέρουν καλύτερα οι χοντροί μας φίλοι και όχι η κάθε παπάρω καλλιτέχνις, που για να πουλήσει πολιτικαλικορεκτισμό και ευαισθητοποίηση, έχει το θράσος να χρησιμοποιεί φωτογραφίες γυναικών από προσωπικές τους στιγμές, χωρίς καν να τις ενημερώσει.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 08:28
Αυτό το κλασικό που νομίζετε πως οι άνθρωποι με έξτρα κιλά δεν ξέρουν αν πρέπει να χάσουν ή αν πήραν κιλά , ή τι πρέπει να κάνουν για να τα χάσουν και χρειάζονται την δική σας παρατήρηση, συμβουλή, νουθεσία κτλ είναι αγένεια πάντως.
Άντε μπράβο με το κάθε συσκοτισμένο παρτάλι.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Όσον αφορά το μπούλινγκ ιδιαίτερα σε χώρους όπως τον εργασιακό, όπου βγάζουμε τον άρτον τον επιούσιο, πρέπει να υπάρξει νομοθεσία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με αναφορές και μηνύσεις ατομικές, δεν γίνεται τίποτα, μάλλον γίνεται χειρότερο.
Όχι μωρή και μωρέ, δεν έχεις δικαίωμα, θα φας πρόστιμο που θα τσούξει αν θέλεις να κάνεις το κομμάτι σου και να αισθανθείς ωραία εσύ, εις βάρος κάποιου άλλου. Θα τον αποζημιώσεις μέχρι και τα παιδιά σου νηστικά θα αφήσεις ή θα τα πας σε δημόσιο σχολείο όχι σε ιδιωτικό. Έτσι να πονέσει πρέπει.
Με αναφορές και μηνύσεις ατομικές, δεν γίνεται τίποτα, μάλλον γίνεται χειρότερο.
Όχι μωρή και μωρέ, δεν έχεις δικαίωμα, θα φας πρόστιμο που θα τσούξει αν θέλεις να κάνεις το κομμάτι σου και να αισθανθείς ωραία εσύ, εις βάρος κάποιου άλλου. Θα τον αποζημιώσεις μέχρι και τα παιδιά σου νηστικά θα αφήσεις ή θα τα πας σε δημόσιο σχολείο όχι σε ιδιωτικό. Έτσι να πονέσει πρέπει.
Σαφώς και δεν τις εκφράζω γιατί τις ξέρουν πολύ καλά τις απόψεις μου. Κατά τα άλλα, η διαχρονική φιλενάδα που έχω, είναι μια φυσική κοκκινομάλα νταρντάνα που στην πορεία των χρόνων έφτασε τα 130 κιλά και το μεγαλύτερο γέλιο το ρίχναμε τα καλοκαίρια που βρισκόμασταν μαζί σε διακοπές γιατί όπου και να πηγαίναμε, κερδίζαμε τις εντυπώσεις γιατί αυτή έδειχνε πιο χοντρή κι εγώ πιο αδύνατη. Και όποτε βγαίναμε με τη συγκεκριμένη παρέα, που είχε ακόμη έναν χοντρό (ο δικός της ήταν στυλάκι) το κλασσικό αστείο τους ήταν ότι "δεν θέμε καρέκλα, θέμε πάγκο". Κάποια στιγμή το αποφάσισε και σ' ένα χρόνο έφτασε στα ίσα της, χωρίς να υποστεί στερήσεις. Παραμένει υπέρβαρη αλλά ελκυστική γυναίκα. Αυτά ως ένα παράδειγμα από τη δική μου γενιά. Απέκτησα και κολλητές από τη δική σου γενιά στον πχορουμικό χώρο (Ίφιδα, χάνι, Αnn από το μαύρο) και ήταν κουκλάρες. Και έχουμε ρίξει επίσης απίστευτα γέλια σε διακοπές. Με λίγα λόγια γλυκειά μου, οι κολλητές μου δεν περίμεναν ποτέ από μένα συμβουλές αναφορικά με τα κιλά τους ή τον τρόπο για να αρέσουν στους άντρες γιατί πάντα άρεσαν στους άντρες, είτε είχαν λίγα είτε πολλά κιλά. Καρατσεκαρισμένο.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:14Αφού λες οι χοντρές είναι μόνο για παρέα στις ταβέρνες. Λέω, στις χοντρές φίλες σου τις εκφράζεις αυτές τις απόψεις σου; ή απλά εδώ στο φόρουμ; ή απλά δεν έχεις χοντρές φίλες;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:06Οι χοντρές φίλες μου έχουν νοοτροπία χοντρών αντρών και διαλέγουν αυτές με ποιους θα πάνε στο κρεβάτι ή την ταβέρνα. Διαφορετικά δεν θα ήταν φίλες μου.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:58
Παραλογιζεσαι μαρη ΓΑΛΗΔεν είπε κανείς ότι δεν θα επιλέξει κάποιος την χαζοπουλου για μόστρα. Αλλά το μήνυμα της καμπάνιας δεν είναι επιλέξτε τις χοντρές για γκομενες. Το μήνυμα είναι αφήστε τις χοντρές ήσυχες να πλατσουρισουν και μετά να πάνε και στην ταβέρνα και δεν σας πέφτει και λογαριασμός Εκτός κι αν πάτε μαζί τους στην ταβέρνα.
Υγ τα λες και στις χοντρές φίλες σου αυτά; ότι είναι μόνο για παρέα στην ταβέρνα;![]()
Και μια αφιέρωση στην κοκκινομάλα κολλητή που τον επόμενο μήνα θα γίνει γιαγιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή έχεις την λογική, όπως μας είπες, ότι οι χοντρές κάνουν μόνο για παρέα στην ταβέρνα αλλά στη φίλη σου που είναι χοντρή δεν το έχεις πει γιατί ξέρω γω είναι κοκκινομάλλα νταρντανα και αυτοσαρκαζεται. ΝταξΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:48Σαφώς και δεν τις εκφράζω γιατί τις ξέρουν πολύ καλά τις απόψεις μου. Κατά τα άλλα, η διαχρονική φιλενάδα που έχω, είναι μια φυσική κοκκινομάλα νταρντάνα που στην πορεία των χρόνων έφτασε τα 130 κιλά και το μεγαλύτερο γέλιο το ρίχναμε τα καλοκαίρια που βρισκόμασταν μαζί σε διακοπές γιατί όπου και να πηγαίναμε, κερδίζαμε τις εντυπώσεις γιατί αυτή έδειχνε πιο χοντρή κι εγώ πιο αδύνατη. Και όποτε βγαίναμε με τη συγκεκριμένη παρέα, που είχε ακόμη έναν χοντρό (ο δικός της ήταν στυλάκι) το κλασσικό αστείο τους ήταν ότι "δεν θέμε καρέκλα, θέμε πάγκο". Κάποια στιγμή το αποφάσισε και σ' ένα χρόνο έφτασε στα ίσα της, χωρίς να υποστεί στερήσεις. Παραμένει υπέρβαρη αλλά ελκυστική γυναίκα. Αυτά ως ένα παράδειγμα από τη δική μου γενιά. Απέκτησα και κολλητές από τη δική σου γενιά στον πχορουμικό χώρο (Ίφιδα, χάνι, Αnn από το μαύρο) και ήταν κουκλάρες. Και έχουμε ρίξει επίσης απίστευτα γέλια σε διακοπές. Με λίγα λόγια γλυκειά μου, οι κολλητές μου δεν περίμεναν ποτέ από μένα συμβουλές αναφορικά με τα κιλά τους ή τον τρόπο για να αρέσουν στους άντρες γιατί πάντα άρεσαν στους άντρες, είτε είχαν λίγα είτε πολλά κιλά. Καρατσεκαρισμένο.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:14Αφού λες οι χοντρές είναι μόνο για παρέα στις ταβέρνες. Λέω, στις χοντρές φίλες σου τις εκφράζεις αυτές τις απόψεις σου; ή απλά εδώ στο φόρουμ; ή απλά δεν έχεις χοντρές φίλες;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:06
Οι χοντρές φίλες μου έχουν νοοτροπία χοντρών αντρών και διαλέγουν αυτές με ποιους θα πάνε στο κρεβάτι ή την ταβέρνα. Διαφορετικά δεν θα ήταν φίλες μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάπου συγχέεις τα όρια του δικού σου αϊκιού με τα δικά μου όρια.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:22Εσύ να ψάξεις να βρεις καμιά ταβερνα για τους χοντρούς φίλους σου, γιατί μέχρι εκεί είσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:19 Εγώ θα πρότεινα σε όσους έχουν πρόβλημα με τον σωματότυπο τους, να πάνε σε μια οργανωμένη παραλία γυμνιστών, για τρέινινγκ.
Να το προσέξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θυμάμαι πολλά χρόνια πριν, ήμουν σχολική τροχονόμος στο σχολείο των παιδιών μου. Ο μεγάλος 6 ετών, ο μικρός τέσσερα και κάτι, στο νήπιο.
Είχα δυο εγκυμοσύνες στην ''πλάτη'' μου με αρκετά κιλά, περί τα 25. Πάλευα να τα χάσω με διατροφή, γυμναστική, ήταν δύσκολο για μένα.
Μια μέρα η εκπάγλου καλλονής, νεανίσκη που έμοιαζε με ντουλάπα καρυδιάς, σμιλεμένη, βγαίνει στον δρόμο με το στοπ και την στολή.
Σκάει ο πρώτος μαλάκας με ένα ντάτσουν και του κάνω νόημα να σταματήσει 20 μέτρα πριν. Στοπ, σφυρίχτρες, τα συναφή.
Σταματάει μπροστά μου και λέει.
- Πήγαινε σπίτι σου μωρή χαβούζα χοντρή που θα μας σταματήσεις κι όλας.
Απάντηση.
Πάω, κάθομαι αναπαυτικά πάνω στο καπό και του λέω του μαλακοπίτουρα.
- Καλά. Το στοπ δεν το είδες, την σφυρίχτρα δεν την άκουσες. Το τείχος του Βερολίνου, πώς θεώρησες πως θα το προσπεράσεις μινάρα μου;
Τουμπέκα.
Το ζητούμενο είναι αν επιτρέπεις πράγματα. Ειδάλλως τα τελειώνεις στην αρχή τους.
Είχα δυο εγκυμοσύνες στην ''πλάτη'' μου με αρκετά κιλά, περί τα 25. Πάλευα να τα χάσω με διατροφή, γυμναστική, ήταν δύσκολο για μένα.
Μια μέρα η εκπάγλου καλλονής, νεανίσκη που έμοιαζε με ντουλάπα καρυδιάς, σμιλεμένη, βγαίνει στον δρόμο με το στοπ και την στολή.
Σκάει ο πρώτος μαλάκας με ένα ντάτσουν και του κάνω νόημα να σταματήσει 20 μέτρα πριν. Στοπ, σφυρίχτρες, τα συναφή.
Σταματάει μπροστά μου και λέει.
- Πήγαινε σπίτι σου μωρή χαβούζα χοντρή που θα μας σταματήσεις κι όλας.
Απάντηση.
Πάω, κάθομαι αναπαυτικά πάνω στο καπό και του λέω του μαλακοπίτουρα.
- Καλά. Το στοπ δεν το είδες, την σφυρίχτρα δεν την άκουσες. Το τείχος του Βερολίνου, πώς θεώρησες πως θα το προσπεράσεις μινάρα μου;
Τουμπέκα.
Το ζητούμενο είναι αν επιτρέπεις πράγματα. Ειδάλλως τα τελειώνεις στην αρχή τους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό έλα να το πεις σε μένα και στην ίδια, φεμινοχαζογκομενάκι.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:58Δηλαδή έχεις την λογική, όπως μας είπες, ότι οι χοντρές κάνουν μόνο για παρέα στην ταβέρνα αλλά στη φίλη σου που είναι χοντρή δεν το έχεις πει γιατί ξέρω γω είναι κοκκινομάλλα νταρντανα και αυτοσαρκαζεται. ΝταξΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:48Σαφώς και δεν τις εκφράζω γιατί τις ξέρουν πολύ καλά τις απόψεις μου. Κατά τα άλλα, η διαχρονική φιλενάδα που έχω, είναι μια φυσική κοκκινομάλα νταρντάνα που στην πορεία των χρόνων έφτασε τα 130 κιλά και το μεγαλύτερο γέλιο το ρίχναμε τα καλοκαίρια που βρισκόμασταν μαζί σε διακοπές γιατί όπου και να πηγαίναμε, κερδίζαμε τις εντυπώσεις γιατί αυτή έδειχνε πιο χοντρή κι εγώ πιο αδύνατη. Και όποτε βγαίναμε με τη συγκεκριμένη παρέα, που είχε ακόμη έναν χοντρό (ο δικός της ήταν στυλάκι) το κλασσικό αστείο τους ήταν ότι "δεν θέμε καρέκλα, θέμε πάγκο". Κάποια στιγμή το αποφάσισε και σ' ένα χρόνο έφτασε στα ίσα της, χωρίς να υποστεί στερήσεις. Παραμένει υπέρβαρη αλλά ελκυστική γυναίκα. Αυτά ως ένα παράδειγμα από τη δική μου γενιά. Απέκτησα και κολλητές από τη δική σου γενιά στον πχορουμικό χώρο (Ίφιδα, χάνι, Αnn από το μαύρο) και ήταν κουκλάρες. Και έχουμε ρίξει επίσης απίστευτα γέλια σε διακοπές. Με λίγα λόγια γλυκειά μου, οι κολλητές μου δεν περίμεναν ποτέ από μένα συμβουλές αναφορικά με τα κιλά τους ή τον τρόπο για να αρέσουν στους άντρες γιατί πάντα άρεσαν στους άντρες, είτε είχαν λίγα είτε πολλά κιλά. Καρατσεκαρισμένο.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 15:14
Αφού λες οι χοντρές είναι μόνο για παρέα στις ταβέρνες. Λέω, στις χοντρές φίλες σου τις εκφράζεις αυτές τις απόψεις σου; ή απλά εδώ στο φόρουμ; ή απλά δεν έχεις χοντρές φίλες;
μάλλον σε πήγαινε σε καλές ταβέρνες και την εκτιμάς.
Διαφορετικά, κάτσε στα αυγά σου και περίμενε να βγουν αητόπουλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ μου εσύ το είπες. Όχι εγώ. Τρελή είσαι μωρ' μάνα μου;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 16:09
Αυτό έλα να το πεις σε μένα και στην ίδια, φεμινοχαζογκομενάκι.![]()
Διαφορετικά, κάτσε στα αυγά σου και περίμενε να βγουν αητόπουλα.
Για του λόγου του αληθές
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:45Ποια ισπανικά μηνύματα ρε συ;Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:38Η Μπάρκα είναι άτομο της τηλεόρασης. Τουτέστιν είναι δημόσιο πρόσωπο. Θα πάει παντού και είναι αποδεκτή. Δεν είναι όλες οι χοντρές στη φάση μπαρκα. Όλο αυτό λοιπόν ξεκίνησε από το body positivity. Γιατί δεν θυμάμαι παλιά ποτέ να είχαμε χοντρή παρουσιαστρια πρωιναδικου, μεσημεριαναδικου, βραδινού κτλ Θυμάσαι εσύ; μπα χλωμό. Ε τώρα βλέπεις. Και ενισχύεται ακόμα περισσότερο και με αυτά τα κοινωνικά μνμτα όπως το ισπανικό. Που σημαίνει αλλάζουμε ως κοινωνία.Deal with it.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 14:33
Ε, ακριβώς γι' αυτό λέω ότι είστε ζαβά.
Ας μην ξεχνάμε ότι τα όποια σχόλια έγιναν επειδή η Μπάρκα ήταν ήδη σε μια "κοσμική" παραλία. Και προφανώς δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε πάει, ούτε τα σχόλια της Χαζοπούλου, την έκαναν να μείνει σπίτι και να κλαίει.
Μονίμως χάνετε τη σκηνή και το παίζετε αστρονόμοι.
Ρεζίλι έγιναν οι γελοίοι.
Όπως γίνεστε κι εσείς.
Γιατί πέρα από τα επικοινωνιακά τερτίπια και την απαραίτητη πολιτικαλικορεκτίστική διπλωματία στα μμε, ακόμη και αυτοί που βρίσκουν χαζή τη Λατινοπούλου, σαφώς και θα την προτιμούσαν ως συνοδό στην παραλία. Την Μπάρκα θα την έπαιρναν για παρέα στην ταβέρνα. That's life.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ισχύει αυτό που έγραψα.
Σαφώς και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οπότε άντε να ρουφήξεις κάποιο από τα αυγά σου για να πάρεις δυνάμεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Blender πάλι τα μυαλά σου. Αη καλά, σύρε να πιεις καφέ.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 16:19Ισχύει αυτό που έγραψα.
Σαφώς και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οπότε άντε να ρουφήξεις κάποιο από τα αυγά σου για να πάρεις δυνάμεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Στο να λένε κάποιοι για φάλαινες και φώκιες και μάλιστα τόσο όσο ώστε να ακούγονται από το άτομο που σχολιάζουν.hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 13:17Πού κολλάει αυτό;ST48410 έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 03:59 Καλά κάνεις αλλά δεν ισχύει για όλους. Δηλαδή σε αντροπαρέα στην παραλία δεν έχει σχολιάσει κανείς ποτέ γυναικεία σώματα;