!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελιτίστικος Φεμινοκατινισμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ελιτίστικος Φεμινοκατινισμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 00:02
Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:52
Να, αυτά τα μελό τσιτάτα δεν μπορώ.

Αγκάλιασμα της διαφορετικότητας,,,

Ειδικώς όταν τα απαγγέλει η έμπΥρη από διαφορετικότητες Νάιδα σε μένα.

:smt005: :smt005: :smt005:
Μπορείς δεν μπορείς, έτσι είναι. Το βλέπεις γύρω σου να συμβαίνει όσο και αν σας χαλάει. Λέμε καληνύχτα στην Ελλάδα σας και καλημερίζουμε την Ελλάδα μας.
Ό,τι και να λέτε, μυρωδιάδες προχωκάγκουρες είστε και αυτό θα παραμείνετε.

Είτε μένετε στην Ελλάδα είτε στην Ισπανία.
Είπα κι εγώ, άργησες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Εικόνα
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 00:10
Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:57

Μπορείς δεν μπορείς, έτσι είναι. Το βλέπεις γύρω σου να συμβαίνει όσο και αν σας χαλάει. Λέμε καληνύχτα στην Ελλάδα σας και καλημερίζουμε την Ελλάδα μας.

Είπα κι εγώ, άργησες.
Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

mao mao έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 20:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 19:57
mao mao έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 19:48 Η καμπάνια είναι σωστή. Το θέμα με την αφίσα είναι άνευ σημασίας. Ας βάλουν μια καινούρια αφίσα με άτομα που έχουν δώσει συγκατάθεση.
Μισό ρε συ, έχεις την εντύπωση ότι οι γυναίκες που είναι χοντρές δεν κάνουν μπάνιο στη θάλασσα; Στην τελική, το γεγονός ότι η καλλιτέχνις δεν πήρε τη συγκατάθεση των εμφανιζόμενων, αποδεικνύει ότι αυτές πήγαιναν χωρίς πρόβλημα στην παραλία, πολύ πριν ενθαρρυνθούν από την καμπάνια.

Αλλά είπαμε, ακόμη και όταν δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν κάποιοι υστερικοί που πρέπει να το δημιουργήσουν.
Aυτό που πιστεύω είναι οτι ιδαίτερα νεαρές κοπέλες με υπερβολικα κιλά αποφεύγουν να παν στην παραλία.
I don't think so, my dear Watson. Αυτοί που αποφεύγουν να πάνε παραλία γιατί ντρέπονται το σώμα τους είναι σίγουρα μια πολύ μικρή μειονότητα και είναι άτομα που έχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα αυτοεικόνας απ' αυτά που νομίζει ότι μπορεί να λύσει μια αφίσα και μια καμπάνια.

Είναι σαν αυτούς που λένε "ε, σταμάτα να έχεις κατάθλιψη", θεωρώντας ότι η κατάθλιψη είναι μια πολύ μεγάλη λύπη και μπορείς ανά πάσα στιγμή να πεις "μα, τι κάνω, δεν απολαμβάνω την ζωή, ας ξεκολλήσω απ' την μιζέρια μου".

Εγώ διά ζώσης δεν ξέρω κανέναν ή καμμιά που να μην πηγαίνει στην παραλία γιατί έχει περιττά κιλά ή σημάδια ή οτιδήποτε άλλο. Να νιώθουν κάπως περίεργα ή άσχημα όσο είναι εκεί μπορεί, να ρουφιούνται, να μην θέλουν να τους πολυκοιτάνε, κτλ. Ναι, αυτά υπάρχουν. Αλλά να μην πηγαίνουν καθόλου για τέτοιους λόγους συνεπάγεται σημαντικό πρόβλημα εικόνας, που μια delusional καμπάνια δεν πρόκειται να επηρεάσει ούτε στο 0,0000000000000001%.

Αυτές οι καμπάνιες είναι 100% για να αισθάνονται καλύτερα αυτοί που τις κάνουν. Να νιώθουν ότι είναι προοδευτικοί, ότι προσφέρουν έργο και ενδόμυχα ίσως να νιώθουν και καλύτερα αν έχουν "καλύτερο" σώμα οι ίδιοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες δημιουργικές πράξεις μας πραγματοποιούνται για να αισθανθούμε εμείς οι ίδιοι καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να έχουν αντίκτυπο σε άλλους. Έτσι κι εδώ, δεν μειώνεται η αξία του κοινωνικού μηνύματος της καμπάνιας όπως κι αν αισθάνονται μέσα τους οι δημιουργοί της. Επίσης τέτοιες καμπάνιες δεν απευθύνονται μόνο σε αυτούς που μπορεί να αισθάνονται μειονεκτικά για το σώμα τους αλλά και σε αυτούς που με την πρώτη ευκαιρία θα κριτίκαραν και θα χλεύαζαν άτομα όπως αυτά που απεικονίζονται στην αφίσα. Και 1 άτομο να αλλάξει μυαλά επιτυχία είναι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 01:02
Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 00:10

Είπα κι εγώ, άργησες.
Εικόνα
Τα παραλές. Αρκεί το σκέτο θεά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Jimmy81 έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 02:50 Έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες δημιουργικές πράξεις μας πραγματοποιούνται για να αισθανθούμε εμείς οι ίδιοι καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να έχουν αντίκτυπο σε άλλους. Έτσι κι εδώ, δεν μειώνεται η αξία του κοινωνικού μηνύματος της καμπάνιας όπως κι αν αισθάνονται μέσα τους οι δημιουργοί της. Επίσης τέτοιες καμπάνιες δεν απευθύνονται μόνο σε αυτούς που μπορεί να αισθάνονται μειονεκτικά για το σώμα τους αλλά και σε αυτούς που με την πρώτη ευκαιρία θα κριτίκαραν και θα χλεύαζαν άτομα όπως αυτά που απεικονίζονται στην αφίσα. Και 1 άτομο να αλλάξει μυαλά επιτυχία είναι.
Τι να σου πω. Εγώ ποτέ μα ποτέ στην ζωή μου δεν έχω ακούσει να ασχολείται κανείς με το τι σώμα έχει ο άλλος στην παραλία. Ισχύουν οι αμοιβαίες συμβάσεις "δεν σε κριτικάρω-δεν με κριτικάρεις", γιατί, κακά τα ψέματα, η συντριπτικότατη πλειοψηφία δεν έχει καλλίγραμμο σώμα ούτε αισθάνεται ότι έχει καταπληκτικό σώμα.

Πραγματικά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα θέματα ζουν σε κάποιο ξεχωριστό σύμπαν, εν προκειμένω όπου στην παραλία πάνε μόνο καλλίγραμμοι και καλλίγραμμες ή αν πάνε κάποιοι με ψωμάκια ή παχύσαρκοι γίνονται στόχος σχολίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 03:23
Jimmy81 έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 02:50 Έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες δημιουργικές πράξεις μας πραγματοποιούνται για να αισθανθούμε εμείς οι ίδιοι καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να έχουν αντίκτυπο σε άλλους. Έτσι κι εδώ, δεν μειώνεται η αξία του κοινωνικού μηνύματος της καμπάνιας όπως κι αν αισθάνονται μέσα τους οι δημιουργοί της. Επίσης τέτοιες καμπάνιες δεν απευθύνονται μόνο σε αυτούς που μπορεί να αισθάνονται μειονεκτικά για το σώμα τους αλλά και σε αυτούς που με την πρώτη ευκαιρία θα κριτίκαραν και θα χλεύαζαν άτομα όπως αυτά που απεικονίζονται στην αφίσα. Και 1 άτομο να αλλάξει μυαλά επιτυχία είναι.
Τι να σου πω. Εγώ ποτέ μα ποτέ στην ζωή μου δεν έχω ακούσει να ασχολείται κανείς με το τι σώμα έχει ο άλλος στην παραλία. Ισχύουν οι αμοιβαίες συμβάσεις "δεν σε κριτικάρω-δεν με κριτικάρεις", γιατί, κακά τα ψέματα, η συντριπτικότατη πλειοψηφία δεν έχει καλλίγραμμο σώμα ούτε αισθάνεται ότι έχει καταπληκτικό σώμα.

Πραγματικά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα θέματα ζουν σε κάποιο ξεχωριστό σύμπαν, εν προκειμένω όπου στην παραλία πάνε μόνο καλλίγραμμοι και καλλίγραμμες ή αν πάνε κάποιοι με ψωμάκια ή παχύσαρκοι γίνονται στόχος σχολίων.
επιβεβαιωνω
αν κ η φυση -το ιχωρ κ οι γονεις μου με προικισαν με κορμι κ προσωπο αρχαιου Ελληνα θεου - δεν ασχολουμαι με το πως ειναι οι αλλοι η οι αλλες στην παραλια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αγις έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 03:35

επιβεβαιωνω
αν κ η φυση -το ιχωρ κ οι γονεις μου με προικισαν με κορμι κ προσωπο αρχαιου Ελληνα θεου - δεν ασχολουμαι με το πως ειναι οι αλλοι η οι αλλες στην παραλια
Καλά κάνεις αλλά δεν ισχύει για όλους. Δηλαδή σε αντροπαρέα στην παραλία δεν έχει σχολιάσει κανείς ποτέ γυναικεία σώματα;
Άβαταρ μέλους
Αγις

ST48410 έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 03:59

επιβεβαιωνω
Καλά κάνεις αλλά δεν ισχύει για όλους. Δηλαδή σε αντροπαρέα στην παραλία δεν έχει σχολιάσει κανείς ποτέ γυναικεία σώματα;
στην παραλια παω με γυναικοπαρεα - συνηθως αν περναει καμια μαναρα με ενημερωνουν με κατι σαν '' περναει μια φοβερη κωλαρα ασε την μπυρα κ γυρνα να την δεις''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Εν τω μεταξύ όσοι σχολιάζουν, εγώ δεν σχολιάζω στην παραλία κτλ είναι από τους πρώτους που σχολιάζουν εδώ στο φόρουμ κιλα κτλ :lol:
εξαιρώ ίσως τον χελη γιατί δεν τον θυμάμαι γενικά να ασχολείται.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Ναι, γενικά ισχύει ότι σπάνια θα κοροϊδέψει κάποιος αγνώστους ευθέως σε ποικίλα περιβάλλοντα και όχι μόνο στην παραλία. Καμιά φορά όμως μπορεί η "προσβολή" να γίνει αντιληπτή με επίμονο κάρφωμα του βλέμματος στον άλλο ο οποίος καταλαβαίνει τον λόγο που εστίασαν πάνω του. Ή μπορεί η κριτική για το σώμα του να γίνεται από γνωστό, συγγενικό ή φιλικό άτομο του παχύσαρκου στο στιλ "πώς θα πάμε στην παραλία έτσι όπως έχεις γίνει". Άσχημη συμπεριφορά που πρέπει να διορθωθεί στο πλαίσιο του αλληλοσεβασμού. Αλλά ας μην σταθούμε μόνο στο περιβάλλον της παραλίας. Πιστεύω ότι το μήνυμα της καμπάνιας δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο εκεί. Πρέπει να αφορά και άλλους χώρους όπως σχολεία, πανεπιστήμια, εργασιακούς χώρους κλπ όπου το μπούλινγκ αναδύεται εύκολα.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

ST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:40 Στην πράξη γνωρίζω άτομα που άλλαξε η εικόνα τους λόγω αγωγής και δεν μπόρεσαν να επανέλθουν ποτέ σε φυσιολογικά κιλά. Και εκεί το ψυχολογικό φορτίο ήταν τεράστιο γιατί πριν την αρρώστια έλεγχαν το βάρος τους με ευκολία. Δεν είναι ότι ξαφνικά το έριξαν στο φαγητό. Όμως τα φάρμακα δεν μπορούσαν να διακοπούν για κανένα λόγο.

Γενικά όσοι έχουν πετύχει να έχουν ένα ωραίο σώμα με γυμναστική και πειθαρχία, θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό για όλους ή σχεδόν όλους. Μικρότερος το πίστευα κι εγώ αλλά με τον καιρό βλέπω πολλούς να τυραννιούνται με πενιχρά αποτελέσματα.
Εννοείται ότι έχω αφήσει εκτός συζήτησης περιπτώσεις που άπτονται ζητημάτων υγείας, θεραπείας, φαρμάκων κλπ

Αναφέρομαι στη μεγάλη πλειονότητα ανδρών και γυναικών που "φόρτωσαν" κιλά λόγω "λουκουματζίδικου" τρόπου ζωής συνδυαζομένου με ακινησία και μη άθληση. Για αυτή τη συντριπτική πλειονότητα, πράγματι θεωρώ ότι θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εικόνα του σώματός τους και την υγεία τους και τη φυσική τους κατάσταση και την ευεξία τους κλπ, εάν ενσωμάτωναν την άθληση στην καθημερινότητά τους και στον τρόπο ζωής τους, ώστε να φτάσουν με φυσικό τρόπο να μην μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς άθληση. Εκτός που το είδα να συμβαίνει στην περίπτωσή μου (σε σημείο να μη με αναγνωρίσει η πρώτη μου ξαδέρφη...), το έχω δει να συμβαίνει με κοντινούς μου ανθρώπους και διαπιστώνω ότι είναι κάτι εφικτό.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αγις έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 04:07
ST48410 έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 03:59

επιβεβαιωνω
στην παραλια παω με γυναικοπαρεα - συνηθως αν περναει καμια μαναρα με ενημερωνουν με κατι σαν '' περναει μια φοβερη κωλαρα ασε την μπυρα κ γυρνα να την δεις''
Τι μπύρες πίνεις, τύπε και διατηρείς αυτό το σώμα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 07:12
ST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:40 Στην πράξη γνωρίζω άτομα που άλλαξε η εικόνα τους λόγω αγωγής και δεν μπόρεσαν να επανέλθουν ποτέ σε φυσιολογικά κιλά. Και εκεί το ψυχολογικό φορτίο ήταν τεράστιο γιατί πριν την αρρώστια έλεγχαν το βάρος τους με ευκολία. Δεν είναι ότι ξαφνικά το έριξαν στο φαγητό. Όμως τα φάρμακα δεν μπορούσαν να διακοπούν για κανένα λόγο.

Γενικά όσοι έχουν πετύχει να έχουν ένα ωραίο σώμα με γυμναστική και πειθαρχία, θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό για όλους ή σχεδόν όλους. Μικρότερος το πίστευα κι εγώ αλλά με τον καιρό βλέπω πολλούς να τυραννιούνται με πενιχρά αποτελέσματα.
Εννοείται ότι έχω αφήσει εκτός συζήτησης περιπτώσεις που άπτονται ζητημάτων υγείας, θεραπείας, φαρμάκων κλπ

Αναφέρομαι στη μεγάλη πλειονότητα ανδρών και γυναικών που "φόρτωσαν" κιλά λόγω "λουκουματζίδικου" τρόπου ζωής συνδυαζομένου με ακινησία και μη άθληση. Για αυτή τη συντριπτική πλειονότητα, πράγματι θεωρώ ότι θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εικόνα του σώματός τους και την υγεία τους και τη φυσική τους κατάσταση και την ευεξία τους κλπ, εάν ενσωμάτωναν την άθληση στην καθημερινότητά τους και στον τρόπο ζωής τους, ώστε να φτάσουν με φυσικό τρόπο να μην μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς άθληση. Εκτός που το είδα να συμβαίνει στην περίπτωσή μου (σε σημείο να μη με αναγνωρίσει η πρώτη μου ξαδέρφη...), το έχω δει να συμβαίνει με κοντινούς μου ανθρώπους και διαπιστώνω ότι είναι κάτι εφικτό.
Αυτό το κλασικό που νομίζετε πως οι άνθρωποι με έξτρα κιλά δεν ξέρουν αν πρέπει να χάσουν ή αν πήραν κιλά , ή τι πρέπει να κάνουν για να τα χάσουν και χρειάζονται την δική σας παρατήρηση, συμβουλή, νουθεσία κτλ είναι αγένεια πάντως.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”