Σιγά τα ωά.lonelyrider έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 17:20 Ένα από τα χειρότερα επαγγέλματα που μπορείς να ασκεις σημερα ειναι αυτό του αστυνομικού.
Μέτρα τα θύματα πχ. ντελιβεράδες κι έλα να μου ξαναπεις για επικινδυνότητα.
Σιγά τα ωά.lonelyrider έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 17:20 Ένα από τα χειρότερα επαγγέλματα που μπορείς να ασκεις σημερα ειναι αυτό του αστυνομικού.
Ευτυχισμένο το 1959wooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 01:23 Πρέπει να σεβόμαστε την ψυχολογία των παιδιών.
Δεν λέει να πεις στον πιτσιρικά "δεν θα παίζεις, φλιππεράκι, α-ο-ι κακό" και "οι κ...μποι παίζουν φλιππεράκι".
Το φλιππεράκι δεν είναι παρά ένα χαζό επιτραπέζιο παιχνίδι, που θα το παίξουν οι σπόροι 10-20 φορές.
Σε όλα τα σχολεία θα έπρεπε να υπάρχει μία αίθουσα φλιππερακίων να παίζουν λίγο και τελειώνει η υπόθεση.
Διαφορετικά πολλές και διάφορες τρέλες θα προκύψουν.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πρέπει να αλλάξουμε και την υποδοχή, να δέχεται ευρώ...Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:31Ευτυχισμένο το 1959wooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 01:23 Πρέπει να σεβόμαστε την ψυχολογία των παιδιών.
Δεν λέει να πεις στον πιτσιρικά "δεν θα παίζεις, φλιππεράκι, α-ο-ι κακό" και "οι κ...μποι παίζουν φλιππεράκι".
Το φλιππεράκι δεν είναι παρά ένα χαζό επιτραπέζιο παιχνίδι, που θα το παίξουν οι σπόροι 10-20 φορές.
Σε όλα τα σχολεία θα έπρεπε να υπάρχει μία αίθουσα φλιππερακίων να παίζουν λίγο και τελειώνει η υπόθεση.
Οι νέοι είναι η ελπίδα και η ζωή του τόπου.kongrosian έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:40 οι νέοι σήμερα σκέφτονται, ότι με ένα τρομοκρατικό χτύπημα, λύνεις και το βιοποριστικό εφ όρου ζωής. σε μπαγλαρώνουν, σε ταΐζουν. δεν ξέρω, μπορεί να έχεις και ίντερνετ. τι άλλο θες;
το ξέρω και συμφωνώ. κι εγώ νέος είμαι κατά βάθος.stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:41Οι νέοι είναι η ελπίδα και η ζωή του τόπου.kongrosian έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:40 οι νέοι σήμερα σκέφτονται, ότι με ένα τρομοκρατικό χτύπημα, λύνεις και το βιοποριστικό εφ όρου ζωής. σε μπαγλαρώνουν, σε ταΐζουν. δεν ξέρω, μπορεί να έχεις και ίντερνετ. τι άλλο θες;
Κάτω τα χέρια από τους νέους.
Φυσικά και θα βρεις ως κι εξτριμ συμπεριφορές των νέων, απέναντι στην εξτριμ απάθεια του γεροντικού συστήματος στο οποίο μεγαλώνουν.
οι γιάφκες γίναν γαμηστρώνες
Ρε βλάχο, θα ηρεμήσεις ποτέ ;Крaсная армия έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 00:45 Καλώς να ορίσουν.
Αλλά να βάλουν αρχικά στον στόχο τους υπουργούς της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να χαρεί και ο κοσμάκης.
Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 12:31Ευτυχισμένο το 1959wooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 01:23 Πρέπει να σεβόμαστε την ψυχολογία των παιδιών.
Ο μέσος αστυνομικός είναι απλά ένας ΔΥ. Δε νομίζω πάνω από το 20-30% να είναι στους δρόμους. Οι πιο πολλοί είναι κάτι αξιωματικοί ή βαράνε βαριεστημενα σφραγίδες πάνω σε διαβατήρια, ταυτότητες και αναφορές για χαμένες κάρτες ανεπαφων συναλλαγωνlonelyrider έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 17:20 Ένα από τα χειρότερα επαγγέλματα που μπορείς να ασκεις σημερα ειναι αυτό του αστυνομικού.
Ε όχι και 20 ετών... Είχαμε Επαναστατικό Αγώνα, Πυρήνες της Φωτιάς, Σέχτες, τους δολοφόνους Φουντούλη - Καπελώνη, διάφορες άλλες οργανώσεις, μέχρι και απόπειρα επανασυστάσεως της 17Ν επιχειρήθηκε απο κάποιους.George_V έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 17:14
Και εκει που ειχαμε ενα διάλειμα 20 ετών μετα την εξάρθρωση της 17Ν μαλλον θα πρεπει να αντιμετωπισουμε τωρα τους επιγόνους τους.